Æble tærter, apple strudel, charlotte – de sædvanlige retter, der vises på bordene på ethvert tidspunkt af året. Dette skyldes tilgængeligheden af ​​de vigtigste frugttandele uanset årstiden..

Men blandt de mange æblekager er cupcakes ofte ufortjent glemt. Husmødre er bange for dem og tænker på, at de kræver mange ingredienser, og selve processen er meget kompliceret. Måske kan et udvalg af de mest populære og lækre opskrifter sammen med nyttige tips og kulinariske tricks hjælpe med at fjerne denne myte.

Apple Cupcake
hvordan испечь кекс с яблоками в духовке и мультиварке
ingredienser Antal
sukker sand 180 g
kyllingæg 3 stk.
smør 180 g
kartoffelstivelse 90 g
mel 160 g
bagepulver 1 tsk
vaniljesukker 1 tsk
æbler 300 g
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 282 kcal
Denne opskrift er fra kategorien den enkleste, men på grund af dette mister den ikke til andre og har mange beundrere blandt de søde tænder. Nogle processer i forberedelsen kan overlades til den studerende. Dette gør ikke kun bagefter lækre for barnet, men hjælper også med at tilbringe tid sammen mentalt og familievenligt, først for at bage et cupcake med æbler og derefter til teedrikning.

Steg-for-trin opskrift:

 1. Fjern olien fra køleskabet i forvejen, gnid med en gaffel eller en visp sammen med sukker (herunder vanilje);
 2. Tilsæt æg til olieblandingen og slip også; tilføje яйца
 3. Nu er det tur til de tørre ingredienser. Stivelse, mel og bagepulver blandes og sigtes i dejen. Med en ske eller spatel blandes alt godt; tilføje муку
 4. Vask æbler, skræl og hug dem. Metoden til skæring er ikke grundlæggende, og påvirker ikke smagen signifikant; æbler почистить
 5. Forberedte frugter lægges i den resulterende tykke dej, bland forsigtigt med en spatel, så stykkerne er jævnt fordelt;
 6. Overfør massen til en smurt form og bages i 45 minutter i en medium opvarmet ovn (180 grader).

Ostekage med æbler

Cottage cheese base vil give bagning mere luftighed og ømhed. Men det skal du ikke glemme, at du skal forsigtigt grille gennem en sigte eller hytteost med en blender, så ostemassen ikke forkæler smagen i den færdige skål.

Ingredienser, der er nødvendige til madlavning:

 • 2 kyllingæg;
 • 5 spiseskefulde honning;
 • 200 g cottage cheese;
 • 2 spiseskefulde creme;
 • vanillin på toppen af ​​en kniv;
 • 10 g bagepulver;
 • 2 kopper mel;
 • 450-500 gram æbler.

Tid til at skabe en hytteost og æble dessert bliver nødt til at bruge omkring 90 minutter.

Tandem cottage cheese og æbler vil lave en kalorieindhold med høj kvalitet på 191,9 kcal / 100 g.

Bagning Algoritme:

 1. Hvis køkkenet ikke har en sådan assistent som blender, skal ostemassen først males flere gange gennem en fin sigte og derefter omrøres med en gaffel med creme, honning, æg og vanille. Hvis du blander produkter med en blender, behøver du ikke at male ostemassen. Bare læg alt i en skål og smadre ind i en homogen masse;
 2. Rør mel og bagepulver, sigt dem til en flydende masse og ælt den homogene tykke dej;
 3. I vaskede æbler skal du fjerne kernen, skære den med eller uden sandpapir i stykker af vilkårlig form og størrelse, og tilsæt dem til dejen.
 4. Smør dejenpanden med smør, sæt dejen i det og blød forsigtigt det med en spatel;
 5. Ovn ved en temperatur på 160 grader fra 40 til 50 minutter, med fokus på den gyldne top og en tør tandstikker.

Æble og kanelmuffins

Delikate kiks kager, toppet med æble skiver med en delikat kanel smag, vil glæde ikke kun smagsløgene af enhver gourmet, men også dets blik. For at forberede en sådan lækker “skønhed” har vi brug for følgende produkter:

 • 3 æg;
 • 2/3 kop sukker;
 • 1 kop mel
 • vanillin på toppen af ​​en kniv;
 • 3 små saftige æbler;
 • kanel efter smag.

Halv time vil blive brugt direkte på bagningsprocessen, og det samme beløb kan bruges på de forberedende faser for at gøre skønhed.

I 100 g æble muffins vil roser være 210,4 kcal.

Fremgangsmåde:

 1. Fra æg, vanillin, sukker og mel skal du ælte den luftige kiksdej;
 2. Skær æbler i halve, fjern frøene og grist dem til kartoffelchips eller skære dem i tynde skiver med en tynd kniv. Skræl ikke for at fjerne;
 3. Silikone forme til muffins fylde halv dejen. Sæt derefter æbleskiver i form af rosenblad ind i det, drys med kanel ovenpå;
 4. Tilberedte støber med fremtidige cupcakes bages ved 200 grader i 30 minutter uden at åbne ovndøren.

pandekager готовыPandekager med æbler – flere muligheder for påfyldning, så desserten bliver endnu mere smagfuld.

