Pandekagerkage med creme fraiche: Kog uhøjtideligt, men dygtigt!

Pandekage kage – en skål til dovne værtinder. Hver kvinde ved, hvordan man laver pandekager, det er let, enkelt, hurtigt og ligetil..

Pandekage kager kan laves med kød, lever, med noget, men hvis du vil spise din kæreste, vil pandekagecake med creme være en glimrende løsning.
Nem opskrift på godbid med sød creme
pandekage торт со сметанным кремом: готовим незатейливо, но искусно!
ingredienser Antal
Hvede mel 600 gram
Kyllingæg 6 stk
sukker 300 gram
vand 1 kop
salt 5 gram
Sur creme 250 gram
Olivenolie 6 spiseskefulde
vanillin 1 taske
mælk 1 liter
Tilberedningstid: 200 minutter Kalorier pr. 100 gram: 190 kcal

Sæt kedlen på ilden – vi har brug for kogende vand. I mellemtiden sigtes mel gennem en sigte, hvilket beriger det med ilt.

Dette er nødvendigt for at gøre pandekager mere luftige. Bryd æg i skålen af ​​en fødevareprocessor, hæld 500 ml mælk, tilsæt 1 spiseskefuld sukker og bland indholdet med lav hastighed.

ælte тесто

I processen smides gradvist mel over en sked. Hæld den resterende mælk og fortsæt med at slå..

tilføje муку

Efter tilslutning af næsten alle ingredienserne til pandekager, tilsættes 1 kop kogende vand og hæld olivenolie der. Den resulterende konsistens af dejen skal være som pandekager.

tilføje подсолнечное масло

Steg pandekager i en forvarmet pande. Det er ikke nødvendigt at smøre det med olie eller svinefedt, det vil være overflødigt.

yngel блины

For fløden er bedst at tage hjemmelavet creme fra fløde – den er ret fed og tyk. Du kan pre-placere den under en tryk for at fjerne overskydende fugt, så cremen bliver tykkere og spredes ikke..

piskeris крем

Sæt den kolde creme i en mixer, hæld sukker, vanillin og piskekrem med hurtig hastighed. Du kan straks begynde at smøre pandekager, men det er ønskeligt, at den piskede masse stod på et koldt sted i ca. en time.

creme creme крем

Vi sætter på en færdig pandekager på en skål og tykt, ikke sparsom, smør med fløde. Lad den tilberedte kage stå i 2 timer til den sidste bløde. Pandekagekage med creme er blød, luftig og meget velsmagende.

Pandekagerkage med kondenseret mælk og fløde af cremefløde

komponenter:

 1. Hvede mel – 400 gram;
 2. Sure creme – 300 gram;
 3. Kyllingæg – 5 stk.
 4. Salt – 5 gram;
 5. Sukker – 25 gram;
 6. Vegetabilsk olie – 5 spiseskefulde;
 7. Mælk – 750 milliliter;
 8. Kogt kondenseret mælk – 1 kan.

Til pandekagerdejen skal du tage en pande med en dyb bund, køre i kolde æg, tilsæt sukker og blæk forsigtigt med en visp manuelt eller med en blander. Derefter hæld i den opvarmede mælk uden at stoppe for at slå.

kage украшенный пастилой

Så sigtet mel på forhånd og hæld det i dele i en blanding af mælk og æg. Til sidst tilføje salt og vegetabilsk olie.

For kremen vil have brug for cremefløde med et fedtindhold på mindst 25 procent, da det skal være tykt. Kombiner den kondenserede mælk med creme i en dyb skål, bland grundigt, indtil det er glat og sat i køleskabet..

Slib de færdige pandekager med den resulterende fløde og lad dem sive i flere timer. Klar pandekagerkage med creme creme og kondenseret mælk kan serveres ved bordet.

Chokoladepandekagecake med sur creme

komponenter:

 1. Sukker – 300 gram;
 2. Mel – 0,5 kg;
 3. Kyllingæg – 6 stk.
 4. Mælk – 1 liter;
 5. Olivenolie – 4 spiseskefulde;
 6. Vanillin – 1 pose
 7. Kakao – 3,5 spiseskefulde;
 8. Creme creme – 2 briller;
 9. Valnødder – 200 gram.

Tag en stor skål, slå æggene ind i den, tilsæt 30 gram sukker og visp grundigt, indtil det er helt opløst. Derefter begynder at hælde mel, skiftevis med mælk: tre spiseskefulde mel – en halv kop mælk.

Afslut i slutningen af ​​den ælte mælk. Hæld olivenolie i blandingen og tilsæt kakao (pas på, ellers vil der være klumper), bland alt godt igen. Start stegning pandekager.

Creme: kombiner sukker, vanille og creme creme, pisk i høj hastighed i 7 – 11 minutter. Du skal få en tyk fluffy masse, hvor der er en ske. Vi fjerner den færdige creme i kulden.

Smør de afkølede pandekager klar creme creme og hæld hvert lag af valnødder. Vi giver kagen infusion og nyd dit måltid.

sloenoe-testo8
Ved du, hvordan du laver kogekage i hjemmet korrekt? Det er nemt og nemt at lave varme sandwicher i panden, de bedste ideer til fyldningen her. vy-pechka / appetitnye-sladkie-ponchiki-iz-tvoroga-s-foto-po-shagam.html

Nyttige anbefalinger

Til fremstilling af pandekager med creme er det bedst at bruge mel af højeste kvalitet, så bliver pandekagerne bløde og bløde.

Hvis det er muligt, skal du også tage med æg. Farven på æggeblommen, de har mere mættet, vil give pandekagerne en dejlig gullig farve.

Panden skulle være med en non-stick coating og en tykk bund. Det er uønsket at bruge en pande af tyndt metal, pandekager vil holde sig fast.

Stik ikke pandekager på for høj ild – der vil ikke være et åbent mønster, de vil bare brænde. Hvis du tilføjer smør til dejen, behøver du ikke smøre gryden med svinefrit, når du steger, så der ikke er nogen fremmed lugt.

Hvis det ønskes, hældes i glasset på slutningen af ​​kogepanden. Dette vil tilføje skum til smagen af ​​fadet..

En god tilsætning vil være frugt: ananas, æbler, kiwi, til en sort og tørring.

Loading...