Rytmen i en moderne kvindes liv får os til at finde flere og flere nye metoder til at spare tid i husholdning. Heri serverer en stor hjælper multikooker.

Hvad er endnu enklere: læg kød i en langsom komfur eller sov i korn, tryk på de nødvendige knapper – og efter bipet har vi en klar skål: stegt eller grød! I dette tilfælde er multikookeren ret så tæt som muligt på en sund kost, da den bruger den mindste mængde fedt.

En af de mest populære kødretter er retter lavet af kyllingekød. Dette kød er kosttilskud, egnet til en sund kost, til børn og ældre..

Det er meget nemt at lave kyllingekød i en langsom komfur, især da kyllingen kan tilberedes på forskellige måder: bage hele, gryderet, stege i kombination med grøntsager og korn. På grund af den ensartede varmeforsyning i crock-potten steg kyllingen jævnt.

Nedenfor betragter vi enkle opskrifter, som enhver værtinde kan gøre..

Festlig kylling bagt i en langsom komfur helt
opskrifter курицы в мультиварке с фото: вкусно, полезно, празднично
ingredienser Antal
Kyllingekroppe op til 1,5 kg for at passe helt i skålen
olivenolie (kan være solsikke) 3 spsk. l.
cognac 2 spsk. l.
salt 1 spsk. l.
krydderier til kylling, humle-suneli og andre krydderier at smage
hvidløg 3 fedter
sukker 1 spsk. l.
Tilberedningstid: 180 minutter Kalorier pr. 100 gram: 204 kcal

Hele bagt kylling er en klassisk festlig skål. Og i en langsom komfur vil forberedelsen tage meget mindre tid og kræfter end i en konventionel ovn..

Til bagning af en hel kyllingekroppe, vil Redmond (Redmond) M-4502 multicooker gøre (hvis du har et andet firma, så brug det selvfølgelig).

Vi går straks videre til forberedelsen af ​​denne kyllingrecept i en langsom komfur med levende fotos..

For det første skal kyllingekroppen vaskes inde og ude og tørres på toppen med et håndklæde.

min и сушим

Du skal lave marinade til kyllingen: bland salt, sukker, brandy, vegetabilsk olie og krydderier i en separat beholder (du kan bruge færdiglavet kylling krydderier, du kan bruge humle eller forskellige krydderier: tørrede basilikum, rosmarin, oregano, jord paprika eller peberblandinger og andet).

marinade

Skræl fersk frisk hvidløg, hak (klem gennem en presse, rist, slib i en mørtel) og tilføj til marinade.

Rist kødet grundigt med marinade, læg i en separat beholder (stor kop eller pande), dæksel og lad marinere i flere timer i kulden (helst natten over).

lage

Når kyllingen er godt marineret, er det nødvendigt at smøre bunden af ​​skålen rigeligt med smør, sæt slagtekroppen i det (det vigtigste er at passe det helt), sæt Baking programmet i 40 minutter. Når lyden lyder, drej kyllingekroppen og tænd bagningstilstanden igen på samme tid..

Vi sætter в мультиварку

Vi venter på det næste signal om slutningen af ​​bagningen. Rosen, duftende, saftig, ømt kylling er klar! Det går godt med bagt eller stuvet kartofler, grøntsager, forskellige kornarter.

hel запеченная курица с картошкой

Vi tilbyder at se opskriften på stege kylling helt i en langsom komfur i videobilledet:

Delikat kyllingefilet i fløde sauce i en langsom komfur

Kogt kyllingebryst (filet) anses for at være en kostbar, let fordøjelig skål. Særligt god er filet i langsom komfur, da du ikke kan være bange for, at den vil brænde eller tørre ud.

Kyllingen kogt i en cremet sauce er meget vellykket – kødet er ømt og saftigt..

Ingredienser der er nødvendige for at lave kyllingefilet:

 • 0,5 kg kyllingefilet
 • 1 løg; filet курицы в сметанном соусе
 • 5 spsk. l. fløde;
 • 1 spsk. l. hvedemel;
 • 100 g hård ost;
 • Solsikkeolie;
 • Salt, krydderier;
 • grønne.

I en skål med multikookeren kombineres smøret (3 spsk. L.) og mel, blandes. Løg skåret i terninger, steg det sammen med mel i en langsom komfur i “Baking” (15 minutter).

Efter tilsætning til løgene hakkede filetstykker og hæld fløden. Salt, tilsæt krydderier (humle-suneli, karry, paprika eller tørrede urter), bland.

Vælg programmet “Quenching” i menuen og indstil tiden til 1 time. Et par minutter før slutningen af ​​timen på toppen af ​​skålen drys med revet ost.

Før servering kan kyllingefilet sprinkles med friske hakket grønne.

Denne ret er perfekt til kogt ris eller boghvede samt kartoffelmos. Det samme princip kan tilberedes kyllingevinger..

Se videoopskriften nedenfor..

En god måde at lave kyllingfilet med ost og tomater, bagt i folie i en langsom komfur:

Duftende kyllingegryde i tomatjuice

Der skal lægges særlig vægt på stuekylling, da det er mere nyttigt end stegt, men det er ikke ringere end sidstnævnte heller ikke i smagsforfining eller i tiltrækningskraft, især kogt i tomatjuice..

