Hver værtinde i hendes arsenal af kulinariske opskrifter har sådan, at de er nemme at forberede og nyde husholdets og gæsternes utrolige kærlighed..

gyldne курица на соли в духовке

Denne kategori omfatter også kylling, som er tilberedt på en meget interessant måde – på en saltpude i ovnen. Denne opskrift i mange familier er blevet arvet i mere end et årti..

Salt kylling i ovnen – skålen er lækker, den ser appetitvækkende ud, og indsatsen er minimal.

Forberedelse: udvælgelse af vigtigste sammensatte retter

Det vigtigste ved at forberede processen med madlavning af denne skål er valget af kylling. Ved at vælge en fuglekroppe skal tages alvorligt. Huden skal være godt strakt..

Sørg for at kontrollere hudens integritet, fordi punkteringen vil forværre kvaliteten af ​​madlavningen. Og tilstedeværelsen af ​​punkteringer kan være et indirekte tegn på, at sælgeren er uærlig, og at vand pumpes ind i slagtekroppen..

Den bedste mulighed er en kølet fugl. I dette tilfælde kan du godt inspicere hele slagtekroppen..

En kylling indpakket i en gennemsigtig film er også velegnet. Her vil også en visuel inspektion vurdere kvaliteten af ​​produktet..

Når kyllingen er valgt, skal du købe et kilo salt. Et obligatorisk saltbehov er grovslibning. Iodiseret salt anbefales ikke..

Så kyllingen er nødvendig med jævnt strakt hud uden punkteringer, og salt er stort uden tilsætning af jod. Den optimale vægt af slagtekroppen – fra en til en og en halv pund.

Standard opskrift

Den klassiske opskrift på kylling, der er bagt i ovnen på en pude af salt, fremstilles som følger..

produkter

Kyllingens krop bør vaskes meget under rindende vand. Sørg for at skære fedtet.

Efter vask skal kyllingen tørres med et håndklæde eller serviet. For at bevare formen af ​​slagtekroppen skal du sørge for at binde benene.

vasket тушка

Til dette passer simpel sytråd. Der er også en særlig madfolie til salg, hvorfra strimler skæres..

Til stegning af kylling helt i salt i ovnen, vil en almindelig dybpande, en stegepande eller varmebestandige retter gøre. Bunden af ​​skålen er dækket af madfolie, hvis kant er bøjet op.

Hæld ud соль

En pakke af tilberedt bordsalt spredes på folien. Kylling satte sig ned igen.

Vi sætter тушку

Det er vigtigt! Ovnen skal opvarmes til en temperatur på 180 grader. Hvis temperaturregimet ikke følges, bliver kyllingen tør..

Skålene bør ikke trænges, ellers vil fedtet blive sprøjtet og falder ikke på saltet, som skal absorberes. For at gøre kødet mere saftigt kan du gnide slagtekroppen med olivenolie.

Vi bage

Kernen i processen med at stege kylling på salt er, at saltkammeret er lavet i ovnen. Varme, som følge af salt, fordeles jævnt, så bagning udføres jævnt, og der er ingen risiko for, at noget af det bliver fugtigt..

foder блюда

Kødet absorberer en tilstrækkelig mængde salt, så smagen er øm og behagelig..

Vi tilbyder at se en video om, hvordan man laver kylling på salt i ovnen ifølge denne enkle grundopskrift:

Opskrift på bagt kyllingekroppe på salt med ristet skorpe

I den klassiske udgave af forberedelsen af ​​denne enkle, men overraskende velsmagende skål, er det ikke meningen at tilføje krydderier..

Men de fleste mennesker elsker bare forskellige smag..

De tilføjer krydderier og smag til retter. Så kyllingen, krydret med forskellige urter og rødder, vil også være endnu mere attraktiv for gourmeter..

