Forfatter Alexander Kuprin skrev sin historie “Garnet Bracelet” tilbage i 1910. Han fortæller historien om ulykkelig uberettiget kærlighed. Den indrettede salat ligner en vidunderlig dekoration, som hovedhjerten Vera Nikolaevna Sheina modtog som gave fra en hemmelig beundrer.

Denne originale skål var meget populær i 80’erne af XX århundrede, nu koges det mindre ofte. Men hvis du vil overraske din familie eller gæster, lav et “Garnet Armbånd” og dine kære vil være glade.

I dag er der mange muligheder for opskriften. For det første beskriver vi i detaljer den klassiske opskrift med et billede, så en mere tilfredsstillende version af salaten, og derefter kort mulige “variationer på temaet” og ideer om, hvordan man ellers kan sprede skålen..

Traditionel steg-for-trin opskrift på salat “Garnet Armbånd”
royal салат «Гранатовый браслет»: рецепт с фото
ingredienser Antal
Kylling (du kan koge dig selv eller købe røget bryst) 300 g
kartoffel 3 stk.
gulerødder 2 stk.
roer 2 stk.
løg 1 lille
Kyllingæg 3 stk.
Raffinerede korn 2 granatæbler til dekoration
Skalede Valnødder 1 st.
Hvidløg 1-2 fedter
mayonnaise at smage
Solsikkeolie til stegning af kød og løg
Salt, peber at smage
Tilberedningstid: 180 minutter Kalorier pr. 100 gram: 198 kcal

Stages af madlavning salat “Garnet Armbånd” ifølge opskriften med et billede:

 1. Først skal vi koge og skræl grøntsager og æg; bryg овощи и яйца
 2. Så skal hver ingrediens være revet stort i en separat beholder; tre компоненты салата
 3. Finhak løg: terninger eller halvringe og steg i solsikkeolie; løg
 4. Kyllingekød (bryst, filet, du kan ben) koge i saltet vand, finskåret og steg let i olie. Hvis du vælger at bruge røget kylling, så er det i dette tilfælde ikke længere nødvendigt at behandle det yderligere – bare demontere det i fibre; trevl грудку
 5. Forbered nu nødderne: De skal antændes i en stegepande uden olie og hakkes i en stor smul. Blender bør ikke bruges, fordi i dette tilfælde er møtrikkerne for små; Nødderne
 6. Lav en sauce til dressing: bland majones og knust hvidløg; sovs
 7. Det er på tide at kombinere alle salatens komponenter. For at gøre dette placerer vi et glas eller en halv liter krukke midt i en stor skål, hvis vægge er olierede (dette gøres for at gøre det lettere at fjerne glasset fra salaten). Og vi begynder at lægge lag tæt, ikke at glemme at belægge hver ingrediens med en sovs.

Lagbestilling:

 1. Bundlaget er kartofler (kan være let saltet); kartoffel
 2. Halve rødbeder; første часть свеклы
 3. gulerødder;
 4. Et lag af hakket nødder; lag моркови и орехов
 5. Halv kylling; lag курицы
 6. Stegt løg;
 7. Ristede æg; lag яиц
 8. Anden halvdel af kyllingen; Den sidste слой
 9. Det sidste lag er rødbeder, og oven på vores sauce tegner vi et gitter.. klar салатик foring салата гранатом изнутри

Nu dekorerer vi vores salat med to granatæblefrø (nogle frø er tilbage til indersiden af ​​ringen). Derefter forsigtigt fjern glaset og dekorere med de resterende frø vores “Garnet Armbånd”.

Inden kan du granatæble og ikke dekorere. På billedet kan du se, hvordan fadet vil se ud med forskellige design. Vælg dig!

Klar salat fjern mindst 1 time i køleskabet.

Dillkvist kan bruges til servering.

Når lagene er gennemblødt, kan gæsterne tjene!

Denne salat ser virkelig lys ud på bordet og giver en højtidelig fest. Desuden er det et godt alternativ til den traditionelle “Sild under et pels” (undertiden hedder det “kødpels”).

Fra de listede ingredienser fremstilles 6-8 portioner salat..

