Proteinfløde fremstilles på basis af æggehvider. Brug den kun til påfyldning af rør eller eclairs, dekoration eller belægningskager..

Til mellemlag er det bedre at bruge smør eller vanille. Faktum er, at proteinmassen hurtigt mister sin pomp og luftighed under kagekage.

kurv с беловым кремом

Cremen indeholder en temmelig stor mængde sukker. Dette er ikke kun den “største fjende i taljen”, men også et fremragende konserveringsmiddel..

Derfor kan protein cremer opbevares lidt længere end olie (men ikke uendeligt!). Og det er bedre at bruge umiddelbart efter forberedelsen, så det ikke mister sin pomp..

Der findes følgende typer creme på æggehvider:

 • Rå (grundlæggende);
 • Custard (hoved);
 • Protein med gelatine;
 • Proteinolie.

Den sidste genstand omfatter den berømte muslin creme, schweiziske og italienske marengs..

Hvordan man arbejder med proteiner

Den nemmeste kageindretning er råproteinfløde eller almindelig meringue. Men først lidt om madlavningsteknologi. Generelle regler ved arbejde med proteiner:

proteinholdige крем хранится намного дольше

 1. Cool godt (ideelt set bør temperaturen være tæt på 2 ° C);
 2. Vask grundigt og tør tøj og en visp (det mindste spor af fedt eller vand reducerer skumdannelsen med halvdelen).

For at udføre den anden genstand er det praktisk at bruge kogende vand. De er dækket af alle overflader, der kommer i kontakt med proteiner, så de er godt tørrede. Det er bedst at tørre op og lade et stykke tid, så det endelig afkøles og tørres..

Du kan slå massen med en visp eller en mixer. Begge muligheder har deres fordele..

Med “manuel arbejde” giver tiden brugt protein sukker mulighed for at opløse uden rest. Ved brug af en mixer kræves tid (og fysisk indsats) betydeligt mindre, så det er vigtigt at overvåge tilstanden af ​​proteinmassen.

Hvis der ikke er opløst sukkerkrystaller, vil cremen ikke være tilstrækkeligt elastisk. Dette vil ikke kun påvirke smag sensationer, men også det æstetiske udseende (og vi er klar til at lave en smuk kage!).

For at undgå sådanne problemer vil der være brug for pulveriseret sukker i stedet for granuleret sukker. Det anbefales at sive pulveret før brug for at opdele mulige klumper og fjerne fremmede partikler..

Første skridt eller hvordan man laver Basic Raw Protein Cake Decorating Cream

For rå protein creme skal du bruge:

 • Æggehvider;
 • Iscreme;
 • Citronsyre eller salt (valgfrit).

Den klassiske andel – for et protein (der betyder et æg af mellemstørrelse eller 1. kategori) tilsættes to spiseskefulde sukker eller pulver. Afhængigt af det ønskede udbytte af cremen er det let at beregne mængden af ​​ingredienser:

 • 2 protein / 4 spsk. skeer af pulver eller sukker / udbytte 140 g;
 • 3 protein / 6 spsk. skeer af pulver / udbytte 210 g;
 • 4 protein / 8 spsk. skeer af pulver / output 280, og så videre.

Citronsyre fjerner cloying, salt er nødvendigt for at lette slagningen. Men disse produkter vil ændre smagen af ​​cremen lidt. Hvis du har tillid til dine evner, kan du ikke tilføje salt.

Æg til madlavning skal afkøles (du kan desuden afkøle beholderen med de tilberedte proteiner).

Separat omhyggeligt adskille de hvide fra æggeblommer. Ikke en dråbe æggeblomme skal falde i beholderen for at lave creme!

i крем добавьте краситель

På forberedelsen af ​​retter har vi allerede talt. Du kan tage et glas, en metalskål eller en bred pande (i en smal det vil være ubelejligt). Brug ikke aluminiumspåner eller en emaljebeholder med brudt eller ridset emalje..

For begyndere er en lidt større beholder nyttig end en skål til piskning, hvor du kan hælde koldt vand. Når man slår, anbefales det at lægge en skål proteiner i koldt vand, sne eller knust is – sådan går processen hurtigere og lettere..

Der er mulighed for at piske proteiner i et vandbad. For at gøre dette skal du forberede en beholder med varmt vand, hvor du kan lægge en skål med en fremtidig fløde.

Præpeproteiner med lav hastighed i ca. et minut, og sæt skålen i vandbadet på den nederste ild og fortsæt med at arbejde i yderligere 15 minutter.

