Koteletter stammer fra Frankrig, først var de ikke forberedt på jordproduktet, og det var kød på benet. Meget senere viste et hakket kødret, det er en fortjeneste af russisk køkken..

Hakkede kødboller fremstilles af forskellige typer kød – svinekød, oksekød og forskellige typer fjerkrækød..

Opskrifter til hakket kyllingekødboller stort udvalg! Med minimal tid omkostninger, ved hjælp af simple ingredienser, får vi en appetitret fad..

Opskriften på lækre hakket kyllingfiletpatties
forberedelse рубленных котлет из куриного филе: способы и советы
ingredienser Antal
kyllingekød (filet) 400 g
løg pære 170 g
af mælk 200 ml
af brød 100 g
mel 50 g
æg 1 stk.
magre olier til stegning
finmalet peber til din smag
hvidløg et par tænder
grønne at smage
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 151 kcal

Kyllingekødstykker er utvivlsomt tildelt rollen som en af ​​de mest kendte retter. Så lad os begynde at lave madhakkede kyllingepatties.

Hovedforskellen mellem hakket kødboller fra traditionelle består i at skære kød – skåret i terninger uden at bruge kødkværn.

Forbered kyllingebryst – fri fra huden og vask grundigt med koldt vand, og skiller derefter fra knoglerne. Vi skærer fileten i terninger, men det er ikke for lavt, så du kan mærke stykker kylling i koteletterne.

filet

Skær løg fint, spring hvidløgene gennem hvidløgspressen, bland dem med hakket kylling og tilsæt peber. Knead godt og lad være med at marinere i køleskabet.

Vi sætter лук и перец

Løg, hvidløg og peber giver deres smag og saft til kyllingekød. Cutlets er saftige og duftende. Det er bedst at forlade marinering natten over..

Slib rugbrød i stykker, lad skorpen ligge, blød den i mælk og lad den stå i 15-20 minutter.

brød

 

Vi kører ind i vores marinerede filet æg, slib brød til en pasty tilstand enten med vores hænder eller med en blender.

Ægget

Alt bland, tilsæt mel og grundigt ælt den resulterende masse.

klar фарш

Finhak grøntsager og hæld i vores stuffing, ælt igen.

yngel

Nu skal du begynde at lave mad (stegning) hakket kyllinghakket.

frikadeller из курицы

Kylling koteletter med ost

Fordelene ved hakket kyllingfileter med tilsætning af ost er mange – de er saftige, bløde, naturlige og velsmagende.

Det er så let at forberede denne skål, at selvom du er en uerfaret kok, vil du helt sikkert klare denne opgave. Så lad os komme i gang.

Ingredienser krævet:

 • Kyllingefilet – 800 g; burgere с сыром
 • Ost -150 g;
 • 1 æg;
 • Løgrevaner (mellemstore) – 1 stk.
 • Mel – 2 el. l.;
 • Jord sort peber, salt (efter smag);
 • Olie (til stegning).

Hak fileten med en kniv i små stykker. Ost eller tre revet, eller også skåret i terninger. Løg er finskåret eller sprunget eller revet.

Vi kombinerer de tilberedte ingredienser, bland godt. Dernæst få fyldet med hænder fugtet med vand for at omdanne til patties.

Tilberedning på en forvarmet gryde, steges over medium varme til en behagelig gylden skorpe, og nedbrænder ilden, bring vores skål til at koge kogt. Når du koger sådanne kødboller, kan du bruge breading.

Vi tilbyder at se en video om, hvordan du laver hakkede kyllingepatties fra ostfilet:

Opskrift på budhakket kyllinghakket med mayonnaise

Det vil tage et minimum af tid og ingredienser at glæde dig selv og dine kære med en uforglemmelig skål med den mest delikate smag..

Denne opskrift på duftende saftige cutlets vil genopfylde din “kulinariske sparegris”, fordi det ikke er for ingenting, at der er et udtryk – skønhed er i enkelhed. Så lad os komme i gang.

Liste over ingredienser:

 • Kyllingekød (filet) -0,5 kg;
 • Æg – 2 stykker;
 • Stivelse-1 spsk. l.;
 • Mayonnaise – 100 g;
 • Løg – 1 stykke;
 • Grønne (dill eller persille, du kan, og så og mere);
 • Salt, peber, jorden (efter smag);
 • Vegetabilsk olie (til stegning).

kylling рубленные биточки с майонезом

Tilbered kyllingefilet – skyll i køligt vand, tør, så hak, helst mindre. Ryd løgene med en kniv i små terninger eller tre revet. Mine grønt og grind.