Du kan se alle trin for at gøre denne kongelige salat i videoen:

Version af “Granatæble Armbånd” med oksekød

ingredienser:

 • Oksekød – 300 g;
 • Kartofler – 3 stk.
 • 2 gulerødder;
 • Rødbeder – 2 stk.
 • 1 lille løg;
 • Raffinerede korn 2 granater til dekoration;
 • Hvidløg – 1-2 fed hvidløg;
 • Vi bruger mayonnaise som en dressing;
 • Vegetabilsk olie (til stege løg);
 • Salt, peber – efter smag.

Steps for madlavning salat trin for trin:

 1. Kød koges i 1,5 timer;
 2. Kog samtidig grøntsagerne: kartofler, gulerødder og rødbeder. Skær derefter salatredienserne i terninger;
 3. Hæld løg og steg i olie;
 4. Sekvensen af ​​lag vil være som følger: først bliver kartoflerne, derefter oksekødslaget, løgene, så gulerødder og rødbeder omdrejninger;
 5. Alle ingredienser er blottet med sauce – i dette tilfælde mayonnaise;
 6. Som i den oprindelige opskrift er salaten dekoreret med granatæblefrø..

Salat tilberedt på en sådan måde er mere nærende og “maskulin”..

Vi præsenterer dig en anden video, hvor salaten er tilberedt med kylling, men uden æg med svampe. Det vil være meget velsmagende og saftigt!

Variationer af salat og små kulinariske tricks

 1. Prøv forskellige måder at forberede kødet på. For eksempel kan du salt og peber kyllingen og lade være at marinere i en time, og derefter stege og steg frøen i den samme olie;
 2. I stedet for kød kan du koge og døre kalvekødets hjerte eller lever.
 3. Hvis du er på en diæt, kan du erstatte mayonnaise med naturlig yoghurt eller bland det i halvt med sur creme;
 4. Hvis du ikke kan lide granatæble sten, kan du prøve at erstatte granatæble med lingonberries;
 5. Der er en fiskesalat mulighed. I dette tilfælde anvendes følgende ingredienser: dåsefisk (for eksempel tunfisk) eller rødt saltet fisk; æbler (helst sur, såsom “Semeni”); kyllingæg, revet med ost; løg; mayonnaise og creme fløde blandes til tankning. Lag er stablet i følgende rækkefølge: fisk, halvdelen af ​​en æg-ost blanding, løg, æbler, resten af ​​osten med et æg. Hvert lag er også overtrukket med dressing, og i slutningen er salaten dekoreret med granatæble;
 6. Hvis du er vegetar, kan kødet erstattes med groft revet hård ost. Du kan tilføje knuste hvidløgskage og lave et lag syltede agurker;
 7. En meget let salat opnås, hvis kogt oksekødstunge bruges som kødbestanddel. Grøntsager kan bages i ovnen i folie. Skalede fyrretræer tilsættes rødbeder. Finhakket løg skal skoldes i kogende vand (efter denne procedure bliver den blød og ikke-bitter). Lag i denne version vil være følgende: kartofler, løg, gulerødder, tunge, æg, ost, rødbeter med nødder. Hvert lag er smurt med mayonnaise. Den lagt salat er traditionelt dekoreret med granatæblefrø og om ønsket med friske grønt..

salat из кальмаров с огурцом и яйцомRedaktionen på vores hjemmeside giver dig mere interessante ideer om salater. Lys ferie salater fra blæksprutte med agurk og æg. Selv den mest kræsne læser vil finde en opskrift til deres smag.!

Og her kan du huske, hvordan du laver en græsk salat. Meget velsmagende skål, der kan indgå i kosten, selv tabe sig.

Hvor hurtig og velsmagende at marinere kylling til en shish kebab, læs her. Step-by-Step opskrifter og hemmeligheder af kulinariske eksperter.

Nogle gourmeter kan ikke lide denne salat på grund af granatæblefrø, i betragtning af at de ødelægger alt. Men faktisk kan de nyttige egenskaber granatæble være opført i meget lang tid..

For eksempel renser de faktiske knogler helt tarmene. Granatæble er nyttigt for mennesker, der lider af forhøjet blodtryk På grund af dets høje jernindhold normaliserer det også blod hæmoglobinniveauer.

Granatæble indeholder en stor mængde vitaminer, det er tilladt at spise diabetikere, og granatæblejuice renser blodkar fra aterosklerotiske plaques.