Opskrifter af lækker Caesarsalat: Klassisk og enkel med kylling

Caesar salat er en meget enkel skål. Det er hurtigt forberedt og velegnet til en festlig fest og til et normalt måltid med din familie.

Tilføjelse af ekstra ingredienser giver utallige muligheder for dets forberedelse og til enhver smag.

Nedenfor vil vi se på, hvordan man laver en klassisk Caesarsalatopskrift og en anden simpel opskrift på denne skål – med kylling.

Grundlæggende klassisk opskrift
opskrifter изысканного салата «Цезарь»: классический и простой с курицей
ingredienser Antal
salat 350-400 g
Hvidt brød 2-3 skiver
Olivenolie, fortrinsvis koldpresset at smage
Parmesanost 150 g
Hvidløg 2-3 skiver
Ægget 1 stk.
citron 1 stk.
Worcestershire Sauce at smage
Salt og krydderier  at smage
Tilberedningstid: 35 minutter Kalorier pr. 100 gram: 120 kcal

Med hvidt brød skæres skorpe og skæres i 1 cm søjler.

brød

Vi spredes på bagpladen og sender en rødme i den forvarmede ovn, det vil være nok til at holde croutonerne i 20 minutter.

brød в духовке

Glem ikke at regelmæssigt dreje brødbiterne, så de bliver jævnt tørrede. Mens croutonsne er kogte, hugge hvidløgene, bland det med salt.

Hæld olie i en stegepande, læg blandet hvidløg og salt og varme over lav varme. Skud i dette øjeblik skal allerede være i tide.

Hvidløg

Sæt dem på gryden med hvidløg og smør, bland dem grundigt og lad dem simre, indtil en smuk gylden skorpe kommer frem..

yngel с чесноком

Dernæst tager ægget og laver en punktering på den stumme side, sænk den i 1 minut i kogende vand. Så får vi og lader afkøles..

Ægget

Tag opvasken, hvor skålen serveres til bordet, og gnid den med en hvidløgskage. Salat demonteret i blade, omhyggeligt vasket og tørret med et håndklæde.

salat листья

Vi river blade i temmelig store stykker, lægger dem i en skål til servering, fyldes med olivenolie og blandes grundigt..

interferere с маслом

Klem saften fra citronen og tilsæt til salatbladene med salt og peber og Worcestersauce. Igen, hele mixen. Derefter brydes ægget og hæld salaten, så salatblade er jævnt dækket med ægmasse og blandes igen.

interferere с яйцом

Rist parmesanost på en fin rist og tilføj resten af ​​ingredienserne. Rør igen.

ost

Tilslut til sidst krakkerne, bland dem og sæt straks på bordet.

klar блюдо

Lad os tage et kig på alle trin til madlavning af Caesarsalat i videoen nedenfor:

Enkel “Caesar” med kylling og kiks

I øjeblikket mange variationer af madlavning “Caesar”, men de mest populære opskrifter med tilsætning af kogt kyllingebryst.

Nødvendige produkter:

 1. Kyllingebryst – 200 gr. (ca. 1 medium bryst);
 2. Salat salat – 4-5 afsætningsmuligheder;
 3. Tomater – 1 stk. mellemstore
 4. Hvidt brød – 150-200 gr.
 5. Enhver hård ost – 50-100 gram;
 6. Hvidløg – 2-3 skiver;
 7. Normal solsikkeolie – 4 spsk. skeer;
 8. Mayonnaise – til smag;
 9. Salt og krydderier efter smag.

