Normalt er kalkun tromler forberedt til særlige lejligheder. Det er stort nok, det er langsomt bagt i en elektrisk ovn i ærmet, med en skål, under forskellige saucer og derefter skåret i skiver på en skål og sat i midten af ​​bordet.

En god ung skinke af denne fugl er ikke så let at vælge og købe, du kan komme på kød af en gammel fugl, der har mistet sin smag. Som følge heraf viser det sig at være tørt og hårdt, så du bør kun købe det i pålidelige butikker..

Tyrkiet tromler i ovnen i landene i det tidligere Sovjetunionen begyndte at blive kogt for ikke længe siden. Denne ret anses for at være vesteuropæisk. Det var der, at det var sædvanligt at bage dette produkt i julen. Men forsøger at diversificere buffet bordet inkluderede moderne værtinder denne fugl i vores menu..

Enkel opskrift
hvordan запечь голень индейки в духовке
ingredienser Antal
Tyrkiet del 1 kg
Sojasovs 1.5 Art. l
Uraffineret olie 1.5 Art. l
salt 1 spsk. l.
Krydderi blanding 3 tsk
Hvidløg 3 tænder
Tilberedningstid: 840 minutter Kalorier pr. 100 gram: 153 kcal

Før rognens start skal fuglen marineres. Saucen passer til næsten alle: fra honning, sennep, soja, selv den sædvanlige blanding af peberfrugter, krydderier og salt.

Kalkuntromlen i ovnen i ærmet er fremstillet som følger. Vi vasker kødet, kontroller om der er fjer eller subkutan fluff. Brænd dem om nødvendigt eller fjern dem med pincet.

Skræl hvidløgene, hak filetkniven i små stykker. Bland i en lille skål med krydderier og salt, som overflødigt gnider benet. Lad være i blød i ti minutter..

Vi tager en silikone børste og belægge kalkunen med uraffineret olie og på toppen med sojasovs. Da tromlen er meget stor, har du brug for en glasrister eller en skål under kebabene.

Vi spredte det i en forberedt skål, vi spændte det tæt i en pakke og sendte det til marinat på et køligt sted i elleve timer.

Vi starter den elektriske ovn ved 220 ° C, fjern filmen og send til bage i 50 minutter. Den færdige skål er dekoreret med salatblade og varmt på bordet. Det har et meget appetitligt udseende og en brunlig skorpe, så skub det ikke straks – beundre lidt, og fortsæt derefter..

Hvordan bage kalkun tromlen i ærmet

En af mulighederne for madlavning blød og smeltende i mund kalkunben – bagning i en speciel ærme. Bortset fra det faktum, at kødet er perfekt bagt, producerer det også meget opvarmet juice, som kan hældes over enhver sideskål eller bare dyppet brød og brød i det.

komponenter:

 • skinnebenet индейкиTyrkiet kød – 1 ben;
 • Naturlig honning – 3 spsk. l.;
 • Citronsaft – 2 spsk. l.;
 • Krydderier til fjerkræ – 3 tsk
 • Salt – 1 spsk. l.;
 • Tørret rosmarin – 1 tsk.

Produktion: seks timer.

Kalorindhold: 167 Kcal / 100 g.

Sæt det forvaskede og tørrede kalkunkød på en flad overflade, og belæg den med krydderier og salt. Det er nødvendigt at gnide blandingen i skinnet så meget som muligt, så det er bedre mættet med aromaerne af urter. Pak det færdige halvfabrikata sammen med klæbende film og læg marineret på et koldt sted i mindst et par timer, men helst mellem fem og otte. Jo længere det bliver saltet, jo blødere og mere ømme retterne bliver bagefter..

Vi udvider skinke, drys med frisk citronsaft, palmen den over med flydende naturlig honning, beskær med rosmarin og fordyp det i to eller endda tre ærmer til bagning. Hvis det kun er en og vil briste under indflydelse af temperatur og luft inde, vil hele saften fra kødet drænes på bagepladen og vil brænde.

Vi starter enheden ved 195 ° С og sætter kalkuntromlen i ærmet i to timer, ti minutter før slutningen rives vi op, så kødet bliver bedre ristet og har en smuk skorpe.

Sådan tilberedes benene af en kalkun i sennep i ovnen

Ofte bruger marinade sennep til rød fisk og fjerkræ, da det blødgør kødet perfekt og er en fremragende leder til at opsuge krydderierne i kødfibre. Det er nok at fluff billet med denne sauce og læg det til el-apparatet..

komponenter:

 • Tyrkiet ben – 1 stk.
 • Hjemmelavet sennep – 3 el. l.;
 • Krydderier – 2 tsk;
 • Hvidløg – 2 fedter;
 • Salt – 2 spsk. l;
 • Naturlig honning – 2 spsk. l.

Produktion: to og en halv time.

Kalorindhold: 145,5 Kcal / 100 g.

