I livet er der mange uforudsete tilfælde, når du skal bruge hjælp fra almindeligt køkkenudstyr – en multikooker. Med sin hjælp kan du hurtigt bage en kage til ankomsten af ​​uventede gæster, arrangere en hjertelig frokosttap, bage endda en kage til en tidligere uplanlagt picnic..

Bagning bringer altid meget sjov og er den bedste måde at hurtigt tilfredsstille sult. Vi præsenterer dine opmærksomme gode opskrifter af tærter i en langsom komfur.

Chokoladepai med ostemassefyldning
hvordan испечь пирог в мультиварке на скорую руку
ingredienser Antal
mel 130 g
æggene 5 stk.
creme fraiche (mellemfedt) og granuleret sukker 200 g
cottage cheese 0,4 kg
kakao 30 g
smør 70 g
stivelse 30 g
sodavand 5 g
Tilberedningstid: 85 minutter Kalorier pr. 100 gram: 240 kcal
Næsten alle kan lave en velsmagende kage i en fart. Brug af en multikooker til bagning er et uundværligt valg i processen med at skabe en skål..

Det vigtigste er at vælge en kageopskrift, der kan overraske og huske husstanden – søde og varme, ruddy og nærende, eller måske alle sammen.

At adskille to æg, halvt sukker, stivelse, cottage cheese, du skal bruge en blender og slå den hvide del af kagen indtil en tyk masse, der minder om sur creme. Efter smelt smørret, afkøl det.

at blande тесто

I en separat beholder skal de resterende æg piskes med sukker, indtil kornene er opløst. Derefter fortsætter denne handling i massen du gradvist indfører smør og creme creme, hæld kakao, sodavand, mel. Knæ chokoladedelene, der ikke indeholder klumper, fortsæt til kombinationen, bland alle ingredienserne.

at gøre начинку

Fedt skålen inde i udstyret med et stykke kold olie, ikke kun bunden, men også sidevæggene. Sæt den mørke dej jævnt på bunden, læg ostemassen meget forsigtigt over skeen.

en tærte готов

Efter at have lavet bagningsprogrammet, skal kagen bages i en time. Efter det signal, der lød, skal parret gennemborres med et tandstikker, kontrollerer beredskabet.

en tærte готов

Hvis det bagt produkt stadig er fugtigt, skal du indstille mode i yderligere 10-20 minutter. Kagen skal vendes på hovedet, og for nem at skære, afkøles lidt..

 

“Smetannik” i den langsomme komfur

Det er svært at tro, men du kan bruge multikookeren til at lave en tærte, der ligner en luftig, saftig svampekage. Bagning kan dekoreres med friske bær i kombination med eksotiske frugter, samt chokolade, knust i smul sammen med nødder.

For at skabe en “hurtig hånd” blød “Smetannik” er brug for:

 • kyllingæg – 5 stk.
 • granulat og fedtsyre creme – 270 g hver;
 • mel – 160 g (5,5 spsk);
 • fast smør – 20 g (til smøring af skålen);
 • sodavand – ½ tsk.

For at lave en dejberedning til bagning af kagen, har du brug for 20 minutter, og forberedelsen af ​​parabolantenne i udstyret vil være yderligere 50 minutter. I betragtning af fedtindholdet i cremefløde – 20%, vil et hundrede gram af tæren indeholde 266 kcal.

Mængden af ​​det specificerede sukker skal fordeles ligeligt mellem proteinerne og æggene adskilt fra dem, som skal piskes, indtil de søde korn er opløst. Derefter til æggeblommer skal du tilføje cremeflaske, uden at stoppe med en visp, rør hurtigt massen. Indtast derefter den blandede sodavand med mel, som igen skal sigtes 2-3 gange.

Du skal slå meget hurtigt, så du kan også bruge en mixer. Ti minutter efter at du har lavet dejenemnerne, skal du slå de hvide til et “stærkt” skum og introducere dem i cremen ved hjælp af en ske, en træspatel, omrøring meget omhyggeligt.

Olien skal bruges til at smøre skålen i den langsomte komfur, i hvilken den fremtidige kage er lastet. I bagningstilstanden vil en blød, delikat skål være klar om halvtreds minutter, men hvis denne tid ikke er nok, kan du desuden tænde for en anden 10.

Hvor mange по времени надо варить свеклу до готовностиHvordan laver man rødbeder til kogte til en salat eller en række snacks.

Klassisk løg suppe – en fransk parabol, der er helt i stand til at lave mad.

Puff gær dej til tærter og andre kager. Bemærk disse opskrifter..

En hurtig og nutty pie i en fart

Lav en bred vifte og lav en hjemmelavet saftig kage er meget let. Bagning kan ske ved hjælp af en multikooker, hvilket gør det muligt at reducere tiden, indsatsen væsentligt.

Valget af frugt bør stoppes på dem, der vil appellere til voksne og børn, og uventede gæster efter en kort tilberedningstid vil være i stand til at smage et ægte kulinarisk mesterværk i en fart. At skabe bagning med nødder og frugt du har brug for:

 • bananer (æbler, pærer eller bær) og creme fraiche – 250 g hver;
 • hvedemel (sigtet) – 200 g;
 • sukker – 100 g;
 • mandler (valnødder) – 40 g;
 • smør eller margarin – 20 g (til smøring);
 • sodavand – 6 g (0,5 tsk);
 • kyllingæg – 1 stk.

Lav en skål, perfekt kombineret med compote, varm te og kaffe, kan være 70 minutter. En del, der vejer 100 gram, vil indeholde 228 kcal.

Natrium bør sprøjtes med sodavand, blandes og afsættes til korrektur (forberedelse til bagning, mætning med kuldioxid) i 10 minutter. Skær derefter møtrikkerne med en hvilken som helst mulighed (i en blender, rullestift).

Olie fedt bunden og siderne af skålen i en langsom komfur og læg ud, tilsæt bananer, knust i terninger, halvcirkler. Kombiner æg, cremefløde, sukker i en separat beholder, og slå derefter hele massen med en blander med medium hastighed. Fortsæt blanding, tilsæt nødder og mel langsomt..

Dejen med nødder skal være klæbrig, tykk og klumpfri. Hun hælder frugt og sætter programmet “bagning” i fyrre minutter. Ti minutter før slutningen kan du smøre overfladen af ​​fadet for at give en mere mættet rødlig farve..

Hurtig kokoskage

en tærte

En god tilføjelse til varm chokolade, kakao eller kaffe på spisebordet bliver en kage bagt med kokoschips. Selvfølgelig har det brug for mere tid til blødning, men efter at have lavet dybe tynde snit på overfladen, vil cremen hurtigt trænge ind i bagningen. For at skabe en meget rig kage med en rig kokosnødsmag, skal du:

 • hvedemel, sukker og fløde (fedt) – 0,2 kg hver;
 • kefir (ikke sød yoghurt) – 0,2 l;
 • vanillin – 1 pak;
 • bagepulver – 20 g;
 • skål smøreolie (smør) – 20 g;
 • kokosnødspåner (blandet med 100 g sukker) – i alt 200 g.

Det er muligt at forberede forberedelsen til bagning bogstaveligt om 15 minutter, og processen med bagning og blødning kagen vil tage yderligere 85 minutter. En del, der vejer 100 gram, vil indeholde 208 kcal.

I en dyb beholder bør hældes kefir, hæld sukker, kør et æg. Mass pisk med en visp indtil fuldstændig blanding af komponenterne, hæld bagepulver med vanillin og mel. Massen skal piskes, indtil alle de klumper, der er dannet, er helt opløst..

Spåner blandes med sukker, hvis kefir eller yoghurt ikke var søde. Inden i multi-komfuret er skålen belagt med olie omkring omkredsen – bunden og siderne er 7-8 cm høje. Dejestykket hældes i udstyret, og derefter spredes chips jævnt på overfladen..

I bagningstilstanden bages kagen i halvfjerds minutter. Efter opskriften skal forsigtigt fjernes og hæld fløden på overfladen for at bløde..

Nyttige tips

Det alsidige udstyr, der vinder mere og mere popularitet hver dag, er multi-komfuret. Denne “uundværlige assistent” i køkkenet vil reducere kalorieindholdet i alle de retter, der er tilberedt i det, ved at reducere mængden af ​​fede olier og øge processen med slukning af fødevarer..

Enhver bagning i denne køkkenapparat forbereder sig ikke meget hurtigt, men den er designet til at frigøre kokken fra konstant kontrol, overvåge hende (så hun kan bage, ikke brænde og rødme), og også det smarte udstyr ændrer temperaturen selv efter behov..

Når du vælger en opskrift for at lave en quickie, skal du bare huske at:

 1. På bunden af ​​udstyret lægges et stykke papir til at bage kagen med den færdige, dekorerede top i begyndelsen af ​​madlavningen eller smøre skålen med enhver form for olie uden lugt, så det er mere hensigtsmæssigt at fjerne kagen vendt på hovedet.
 2. Recept æg skal forkøles;
 3. Sæt dejen stykket med en mixer kun gradvist øge hastigheden, begyndende med den mindste;
 4. På overfladen af ​​kagen kan påføres med et tyndt lag smør, sur creme til at erhverve en lys, smuk, skinnende og gyldenbrun;
 5. Beredskabet til bagning bestemmes ved simpel effektiv piercing med en trætandpinde – dej bør ikke holde fast ved det.

Når du bager enhver kage i en langsom komfur, skal du huske at skålen på udstyret skal være intakt, intakt. For at få bagværk ud af det, bør det udelukkende være træ- eller silikoneblade..