Efter at egernerne har taget et frostigt skum, fjern skålen fra varmen og fortsæt med at slå indtil det er køligt (mindst et par minutter). Hvis dette ikke er gjort, kan skummet afregne..

Piskeproteiner med en metalpisk (10 – 15 min) eller med en blander, indtil der opnås et tykt, fluffet skum. Lydstyrken stiger ca. tre gange..

den lyserøde белковый крем

Du kan tjekke beredskabet ved dannelsen af ​​”stabile toppe” – så konditorer kalder skarpt, ikke taber form, fremspring, der dannes på overfladen af ​​proteinmassen, hvis du tager fatet eller blæserknivene ud.

Fortsæt med at slå, begynder gradvist at tilføje pulveriseret sukker eller sukker. Før processens afslutning kan du tilføje et par dråber fortyndet citronsyre for at fjerne tilstopning.

Tilsæt samtidig aromatiske stoffer og farvestoffer samtidig. Du skal bruge denne creme med det samme, så det ikke mister luften. Små detaljer til at dekorere kager fra det virker ikke, men det passer perfekt til plastering.

Rå proteiner kan indeholde patogene bakterier. Vask æg før madlavning..

Hvordan man laver proteiner til creme

Ud over æg, sukker, citronsyre og redskaber til piskeproteiner har du brug for en kapacitet og vand til madlavning af sukker sirup. Andelen af ​​produkter til fremstilling af 225 g creme proteinfløde:

 • 3 egern;
 • 6 spiseskefulde sukker;
 • ¼ glas vand
 • 3 dråber fortyndet citronsyre.

Sukker hæld vand og sæt på langsom ild. Glem ikke at blande sirupen godt under tilberedningen..

bryg сироп

Beredskab bestemmes af sammenbruddet “på en tykk tråd.” Det er underforstået, at når du fjerner en ske fra sirupen, skal den trække, som ligner en tyk streng.

Der er en variant af bolden rullende test. For at gøre dette skal du hente en lille sirup på en teskefuld og hurtigt afkøle den i en beholder med koldt vand (tallerken, skål).

Kuglen skal let rulles ud af den afkølede sirup. Faren for metoden – du kan brænde dig selv, hvis det ikke er nok til at afkøle sirupen.

parathed проверяется шариком

Det er vigtigt ikke at fordøje sukkeret, fra disse hårde karamel klumper kan danne i den færdige fløde. Med undercooked (flydende) sirup vil cremen være svag (kan lække).

Når madlavning kommer til en ende (men sirupen er endnu ikke færdig klar), fortsæt til slagtning af proteiner. I dette tilfælde er det bedre at bruge en mixer – der er ingen tid til manuel arbejde. Ekorre skal adskilles fra æggene i forvejen (før kogning) og nedkølet.

piskeris белки

Pisket i stabile toppe af proteiner introduceres varmt sukker sirup gradvis af en tynd strøm, uden at stoppe slag i et minut. Efter introduktionen af ​​hele sirupen skal du fortsætte med at slå indtil det er køligt. Den nemmeste måde at gøre dette på er at lægge en beholder med custard protein creme i en skål med koldt vand..

klar белковый крем

Det er vigtigt! Sukker sirup når madlavning når 115⁰і. I processen med proteinbrygging falder temperaturen noget, men er tilstrækkelig til at dræbe bakterier..

Protein + smør

Protein-olie creme er ideel til dekoration af kager. Den er glat, silkeagtig (med korrekt forberedelse), og samtidig luftig.

Madlavningsteknologi (brygningsproteiner) gør det muligt for cremen at opretholde sin friskhed i lang tid – selv op til en dag uden at bruge et køleskab, det vil sige ved stuetemperatur.

Bemærk: Rumtemperaturen er op til 25 ° C, alt der er højere er varme!

Opskriften på protein-olie creme indeholder følgende ingredienser:

 • 3 egern;
 • 150 gram pulveriseret sukker;
 • 150 smør;
 • Citronsaft eller syre, vaniljesukker valgfri.

Proteiner kommer i forskellige størrelser, og smør varierer i kvalitet. Det er muligt at beregne proportionerne i henhold til følgende skema: For et stort protein 70 – 80 g olie, 50 g sukker.

Fast smør (fra køleskabet) skåret i små terninger, spredt ud på en flad plade (så er det mere bekvemt at arbejde) og lad det varme op ved stuetemperatur indtil lertekstur. Må ikke opvarmes i vandbad eller i mikrobølgeovn!

