Kylling er et simpelt og overkommeligt produkt, hvorfra du kan lave mad så forskellige retter, at deres smag vil glæde alle smagere.

Vinger og ben i forskellige marinader, stykker af kød med interessante saucer kan være bordets stjerner, sprede den festlige og daglige menu.

Kyllingefilet i smør er en god mulighed for middag, en picnic snack, og i den oprindelige servering kan den også serveres som hovedret på en børns eller voksenfest..

Enkel, men bevist oplevelse af værtinderne kyllingefilet i dej
kylling филе в кляре – вкусно, недорого и разнообразно
ingredienser Antal
kyllingebryst 2 friske
ægget 1 stk
mel 100 g
salt, sort peber 0,5 tsk.
vegetabilsk olie 30 ml
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 158 kcal

Ethvert produkt er let at ødelægge, endda kylling.

Kød kan være hård og uspiselig, hvis den er kogt forkert..

Hovedhemmeligheden bag madlavning af luft og blød kyllingfilet er en smør. Det kan være med tilsætning af dine yndlings krydderier, urter, kiks, frisk brødkrummer eller ost.

Fantasi og lyst til at eksperimentere vil opmuntre kokken til det rigtige sæt produkter i opskrifter til at lave lækker kyllingefilet i dej.

Hvis du er værtinde, der begynder sin rejse i kulinariske forretninger, så anbefaler vi dig, når du forbereder denne opskrift, også at se trin for trin fotos for ikke at gå tabt og ikke ødelægge produkterne..

Vask og tør kyllingen.

min и режем филе

Skær i små portioner, tilsæt lidt salt og peber på begge sider.

Vi barberer грудку

Skyll i æg, salt og peber i en separat skål. I en anden – tilsæt mel, også sæson med salt og peber..

Ægget в мисочке

Varm panden, hæld olie ind i den. Når olien opvarmes, skal du tage filetstykkerne separat og dyppe dem først i det rystede æg, derefter ind i melet og gentag så to gange..

Ruller ned в муке

Stek myasco i en pande på begge sider til en smuk gylden farve..

yngel грудку на сковороде yngel с другой стороны

Sæt på et serviet for at få overskydende fedtstabel.

En kok ifølge denne opskrift er stram og passer godt til kød, det tillader ikke saften at strømme ud, hvorfor fileten er saftig og meget øm..

Video opskrift af denne skål:

Ostslam – Originalfiletramme

Kylling med ost – dette er en win-win-version af parabolen. Sjældent, når fødevarer kombineres så godt i forskellige madlavningsvariationer. Spicy snack vil være kyllingefilet, hvis du steger det i ostebedring.

Fillet i smør med ost til 4 portioner inkluderer:

 • 4 kyllingefilet
 • 100 gr. mælk;
 • 1 æg;
 • 2 spsk. l. creme creme;
 • 100 gr. mel;
 • 200 gr. hård ost;
 • Salt og krydderier til smag;
 • 3 spsk. l. solsikkeolie.

Vasket kylling skæres i stykker, krydder med salt, krydderier efter smag.

chips курицы

Ost er traditionelt revet.

ost

Nu skal du lave mad til kylling: dybe retter til at køre et æg, hæld i mælk, cremefløde og drys hele melet. Rør godt med en visp eller gaffel, så der ikke er nogen klumper..

Vi blander составные кляра

Tilsæt ost til dej og lad blandingen brygge lidt. Det kan ikke saltes, da osten vil give smag og aroma af kød.

interferere кляр

Hæld olie i en varm stegepande og lad den varme op. Dyp fileten i en smør og steg på hver side i 3-4 minutter ved lav varme, så skorpen vil ikke have tid til at brænde, og kødets indersiden bliver kogt og vil ikke være rå.

yngel на масле

Hvis du syrer smeten med rødt peber, får du en god snack til øl.

fremragende закуска из куриных грудок в кляре

Ovn til hjælp

Ved hjælp af ovnen kan du tilberede en dejlig kostfat af kyllingefilet. Batteriet i ovnen vil vise sig utroligt sprød og vil ikke helt brænde..

Selvfølgelig kan man kalde en blanding, der er nyttig til en figur, hvor der ikke er nogen mayonnaise, fordi det er yderst skadeligt for taljen og hofterne. Men hvad skal man gøre ved hjælp af denne mest skadelige sauce opnås en velsmagende skål.

For 2 portioner kyllingefilet i mayonnaise smør kogt i ovnen, skal du:

 • 400 gr. kyllingfilet
 • 200 gr. mayonnaise (bedre federe);
 • 1 æg; bagt кусочки курицы в духовке
 • 100 gr. mel;
 • 2-3 pinke af peber og salt;
 • 2 pinke af tør basilikum;
 • 30 gr. smør;
 • Pergamentpapir.

Vask kyllingekødet godt og tørt. Lidt salt, peber og drys med basilikum.

Lav smør fra slået æg, mel, mayonnaise, bland godt. Det skal være tykt.

Hvis blandingen er flydende, kan du tilføje mere mel..