Salatblade demonteres og sænkes i koldt vand. Det er nødvendigt at give dem friskhed og elasticitet..

salat

Fra hvidt brød fremstiller vi krakkere i overensstemmelse med den teknologi, der er beskrevet i den første opskrift. Sæt croutonerne på et papirserviet for at lade dem absorbere overskydende olie.

kiks

Kyllingebryst skæres i flere stykker og steges til kogte, så skåret i mindre stykker.

yngel филе

Salat blade skæres med en kniv eller rivehænder. Det vigtigste – stykker af salat skal være ret store. Skær tomaten i små skiver og gnid osten med et groft rist eller skær i terninger.

tomat

Alle de resulterende ingredienser placeres i en salatskål, tilsæt salt og krydderier og bland alt grundigt. Mayonnaise kan enten indsættes enten i en salat eller i en separat beholder, så alle tilføjer deres smag..

klar "Цезарь"

Kyllingebryst i denne opskrift kan suppleres med svampe, men du kan helt erstatte rejerne. Eller eksperimentere med andre produkter..

Og her er videoopskriften til denne utrolig enkle og lækre salat, men kun med en opskrift uden tomater:

Original sauce til Caesar salat

Salatens originale smag giver worcester sauce. Denne sauce blev opfundet i England i slutningen af ​​1800-tallet, det er en blanding fremstillet af eddike, sukker og fisk..

Den har en original sødtsyre smag med en smag af fisk. Nogle gange er det svært at finde det i butikker, i hvilket tilfælde det erstattes i den klassiske opskrift med ansjos..

Lad os forsøge at lave mad. Ingredienser krævet:

 1. Mayonnaise – 50-100 gr .; sovs
 2. Citronsaft – 2-3 spsk. skeer;
 3. Hvidløg – 1-2 skiver
 4. Ristet Parmesanost – 50-70 gr.
 5. Ansjos – 2 stk. Eller Worcestershire sauce – 1 tsk;
 6. Olivenolie – 0,5 kopper;
 7. Salt og krydderier – tilsæt smag.

Skiveskåret hvidløg, finhakket eller presset.

Bland forsigtigt citronsaft, mayonnaise, ost, salt, peber og ansjos eller Worcestersauce.

Så gradvist, tilsæt lidt olie, fortsæt med at blande..

Hvis du ikke holder fast i klassikerne, kan du sprede denne opskrift og andre produkter. For eksempel erstatte ansjos med Dijon sennep, tilsæt friske urter som dill, persille eller blad sennep.

sovs для "Цезаря"Få ideer til saucer til salat “Caesar” direkte på vores hjemmeside. Populære sauce opskrifter til Caesar. Vær original i madlavning af denne skål.!

Kyllingelever kan laves meget velsmagende ved at kombinere det med cremefløde. Se selv her. Delikat smag af fadet vil efterlade uforglemmelige indtryk for alle, der prøver det!

Går at lave madpatties, vær opmærksom på denne opskrift. Ja, gærden er meget nyttig, og kødboller fra det viser sig saftigt og nærende. Arranger en fiskedag!

Nyttige kulinariske anbefalinger

Hvis du tager ansjos som en del af en klassisk sovs, ikke en worcestersauce, kan du tilføje en halv teskefuld honning, dens smag vil blødgøre ansjos.

De mest lækre salatkrutoner er ikke lavet af friske, men fra lavbrød. Du behøver ikke at stege kiks for meget, for hvis de er for hårde, vil de ødelægge smagen af ​​den færdige skål..

Forsøg ikke at lave mad Worcestershire sauce hjemme, det er bedre, hvis han fangede øjet i butikken – køb. En af sine små beholdere (normalt flasker, men det kan sælges i krukker) varer meget lang tid..

Det er bedst at bruge en blender til at få en ensartet konsistenssaus, især hvis du bruger ansjoser i stedet for Worcestersauce.

I stedet for de sædvanlige tomater kan du tage kirsebær, i hvilket tilfælde de helt sættes i salaten eller skæres i to halvdele. Hvis tomater ikke er vandige, fantastisk! Ellers vil de lave en masse saft..

Hvis der ikke er tid til at lave “Caesar” umiddelbart før du serverer gæster, skal du ikke tilføje croutonerne med det samme. Sæt dem på en separat plade, og når du lægger op på bordet, skal du tilføje dem til resten af ​​ingredienserne. Ellers bliver croutonerne gennemblødt og forkæler skålens smag..

Ønsker dig kulinarisk succes!

Loading...