Nogle gange vil du forkæle dig selv og dine kære, ikke med de sædvanlige salater med pølse, kød eller de samme krabbepinde, men med noget mere sofistikeret – med havet. Ikke kun er det velsmagende og originalt, men også nyttigt fordi! Der er mange salater baseret på fisk og skaldyr, og rejer og blæksprutter går særligt godt med hinanden..

Opskriften til den mest lækre salat med rejer og squids
opskrifter самых вкусных салатов с креветками и кальмарами
ingredienser Antal
blæksprutte 200 g
rejer 200 g
friske agurker 3 medium
æg 2 stk.
frisk persille 15 g
cremefløde og salt at smage
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 100 kcal

De mest velsmagende er som regel kombinationer af en lille mængde produkter, hvorfra de enkleste er valgt. Og det viser sig frisk og delikat salat.

Æg skal koges hårdt kogt og derefter skåret i tynde strimler. Blæksprutter skal også koge – sæt i kogende vand i et par minutter, afkøles og skæres også i strimler. Rejer koges i saltet vand i 5-7 minutter. Agurken skæres også i strimler i overensstemmelse med størrelsen af ​​resten af ​​de tilberedte ingredienser. Persille knuses. Det er kun nødvendigt at blande alle produkterne, tilsæt salt til smag efter smagen og fyld med cremefløde. Er færdig!

Salat “Tsarsky” med fisk og skaldyr

salat царский

Salatens navn og sender hukommelsen til filmen “Ivan Vasilyevich ændrer erhvervet,” er det ikke? Under alle omstændigheder ville han helt sikkert have et sted på det kongelige bord..

Ingredienser krævet:

 • 0,5 kg blæksprutte;
 • 300 gr. rejer;
 • 1 krukke rød kaviar;
 • 5 mellemstore kyllingæg
 • 4 mellemstore kartofler;
 • 150 gr. enhver hård ost
 • mayonnaise og krydderier – til smag.

Tilberedningstid: 30-40 minutter plus et par timer at stå.

Kalorindhold: ca. 160 kcal / 100 gr.

Foretrukket at koge kartofler og æg og lad dem køle af. Kog rejerne i saltet vand i 5-7 minutter, og sænk blæksprutten i kogende vand i et par minutter og afkøles også og skæres derefter i strimler.

Kartofler og æg skal være individuelt revet, samt hård ost. Nu kan du samle salaten – det er puff, så produkterne lægges på en flad skål, der smøres med et tyndt lag majones hver.

Først kommer kartoflerne, så blæksprutte og æg, derefter rejer og ost. På dette stadium skal salaten placeres i køleskabet i adskillige timer til imprægnering, og lige før servering skal du dekorere toppen med rød kaviar.

For eksempel kan du gøre det på denne måde – læg et majestætgitter på en salat og læg flere æg i hver celle (ca. en halv teskefuld). Derefter er salaten klar!

a la carte заливноеJellied svinekotelet – prøv at lave en lækker snack på et festligt bord.

Prøv at lave en lækker, forfriskende limonade fra citroner og appelsiner hjemme..

Læs hvordan man vælger en blender til en smoothie, og noter også nogle originale opskrifter af lækre cocktails..

Salat cocktail “Sea”

Jo mere skaldyr i en salat, jo mere er det derfor betragtes som havmad. Så du kan allerede “spille stor” og forberede en ægte havslejlighed.

Ingredienser krævet:

 • salat из кальмаров и креветок200 gr. blæksprutte;
 • 200 gr. rejer;
 • 200 gr. krabbekød;
 • 100 gr. muslinger;
 • en flok frisk dill;
 • 100 gr. forarbejdet ost;
 • vegetabilsk raffineret olie til stegning;
 • cremefløde og salt til smag.

Tilberedningstid: 20-25 minutter.

Kalorindhold: ca. 120 Kcal / 100 gr.

Squids og rejer skal koges (blæksprutte i et par minutter i kogende vand, rejer i saltet vand i 5-7 minutter) og steg frø muslinger i 10 minutter, ofte omrøring. Men før du sender muslingerne stegte, skal du skære blæksprutte og krabbekød i strimler..

Når muslingerne skal steges inden for 5 minutter, skal de tilføje alle ovennævnte ingredienser i salaten, undtagen dild. Efter 5 minutter skal du fjerne panden fra ovnen og afkøle salaten. Når dette sker, vil det forblive sprinklet med hakket dill.

Seafood Salad with Clams

Ikke desto mindre, hvad man kan sige, er krabbepinde for kære til vores hjerteprodukt, så det trækker ham til at tilføre til salater. Og der er ingen særlig grund til selv at afvise dette ønske..

Ingredienser krævet:

 • 3 medium blækspruttekroppe;
 • 400 gr. kogte og frosne rejer;
 • 400 gr. krabbe sticks;
 • 5 medium kyllingæg (allerede kogt);
 • mayonnaise og krydderier efter smag.

Tilberedningstid: 15 minutter.

Kalorindhold: ca. 170 Kcal / 100 gr.

Da alle ingredienserne i salaten, undtagen blæksprutte, er klare, skal du bare lave mad og dyppe dem i kogende vand i et par minutter.

blæksprutte отварить

Og mens blæksprutten køler ned, hugse æggene og rejerne i små stykker..

