Boller lavet på kefir, og ikke på den sædvanlige gærdej – en god mulighed for hurtig og bagning bagværk. Det behøver ikke gentages at blande sig eller bekymre sig om gærens friskhed..

Du skal bare ælte dejen, give den en halv time til hvile og begynde at danne små koloboks og bagning i opvarmede elektriske ovne..

Boller er blevet så integrerede i vores menu som brød. De kan koges søde med påfyldning indeni: syltetøj, kondenseret mælk, syltetøj, rosiner, chokolade eller nødder.

De laver også salte kager til første kurser eller kød: med ost, grøntsager, hvidløg vanding, uden påfyldning.

Skønheden ligger i, at brødet er opbevaret i lang tid, ikke forældet som brød. Nok til at fordybe dem i en madpakke på et mørkt sted uden adgang til lys..

En forudsætning for et succesfuldt resultat senere – alle komponenter skal være ved stuetemperatur og ikke kun tages ud af køleskabet..

Opskriften på muffins på kefir (uden gær)
hvordan легко приготовить булочки на кефире
ingredienser Antal
mel 550 g
sukker 200 g
Hytteost 250 g
kefir 250 ml
rosiner 50 g
sodavand 0,5 tsk.
smør 100 g
Ægget 1 stk.
kanel 1 taske
vanilje pakningen
Tilberedningstid: 70 minutter Kalorier pr. 100 gram: 413 kcal

I dejen til muffins på kefir revet landmand er cottage cheese perfekt. Dejen bliver endnu blødere og blødere..

Grind fløde smør med pulveriseret mel og sukker, tilsæt sodavand og bland alt omhyggeligt.

Vi blander

Hæld varm kefir i små satser og blød forsigtigt, så massen er mere homogen..

Vi går ind кефир

Raisin hæld varmt vand og lad i ti minutter. Vi skifter på et tørt håndklæde og godt dyppet. Kyllingost, kanel og vanilje mash gennem en sigt eller slibemængde. Massen skal blive blid og luftig.

rosiner

På en sked tilføjer vi cottageostblanding til dej og vi ælder. Når hele det fermenterede mælkeprodukt sprøjtes, hældes rosinerne ud, blandes og efterlades melmassen til hvile i 20 minutter.

Vi starter enheden ved 185 ° С. Bagepande med pergament og let drys med vegetabilsk olie. Vi klemmer små stykker fra dejen, laver bolde i håndfladerne i form af koteletter og lægger dem i afstand af hinanden.

Vi danner

Vi belægger toppen med et slået æg med en silicone børste og nedsænkes i bagning i 30 minutter..

Færdige brødruller med våde klude på toppen og dække med et håndklæde, så de vil have en knasende blød skorpe, og de vil blive friske længere.

Sød muffin med valmuefrø i ovnen

Søde muffins på kefir kan fremstilles i form af en rulle eller croissant, formen stort set betyder ikke noget. Det vigtigste er velsmagende dej og velvalgte påfyldning..

komponenter:

 • Mel – 700 g;
 • Bagepulver – 1 spsk. l;
 • Kefir – 300 ml;
 • Mack – 150 g;
 • Sukker – 300 g;
 • Margarine – 250 g;
 • Æg – 2 stk.
 • Kardemommeemballage.

Forberedelse: 145 minutter.

Kalorindhold: 423 Kcal / 100 g.

Valmue fyldes med kogende vand og lade i mindst en time. Ideelt set gør det om natten, så det vil svulme bedre og der vil ikke være nogen effekt af råkorn på tænderne. Bland mel med et glas sukker og smeltet margarin i mikrobølgeovnen..

bagning с маковой начинкойSlå i æg og tilføj omgående varme kefir. Knæ en blød elastisk dej. Det bør ikke holde sig til overfladen og palmerne. Hvis der er et sådant problem, skal du tilføje mere mel.

Dræne vand fra valmuefrø, tør og bland med sukker og kardemomme. Tænd for enheden ved 190 ° C. Smør broileren med margarine, du kan trække den med et lokkemiddel.

Skær et stykke dej, rull ud og skær en lang strimmel med en bredde på fem til seks centimeter med en speciel kniv. På kanten pålægge valmuefyldning og rulle i en rulle. Det skal ikke være mere end tre omgange. Skær overskydende dej.

Sæt færdige halvfabrikata stramt i en stegepande og bages i en halv time.

