Ved stegning eller bagning uden saucer kan fisken være tørholdig. For at gøre fileten saftig og blød, er det bedre at bruge marinade i madlavningsprocessen. Det hjælper ikke kun pukkel eller anden fisk til at forblive blød, men giver også skålen forskellige smag. På denne måde kan du gøre den færdige filet mere krydret eller give skålen en sød og sur smag..

Klassisk opskrift
opskrifter горбуши под разными видами маринада
ingredienser Antal
pink laks 700 g
gulerødder 3 stk.
løg 2 stk.
vand og eddike 3% på 50 ml
løvblad 2 stk.
tomatpasta 3 spsk. l.
vegetabilsk olie til stegning
salt 4 g
sukker ½ tsk.
presset citronsaft 2 tsk.
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 117 kcal

Den enkleste marinade med løg, gulerødder og tomatpasta hjælper med at forberede et velsmagende andet kursus af pink laks, som harmonisk kombinerer med grøntsager eller enhver parabol..

Sådan tilbereder du pink laks under marinade:

 1. Fisken renses i skala, vaskes, tørres med en serviet. Derefter skæres i stykker af den krævede størrelse (som du foretrækker);
 2. Skiver af lyserød laks sprinkles med citronsaft, indpakket i fødefolie (hvis de er store, så hver kan pakkes, hvis små, flere er pakket ind i ét ark på én gang);
 3. Fisk bages i ovnen i 15 minutter (temperaturindstilling – 180 grader);
 4. Skrællede og vasket løg og gulerødder er tilberedt til marinaden – løgene skæres i store stykker, og gulerodene gnides med et stort rivejern;
 5. Steg løgstykkerne med gulerødder i olie, hæld tomatpastaen og kog i yderligere 5 minutter;
 6. Tilsæt vand til grøntsagerne, gør ilden minimal, gryderet 5 minutter;
 7. Eddike hældes, alle de tilberedte krydderier hældes ud, de koges i 10 minutter (rør marinaden regelmæssigt under stødprocessen);
 8. Fyld fisken i en dyb plade med den resulterende marinade (det bliver ret tyk, men med tiden vil filetstykkerne være mættet med væsken indeholdt i den);
 9. Først skal du vente til skålen køler ned, og sæt derefter beholderen i køleskabets hovedrum i en time. Du kan forvarme fadet inden brug i en varm ovn eller mikrobølgeovn. Det er nødvendigt at fjerne løvbladet og peberet, så de ikke blander sig i at spise fisk.

diætetiske салатSvinekødssalat er en kostfad, der kan tilberedes i flere versioner..

Se vores foto opskrifter af jordbær med chokolade. Denne udsøgte dessert bliver et rigtigt hit..

Hvordan bage kyllingen i ærmet, læs vores artikel..

Marinade for pink shashlik

Fisken laver en meget velsmagende kebab, og den koges hurtigt, i modsætning til kød. Fiskens stykker er ikke spændt på spyd, da det er meget blødt, men indpakket i folie og anbragt på grillen over kulerne, eller de forbereder fadet ved hjælp af grill.

produkter:

 • 100 g lyserød laks;
 • 50 ml 3% eddike;
 • 1 løg;
 • ½ citron (brug kun presset juice);
 • salt og peber;
 • 50 g dill.

Det tager 1,5 timer at lave mad.

Kalorindhold pr. 100 g: 187 kcal.