æggene нарезать

Hvis rejerne var i skallen, så skal de rengøres. Det er stadig at skære blæksprutte i strimler og bland alle de tilberedte produkter sammen med mayonnaise..

skåret ind i кальмары

Hvis du ønsker, kan du tilføje salt til salat og dekorere det efter din smag..

salat

Salat “Kvinde”

Til kvindernes sammenkomster vil du altid lave noget velsmagende, salte og samtidig mindst relativt kosttilskud. Denne salat kan være en god løsning..

Ingredienser krævet:

 • 2 store blækspruttekroppe;
 • 0,5 kg skrællet rejer
 • 0,5 kg muslinger
 • 3 mellemstore tomater;
 • 1 stor paprika
 • 1 medium løg;
 • en flok frisk salat, dill og persille;
 • 3 fed hvidløg;
 • 50 gr. smør;
 • 70 gr. uraffineret vegetabilsk olie;
 • 3 spsk. skeer af citronsaft;
 • salt og sort peber efter smag.

Tilberedningstid: ca. 40 minutter.

Kalorindhold: ca. 130 Kcal / 100 gr.

Blæksprutte koger, dropper i kogende vand i et par minutter og skæres i strimler. Kog muslinger i saltet vand i 3-5 minutter. Rejer er nødvendige, uden afrimning, sat på en tør stegepande og varm, indtil væsken er fordampet, og tilsæt smør og gryderet indtil det er blødt..

Mens rejerne køler, skal tomater skæres i terninger eller skiver, bulgarsk peber – strimler, løg – tyndt. Persille og dill finhakket, og lad salaten forlade hænderne. Hvidløg skal knuses med salt og sort peber..

Nu skal alle ingredienserne undtagen hvidløg kombineres i en skål og blandes forsigtigt. Til tankning er det nødvendigt at blande vegetabilsk olie med hvidløg og citronsaft og slå godt med en gaffel. Tilsæt denne dressing til salaten, og du er færdig.!

Tartlets Salat

Havssalater ser særligt imponerende og originale ud i individuelle præsentationer, og kan blive en ægte perle af et festligt eller buffet bord. Derudover har den en gavnlig virkning på deres smag: Tartlets smag og tekstur giver salget endnu mere mild næringsværdi. Og hvordan laver retter i tartlets som børn!

For at forberede en sådan delikatesse, kan du bruge den mest lækre opskrift, der allerede er præsenteret ovenfor, og arrangere den færdige salat i sandede eller wafer tartlets. Fra oven skal du drysses med hakkede grønne eller garnér med kaviar (for eksempel kan du tage den simulerede).

En dejlig og velsmagende dekoration er olivenstykker. For øvrig kan man i tilfælde af tilberedning af salat til lægning af tartletter koge i vand med tilsætning af løvblad og peppercorns.

Nyttige tips

At tilberede skaldyrssalat i almindelighed og koger med rejer i særdeleshed, så gæsterne spørger hvilken kok der gjorde dette, du skal vide det:

 1. Sådanne salater som ingen anden kærlighedstankning. Og bedst af alt var det cremet. Og jo længere vil det blive gennemblødt, desto bedre;
 2. Kogt æg kan tilføjes til enhver salat med squids og rejer, selvom de ikke er i opskriften. Dette produkt gør ikke ondt dem og omvendt vil gøre det mere tilfredsstillende;
 3. Det anbefales ikke at eksperimentere med grønne i tilfælde af sådanne retter – persille og dildragt passer godt, men andre typer kan give salaten en mærkelig smag;
 4. Til salater med rejer og blæksprutter er krabbepinde eller kød ikke nødvendigt at skære – det vil være bedre, hvis du kan demontere dem i tynde fibre med dine hænder;
 5. Hvis der ikke er nogen rød kaviar eller af en eller anden grund ikke engang vil bruge sin efterligne sort, kan du dekorere havsalat med granatæblefrø;
 6. Til salater er det bedst at købe tørrede frosne rejer, og i tilfælde af blæksprutte er det vigtigt, at de skrællede kroppe ikke har en gullig farvetone;
 7. Det er godt at servere sådanne salater i portioner, straks sprede dem på isskåle;
 8. “Royal” salat kan gøres endnu mere lækker, dekoreret med sort kaviar;
 9. Rejer og squids er meget rige på protein, hvilket gør deres retter en uerstattelig kilde til protein til alle, der ser deres figur og spiller sport;
 10. Hvis rejerne blev købt unpeeled, så efter at have fjernet skallen fra dem, er det afgørende at fjerne tarmene, hvor sand ophobes. Dette kan gøres ved at skære rejer og trække en sort strimmel ud af det med en tandstikker;
 11. Der er ingen grundlæggende forskel i køb af skrællet eller urenset blæksprutte. Dette påvirker kun kogens hastighed, men påvirker ikke smagen;
 12. Hvis kogte frosne rejer købes, behøver de kun at blive optøet, men ikke forsøge at koge igen, ellers vil de miste deres smag og smag;
 13. Ved køb af uberørte rejer er det nødvendigt at straks tage højde for, at de i opskrifter taler om deres masse i en renset form, og ca. en tredjedel af vægten går tabt, når skallene fjernes;
 14. Olivenolier er bedst til genopfyldning af rejer og blæksprutte salater, som også har en positiv effekt på deres fordele;
 15. Hvis du bruger koreanske squids til salat, vil dette automatisk gøre dem orientalske: Sådan spiser de kinesiske, japanske og koreanske dem. De tilføjer også alger.

Bon appetit!