Overvej hvad krydderier passer og hvordan man tilføjer dem til madlavning kylling i salt i ovnen:

bagt курочка с дольками картошки

 1. Olivenoliebaseret sauce. Bland i en dyb skål olivenolie og tørrede urter. Fremragende smag giver en blanding af basilikum, persille og gurkemeje. Til piquancy kan du tilføje et par knuste hvidløgsklyven. Denne blanding er god til at gnide slagtekroppen både ude og inde. Sæt derefter en halv time på et koldt sted. Før du lægger kyllingen på et bageplade, skal du fjerne restene af den tilberedte sauce. Det er godt at gøre det med en serviet eller et håndklæde. Forberedt slagtekrop, som i den klassiske version, spredes i en skål til bagning på et lag salt og sat i ovnen. Temperaturen skal være omkring 200 grader;
 2. Du kan gnide kyllingen med krydderier (køb et sæt til stegning af kylling), pundet med creme eller mayonnaise, hvor det er meget godt at tilføje tørt sennepspulver, og du kan tilføje peber eller peber til saltet, hvilket vil give kødet en speciel smag.

Krydderier er udvalgt til din smagsappetit, men du kan opnå en gylden skorpe, hvis karkassen udenfor er gennemblødt med oliebaserede saucer.

En fremragende mulighed for kylling med guldskorpen vil være kartofler, som kan koges samtidigt med kød. For at gøre dette skrælles kartofler i sticks, saltet, strømmes med olie og (hvis ønsket) krydret.

Kartofler er pakket i folie og sat på saltet ved siden af ​​kyllingen. Til bagning tager det cirka en halv time. Hvis du kan lide skarp, så skal folien let åbnes, når du er ved at lave mad.

Se videoopskriftet for bagt kylling med en gylden skorpe nedenfor:

Kylling i en salt skorpe i ovnen

Som et alternativ til at lave kylling på en “saltpude” er der en anden opskrift med salt. Kylling kan bages i en salt skorpe. For at forberede denne skål vil kræve:

 • Kylling vejer omkring et kilo;
 • Et pund salt
 • Skræl af en stor citron;
 • Spice Blend.

Karkassen fremstilles som i de tidligere versioner, der vaskes og tørres med servietter eller håndklæder. Derefter krydres der tilberedt – salt blandes med krydderier (og en meget god mulighed ville være, hvis du bruger friske urter som krydderier).

krydderier

Strimlet citronskal tilsættes til blandingen, og alt er grundigt blandet..

Ruller ned

Den resulterende blanding spredes på en bageplade, og kyllingen er “badet” i den. Slagtekroppen vil blive dækket af en tynd skorpe af salt.

Vi placerer в форму

Ovnen opvarmes til 180 grader. Kogning kylling med salt i ovnen i ovnen – en time. Beredskab kontrolleres af farven af ​​saften af ​​kød.

rødmosset курица в соли

Den bagt kylling fjernes forsigtigt fra gryden og overføres til folien, hvor den skal køle lidt ned. Før servering fjernes kyllingeskorpen fra kyllingen.

foder на стол

Skarpe kødskorpen vil ikke fungere i denne ret, men smagen af ​​kød vil komme ud meget mørt og man kan sige raffineret.

Fremgangsmåde til stegning på flasken

En af de interessante og ret ekstravagante måder at lave kylling ved hjælp af salt er at bage slagtekroppen på en glasflaske..

Kyllingen er forberedt til stegning på samme måde som i den klassiske version på saltpude. Så, du skal lave mad:

 • Kylling vejer et kilogram eller lidt mere;
 • Spice mix, som kan knuses i en lille mængde olivenolie;
 • Et pund salt
 • Almindeligt vand;
 • Et æble
 • Flaske i overensstemmelse med kyllingens størrelse (egnet til en halvliter flaske eller en smal krukke).

Vi bage на бутылке тушкуTanken skal være 75 procent fyldt med rent vand. Et æble skåret i stykker sættes til vandet..

