Unfairly glemt, men interessant og usædvanlig sauce til dumplings vil vise sig med eddike. Lys smag, hjertelig. Og variabel: Du kan oprette flere gode genopfyldninger baseret på en simpel opskrift.

Sådan fortyndes eddike til ravioli: proportioner

Der er ingen nøjagtig og klassisk opskrift. Eller han var tabt. Men du kan anvende en, der er ret populær i øjeblikket. Den optimale andel er 1: 3, hvor 1 del skal være eddike, 3 dele – olie. For den grundlæggende opskrift er påkrævet:

 • 1 spsk. ske med eddike;
 • 3 spsk. skeer af vegetabilsk olie;
 • peber og salt.

Eddike er bedre at tage 6%. Men i betragtning af smagspræferencerne kan du vælge som 9% (så smagen bliver skarpere) og 3% (i dette tilfælde vil smagen blive blødere). Hvis der kun er essensen på 70%, skal den fortyndes til den ønskede tilstand. Dette vil hjælpe nedenstående tabel:

Nødvendig koncentration Essens 70%
3% 1 del 70% + 22 dele vand
6% 1 del 70% + 10,5 dele vand
9% 1 del 70% + 7 dele vand

Hvis der ikke er nogen måleske til rådighed, kan du bruge te eller kaffe.

Tilberedning af eddikesauce er hurtig og nem. Du kan gøre det, mens dumplings koges.

Den grundlæggende opskrift på ravioli
hvordan готовить и правильно есть пельмени с уксусом
ingredienser Antal
pelmeni 400 g
vand 1,5 l
salt 2/3 tsk
sorte peber ærter 2-4 stk.
løvblad 2 stk.
Tilberedningstid: 15 minutter Kalorier pr. 100 gram: 520 kcal

Hæld vand i en gryde, vent til kogning. Sænk dumplings. Bland forsigtigt med det samme for ikke at holde sammen.. pelmeni Salt, sæt peber og laurbærblad. Kog over medium varme, omrør lejlighedsvis. Fjern med en skummer eller afløb vand gennem en kolander. Peber og Lavrushka ren. Arrangere på plader.

Beholderen, hvori ingredienserne blandes, skal være glas, keramik eller porcelæn. Olie er bedre at tage raffineret solsikke. Andre typer olier har en klar smag. Han kan afbryde smagen af ​​eddike og krydderier. Hvis denne kendsgerning ikke skræmmer, så kan du bruge nogen olie. De, der ikke kan lide smagen af ​​”levende” solsikkeolie, kan erstatte den med almindeligt filtreret eller kogt vand. Peber og salt tilsættes til smag. Vi bør ikke glemme, at dumplings indeholder et lille salt, og når madlavning tilføjer mange til denne krydderier til vandet. Peber nok på spidsen af ​​en kniv.

tilføje уксус

Tilsæt eddike (allerede fortyndet), vegetabilsk olie (eller vand) peber og salt til en beholder. Stir. Lad stå i et par minutter. Ætsetilfylde klar!

Hvordan man spiser dumplings med eddike

Sæt de færdige kogte dumplings på en plade. Separat i en lille beholderfileddike. Der skal dyppes hver dumpling i en skål med sauce.

Det er vigtigt at vide, at hvis sausen er tilberedt med smør, vil sausen ikke vise sig at være homogen: olie og eddike blandes ikke. Dette er normalt. Derfor skal dumplingen fuldstændigt nedsænkes for at fuldt ud opleve smagen af ​​saucen, så alle ingredienserne omslutter den..

en tærte с капустойKage med kål i travlt – opskrifter velsmagende, hjemmelavede kager.

Sådan tilberedes stegte patties med sorrel. Varianter af sød eller salt fyld i vores artikel.

Forsøg at lave en utrolig lækker salat af svesker med nødder – opskriften er her.

Eddike og sennepssauce

For kærester af varme, hjertelige saucer kan du forberede eddike dressing med sennep. Det er lavet på basis af basen. I de samme ingredienser tilføjes 1 del sennep, det vil sige 1 el. Sked sennep uden dias. Ved mængden af ​​det skal være lige så meget som eddike. Rør til glat. Lad stå. Bland derefter igen, og du kan bruge.

Dressing for ravioli med eddike og hvidløg

pelmeni

En anden mulighed for varme elskere er en sauce med eddike og hvidløg. Halvdelen af ​​en lille fed hvidløg tilsættes til basissagen. Mængden angivet til 1 el. skeer af eddike og 3 spsk. skeer af smør. Hvidløg passerer forsigtigt gennem hvidløgspressen og styrer for at få en homogen masse uden stykker. Slib den resulterende hvidløgsbrød med klar eddikesauce. Du kan straks nyde smagen.

Dumplings Sour Cream Sauce Opskrift

Med eddike kan du få en mere delikat smagssauce. Sourcreme er egnet til dette. I denne opskrift bør olien udelukkes. Opskriften på eddike dressing med creme creme vil se sådan ud:

 • 1 spsk. ske med eddike;
 • 2 spsk. skeer creme creme;
 • peber og salt.

Næste på ordningen: mix, lad det brygge i et par minutter.

Nyttige tips

 • Giv ikke denne sauce til børn. Selv på basis af 3% eddike – det er trods alt unødigt stærkt for babymad;
 • Til smag kan du tilføje fint hakkede urter: basilikum, persille, dill, koriander. Individuelt eller alle sammen, som ønsket. For det beløb, der er angivet i basisopskriften, er kun 2-3 brancher tilstrækkelige;
 • I stedet for smør eller almindeligt vand kan du tilføje vand, hvor dumplings blev kogt;
 • Du kan ikke dyppe hver dumpling i saucen og hælde den hele delen;
 • Det anbefales ikke at lave en stor del af denne sauce. Du kan ikke spise meget af det, og det er kun velsmagende, når det er frisk. Det beløb, der er angivet i den grundlæggende opskrift, er nok for en person pr. Måltid.

Sausen, ligegyldigt hvor lækker, supplerer kun hovedproduktet. Derfor er det vigtigt at vælge dumplings af god kvalitet, og endnu bedre, gør dem selv..