Kombiner alle ingredienserne i en skål, æl godt, så stivelsen ikke giver klumper. Lad kødet stå og fortsæt med at stege kødboller.

Du kan støbe det manuelt, da du tidligere har fugtet dine hænder eller spredt det med en ske på en varm stegepande. Når du får en gylden skorpe, reducer flammen og lad dem simre i 5-7 minutter over lav varme.

Vi tilbyder at se en anden video om hvordan man laver koteletter fra hakket kyllingefilet med mayonnaise.

Opskriften er forskellig fra hvad der er beskrevet ovenfor, men også enkel og velsmagende..

Kyllingfilet ruller med svampe, bagt i ovnen

Kylling går godt med svampe, og ovnkogte kødboller lavet af hakket kyllingefilet kan dekorere selv et festligt måltid. Liste over krævede ingredienser:

 • Kyllingefilet – 0,6 kg;
 • Friske champignoner (eller enhver anden slags svampe) – 300 g;
 • Baton – 2 skiver;
 • Fedcreme – 200 ml; champignon котлеты из рубленного мяса курицы
 • Pære (gennemsnitlig størrelse) – 2 stk.
 • 1 æg;
 • Krydderier (krydderier til kylling, salt, peber) – Til smag;
 • Stege olie (fløde);
 • Kiks til panering.

Madlavning. Hæld løg og steg i en stegepande, tilsæt svampe, skåret i små plader og lad dem simre, indtil overskydende væske fordamper.

Slib kyllingefilet i små firkanter. Og brødet er gennemblødt i fløde og pisket med en blender i en ensartet opslæmning.

I skålen samles ingredienserne, svampe og løg er forkølet. Hakkemad grundigt æltning.

I mellemtiden sætter vi temperaturen i ovnen til 180 grader. Smør bagepladen rigeligt.

Skab koteletterne med vores hænder (vi fnugter vores hænder med vand hver gang), rull det i brødkrummer, dypp det derefter i ægget (pisket tidligere), og rul det derefter igen i bagning og stegning. Disse patties koges i ca. 40 minutter..

I den næste videohistorie kan du lære at lave en anden opskrift på hakket kødboller med tilsætning af svampe:

Calorie retter

Hvidt kyllingekød indeholder en lav mængde fedt, takket være hvilke kyllingretter anbefales i kosten. Kyllingefilet er et komplet protein, der er rigt på magnesium, fosfor, kalium og jern, og repræsenterer også en hel vitaminserie..

En af de mest almindelige retter i den daglige menu er kyllingekødboller. Kalorieindholdet i denne skål afhænger af valg af yderligere ingredienser, såsom ost, svampe, mayonnaise, fløde, smør osv..

Kalorieindholdet af hakket fjerkrækød – værdien er forholdsvis variabel. Det mindste kaloriindhold kan opnås, hvis kødhudene af hakket kød dampes, så vil dets værdi variere mellem 120-180 kcal pr. 100 g produkt afhængigt af de yderligere ingredienser, der udgøres.

Hvis kødbollerne steg i olie, stiger kalorieindholdet fra 160-200 kcal.

Tips og tips om madlavning og servering af retter

Hakkede kødboller bliver mere saftige og ømme, hvis du forbereder kyllingekød på forhånd ved at marinere det i din egen saft, og tilsæt løg, hvidløg og krydderier. Og lad være natten over i køleskabet.

Hvis du vil have en mere fluffet koteletform, skal du bruge mel eller stivelse i hakket, men når du laver koteletter, skal du sørge for, at dine hænder er våde..

Uden brug af disse komponenter opnås cutlets som pandekager, lagt ud på gryden med en ske.

pindsvin в мультиваркеRedaktionen på vores hjemmeside giver dig mere interessante og lækre opskrifter! Smagfuld pindsvin i en langsom komfur. Især børnene sådanne pindsvin vil spise med glæde.

Til frokost kan du lave risesuppe med kylling. Opskriften er her. Denne ret er kogt hurtigt, så det sparer tid, mens familien bliver fodret godt.

Hvis du er en elsker af blæksprutter, så vil denne artikel helt sikkert komme til nytte. Det forklarer klart, hvordan man skal ordentligt og hvor meget man skal tilberede sådan fisk og skaldyr. Læs og noter!

Enhver side skål er velegnet til kødboller, og for at diversificere skålen yderligere kan du lave en lækker sauce, f.eks. På grønt basis..

Denne sauce er også velegnet, hvis du laver mad i ovnen.