Det er bedre ikke at salte blandingen, da mayonnaisen er ret salt, kan du tilføje smag til smeten ved at tilføje basilikum til den. Alt, smør med majones til stegning af kyllingefilet er klar.

Forvarm ovnen til 200 grader. Smør pergamentet med olie. Dipfilet i batter og læg på papir.

Da fileten ikke skæres i stykker, skal den være i ovnen i mindst 30 minutter. I løbet af denne tid vil kødet nå beredskab, og skorpen bliver en behagelig gylden farve.

Denne opskrift er for “dovne” kokke, der er optaget af en række processer, eller som ikke har tid til at holde styr på panden. Du kan sikkert glemme denne parabol i en halv time og begynde at forberede andre godbidder, der kræver nøje opmærksomhed..

varm блюда к праздникуVed ikke, hvad interessant og velsmagende at lave mad som et andet kursus til en ferie? Vores kokke har forberedt dig et dejligt udvalg af opskrifter: varme kødretter på festbordet. Ingen gæst vil blive sulten!

Redaktionen af ​​webstedet gør det svært at glæde dig med vidunderlige opskrifter. En af disse er opskriften på kål med ris og hakket kød. Kun ved første øjekast synes denne skål simpel, faktisk har den nogle egenskaber i madlavning..

Kan du lide birkesap? Så er denne artikel til dig. Det beskriver i detaljer hele den teknologiske proces til bevarelse af denne mest nyttige drikke derhjemme..

Kylling koteletter – erstatning pølser

Kødkoteletter er smukke, de er nærende og vil være en god godbid hvis de serveres med en anden side skål eller blot med grøntsager..

Men koteletterne af kyllingefilet kan godt erstatte pølsen, fordi kødet i dem er ægte, og i pølser må det også søges..

Ja, og til prisen på sådanne koteletter vil komme ud billigere end at købe kvalitet saveloyta.

Til 2 portioner af koteletter skal du:

 • 2 kyllingefilet
 • 100 gr. mælk;
 • 100 gr. mel; blid отбивные из куриного мяса
 • 2 fed hvidløg;
 • 1 æg;
 • Salt og peber til smag;
 • 0,5 spsk. l. enhver krydderier til kød;
 • 2 spsk. l. vegetabilsk olie.

Vask kyllingefilet, tør og skåret i længderetningen i to halvdele. Fra to fyldeskaller skal der udvises 4 omtrent identiske stykker.

Hver fremtid hugger lidt af med en hammer for at gøre kødet blødere. Det er bedre at gøre dette ved at dække kødet med klæbende film, så små dråber ikke flyver i forskellige retninger. Spice biterne med krydderier, salt og hvidløg.

Kyllingfilen til koteletter fra kyllingefilet er tilberedt som følger: Slå et æg med mælk i en skål, salt det i en anden skål hæld melet; blandes grundigt. Drys den forvarmede gryde med olie og lad den varme op..

To gange skiftevis dyk kødet i æggemælksblandingen og mel, steg i 2-3 minutter på begge sider. Koteletterne er ømme og duftende..

Se en anden mulighed for at lave kyllingekoteletter i kartoffelked i videohistorien nedenfor:

Tips er ikke overflødige

 1. Når der er et ønske om at diversificere kedede kyllingefilet, kan du tilføje kalk til det, hvis du bruger den oprindelige dej. Den smeltede ost vil give kødet en behagelig cremet smag, kogt i brødkrummer eller friske brødkrummer, filet bliver mere tilfredsstillende, og de hakkede grønne i kombination med ægget vil ikke kun gøre fadet farverigt, men også nyttigt;
 2. Ved at tilsætte kartoffelstivelse til smeten kan du stege kyllingstykkerne, som de gør i den berømte McDonald’s. Fileten vil være saftig og magert, du kan sikkert spise den med dine hænder;
 3. Forberedelse af en salig stegt filet i en smør øl, æg og mel, vil værtinden helt sikkert glæde den mandlige del af gæsterne;
 4. Sennep i smør vil ikke kun afsætte kyllingens smag, men det vil også have en rigere farve;
 5. Hvis du skal stege mange koteletter i panden, skal du vaske det og skifte olie, da det bliver mørkt og bliver snavset. Crumbcrumbs fra tidligere stykker kød kan brænde og give bitter smag til nye portioner;
 6. Efter stegning skal stykker kylling lægges på et papirserviet, så det vil absorbere fedt;
 7. Hvis kokken skræmmer, at ostebæren kan brænde, og får fileten fra panden tidligere end nødvendigt, og kødet vil ikke blive kogt, kan du fange det i ovnen. Der bliver nøjagtigt filet ikke til ember.

Hvis du sætter ud for at overraske gæster med en usædvanlig delikatesse fra et simpelt produkt og forbinde fantasien, kan du få helt originale retter. Held og lykke og inspiration til dig!

Din opmærksomhed er videoen om, hvordan man laver den rigtige smør til kyllingefilet og mange andre nyttige oplysninger: