Shortcake kager er repræsenteret af en bred vifte af former, størrelser og fyldninger. Denne bagning i alle dens varianter er let at udføre, og der kræves heller ingen specielle ingredienser eller særlige færdigheder. Artiklen vil tilbyde flere muligheder for at gøre vidunderlig sødme til te, den smag, som mange mennesker husker fra barndommen..

Trin-for-trin opskrift
hvordan испечь песочный пирог с яблоками
ingredienser Antal
æbler 800 g
Rum / Cognac 2 spsk. l.
Æggeblomme 1 stk
Juice og citronskal med halvdelen
salt på spidsen af ​​en teskefuld
smør 100 g
Sukker (pr. Påfyldning) 3 spsk. l.
kanel 1 tsk
mel 250 g
sukker 60 g
semulje 1 spsk. l.
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier pr. 100 gram: 206 kcal

Så meget frugt efter højsæsonen, og du vil virkelig have noget velsmagende til te – det er her en shortcake opskrift er perfekt..

I begyndelsen er dejen forberedt, for så skal den afkøles. Mel skal sigtes i en skål, der derefter tilsættes til smeltet smør, sukker, æggeblomme og salt og derefter ælte. Du får en blød dej, du ikke behøver at ælte og sætte den i køleskabet i en halv time.

I mellemtiden er der forberedt fyldning – skære æbler uden skræl og solsikkefrø i små terninger, hæld med citronsaft, tilsæt sukker, kanel og semolina, som vil tegne overskydende fugt. Tilsæt også cognac / rum, revet eller hakket citronskal. Alt du behøver at blande – og påfyldningen er klar.

Ovnen er bedre at varme op til 200 grader i forvejen. Når alt er klar, lægges et lag pergament i bunden af ​​formen og smøres med olie. Dejen skal opdeles i to dele og afskære ca. 1/3 af stykket. Et stykke mere ruller ud i en cirkel på 2-3 mm og lidt større end formen på diameteren. Kagen er skåret i størrelse, og derefter overført til formularen. Påfyldningen er lagt på den, den er jævnt fordelt..

En lille del af dejen skal også rulles ud og dækkes med en påfyldning i formen, der forbinder bundkagen. Du kan lave dekorationer af enhver form og størrelse fra dejstykker – hvor meget fantasi er nok. Formularen anbringes i ovnen i 50-60 minutter. Her er en lækker sød kage.

Åbent kage fra shortcrust wienerbrød med karameliserede æbler

shortbread тесто

Du kan lave en udsøgt dessert af frugtskiver i karamel på sanddejen derhjemme. Opskriften er enkel, og resultatet – overstiger ikke kun forventningerne..

For at forberede har du brug for:

 1. Mel – 200 g;
 2. Vand – 75 ml;
 3. Sukker – 240 g;
 4. Smør – 200 g;
 5. Æbler – 5 stk.

Det tager 1,5 timer at lave mad. Kalorier – 230 kcal.

For at lave en kage med sprød dej og karameliserede æbler, skal du først lave dejen. I en skål blandes mel og 100 g smør, skiver stadig koldt, med sukker (3 spsk. L.) Og en knivspids salt..

Det er nødvendigt at opnå dannelse af små klumper, derefter hæld koldt vand og ælt. Den resulterende dej foldes i en pose og lægges i køleskabet. Forbered derefter æblerne: klipp og fjern midten.

Skivede æbler steges i en stegepande med 90 g smør og de resterende sukker indtil gyldenbrun. Bagningsskålen er smurt, dejen er lagt på den og fordelt jævnt over hele bunden med små (2-3 cm) sider.

Æbler lægges oven på toppen, hvorefter den bages i 25 minutter ved 180 grader. Du kan servere med te.

Ristet sandfrugt tærte

pesichnoe с яблоками

Ristede kager findes ofte og deres smag er kendt for mange. Den klassiske stuffing – æbler med pærer – bruges overalt, især hvis frugterne er sure, fordi de altid er lavet med sukker under bagning.

produkter:

 1. Mel – 400 g;
 2. Sukker – 280 g;
 3. Soda – 0,5 tsk;
 4. Æg – 3 stykker;
 5. Margarine – 200 g;
 6. Æbler – 4 stykker;
 7. Pærer – 3 stk;
 8. Flødesukker – 2-3 spsk. l.

Madlavningen tager ca. 2 timer. Kalorieindholdet vil være 240 kcal pr. 100 g.

For at forberede dejen, blød margarin, 0,75 kopper sukker og æg blandes, blandes i en homogen masse, hvorefter mel og bagepulver tilsættes..

at blande все ингредиенты

Dejen er æltet og opdelt i to dele og derefter frosset i en film..

dej заморозить

Påfyldningen er lavet af revet pærer og æbler. Hvis den første ikke er meget tæt, så kan du skære i små stykker, så der ikke er grød.

