Hvis du tilføjer bønner til suppen, viser skålen sig at være mere tilfredsstillende og nærende. Passer til både friske og konserverede bønner. Shchi er ideel til dem, der forsøger at undgå højt kalorieindhold. Næsten alle opskrifter af denne skål anses for at være magre, men du kan tilføje kød til dem, hvis du ønsker det, og brug forkogte bouillon i stedet for vand..

Sauerkraut suppe med bønner
opskrifter русской кухни: сытные щи с фасолью и капустой
ingredienser Antal
kål (fermenteret, uden tilsætningsstoffer) 200 g
bønner 250 g
løg og gulerødder 150 g
tomatpuré eller moset frisk tomat 1 spsk. l.
kartoffel 440 g
filtreret vand 2 l
vegetabilsk olie 30 ml
peber og salt at smage
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 32 kcal

Denne nemme at forberede første kursus er meget velsmagende. Sauerkraut giver en sur smag, og bønner gør suppen mere tilfredsstillende..

Trin for trin opskrift:

 1. Kartofler skales, vaskes og skæres i terninger. I en gryde fyldt med vand, sæt kartoflerne og lad den koge ved en gennemsnitstemperatur; skåret ind i картофель
 2. Skær løg og steg i olie i 2 minutter, hæld derefter de ristede gulerødder til det og fortsæt stegning, færdiggør det, når grøntsagerne er bløde; gulerødder потушить
 3. Tilsæt tomatpasta til stegning og rør steg i endnu 3 minutter;
 4. Tilsæt surkål til kartoflerne (hvis det ønskes, kan det skæres, hvis butikskæden virker for stor); tilføje капусту
 5. Efter 10 minutter hældes stegningen i suppen;
 6. Efter yderligere 10 minutter hældes bønnerne, krydderierne. Efter blanding af produkterne fortsæt madlavning og 10 minutter senere afsæt fra kogepladen. Før servering insisterer suppe 15-20 minutter.

Mørk kål suppe med frisk kål og bønner, dåse i tomatsauce

Denne magre opskrift er forberedt hurtigt nok. Hvis du tager bønner, dåse i tomat sauce, så tilføj en separat pasta eller ketchup valgfri.

produkter:

 • 1 spsk. dåse bønner i tomatsauce;
 • 200 g kål (du skal bruge et lys, frisk);
 • 1 stk. løg, peberfrugter (jord) og gulerødder;
 • 3 kartofler;
 • 2 stk. rund peber og laurbær. ark;
 • 2 spsk. l. sol. smør (det koger stegning);
 • peber, salt.

Processen med madlavningssuppe tager 40 minutter.

Kalorindhold i 100 g: 37 kcal.

Rens filtreret, eller drikkevand hældes i puljen (fra 2 liter, afhængigt af hvor tyk suppen er nødvendig). Lidt salt og sat på brænderen. Kartofler skrælles, skæres i små stykker.

Efter kogning sendes kartoflerne til vandet, og temperaturen er sat på et gennemsnitligt niveau. Kålen vaskes, de øverste blade fjernes, skæres i strimler, løg og peber skæres i terninger. Gulerod gnides ved hjælp af en stor sidegitter.

Løg, peberfrugter og gulerodder steges, indtil de bliver bløde og spredes stærk, behagelig lugt, grøntsager. Kål hældte i panden. Efter 5 minutter sender de også bønnerne.

Efter yderligere 5 minutter hæld rosten og krydderierne, kog i 5 minutter og sluk for kogepladen. 15 minutter suppe skal stå med låget lukket.

hindbærLæs hvordan man laver en sund slankende cocktail – bemærk et par opskrifter..

Læs hvordan man laver kogt gulerodssalat i vores artikel..

Bemærk flere thailandske ris noodle opskrifter..

Kål suppe med kål, svampe og bønner

En anden lækker suppe med bønner kan forberedes ved at tilsætte svampe til suppen.

produkter:

 • 1,3 liter vand
 • 200 g kål (brug frisk, hvid);
 • 2 stk Laurel. ark;
 • 50 ml rast. olie;
 • 100 g svampe (egnet tørret, frisk eller konserves);
 • 1 stk. gulerødder, løg;
 • 80 gram hårde bønner;
 • 2 kartofler;
 • salt, peber.

Proces tid: 1 time 40 min.

Kalorindhold pr. 100 g: 47,5 kcal.

Hvis der anvendes tør svampe, bliver de gennemblødt i 2-3 timer, inden de falder i søvn i suppe. Svampen er ikke vigtig. I suppen kan du tilføje chantereller, porcini svampe, mushroom eller noget andet, som er mere som. Bønner gennemblødt natten over.

Bønner og svampe koges i separate retter, indtil de er klar. Til madlavning suppe kan derefter bruge vandet tilbage efter madlavning svampe, så suppen vil være mere duftende. Hermetiserede forkogte svampe behøver ikke at blive kogt.

I en kasserolle sættes vand på brænderen med kvadrater skåret kartofler og laurbærblade. Skær gulerødderne og løgene fint nok og send dem til panden til stegning i olie. Madlavning koger i 10-15 minutter.

Derefter hældes det i panden til kartoflerne. Svampe skæres i stykker og sammen med bønnerne sættes i suppe. Skær kålen i strimler og sendes sammen med cf krydder i panden. Suppe blandet og kogt i 10-15 minutter. Hvis kartoflerne koges, kan du slukke for brænderen. Før servering er suppen infunderet med låget lukket i 15-20 minutter.

Sådan tilberedes suppe i en langsom komfur?

For at lave suppe ved hjælp af en multikooker, skal du bruge “Frying”, “Stewing” -tilstandene eller en speciel tilstand til madlavningssuppe (der kaldes sædvanligvis “suppe”). For det første tilføjer mad til stegning i kapaciteten af ​​multikookeren og hæld olien.

Tænd “Frying” -tilstanden i 10 minutter, bland i tomatpuré og steg i endnu 5 minutter i samme tilstand. Sæt i søde kartofler, kål (syltet eller frisk, afhængigt af opskriften) og inkludere mode “Cooking”, “Stewing” eller “Soup” i 30 minutter.

Tilsæt bønnerne (forkogte hårde eller pods) og lav yderligere 30 minutter. Hvis der anvendes konserverede bønner, så tilsættes det ikke i 30, men 15 minutter før processen er afsluttet. Efter slukning af multikøleren er suppen infunderet med låget lukket i 15 minutter.

Nyttige tips

Når du serverer, kan du tilføje creme, hakkede grøntsager og kogt æg til en plade med kål suppe. De, der kan lide hurtig mad, kan bruge peberrod og sennep som tilsætningsstof..

Sauerkraut bør vælges uden yderligere ingredienser og tilsætningsstoffer. Før du sætter det i suppen, har du brug for lidt klemme væsken.

Fordelen med suppen med bønner er deres alsidighed – hvis det ønskes, kan du lave dem i fisk bouillon, tilsæt smør, croutoner med hvidløg. Men også i lentenformen kan denne ret blive grundlaget for en betydelig frokost, hvis du laver suppe mere tykt, reducerer mængden af ​​vand eller tilføjer flere kartofler, kål og bønner..