Forbedre metabolisme vil hjælpe kefir – et produkt, der nødvendigvis er til stede i den daglige kost af mennesker, der bekymrer sig om deres helbred og slanke figur. Du kan forbedre effektiviteten af ​​surmælksdrik ved hjælp af andre produkter og krydderier ved at forberede en simpel og velsmagende cocktail..

Enkel opskrift
opskrifter коктейлей из кефира для комфортного похудения
ingredienser Antal
mellemstore æbler 5 stk.
kefir (1%) 300 ml
kanel knibe
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier pr. 100 gram: 40 kcal

Et alternativ til morgenmad eller aftensmad kan være en blanding af fermenteret mælkeprodukt og æbler..

Skræl og rist æbler. Kombiner kefirblenderen i skålen, slå, krydre med kanel og bland igen..

Fedtforbrændingscocktail af kefir med kanel og rød peber

Den forfriskende smag af denne cocktail vil ikke forlade ligeglade nogen ægte gourmet. Kombinationen af ​​duftende kanel og varm peber beriger kefir med nye smag og forbedrer dets gavnlige virkninger på kroppen. For at forberede en drink i en blender, bør du forberede følgende komponenter:

 • 200 ml kefir;
 • på en kniv ingefær, kanel og jord rød peber;
 • 2 spsk. vand (mineral).

Drikkeberedningstid: 10 minutter.

Kalorindhold: 50 kcal / 100 g.

Krydderier omrøres i vand og hæld kefir. Spiciness kan varieres ud fra dine egne præferencer. En sådan cocktail bekæmper ikke kun fedtindskud, men fylder også energi med dig som en kop kaffe..

Kefir Ginger Cocktail

Kombinationen af ​​kefir med frisk ingefær forbedrer ikke kun de basale metaboliske processer i kroppen, men også duller følelsen af ​​sult. Forberedelse af en cocktail med ingefær og kefir til vægttab, som kan bruges som erstatning for middag eller arrangere faste dage på den, er enkel. Der kræves kun to komponenter:

 • 1 spsk. yoghurt.
 • ginger rod (ca. 2 cm);

Tilberedningstid: 10-12 minutter.

Kaloriindholdet i drikkevaren: 50 kcal / 100 g.

Ginger skræl og rist. Bland kefir ved stuetemperatur og ingefær i en blenderskål, slå godt. Drik hver dag i en måned. I løbet af denne tid kan du nemt slippe af med 3-4 ekstra pund. Efter en ugers pause gentages kurset..

Cocktail fra sukkerroer og kefir til vægttab

med свеклой

Fedtforbrændende cocktail af rødbeder og et populært fermenteret mælkeprodukt – grundlaget for en effektiv 3-dages kost, hvor du kan sige farvel til 3-5 ekstra pund og rense tarmene. For at forberede drikken har du brug for følgende tilgængelige produkter:

 • 1 kg rødbeder
 • 1,5 liter kefir.

Tilberedningstid: 1-1,5 timer (afhænger af beets tilberedningstid).

Calorie cocktail: 37 kcal / 100 g.

Kog rødderne til kogte (du kan også bage i ovnen, koge i en langsom komfur), afkøle og skrælle. Skær grøntsagen i små terninger og pisk med kefir i en blender. Denne del er designet til 1 dages kost. Det er nødvendigt at opdele cocktail i 5-6 lige dele og drikke om dagen..

Sørg for at overholde det anbefalede kostbehov, drikker mindst 1,5-2 liter renset eller mineralvand. Kosten tolereres ret let, men har nogle kontraindikationer. Disse er: diabetes, problemer i mave-tarmkanalen, allergier over for en af ​​cocktailens komponenter.

Original kefircocktail med selleri

selleri

En lysegrøn cocktail oplader dig med energi hele dagen og vil fylde din krop med værdifulde vitaminer og sporstoffer. Forbered det meget nemt. Du skal kun forberede to ingredienser:

 • 400 g stamme selleri;
 • 1 liter kefir (2,5% fedt).

Tilberedningstid: 10 minutter.

Kalorindhold: 30 kcal / 100 g.

Selleri skåret i små stykker og slog i en blender med yoghurt til en ensartet konsistens. Denne drink har en udtalt diuretisk effekt, hvilket er vigtigt for mennesker, der lider af ødemer og cellulitter. Selleri selleri kan erstattes af blad selleri, som også knuses i en blender og blandet med kefir..

Frisk hindbærdrink

hindbær

Slankning kan være lækker. Det er let at bekræfte dette ved at arrangere en fastedag på en kefir- og hindbærcocktail. For at forberede den oprindelige kalorieindholdsdrink, bør du forberede følgende ingredienser:

 • 200 ml kefir (1%);
 • 100 gram friske hindbær;
 • 2 tsk. pulveriseret sukker;
 • isen.

Tilberedningstid: 10 minutter.

Kalorindhold: 60 kcal / 100 g.

Slib hindbær i en blender og, hvis det ønskes, slib gennem en sigte. Kombiner kefir, bær, florsukker og is i en blenderskål, slå og server, dekorér med florsukker og flere hele hindbær.