Gærdej på kefir

Denne dej er perfekt til elskere af ikke alt for fedtet bagning. Den består af fedtfattig kefir, tørgær og kun et æg og tørrede abrikoser og tørrede svesker som fyldning til boller.

komponenter:

 • Mel – 800 g;
 • Sukker – 350 g;
 • Vanilje – 2 pakker;
 • Salt- knivspids;
 • Kefir 1% – 400 ml;
 • Tørrede abrikoser – 50 g;
 • Svesker – 50 g;
 • Gær “Sof Moment” – 1 pakke;
 • Olivenolie – 1 spsk. l.;
 • Æg – 1 stk.

Forberedelse: 90 minutter.

Kalorindhold: 445 Kcal / 100 g.

bolde на дрожжах и кефиреOpløs tørre højhastighedsgær i et glas yoghurt, lad 15 minutter stå for at få opara tjent. Bland melet med sukker og slået æg.

Når massen bliver homogen, hæld den resterende kefir og gærsvamp ud. Hvis dejen viser sig at være sjældent, hæld mere mel. I slutningen sætter vi de vaskede og hakkede tørrede frugter..

Vi skifter melmassen til en tør overflade og ælder. Sæt den færdige dej i en ren skål og lad den stige uden at forstyrre sin tid..

Når store bobler dukker op, skal du afskære dejenes stykker, knuse dem med hænder i form af en bolle og fordel dem på et bageplade spredt med olivenolie. Tænd enheden ved 180 ° C, lad rullerne hvile i ti minutter og dyb dem i 25 minutter for at bage..

Gær ruller med kanel

Dejen med brug af frisk gær og mejeriprodukter passer ikke kun til bagning af boller, men også til pizza, tærter og andre produkter.

En sådan masse kan endda anbringes i fryseren, og hvis det er nødvendigt, er det nok bare at afrimme det..

komponenter:

 • Mel – 650 g;
 • Kefir – 320 ml;
 • Sukker – 250 g;
 • Salt – 1 tsk;
 • Frisk gær – 30 g;
 • Kanel – 1 spsk. l;
 • Vegetabilsk olie – 2 el. l.;
 • Æg – 1 stk.

Forberedelse: 145 minutter.

Kalorindhold: 435 Kcal / 100 g.

Vi ælter med en gaffel frisk gær og sætter dem i kefir, blandes, indtil de er helt opløst. Mel mel gennem en sigte for at mætte det med ilt og fjern affald. Æg afbrudt med sukker.

Bland tørre ingredienser med væske, herunder kefir-gær svamp. Til sidst skal du tilføje vegetabilsk olie, lægge hele massen på et rent bord og fortsætte blandingsprocessen..

Dejen vil være ret tæt. Dæk ham med et håndklæde og lad en gang stå op. Sørg for, at der ikke er udkast og meget støj. Gærdej kan ikke lide det.

Vi starter enheden ved 195 ° С. Rul dejen ud i en lang pølse, skær diagonalt i stykker seks til syv centimeter tyk og lav bolde. Skift på en bageplade, prutinivaym top med rigelig kanel og bage i 30 minutter.

suppe из индейкиStep-by-Step opskrifter til kalkun supper vil være nyttige for hver husmor, der tager sig af sin familie..

Variationer af madlavningssalater med bønner og kylling er tilgængelige her. Alle vil være i stand til selv at vælge den der vil være mest til at smag.

Og i denne artikel lærer du alle hemmelighederne ved at lave hjemmelavet cottage cheese fra mælk. Gå ikke glip af disse oplysninger.!

Nyttige tips

 1. Ofte bruger bagning en allerede stillestående, ikke meget frisk kefir, det gør ikke dejen, men vær opmærksom på, at bollerne vil være lidt sure. Forøg sukkerdosis eller brug sød fyldning. Så genoprett balancen;
 2. Hvis dejvægten er lille, kan du sætte den i en simpel cellofanpose til at løfte og lade det varme.
 3. Hvis du sætter nødder i boller, skal du ikke knuse dem i pulver, deres smag vil blive bedre følt, hvis stykker af produktet er fanget i produktet. Det samme gælder for chokolade;
 4. Inden du bruger vallmo, kan du ikke bare dampe i kogende vand, men også koge en lille smule mælk i ca. fem minutter, kassere i en kolander eller sil og belastning. Efter – læg i en blender og slib. Hvis der ikke findes en sådan enhed, kan dette ske i en kødkværn eller kaffekværn..

Nyd den bløde, lækre bagning.!