Vi blander naturlig honning og hjemmelavet sennep i en skål, gør det helt nemt, og du vil være tilfreds med resultatet. Men hvis det er besluttet at lave madret spontant, kan du bruge butikken.

Vi rykker op i tromlen og fjern fjederne med pincet, vask det under rindende vand og dypp det straks med et håndklæde.

skinnebenet очистить

Skræl hvidløgene, hugger i skiver, begynder at lave skinke, og lav små stykker med filetkniven.

at gnide соусом

Sæt kalkunen i en dyb stegepande, rig jakke med sennep-honning marinade og lad marinere ved stuetemperatur, indpakning skålen med en film.

at insistere

Tænd for enheden ved 230 ° C. Læg kalkuntromlen i en dyb pande, hæld den resterende sauce ovenpå og nedsænk den for at forberede en halv time.

bage

Derefter reduceres temperaturen til 175 ° C og efterlades i en anden time.

kødet голени

Tyrkiet ben i folie

Tyrkiet er kostkød. Forberedelse af det er velsmagende ret vanskeligt, ofte er skålen overdrevet eller ikke nok holdt i marinaden, og det viser sig at være gummi.

komponenter:

 • Tyrkiet ben – 2 stk.
 • Uraffineret olie – 3 spsk. l.;
 • Sort peber – 3 ærter;
 • Laurelblad – 2 stk.
 • Salt, urter – til smag;
 • Creamy little – 30 g.

Produktion: to timer.

Kalorindhold: 153,5 Kcal / 100 g.

Metoden til stegning af kalkun-tromler i folie i ovnen er ret almindelig. Forbered en skinne, vask, tør, fjern den hærde hud og resterne af fjer fra overfladen. Vi blander det blødgjorte smør med en del krydderurter og salt, den vrøvl, vi får med fingrene, og forsigtigt begynder at fylde det under en kalkunens hud. De resterende krydderier og salt smør på overfladen af ​​kødet.

Skær et stort stykke folie, fold i halvdelen. I midten skal du placere benene, laurbærbladet og peberbladet, og pak det tæt sammen, så dampen, der dannes under varmebehandlingen, ikke går ud.

Tænd den elektriske ovn ved 220 ° C. Sæt en bagt skål, når enheden allerede har nået den ønskede temperatur, efter en halv time afruller folien og kontroller beredskaben.

Noisettes в сливочном соусеHedgehogs i ovnen i smetannom sauce – yum fingre. prøve!

Spinat og cottage cheese pie er en interessant home baking løsning til dem, der følger deres kost..

Til dessert, tilbered en kage med chokoladekagepandekød – minimumsprisen, men meget sjovt.

Bag fjerkræ med kartofler

Det viser sig en fuld og hjertelig skål, når kød og sidevarme bliver bagt på samme tid. I vores tilfælde vil det være en kalkuntromle med nye kartofler i ovnen..

komponenter:

 • kalkun с картошкойKartoffelknolde – 1,5 kg;
 • Mozzarella – 200 g;
 • Ketchup – 4 spsk. l.;
 • Mayonnaise – 4 spsk. l.;
 • Krydderier til kød – 3 spsk. l.;
 • Salt til smag;
 • Olivenolie – 2 el. l.;
 • Løg – 2 stk.
 • Sød peber – 3 stk.
 • Shin – 1 stk.
 • Grønne – 50 g.

Produktion: fire timer.

Kalorindhold: 198 Kcal / 100 g.

Kartoffelknolde vaskes i koldt vand, rengøres og hakket i skiver med en tykkelse på fem millimeter. Shin grundigt vask, læg ud på papirservietter, giv tørt. Vi blander mayonnaise, ketchup og krydderier. Vi laver det opnåede ben med et kalkunben, vi tilføjer olie og lad os marinere i tre til fire timer..

Peber og løg ren, hugge i terninger, bare hak grøntsagerne og osten. Sæt kartoflerne i to lag på et bageplade, spred løgene ovenpå og hæld dem med olivenolie. Fra de resterende hakkede produkter laver vi en blanding, og vi pin den under huden af ​​den marinerede tibia..

Sæt kødet i midten af ​​kartoffelbakken, dække med folie. Opvarm apparatet til 180 ° C. Trettifem minutter senere fjerner vi folien og bages i yderligere femten minutter, indtil en duftende skorpe dannes. Serverer varmt til bordet.

Kulinariske resultater

Tyrkiet drumstick kan bages i ovnen ikke kun med kartofler, men også med andre grøntsager, svampe, tørrede frugter, serveret, dekoreret med grøn salat, arugula, oliven eller pitted oliven, kirsebærtomater og altid frisk hvidt eller sort brød.

Hvis du har et ben på den anden dag, vil det ristede kød lave gode varme sandwich til morgenmad eller en krydret salat med grøntsager og en dressing lavet af sojasovs og olivenolie. Bon appetit!