Sådan tilberedes en utrolig lækker salat “Tiffany” med druer og kylling, læs vores artikel..

Opskriften på borscht med rødbeder – alle hemmelighederne i denne saftige, aromatiske skål fra det nationale ukrainske køkken.

Muffins med cottage cheese, æbler og nødder i silikone form

Bagning fra cottageostdej smelter i munden, det viser sig altid at være blødt og blødt, og endda små børn som æbler og nødder i små cupcakes. Derfor vil denne dessert bidrage til at fodre selv den største neuchuhu med nyttig ostemasse.

Til bagning skal du bruge:

 • 130 g fedt hytteost;
 • 70 g smør
 • 150 gram sukker;
 • 2 æg;
 • 100 g æbler;
 • 50 g hakket nødder (jordnødder, valnødder eller andre);
 • 5 g bagepulver;
 • 150 g mel.

Dessert forberedelse tid – 1 time.

Calorie ostemasse-æble-møtrik wienerbrød – 275,4 kcal / 100 gram.

Kulinariske processer:

 1. Først skal du gnide smøret med sukker, derefter tilsæt kageost og æg, gnid igen i en homogen masse;
 2. Bland forsigtigt de tørre ingredienser (mel og bagepulver). Til sidst blandes skivede æbler, ristede og hakkede nødder. Rør så æblerne og nødderne er jævnt fordelt i massen;
 3. Silikone kage pan fyld med dej og send til ovnen for at bage ved 180 grader i 40 minutter.

Cupcake på kefir med æbler i en langsom komfur

Hvis der er en ufærdig flaske kefir og et par æbler i køleskabet, og en multikooker savner køkkenet i køkkenet, kan du tilbringe lidt tid og bage en lækker cupcake med æbler på kefir til middag. Produkter til ham vil have brug for i følgende proportioner:

 • 250 ml kefir;
 • 1 æg;
 • 200 g sukker;
 • 50 ml unscented vegetabilsk olie;
 • 300 gram æbler
 • 10 g kanel;
 • 3 g vanille;
 • 20 g bagepulver;
 • 10 g sodavand;
 • 350 g mel.

Aktive handlinger vil tage 15-20 minutter, og en 60-minutters bageautomat vil fungere over konditoren i bagningstilstanden..

Den kaloriske værdi på 100 gram af en sådan kage vil være lig med 224 kilokalorier..

fremstilling:

 1. Bland i et fartøj et slået æg, kefir og vegetabilsk raffineret olie;
 2. I en anden skål kombineres de tørre produkter: mel, sukker, bagepulver, sodavand og krydderier;
 3. Derefter blandes i den første beholder forsigtigt i små portioner den tørre blanding fra den anden skål;
 4. Smør en skål med multikooker med olie og sæt på de nederste æbleskiver, der er renset fra frø, hæld dejen ovenpå og start “Baking” (“Cupcake” eller, hvis ikke, “Steamer”)..

Nyttige tips

Æbler til bagning kage er bedre at vælge med tæt pulp, som hurtigt ikke spredes i testen. Disse sorter omfatter Semerenko, Bogatyr, Granny og andre..

For at gøre færdiglavet wienerbrød mere luftig, kan en del af mel (ikke mere end 1/5) erstattes med stivelse eller semolina..

Berig den færdige skål med nyttige stoffer og giv det en ny smag, hvis du blander hvedemel med havregryn, boghvede eller rug.

Krydderier som vanille, kanel og muskatnød hjælper med at understrege smag af æbler. Men før man eksperimenterer med krydderier, er det bedre at lære om husets smag præference, da der er mennesker, der ikke kan lide kanel..

Ud over krydderier vil tilsætningen af ​​tørrede tranebær, rosiner, kirsebær eller kandiserede frugter til dejen bidrage til at berige smagen af ​​æblemuffin. For at gøre dem bedre “gravet” ind i dejen, skal de rulle i mel.

På trods af at det er meget bekvemt at ælte dejen med en mixer, men det er bedre at glemme det, blande de tørre ingredienser ind i de slagne æg for ikke at forstyrre strukturen.

Også æltning af dej er det vigtigt at overveje, at mængden af ​​mel, der er angivet i opskriften, kan afvige fra det, der er nødvendigt i et bestemt tilfælde. Det afhænger af dets kvalitet, så du skal altid fokusere på degenes konsistens, som skal være som tyk hjemmelavet sur creme..

Ca. kan kaldes og bagningstid. Det afhænger af kraften og andre funktioner i en bestemt ovn. Således kan træspidser og skorpenes farve hjælpe med at bestemme dessertens beredskab..

Hvis det færdige cupcake med æbler ikke kan fjernes fra formen, skal det vendes om og læg et varmt vådt håndklæde på bunden i et par minutter..