Derefter tages der et frosent stykke dej og gnides gennem de største huller i en forvarmet gryde, der er dækket af bagepapir, jævnt spredt på formen på den indre overflade..

lægge ud яблоки

Derefter fordel æblerne og pærerne med sukker, så igen dejen og så videre i lag til enden. Derefter bages kagen på 190-200 grader, indtil den er gyldenbrun ca. 25 minutter. Pie kan serveres ved at hælde noget glasur..

en tærte готов

Lukket æbletærte med kanel i en langsom komfur

Multicooker – en universel enhed til madlavning af et bredt udvalg af retter. Denne liste har meget bagning. Sandy kage kan også koges i en langsom komfur, og det er usandsynligt at give smag til noget almindeligt, lavet i ovnen..

ingredienser:

 1. Smør / margarin – 250 g;
 2. Æggeblommer – 2 stykker;
 3. Sukkerpulver – 200 g;
 4. Mel – 500 g;
 5. Æbler – 4-5 stykker;
 6. Bagedej – 1 tsk.

Hele processen tager omkring 1,5-2 timer. Dejen er frosset i 2 timer.

Parabolens energiværdi – 220 kcal pr. 100 g.

Smørfrit med halvdelen af ​​sukker; i anden halvdel knuses æggeblomme for at opnå en pisket homogen masse. Begge blandinger kombineres og omrøres godt..

Alle de tørre ingredienser blandes med mel, og derefter blandes den i en flydende base, og dejen er knæet til en elastisk tilstand, når den ikke holder fast i hænderne. Dejen skal fjernes i fryseren, opdelt i to dele (som 1/3 og 2/3) og indpakket i en film.

Fyldningen er tilberedt af æbler, som skal rengøres, fjerne midten og skæres i tyndere.

Skålen i multikookeren smøres med smør. De fleste af dejen gnides på bunden gennem et stort rivejern med sider, så fyldningen ikke rører væggene. Yderligere skiver æbler ud på dette lag dejen og drysses med kanel og sukker. Det andet stykke dej gnides på toppen, og overfladen er nivelleret med hænderne. Hænder skal fedtes med vegetabilsk olie. Bagningstilstanden er indstillet i 35-40 minutter. Skålen er klar.

Og en anden opskrift med nøjagtigt det samme sæt af ingredienser og dejlavningsteknik, men med en anden kageopsamlingsrecept. Apple syltetøj er også forberedt til det: tyndt skiver æbler er drysset med citronsaft og lidt infused.

Desuden er æblerne i smeltet smør stuvet, og de skal hele tiden omrøres. Efter at væsken er fordampet, vil hele massen påtage sig en tyk konsistens, til hvilken kanel skal tilsættes og blandes..

I skålen med multikookeren lægges udrullet dejkage, der danner sider på væggene. Confiture er lagt på den, den er nivelleret, og den anden rullede kage er lagt på toppen, som holdes sammen med bunden, så fyldningen ikke kommer i kontakt med væggene. “Baking” -tilstand er indstillet, og i 40 minutter er alt klart.

uden кефираDen klassiske manna på kefir – en meget hurtig opskrift på hjemmebagning.

Sådan vælges en børns fødselsdagskage for en pige, der læses her.

Opskriften til madlavning blomkål i smør er enkel og velsmagende.

Nyttige tips

Som i alle tilfælde af brug af ovnen – det skal opvarmes på forhånd..

Ved direkte kontakt med hænderne med dejen på skæreformens stadium er det nødvendigt at smøre dem med vegetabilsk olie, så det ikke klæber til dem. Også det vil tilføje en lille yellowness til skorpe..

Det er nødvendigt at gnide dejen på den største rivejern, og hvis den smelter, skal den sendes til fryseren i 10 minutter..

Når der dannes en lukket sandkage med æbler, er det nødvendigt at forlade huller til damp for at undslippe, ellers kan overfladen briste og beskadige de dekorative elementer eller blot fratage hele strukturen af ​​strukturen.

Det er næsten umuligt at rulle ud shortbreaddejen, så det lægges straks på pergamentet i en bageplade, og der spredes det for hånden over overfladen. Det er vigtigt ikke at forstyrre testens integritet og distribuere det i samme lag..

Fjern kagen fra formen er stadig varm og fugtig, indtil den begyndte at bryde. I tilfælde af åbne tærskler skal du være endnu mere forsigtig, fordi den fugtige påfyldning gør hele strukturen meget skrøbelig..

Ud over frugtfyldninger kan du også bruge cottageost, syltetøj og forskellige kombinationer af ikke kun æbler og pærer, men også alle slags bær, eksotiske frugter og alt, hvad du har nok fantasi og mod..