Meget få mennesker risikerede madlavning af snegle i deres hjem køkken. Måske, efter at have lært, hvor meget dette ikke er uroligt, vil mange ændre deres mening og holdning til forskellige slags delikatesser af denne slags.

snegle на блюде

Hvordan er dette bløddyr nyttigt??

Der er forskellige typer snegle, der bruges som mad. Men i lande, hvor denne delikatesse er mere almindelig på borde, menes det, at det er den druesort, der smager bedst..

Desuden indeholder kødet af denne bløddyr ca. 70% af proteinet og 30% af aminosyrerne, som er nødvendige for vores organisme for normal livsaktivitet. Derudover indeholder den vitaminer og sporstoffer..

Så i Frankrig er der en interessant skål kaldet “Escargo”. Det menes at have en gavnlig effekt på en persons seksuelle aktivitet..

Disse bløddyr anbefales at bruges i mad: til dem der lider af calcium ubalance; kvinder under graviditet og amning mennesker diagnosticeret med kondrosis samt kollagenose.

Forberedende fase

Før du begynder at lave druer, skal du huske at de skal samles på bestemte tidspunkter og under visse forhold.

Mollusks kan høstes på egen hånd, du skal bare gætte øjeblikket Enten gør du det tidligt om morgenen, eller venter på regnen..

Hvis du allerede har samlet eller købt druesnegler, skal du ikke skynde dig for at koge over noget. Til at begynde med skal molluskerne rengøres. Og hvis forberedelsen af ​​almindelige produkter betyder rengøring af de ydre dele, når det drejer sig om snegle, skal deres tarm rengøres af usundt mad til mennesker..

snegle с чеснокомMollusks “gå på en diæt” i mindst tre til fire dage. Som et hus ville de være velegnede til en pande, hvor der ville være adgang til luft og som mad – et par spiseskefulde mel. Hver dag skal molluskdietterne tages ud, beholderen skal vaskes og de skal tændes og derefter sættes på og igen sprinkles med mel..

Efter udløbet af kosten får vi snegle, bade og kontrollere om alle er i live. Derefter kan du gå videre til næste trin..

Det skal dog huskes, at for nogle retter kan forberedelsesfasen variere i løbet af en bestemt procedure. For eksempel kan en diæt vare meget længere, op til to uger..

Dernæst skal snegle placeres på et stort saltlag. På den vil de allokere alt overskydende slim. Derefter vaskes de grundigt igen..

Derefter lægges de i en gryde, hældes med vand med en lille mængde eddike og koges over medium varme. Derefter varer madlavningen ca. 5 minutter..

Den sidste fase af forarbejdning er udvindingen af ​​kød fra skallen. Dette gøres med en gaffel eller pincet. Ved tilberedning af skåle anvendes kun oksekødben, og krøllen fjernes.

Efter behandling kan de resterende dræn ikke smides væk, men koges i sodavand og skylles. Således kan de stadig bruges til yderligere fyldning..

Snail delikatesser

Klassisk opskrift: snegle i Burgund
opskrifter приготовления виноградных улиток — искушаем родных деликатесами!
ingredienser Antal
Forberedte snegle omkring 50 stykker.
Hvidløg 15 g
skalotteløg 15-17 g
persille 20 g
smør 1 pakning (200-250 g)
Jord sort peber at smage
rasp at smage
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier pr. 100 gram: 165 kcal

Denne opskrift kan tilskrives de klassiske franske retter..

I første omgang fortsætter vi med at springe gennem en hvidløgspresse og derefter skære løg og persille. I princippet kan du ikke lide og male blender. Tilsæt salt og peber til dem, samt blødgjort smør.

ulitki

Drue snegle bør allerede være forberedt (det vil sige, hver skal skilles fra huset, og skallen skal koges i sodavand og tørres). Vi tager en shell og sætte musling i den, så send det samme stykke smør med urter, løg og hvidløg. Det er nødvendigt at trykke godt, så sneglen med smør “sad” dybt i huset.

fyld det op улитки

Læg derefter sneglen ud enten på et bagplader eller på specielle beholdere med riller. Stænk med brødkrummer og læg i ovnen ved t = 200 grader i 6-8 minutter. Olie skal koge i skallen.

snegle на противне

Delikat muslingesuppe

For at gøre denne delikatesse nyttig:

 • 23-25 ​​forarbejdede eller dåse snegle;
 • Løg – 4 stk.
 • Smør – ca. 35-45 g;
 • 1 glas hvidvin og samme mængde creme;
 • Kød bouillon – 1 l;
 • Gulerødder, selleri, porre – 25 g hver;
 • Et par æggeblommer;
 • Persille – 30 g.