Løg skæres i ringe, adskiller dem fra hinanden. Skær dilden fint, tilsæt den sammen med salt og peber til løg (mængden af ​​krydderier bestemmes i overensstemmelse med præferencerne).

at rense рыбу

Hæld produkterne med eddike og citronsaft, bland. Pink laks renses, vaskes, får lov til at tørre. Fjern knogler og skær i stykker, som lægges i en skål med marinade.

marinade

Sæt opvasken i køleskabets hovedrum i 20 minutter. Fisken er derefter kogt med løgringe i ovnen, i en gryde, grill eller over kulerne. I færd med sin sprinkling marinade.

shish kebab

Marinade til at lave fisk på grillen

fisk на гриле

Denne lækker marinade er perfekt til grilling af rosa laks.

produkter:

 • 1,5 kg fiskfileter
 • 2 stk Bulgarsk peber;
 • 2 spsk. l. honning en af ​​de flydende sorter
 • 1 citron
 • 1 chili;
 • 1,5 tsk. yndlings krydderier eller specielle krydderier til fisk;
 • 300 ml hvidvin (valgfrit. Kan ikke anvendes, hvis alkohol ikke er velkommen);
 • 20 ml vineddike;
 • 1 spsk. ren, men ikke kogt (mineral, filtreret eller godt) vand;
 • 50 ml rast. olier.

Tid til kogning: 1 time.

Kalorindhold pr. 100 g: 80 kcal.

Filetene vaskes, tørres med en serviet eller et håndklæde. Efter at have fjernet knoglerne, skærer du rosa laks i store stykker..

Citron vaskes, gnides og lægger sin skæbne, klemmes saften. Halvdelen af ​​den pressede juice blandes med en spiseskefuld honning, krydderier, smør, en teskefuld zest (resten er også nyttig). I den resulterende marinade dyppede fiskstykker i en halv time. Det er bedre at sende hende til denne gang i køleskabet..

Den resterende honning, zest, blandet med vin, vand, salt. Blandingen hældes i en beholder, hvorfra det vil være let for fisken at hælde det under madlavning (en flaske, muligvis med en sprøjteflaske eller huller i hætten). Der blev også dyppet chili peber (pitted) skåret i halvdelen. Fisk spredt på grillen (du kan spænde stykker på tynde spyd eller lægge på folie, hvis gitteret er for sjældent). Ved periodisk rosa laks fremstilles den i 15 minutter, mens der hældes væske fra en flaske.

Marinade for salt rosa laks

Saltning og betning af pink laks kan være hjemme. Både hele fisk og filetstykker er egnede til dette..

produkter:

 • 1 kg frosset lyserød laks;
 • 1 spsk. l. æblecider eddike;
 • 1 spsk. l. sukker, sennepsfrø og salt;
 • 5 spsk. l. sol. olie;
 • sort peber og tørrede hakkede urter – ifølge præference.

Forberedelsestid: 1 time og 2 dage til betning.

Kalorier pr. 100 g: 169 kcal.

Fiskene renses, vaskes, skæres i stykker. Vent, indtil det er helt optøet, er det ikke nødvendigt. Tødet vand bliver en del af marinaden. Stænk fisken med en blanding af sennep, sukker, peber, urter og salt, bland. Olie og eddike hældes i bunden af ​​aluminiumspanden, så sættes fiskstykker stramt og hælder alt sammen med den resterende væske fra retterne, hvor den rosa laks blandes med krydderier..

Fisken i gryden er dækket af en flad plade (af en sådan størrelse, at den passerer ind i gryden, og der er ingen stor fri afstand mellem dets kanter og vægge). Der sættes noget tungt på pladen (dobbelt så tung som fiskens masse), for eksempel en krukke vand. Væsken skal helt dække stykkerne af pink laks..

I en dag placeres gryden på en kølig balkon (hvis det ikke er varmt udenfor) eller i kælderen (men ikke i køleskabet, ellers vil saltprocessen ikke begynde). I køleskabet er fisken saltet ud i samme tilstand – i gryden med lasten – den anden dag (men du kan lade det stå i kælderen eller på balkonen, hvis det er koldt nok). Efter to dage udtages fisken, marinaden bliver hældt, sat på en kolander, så den resterende væske drænes. Saltet fisk opbevaret i køleskabet eller i fryseren.

Pink laks i en marinade er en meget sund og ikke for høj kalorie skål. De fleste opskrifter er enkle at udføre, og ikke engang den mest erfarne person i madlavning kan håndtere dem..