En sådan krydret og duftende kylling kan tørres i en polaris (polaris) eller andre som du har. Ingredienser til kogning af gryderet kylling i tomatjuice ifølge denne opskrift:

 • 1 kyllingekroppe (ca. 1,5 kg);
 • 3-4 løg;
 • mayonnaise;
 • 1 liter tomatsaft;
 • salt;
 • Krydderier (efter smag);
 • Grønne (tørret eller frisk).

stuvning курочкаKuru skal skæres i mellemstore stykker (fx låret – i 2 led og vingen – til 3) salt, tilsæt krydderier (den mest hensigtsmæssige humle), belæg den med mayonnaise og lad den marinere.

Efter tre eller fire timer (kødet blev marineret) satte kødet i skålen. Top med hakkede løg halv skiver og hæld tomatsaft. Bland godt, tilsæt urter (persille, basilikum, dill, koriander og andre).

Luk låget og kør programmet “Quenching”. I denne multikooker sættes programmet automatisk til 2 timer..

I afvaskningsprocessen skal du blande indholdet af skålen to gange. Efter pipen er kyllingen i tomatsauce klar.

En sådan appetitvækkende og smagfuld kylling vil passe til en række side retter, især da tomatgry vil perfekt suge enhver grød (ris, hirse, boghvede).

Stegte kyllingstanker med sprød gylden skorpe

Uanset hvad du siger, og stegt kød og kylling er ikke en undtagelse, forbliver den mest populære, selv om der ikke er nogen fordel ved denne skål. I den langsomme komfur, hvor fedt er mindst brugt, minimeres skaden af ​​en stegt skål..

En kylling, der steges i en langsom komfur, har også en appetitlig skarp (dog ikke altid) og er mindre skadelig end den stegte i en gryde..

Ingredienser til madlavning stegt kylling i langsom komfur: stegt голени с вялеными помидорами

 • 8 kylling tromler (du kan skære hele kyllingen eller tage andre dele);
 • 2 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • salt;
 • krydderier;
 • Soltørrede tomater (valgfri).

Vask kyllingen grundigt og fjern overskydende fugt med et håndklæde. Ben salt, tilsæt krydderier (en blanding af peberfrugter (jord), karry, krydrede tørrede urter, paprika, etc.). Du kan drys kødet med citronsaft (til blødhed), bland og lad det marinere i ca. en time.

Hæld olie i skålen (det er bedst at bruge olivenolie) og læg kyllingen. Aktiver tilstanden “stegning” i 20 minutter.

Efter 10 minutters kogning skal kødet omstilles, så kyllingen steges jævnt på begge sider. For at krydre stegt kylling kan du tilføje tørrede tomater (et par stykker).

Efter tyve minutter stegning (alarmen lyder) er kyllingen klar. Skålen fra multicookeren vil være blød og blid og vigtigst af alt – mere nyttig end ved madlavning i en pande.

kylling шашлыкVil du lære at lave mad til de mest lækre kyllingespyd? Så er du på rette vej! Kylling Kebab: Kødvalg, Marinade Opskrifter, Tips. prøve!

Juicy, rødmosset, smeltende i munden kyllingekød opnås ifølge disse opskrifter. Du har ikke kogt sådanne lækre kyllingben endnu.!

Opskrifterne af dette bud kylling soufflé præsenteret i denne artikel kan ikke ignoreres, hvis du overholder korrekt ernæring. Derfor studere, prøv at lave mad med glæde og sundhedsmæssige fordele.!

Madlavningstips: Det er vigtigt at vide!

 1. Før du koger kylling i en crock-pot, er det nødvendigt at fjerne alt overskydende fedt fra fjerkræet, fordi dets overskud kan ødelægge den færdige skål, og langsom komfur kræver en minimal mængde fedt;
 2. For at fjerne overskydende fedt fra kyllingen kan du stege stykkerne i en tør stegepande. Fra denne ret vil være mere duftende;
 3. Hvis kylling er kogt med grøntsager, skal det huskes, at rodgrøntsager (kartofler, gulerødder) koger længere end kyllingekød. Det er bedst at lægge dem på bunden af ​​skålen, dækket af kylling. Så grøntsager og kogt med kød og gennemblødt med kyllingesaft, bliver mere duftende og saftigt;
 4. Hvis kød ikke er præmarineret med krydderier, er det bedst at sætte krydderier i tilberedningsprocessen og salt og tilsæt krydrede krydderurter i slutningen;
 5. Hvis du har brug for en fermenteret mælke dressing (creme, majones, kefir eller yoghurt) i henhold til opskriften, skal du tilføje den gradvist i tilberedningsprocessen, så den ikke krøller.

Mange moderne husmødre ejer et sådant mirakel af teknologi som en langsom komfur. Du kan bruge den til at stege, bage, gryderet, damp, kogesupper.

Kyllingretter er meget velsmagende. Fuglen tilberedt på denne måde er meget saftig og øm, og der er mere gavn af det end fra kogte (bagt eller stegt) på den sædvanlige måde..

Hvis du er en tilhænger af de enkleste retter, men det er vigtigt for dig at gøre dem meget velsmagende, så vil videoen nedenfor helt sikkert interessere dig..

Her er de hurtige asiatiske kyllingevinger i en langsom komfur! Yummy, en og to og klar!