Grøntsager skal skæres i strimler og hakket greens i en blender.

Løg skæres i små terninger og lægges ud i en gryde eller en gryde med en tyk bund, hvor halvdelen af ​​knuste druesneller tilsættes. De stuvning med tilsætning af smør i ca. 15-20 minutter.

salat из улитокDerefter hældes i bouillon, vin, vent indtil væsken koger.

Derefter tilsættes de resterende snegle, hakkede grøntsager og kog en anden i mindst 10 minutter. Forbered derefter æggeblommer og fløde: bland dem sammen og hæld i i sidste øjeblik, da suppen næsten stoppede kogning.

Endelig er suppen overstrøget med persille.

Snegle i Tomat Sauce: Eksotisk Smag

For at oprette dette mesterværk skal du have følgende produkter:

 • 20-24 druesaegle (forarbejdet);
 • Vegetabilsk olie;
 • Løg – 1 stk.
 • krydderier;
 • salt;
 • Tomatpasta – 2 tsk.

Forarbejdede snegle sendes til stegepanden og fyldes med vand, hvor vi også tilsættes lidt salt og koger i 10 minutter. Herefter smelter vi sammen og sætter bagefilet af bløddyr..

I panden smelte smør. Tilsæt løget halvt skiver og steg lidt (1-2 minutter). Derefter tilsættes pasta, salt, krydderier og steg i endnu et par minutter. Sidst tilføjet snegl. Skålen koges i yderligere 5 minutter og afkøles derefter..

Herefter skal du tage spydene og snøre dem snegle. Fileter kan dekoreres eller veksles med grøntsager..

sup-syrki1Den suppe med svampe og smeltet ost i henhold til vores opskrift vil helt sikkert takke din familie..

Sildolie – En simpel opskrift, der er let hjemme.

Ducanne mayonnaise, kost og simpel opskrift i vores artikel.

Snail “Napoleon”: en lækker opskrift!

Denne ret er utroligt velsmagende og tiden brugt på det er værd at slutresultatet. For at forberede skal du lagre på produkter som:

 • Forarbejdede snegle – 20-30 stk.
 • Vegetabilsk bouillon (1 liter er nok);
 • mandler;
 • Svampe – 150 g;
 • Vegetabilsk olie til stegning;
 • Tomat Sauce – 50 ml;
 • krydderier;
 • grønne.

Den første ting at gøre er sneglen: slip dem i bouillon og kog over lav varme i ca. tre timer.

På dette tidspunkt kan du langsomt gøre resten af ​​forberedelserne. Rengør mandler og svampe. Sidstnævnte skal skæres i skiver og steges med vegetabilsk olie. Mandler er finhakket. Grønne er også knust. Derefter blandes alle disse ingredienser sammen: svampe, mandler, greener. Krydderier tilsættes.

Derefter forberede bageplade. En blanding af svampe, urter og mandler lægges i midten i form af en ring. Snegle er placeret i centrum. Og det hele hælder tomatsauce. De bages ved t = 180 i ca. 10-15 minutter.

Nyttige tips

Af ovenstående er det klart, at det er let at forberede og behandle snegle. Men der er nogle nyttige ting, som du ikke behøver at glemme:

 • For at kontrollere, om alle bløddyr er i live, placer dem i en beholder med vand. Efter et stykke tid vil det levende udseende se ud af skallerne, og de døde vil forblive ubevægelige;
 • Snegle går godt med rød kaviar. Det er bedst at få dem ud af vasken på et lille stykke baguette, hæld olien med urter på toppen og tilsæt lidt kaviar;
 • Spis ikke andre dele end dine fødder, da de vil gøre mere skade end godt. Desuden besidder den mørke krølle ikke sådanne smagsegenskaber som den kødfulde del;
 • For at få musling fra skallen, når du spiser, er der en speciel gaffel med to tænder.

Drue snegle er en utrolig sund og velsmagende skål. Selvom det er noget usædvanligt for den gennemsnitlige person, men når du har prøvet det, kan du næsten ikke glemme denne smag. Og at have mestret en temmelig simpel teknik til fremstilling af bløddyr, du kan ofte lave mad derhjemme..