Biscuitruller med syltetøj – dette er en simpel, hurtig, velsmagende og billig wienerbrød, som vil bringe sundheden til enhver søde tand flere fordele end nogen købt sød fra butikken.

Selv en uerfaren værtinde kan klare forberedelsen af ​​denne dessert, det vigtigste er at have på hånden ikke kun de nødvendige ingredienser, men også den rigtige detaljerede opskrift.

Kiksrulle med æble syltetøj i travlt
hvordan испечь домашний бисквитный рулет с повидлом
ingredienser Antal
store udvalgte kyllingæg 3 stk.
hvidt krystallinsk sukker 160 g
hvedemel 140 g
syltetøj 300 g
varmt kogt vand 90 ml
vegetabilsk olie, lugtfri 20 ml
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 252 kcal

Gentag luftig dej rullet sammen med æblesyre i en rulle luring med aroma og udseende er ikke kun meget velsmagende, men også meget enkel. På trods af dette skræmmer forberedelsen af ​​en sådan dessert ofte husmødrene, og sagen er slet ikke i den lunefuldede kiksdej, men i færd med at folde den ind i en rulle.

En detaljeret vejledning til forberedelsen af ​​denne dessert vil hjælpe med at beherske alle detaljer i processen, og så bliver svamprullet med æble syltetøj en hyppig gæst på bordet..

Trin for trin madlavningsinstruktioner:

 1. Før du begynder at blande dejen, skal du tænde ovnen til opvarmning (den ønskede temperatur er 200 grader) og tilbered en bakkeplade. Dæk det med bagepapir, der smøres med vegetabilsk olie;
 2. Nu kan du begynde at ælte dejen. Æg (deres temperatur, i modsætning til den nuværende mening, har absolut ingen betydning) med en mixer, slå med æg. Du skal starte processen med at slå med minimumshastigheden og gradvist overføre den til det maksimale; at slå
 3. Efter 10 minutter skal du få en let fluffy skummasse, hvor du skal sive i små portioner og blande melet. Denne proces udføres udelukkende ved hjælp af en scapula, bevægelser skal være fra bund til top; at slå
 4. Sæt klar homogen dej på pergament og glat med en spatel. Send derefter panden til ovnen i ca. 10 minutter; tilføje муку
 5. Mens kagen er bagt fra noget vand og en spiseskefuld syltetøj, skal du lave en sirup til imprægnering; bage
 6. Alle efterfølgende processer skal gøres meget hurtigt, og bedre at sætte på en tack. Tag en svampekage ud af ovnen og læg den på et andet olieret pergamentark, fjern det papir, som det er bagt på, gå over med en pensel dyppet i sirup, spred med syltetøj og hurtigt rul det, indtil det er koldt. at gøre рулет
 7. Før skære ruller bedre afkøles. Som dekoration kan du drysses med pulveriseret sukker..

Steg-for-trin opskrift på bagning med syltetøj og nødder

Hvis du vil lave en kiksrulle med et tykt lag af påfyldning, er det bedre at ikke sætte i en papirstop, så det ikke bliver for sødt, lækkert og tungt. I dette tilfælde er det bedre at blande syltetøj med nødder, tørret frugt, hytteost eller friske bær til fyldning..

Til denne type bagning fyldt med syltetøj og nødder skal du bruge:

 • 6 kyllingæg;
 • 200 g sukker;
 • 240 g mel
 • 3 g vanille;
 • 500 g syltetøj
 • 200 g valnødkerner.

Den samlede bagningstid og korrekturrullen vil være 90 minutter.

Næringsværdi af denne dessert – 300,0 kcal / 100 g.

fremskridt:

 1. I et vandbad i en frodig skumblander, slå æggene sammen med sukker. Sigt derefter langsomt melet og ælt kiksdejen;
 2. Dæk bagepladen med bagepapir, spred dejen jævnt på den og send i 15-20 minutter for at bage i ovnen ved standard temperatur for kiks (200 grader);
 3. Klar, varm kage rulle sammen med papiret og lad det køle af
 4. Walnut kerner lidt stege i en tør stegepande, derefter hakkekød og bland med syltetøj;
 5. Pak forsigtigt afkølet kage, fjern papiret, sød spredt syltetøj med nødder og rulle igen:
 6. Lad rullen stå i ca. en time, og hug den derefter i portioner, før den serveres..

kylling ножкиSådan tilberedes kyllingeben – læs hvordan du forbereder produktet til suppe eller andre retter.

Læs hvordan man laver lækre pommes frites i en langsom komfur..

Læs hvordan man laver en kål charlotte – vores opskrifter hjælper dig med at diversificere hjemmelavede kager..

Nyttige tips

Hovedbetingelsen for æg til kiks er ikke deres temperatur (kold eller stuetemperatur), men deres friskhed. Æg skal være frisk, så vil de slå godt op. Hvis æggene dog er hårdt slået, og dejen er tung, kan situationen afhjælpes ved at tilsætte lidt slagt sodavand eller bagepulver til dejen..

Rullekagen kan ikke opbevares i ovnen i lang tid, ellers vil den tørre ud og derefter bare gå i stykker, når den rulles op. I tilfælde af, at værtinden har tørret kiks på grund af manglende erfaring, kan du rette op på denne fejl ved at suge kagen lige inden du snor med sirup, sød te eller juice.

Hvis syltetøj til påfyldningen viste sig at være for sjældent, er der en stor chance for, at den blot vil strømme ud af bagningen. Du kan justere fyldstofets konsistens ved at tilføje nogle jordskakere eller kagehud til det..

Ud over syltetøj, som fyld til kiksrulle, kan du bruge forskellige typer creme: vanilte, sur creme, baseret på kogt kondenseret mælk, ostemasse, proteinservicer, smør og andre.

Du kan dekorere toprullet med hakkede jordnødder, mandelblade, pulveriseret sukker, kakaopulver, hvid eller mørk chokoladefrystning, flødeskum og andre konditorivarer..