Et lag salt er lagt på et bagværk eller skål til bagning. Kylling gned med krydderier og “sat på banken”.

Det er vigtigt! Ovnen må ikke forvarmes. Arbejdsstykket er anbragt i koldt, først begynder opvarmningen (ellers kan burken briste).

Skålen smelter ved 180-200 grader. Beredskab kontrolleret af saft farve..

Når kyllingen er færdig, skal den afkøles..

Af den måde har metoden til madlavning denne skål på flasken de bedste anmeldelser fra værtinder!

Fyldt salt kylling i ovnen

Klassiske muligheder – det er fint, men mange husmødre ønsker at overraske deres husholdninger eller imponere gæster med enhver forfining. Alt det samme skål kan hjælpe med – kylling, men en saltpude i ovnen.

Kun denne skål burde være lidt kompliceret. Selvom der ikke er noget kompliceret.

Kog det, som i de tidligere opskrifter, enkelt og hurtigt. Og madlavningsteknologien er den samme. Kun kylling fyldt.

Fyldning til fyldning:

kylling с рисовой начинкой

 1. Rispåfyldning. Kog ris. Løg og gulerødder passages og blandes med ris. Tilsæt krydderier til blandingen. Tilsæt godt sød peber eller rosiner. På basis af ris er det muligt at lave mange muligheder.
 2. Svampefyldning. Du skal bruge et halvt kilo champignon, løg, sød peber, en flok persille og revet ost. Løg finhakket og stegt, fint hakket mushroom er tilføjet til det. Peberfrugter koges, peeling fjernes fra dem og frø fjernes. Hakkede peberfrugter, persille og revet ost tilsættes til de tilberedte svampe;
 3. Boghvede fyldning. I den kogte crumbly boghvede tilsættes brune løg og gulerødder, friske eller tørrede urter og knust hvidløg. Boghvede med tilsætning af svampe kan være krydret stuffing;
 4. æbler. Meget velsmagende og usædvanlig at smag er kylling fyldt med æbler. Kylling gnides med creme sauce med krydderier. Søre-søde æbler er egnede til påfyldning, de skales og skæres i store terninger..

Kyllingen er fyldt med hakket kød, så skæret skrælles eller sys..

Fyldt slagtekrop placeres på saltpuden og anbringes i en forvarmet ovn. Madlavningstemperatur – 180-200 grader.

filet индейкиPrøv at gøre noget nyt overhovedet. Kulinariske opskrifter af kalkunfiletretter – let, velsmagende og sund! Oplev det kulinariske talent!

Beviste testopskrifter til dumplings med kartofler er her. Denne gang vil dejen være den mest succesfulde af alle de tidligere.!

Kan du lide klassiske salater? Denne artikel præsenterer en af ​​disse. Du kender ham godt, for det er “Caesar”!

Nyttige tips og tricks

 • På kyllingens vægt omkring 1 kilo ved en temperatur på 180 grader vil der tage 35 minutter at lave mad;
 • To kg slagtekrop vil tage en time;
 • Hvis temperaturen stiger over 200 grader, kan huden briste;
 • For at sikre, at kyllingen er klar til salt i ovnen, gennembryv låret med et tandstikker. Hvis kødet er klar, vil dråber af ren og klar juice komme frem;
 • Overskydende indre fugt og fedt ophobes i maven, så du bør tage forsigtigt ud, holde torso så benene falder ned.
Før servering skal kyllingen afkøles, inspiceres, hvis der er salt på den. Hvis du forskærer det i stykker og strø med frisk dill og persille, så vil det se endnu mere appetitvækkende.

Så bare en simpel kylling, der skal vaskes, tørres og anbringes i en varm ovn på et lag bordssalt. Intet særligt, men at dømme efter anmeldelser af husmødre, i mange familier elsker de kyllingekød, der er kogt på denne måde, og de koger denne skål både på ferie og på et dagligt bord..

Bon appetit!