Om vinteren kan denne cocktail også laves af frosne bær, herunder jordbær eller brombær, som også går godt med en fermenteret mælkeprodukt..

aubergineForsøg at lave mad awesome fyldt aubergine i tyrkisk.

Læs hvordan man laver lækker oksekød i rødvin – en opskrift med fotos og trinvise tips..

Og du ved hvordan man laver hirsegrød til vægttab? Vi foreslår at du gør dig bekendt med flere opskrifter..

Sommergrøn cocktail med agurk

På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end en forfriskende cocktail med kefir i en blender, der kan erstatte frokost og fylde med energi. For at skabe det skal du forberede enkle og overkommelige produkter:

 • 300 ml kefir (2,5% fedtindhold);
 • 1 agurk;
 • en halv flok dild;
 • 1 fed hvidløg;
 • salt til smag.

Forfriskende drikke forberedelse tid: 15 minutter.

Kalorindhold: 45 kcal / 100 g.

Skær agurk, hvidløg og grønne med en kniv og sæt i en skål, tilsæt den vigtigste fermenterede mælke ingrediens og slå med en blender indtil glat. Salt blandingen til smag og tænd blenderen igen i nogle få sekunder. Serveres kølet, garneret med hakket dill.

Havtorn-gulerodscocktail

gulerødder

Den usædvanlige smag af vitamincocktailen vil ikke forlade noget gourmet. Og dets spektakulære udseende bliver en rigtig dekoration af bordet. Ingredienser er som følger:

 • 50 gram havtorn bær;
 • 1 gulerod (lille);
 • 1 spsk. kefir (2,5%);
 • 20 g sukker.

Drikkeberedningstid: 15 minutter.

Kalorindhold: 70 kcal / 100 g.

Træk bærene med en blender, rengør gulerødderne og press saften (ca. 50 ml). Kombiner det fermenterede mælkeprodukt med saft og hakkede bær, tilsæt sukker og bland grundigt. Kølet drikke.

Opskrift på cocktail med kefir og abrikoser

abrikos

Sommeren er en fantastisk mulighed for at forkæle dig selv ikke blot sund, men også lækre drikkevarer. For eksempel kefir-abrikos-cocktail til fremstilling af hvilke følgende komponenter er nødvendige:

 • 5 modne store abrikoser;
 • 500 ml fedtfattig kefir;
 • et par stykker frisk mynte;
 • 1 spsk. honning (flydende).

Tilberedningstid: 15 minutter.

Kalorindhold: 75 kcal / 100 g.

Frie abrikoser fra frø, skåret i små stykker. Skær mynteblade, efterlad et par stykker til at dekorere cocktailen, og læg den i chopperskålen sammen med frugten. Hæld kefir, tilsæt honning og slå godt..

Jordbær Energi

Jordbær går godt med fermenterede mælkeprodukter. Yderligere ingredienser vil bidrage til at gøre cocktailen endnu mere nyttig, at mætte drikken med en lys smag og en fast del af nyttige stoffer. Til madlavning skal energi være nødvendigt:

 • 150 gram jordbær;
 • 1 spsk. blad te (grøn);
 • 250 g kefir (1-2,5%);
 • 100 ml vand
 • 1 tsk naturlig honning.

Tilberedningstid: 20 minutter.

Kalorie cocktail: 55 kcal / 100 g.

jordbær

Grønt blad te skal knuses grundigt i en blender, tilsæt vand, jordbær, kefir og honning..

tilføje мед

Blandingen skal piskes og serveres grundigt, afkøles godt..

cocktail

Dietitian anbefalinger

 1. Når man vælger en kefircocktailrecept, er det nødvendigt at tage højde for de særlige fordele i mave-tarmkanalen. – Folk med høj surhedsgrad eller gastritis bør afstå fra en drink bestående af ingefær og peber, som kan irritere maveslimhinden.
 2. Et fermenteret mælkeprodukt har en afførende og diuretisk virkning, derfor er det bedre at starte en kefir diæt på cocktails på en fridag for at vurdere præcis, hvordan en drink påvirker kroppen;
 3. Kefir bruges til at forberede drikkevarer bør være så friske som muligt, hvilket vil holde gode bakterier i det optimale beløb;
 4. Ingen cocktail vil have en positiv effekt på kroppen, hvis den kombineres med fedtholdige, kalorieindhold og søde fødevarer.
 5. For at tabe sig og rense kroppen, er det nødvendigt at revidere hele kosten, øge mængden af ​​sunde fødevarer og minimere andelen af ​​skadelige retter;
 6. Fordelen ved disse cocktails er alsidigheden af ​​dette fermenterede mælkeprodukt. Fans af sukkerholdige drikkevarer kan kombinere det med bananer, chokolade, søde bær og krydrede blandinger, fans vil sætte pris på det harmoniske kvarter med kefir med krydderier, urter og grøntsager;
 7. Du kan let omdanne en cocktail fra en drink til en dessert ved at tilføje et par skeer af cottage cheese til din servering.

Tabe sig med smag, ikke halvt sultet!