Der er mange lækre opskrifter til kyllingretter, der er kogte i ovnen: ruller, kødboller, tærter. Kendte metoder til madlavning – er stegning i ærmet, i folie eller simpelthen i en stegepande.

Kartofler, pasta, forskellige grøntsager og frugter bruges som side retter og yderligere ingredienser. Da kylling er det mest almindelige fjerkræ, bruges det i de fleste nationale retter..
Kyllingebryst i ovnen
interessant рецепты вкусных блюд из курицы в духовке
ingredienser Antal
Kyllingefilet 6 stk.
citron 1 stk.
Olivenolie 3 spsk. l.
Naturlig honning 4 spsk. l.
Salt, krydderier at smage
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier pr. 100 gram: 131 kcal

Hvordan fodrer gæsterne, under forudsætning af at det var nyttigt, usædvanligt, højtideligt, egnet til ældre børn? Mager kyllingebryst kogt i citron-honningssauce opfylder alle ovenstående kriterier.

Ganske let at forberede, hun kan endda begyndere elskerinder.

Vask og tør kyllingekød. Skær en skarp kniv langs fibrene.

Sæt honning i en dyb glasskål, skær citronen i halvt og skænk alt papirmassen og saften med en ske. Sørg for, at knoglerne ikke falder ind i saucen. Hæld i olien. Hvis du ikke har oliven, kan du erstatte den med uraffineret solsikke.

Alt bland, tilsæt krydderier. Vi spred brystet i en dyb roster, hæld citron-honningssauce. Eventuelt kan du beskære med ost eller friske urter.

Sendes til forvarmet ovn ved 190 ° C i 20 minutter. Som garnering kan vi vælge enhver grød til din smag eller friske kartofler med smør.

Tender kylling i en gryde med grøntsager

Eventuelle retter i gryderne – det er velsmagende og originalt, men også nyttigt. Gode ​​nyheder til dem, der er besat med sund mad: Du kan bage dem uden olie overhovedet og tilføje rå grøntsager i stedet for zazharki.

komponenter:

 • Gulerødder – 1 stk.
 • Løg – 1 stk.
 • Peber – 1 stk.
 • Kylling – 300 g;
 • Squash – 1 stk.
 • Tomat – 1 stk.
 • Ost – 100 g;
 • Lavt fedtfløde – 100 ml;
 • Salt, krydderier – til smag;
 • Vegetabilsk olie – 50 ml.

Vi renser og smider alle grøntsager i små terninger.

grøntsager нарезать

Hæld olie i en kasserolle, sæt kogepladen i og i en vis rækkefølge begynder at stege grøntsagerne. Først løg og gulerødder, så squash, peber og finish tomaten.

stege grundigt овощи постепенно

Alt er godt ved omrøring og stegning, salt og krydder med krydderier. Det viser sig grøntsagspot, kun halvkogt – ikke stuvet.

yngel овощи

Kyllingekød, også skåret i terninger. Kyllingefilet, og kødet skåret fra skinke, vil gøre. Steg det også i gryden.

kødet обжариваем

Spred lag af mad i en gryde: kød, grøntsager, hæld fløde og drys med revet hård ost. Vi sætter en opvarmet ovn til 185 ° C i 30 minutter.

vi sætter все в горшочек

Casual klassikere: kylling med kartofler

Alle favoritstole – kylling i ovnen – med stegt skorpe og rødlig, duftende kartofler, gennemblødt med fuglesaft. Denne ret er altid en win-win for enhver fest..

komponenter:

 • Huskyllinger – 2,5 kg;
 • Mayonnaise ikke fedtet – 1 kop;
 • Salt, krydderier – til smag;
 • Kartofler – 1 kg;
 • Vegetabilsk olie – 2 el. l.

høne с картошкойVi vasker og vasker kartoflerne. Skær i terninger. Hæld olie i panden og varm godt. Når det begynder at koge, læg kartoflerne op og steg til gyldenbrun. Det er ikke nødvendigt at vente på det at stege igennem: ovnen vil gøre sit job, og kartoflerne bliver ikke halvbagt.

Vi vasker og tørrer kyllingen, salt, gnider med krydderier og belæg det hele med mayonnaise. Det er bedre at bruge hjem: det er ikke svært at lave mad, men det vil være meget mere nyttigt end butikken.

Sæt kartofler i en dyb glasbrød og en slagtekylling på toppen. Hans ben kan være bundet med en tråd, og du kan forlade den som den er. Aktivér ovnens grillfunktion..