Ekorre piske som sædvanlig og bryg dem med sukker sirup. Du kan bruge den rå metode (uden brygning), men den er ikke særlig pålidelig med hensyn til sikkerhed. Efter dannelsen af ​​stabile toppe begynder vi at introducere olien i små stykker. Beatsprocessen standses ikke før indførelsen af ​​al olie. Protein creme klar til kage dekoration!

En af fordelene ved denne creme er, at den kan opbevares i køleskabet (forsigtigt lukket!) I op til 5 dage. Før du bruger det, fjern det fra køleskabet (to timer), og når det bliver stuetemperatur, slå det igen. Dette vil give cremen glat og elasticitet..

vkusnij-tort-muravejnik
En simpel og enkel opskrift af kagen “Anthill” fra cookies er en hurtig dessert til te.

En anden interessant opskrift på skildpadde hjemmelavet kage, læse og lave mad!

En anden variant af en simpel kagekage med frugt og creme kan findes på https://notefood.ru/retsepty-blyud/vy-pechka/smetannyj-krem-dlya-biskvitnogo-torta.html

Nogle tips:

 1. Når man slår bryggens brygede del, er tinderne måske ikke for tætte. Dette er normalt;
 2. Ved tilsætning af olie kan proteiner “lække” eller korn. Dette skyldes det faktum, at temperaturen af ​​olie og fløde ikke stemmer overens. Chouxdelen havde ikke tid til at afkøle eller olien var for varm. Ved yderligere slag bliver temperaturen nede, og cremen erhverver den ønskede tekstur;
 3. Smør til denne opskrift bør være af den bedste kvalitet. Ingen margariner eller blandinger vil gøre..

Protein-olie fløde godt tager farvestoffer og aromaer. Du kan bruge vanille, chokolade, kakaopulver, frugtpuré og så videre.

Sådan laver du påfyldningen til kagen “Fuglemelk”

Ved fremstillingen af ​​denne kage ved anvendelse af protein creme med gelatine. Proteinbase kan fremstilles på den sædvanlige måde eller custard. Det vil kræve:

 • Ekorre fra 5 æg;
 • 2 spsk gelatine;
 • 8-10 Art. skeer af vand (til gelatine);
 • 1½ (en og en halv) glas sukker;
 • Citronsaft (1 tsk) eller fortyndet citronsyre.

Adskil de hvide fra æggeblommer og læg dem i køleskabet. Gelatine hæld koldt kogt vand og lad svulme i en halvanden time.
den lyserøde белковый крем

Sæt derefter beholderen med gelatine på en langsom brand, indtil den er helt opløst. Parallelt begynder du at slå de hvide med citronsaft og sukker. Det er vigtigt at sikre, at gelatineopløsningen ikke koger..

Når hvide er godt pisket, introducere en tynd stream af gelatine, fortsætter med at piske uden afbrydelse. Creme på proteiner med gelatine viser sig frodige og vedholdende, det kan bruges til at dekorere en kage, lave slik eller blot sprede på isskåle og afkøle.

Pastry taske + sæt dyser + fantasy = mesterværk

Bedst til at dekorere kagen hjemme olie-protein creme. Det er perfekt malet med madvarer, det er bekvemt at arbejde med en konditor, der holder sin form.

Og det vigtigste (især for nybegyndere) er en fløde, der er let at “reparere”, hvis der pludselig gik noget galt. Det er nødvendigt at arbejde med fløde ved en temperatur ikke højere end 25 ° C..

Det er vigtigt! For protein cremer kan ikke bruge alkoholholdige farvestoffer. Fra dem kan fløden “flyde”. Vælg farvestoffer i pulver eller vandbaseret..

Proteinkræmer uden tilsætningsstoffer (olie eller gelatine) ser spektakulære ud i kombination med forskellige farvestoffer:

 1. Læg en lille fløde i en separat skål og tilføj madfarver der;
 2. Bland godt
 3. Spred fløden på kagen fra forskellige skåle (forskellige farver) og fordel det i glatte bølgelignende bevægelser, dekorere det.

Som en mulighed kan du sætte et par flerfarvede cremer i en skål, scoop alt på én gang og anvende på overfladen af ​​kagen. Resultatet ligner impressionisternes malerier. Sådanne muligheder er meget nemme at lave, selv begyndere konfektører vil helt sikkert få et mesterværk.!