Kage “Milk Girl” er en blid, luftig sødme oprindeligt fra Tyskland. Han har andet navn “Cake for lovers.” Takket være den cremede smag og de mest delikate kager smelter den simpelthen i munden. Opskriften er meget enkel, så det er nemt at bage hjemme..

Kage “Milk Girl” med is
opskrifter торта «Молочная девочка» с пломбирным кремом и под мастику
ingredienser Antal
mel 500 gram
Kyllingæg 5 stk
Kondenseret mælk 1 bank
Creme 33% 2 briller
Bagepulver 1 taske
vanillin 1 taske
Iscreme 200 gram
Tilberedningstid: 600 minutter Kalorier pr. 100 gram: 304 kcal
Mange kendte konditorer bruger deres egne proprietære opskrifter til kagecremer: med kondenseret mælk, med creme brulee og creme creme. Men i den klassiske fortolkning er den lavet på basis af is.

Hæld kondenseret mælk i en dyb skål, knæk æg og bland med en visp. Hæld sigtet mel med bagepulver i denne blanding i små portioner..

kondenseret mælk взбейте с яйцами

Dejen bliver ikke tyk – så det skal være.

dej получится жидким

Forvarm ovnen til 190 ° C. Vi tager pergamentpapir til bagning, tegner en ønsket kage diameter med en blyant. På midten af ​​skeden pålægges dejen og forsigtigt ligger på papir.

lægge ud тесто на бумагу

Sendes til ovnen i 10-15 minutter (beredskab bestemmes af kageens gyldne farve). Vi tager kagen ud og straks, mens den er varm, afbryd forbindelsen til pergamentet. Hvis det køler ned, vil det være meget svært at gøre. På samme måde bager vi alle kager..

kage lag готов

Mens de køler ned, lav creme. Tag fløden ud af køleskabet. Deres fedtindhold skal være mindst 33%, ellers bliver det næsten umuligt at piske dem. Kombiner dem med pulveriseret sukker, vanille og pisk med en blender eller mixer i luftskum.

creme взбейте

Overvældende, ikke fortrydende, vi smeder kagerne igen med is og lader sive i 6-7 timer.

kage смажьте кремом

Opskriften til kagen “Milk Girl” under mastic med creme fraiche

Kage “Milk Girl” – en god mulighed for en børneferie. På grund af det faktum, at han holder sin form godt, er det nemt at dekorere sine yndlingspersoner fra mastik, hvilket er vigtigt for små søde tænder..

komponenter:

 • Mel – 500 gram;
 • Kyllingæg – 5 stk.
 • Vanillin – 1 pose
 • Marshmallow Candy – 1 pakke (400 gram);
 • Sukkerpulver – 1 kg;
 • Surecreme – 500 ml;
 • Bagepulver – 1 pak;
 • Majsstivelse – 100 gram;
 • Chokoladebar – 1 stk;
 • Smør – 200 gram;
 • Kondenseret mælk – 1 bank.

I en dyb skål laver du Marshmellou slik, sættes i en mikrobølgeovn i 1 minut, så de smelter. Få en glat homogen masse.
kage молочная девочка
I det begynder vi at tilføje pulveriseret sukker i små portioner og ælte med en ske. Så snart massen begynder at skrælle fra skålens vægge, skifter vi den til en flad overflade, pruneusstivelse.

Vi fortsætter med at ælte, tilsættes pulver og stivelse. Mastik skal få plastik og blødt, ikke holde fast på overfladen. Vi ruller op i en plastikpose og sender den til køleskabet.

I en separat beholder kombineres den kondenserede mælk og æg, blandes og smelter gradvist det sigtede mel med bagepulver. Det viser sig dejen flydende konsistens.

Vi tager pergamentpapir, lægger tre eller fire skjede dej i midten, niveauer den ind i cirklen med den ønskede diameter og sæt den i ovnen i 10-15 minutter ved 190 ° C. Så vi bager alle kager..

Kolde surkrem pisket med 300 gram sukker og vanilje. Cremen skal få en tyk og luftig.

Sæt smør i en skål og en bar chokolade, knust i stykker, læg i et vandbad. Så snart massen blev homogen, fjern den fra varme og lad den køle af..

Vi smager kager med creme creme. Top og sider er dækket af afkølet ganache. Sæt kagen i fryseren i 30 minutter.

Vi tager mastikken ud af køleskabet, lad det ligge nede, indtil det opvarmes og bliver plastik. Stænk bordet med pulver og begynd at rulle mastikken ud med en rullestift..

Sømmen skal ikke være meget tynd, 5-6 mm tykt. Vi tager den afkølede kage ud og med hænder dyppet i varmt vand, niveauer overfladen og udjævner alle uslebne kanter..

Vi vind mastiks på rullestiften og dækker det forsigtigt med kagen, straks udglatter og fjerner uregelmæssigheder og folder. Sæt kagen i køleskabet. Fra den resterende mastik kan du lave tegn og sætte dem oven på kagen.

chak-chak6Den sødme, der kom til os fra Asien, er en chak-chak kage opskrift med billeder og anbefalinger om, hvordan man laver.

Lækre raffaello kage med mascarpone opskrift, læs hvordan man laver mad, smag og nyd denne ubehagelige smag!

Kage “Ryzhik”, kendt fra barndomsopskrift med trinvise fotografier og flere madlavninger, finder du her.

Anbefalinger fra erfarne kokke

 • Det anbefales at tage kun frisk fløde til at lave cremefløde, ellers slår de ikke..
 • Tag hjemmelavet creme fraiche – den er tykkere, og fedtindholdet er højere, hvilket gør cremen tyk og øm.
 • Hvis der ved masticering begynder at smuldre, tilsættes 1 spiseskefuld naturlig honning eller vegetabilsk olie.
 • Til fremstilling af farvemastiks skal du bruge madfarvestoffer, gør det en dag før brug, så den bliver brugt i køleskabet.

Tak for din opmærksomhed og appetit til dig, dine kære og alle, der fortjener at prøve den kage du kogte.!