Det er nødvendigt at bage skålen ved en temperatur ikke lavere end 180 ° С i 50 minutter.

Interessant bagt græskar kyllingeskål

Græskar er det produkt, vi plejede at lave mad i form af søde tærter, gryderetter og korn. Men at have prøvet mindst en gang en kylling med et græskar, kan du ikke længere nægte denne skål. I kombination med krydrede krydderurter kan det hævdes at være et af de første steder i restaurantmenuen..

komponenter:

græskar с курочкой

 • Græskar – 600 g;
 • Kylling tromler – 1 kg;
 • Sure creme – 150 ml;
 • Barbær – 1 tsk;
 • Gurkemeje – 1 tsk;
 • Lime – 2 stk.
 • Hvidløg – 1 hoved;
 • Oprenset vand – 100 ml;
 • Sennep – 1 tsk.

Vi skærer græskar, skrubber og smider korn og pulp fra midten med en ske. Fjern skræl- og hakkestængerne. Vi spredes til et dybt bageplade, tilsættes cremefløde og hvidløg.

Bland alle, hæld vand og sæt i en halv time i ovnen med en temperatur på 180 ° C. Efter at have vasket og tørret kyllingben marinerer vi i limejuice med tilsætning af barbær, gurkemeje og tørre sennep.

Forlade på tidspunktet for madlavning græskar. Vi tager bagepladen ud af ovnen, lægger de marinerede tromler ud, blander alt og sender for at forberede os i yderligere 35 minutter.

Vi tager skålen ud, strækker folien eller klamfilmen på toppen og lad den brygge i 10 minutter. Det vil ikke være ude af sted at drysses med frisk persille i slutningen. Kyllingevinger, kyllingben eller lår kan også bruges til denne skål..

Vi forsegler smagen af ​​kylling i ærmet

Mere for nylig, en ny metode til stegning – i madrøret. I modsætning til folien, som afspejler infrarød (termisk) stråling, er muffen helt gennemsigtig til den, og det er desuden mere hermetisk, derfor er parabolen klaret i den mere aromatisk, juicier og mere øm.

komponenter:

 • Kylling – 2 kg;
 • Salt, krydderier – til smag;
 • Ikke-varm ketchup – 1 pak;
 • Mayonnaise – 1 pakning.

Efter at have vasket og tørret kyllingen, skar vi det i stykker med en skarp kniv. Du kan bage det hele, men det vil tage lidt mere tid at forberede det. Vi spred fuglens dele i en dyb emaljeret gryde, salt den, krydre den med krydderier..

Klem ud al ketchup og mayonnaise, bland alt godt. Lad være med at marinere i tre timer. Vi afskærer en del af ærmet med den ønskede længde, binder den i den ene ende med en særlig ledning eller et bånd (afhængigt af hvad der blev sat i pakken).

Indenfor lægger vi det marinerede kød og binder den anden ende af pakken. For at sikre (så muffen ikke er revet), kan du trække den anden ovenfra.

Forvarm ovnen til 190 ° C og læg fuglen på en dyb gryde for at bage i 45 minutter. Hvis filmen ikke går i stykker under tilberedningsprocessen, skal du kutte det selv, så kyllingen brænder 10 minutter inden udgangen af ​​tiden.

hvordan варить супSådan tilberedes vermicelli suppe med kylling, hvad man skal tilføje til at krydre denne almindelige skål.

Bage brystet i ærmet i ovnen, det vil hjælpe med at holde kødet øm og forsegle duften af ​​urter. Læs opskrifter.

Kyllingebryst marinade opskrifter, læs her..

Nyttige tips

 1. Efter kyllingen er blevet vasket, tør det grundigt – overskydende fugt vil ikke tillade det at rødme godt, og der vil ikke være en skarp skorpe;
 2. Til madlavning er det bedre at bruge kølet fjerkræ, frosne vil være tørre;
 3. Ved stegning af broiler i ærmet, lav et par punkteringer i den, så der er en stikkontakt til damp. Dette forhindrer det i at bryde og saft
 4. Du kan sørge for, at fuglen er klar ved at stikke den med en kniv. Hvis saften hældes gul, så er den klar. Hvis du ser rød ichor, send den tilbage til ovnen;
 5. Sæt skålen op i en opvarmet ovn, ca. 175 ° – 200 ° C;
 6. Det er bedre at servere kylling varmt, straks fra ovnen.

Bon appetit!