Blandt halvfabrikata med konditorvarer kan det første sted sikkert gives til kiks. Det kan være grundlaget for en kage, kage (for eksempel en “kartoffel”), en rulle eller simpelthen skåret i stykker og pulveriseret med florsukker, perfekt supplerer din hjemmelavede te.

Blandt fordelene ved dette halvfabrikata er det faktum, at kikskager kan bages på forhånd, pakke med klæbende film og opbevares i køleskabet i nogen tid. For den måde at skære en tyk svampekage i tyndere til en kage anbefales det at holde det i køleskabet i mindst 24 timer. Så kikset bliver mindre smuldret og bliver mere bøjeligt.

Enkel opskrift
hvordan испечь простой бисквит к чаю на скорую руку
ingredienser Antal
kyllingæg 4 stk.
krystal sukker 200 g
hvedemel 240 g
bagepulver 7 g
vanillin 3-5 g
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier pr. 100 gram: 287 kcal

Der findes forskellige opskrifter til kiks. I nogle, for større pomp og porøsitet piskes kagerne separat med proteiner og æggeblommer, men i denne opskrift er alt meget enklere: der vil ikke være nogen besvær, hverken med adskillelse af proteiner og æggeblommer eller med deres separate slag og efterfølgende blanding. Som et resultat, fra et simpelt sæt ingredienser får du en lækker og nem svampekage eller kagekage..

Bagning af et kiks i en fart skridt for skridt:

 1. Da dejen vil vise sig frodige, og efter at have slået æggene øges flere gange i volumen, skal du vælge en større blandeskål. Først skal du slå ægene i det og slå dem i mindst tre minutter (afhængigt af mixerens kraft);
 2. Bland sukker og vanille (eller vaniljesukker) og i små portioner til æggene, og fortsæt med at slå alt sammen med en mixer. Efter at de sidste sorte sukker er hældt i beholderen til æltning af dejen, slå stille i tre minutter;
 3. Sigt mel og bagepulver sammen i en æg-sukker blanding. Tørre ingredienser blandes ind uden hjælp af en blander, og med en spiseskefuld eller silikone spatel, i en cirkulær bevægelse med uret;
 4. Bag kagen på et pergamentlagret bagplader eller i en aftagelig form. Den optimale bagningstemperatur er 180-220 grader. Den tid, kagen vil tilbringe i ovnen, vil være ca. 15 minutter afhængig af kakens tykkelse.

Kiks med kondenseret mælk til te i ovnen

svampekage со сгущенкой

Kondenseret mælk i sammensætningen af ​​svampdejen giver den en delikat mælkeagtig smag og aroma. Egenskaben af ​​denne opskrift er stadig i brug af vagtelæg i stedet for kylling, men hvis den første ikke er i køleskabet, kan du erstatte dem. Kylling skal bruge ca. 5 stk..

Proportioner af produkter til kiks i kondenseret mælk:

 • 380 ml sød kondenseret mælk;
 • 15 vagtelæg;
 • 75 g smeltet smør;
 • 10 g sodavand;
 • 140 g mel.

Det tager ikke mere end 40 minutter at ælte dejen og bage den i ovnen..

Kalorindholdet i et hundrede gram kiks på kondenseret mælk vil være 301,0 kilokalorier..

Arbejdsordre:

 1. Du skal bruge to beholdere (skåle eller pander). Sigt melet i en af ​​dem, tilsæt sodavand og bland alt godt. Soda skal fordeles jævnt i den samlede masse. Dette vil være nøglen til kagens pragt;
 2. Hamre æggene i et andet fartøj, pisk dem med en visp indtil glat. Derefter sendes kondenseret mælk og smør, blandes for at få en homogen væskeblanding;
 3. Nu kan dele komme ind i mel med sodavand. Du skal få en tynd, glat og homogen dej uden klumper. Sæt det i en bageplade eller på en bageplade. Bages til tørt træspyd på 180 grader. For at forhindre, at kiksen brænder ovenpå, kan formen dækkes med pergament på toppen..

Kiks opskrift med frugt

Juicy kiks med frugt kræver ikke yderligere dekoration eller dekoration. Det er nok at skære dem i portioner og pulver dem med sødt sukkersukker, men hvis konfektørens sjæl kræver yderligere dekorationer – farvet eller chokoladeisning for at hjælpe.

For at bage en kage med bær eller frugtpåfyldning skal du:

 • 4 æg;
 • 150 gram sukker;
 • 150 g tilberedte bær eller frugter
 • 150 g mel
 • 50 g stivelse
 • 5-7 g bagepulver.

Varigheden af ​​alle processer under madlavning vil være fra 40 til 60 minutter.

Calorieindholdet i den anvendte frugt eller bær vil i høj grad påvirke kalorieindholdet i den færdige dessert, således at det ved bakning med jordbær er lig med 226,4 kcal pr. 100 g.

Sådan bages:

 1. Det første skridt er at forberede frugt eller bær. De bør være mellemstore, frøløse og grove skinnede, så vask hindbær, brombær, blåbær og jordbær, skræl kirsebær og kirsebær. Store frugter skåret i små stykker;
 2. Hæld alt sukker i en stor skål og slå æggene. Tænd mixeren til medium strøm og slå alt op til pomp i mindst fem minutter;
 3. Derefter skal du slukke blanderen og forsigtigt med en spatel med minimal tab af luftbobler, rør mel med bagepulver
 4. Stykker af frugt eller bær i stivelsen og bland i dejen, som derefter sættes i form til efterfølgende bagning;
 5. Men du kan gøre lidt anderledes. Sæt dejen uden frugt ind i formen, og spred frugten jævnt ovenpå den. I bagningsprocessen vil dejen stige og helt gemme dem;
 6. For at gøre kagen jævnt bagt, bør temperaturen i ovnen ikke være mere end 170-180 grader. Under disse betingelser vil kikset tage cirka en halv time, indtil den er klar..

hvordan приготовить классический гратен из картофеляKlassisk kartoffelgratin – trods oversøisk navn, er denne skål kendt for os, og derfor tages den i brug.

Sådan laver du frodigt kød med kød derhjemme, læs her.

Tag mærke til opskrifterne for oksekødsretter – de er ikke så høje i kalorier og er egnede til diætmad.

Honningkiks har travlt

Ofte kan husmødrene ikke lide at bage honningkage på grund af at en kage skal bage fra 8 til 12 kager, hvilket tager lang tid. En udgang til honning bagning elskere i denne situation kan være en honning kiks, hvorfra en tilstrækkelig mængde tynde kage lag vil vise sig..

Hvad er nødvendigt for bagning:

 • 4 æg;
 • 30 gram honning;
 • 200 g sukker;
 • 5 g sodavand;
 • 5 ml citronsaft;
 • 240 g mel.

Varigheden af ​​tilberedningen af ​​honningkiks – 50 minutter.

Calorie (eller energiværdi) – 288,7 kcal i hver 100 gram.

Bagning fase:

 1. Pisk de hvide og æggene separat og tilsæt dem halvdelen af ​​receptbeløbet sukker;
 2. Varm honningen på dampbadet, tilsæt den slagtede sodavand til den og reducer den til lysebrun farve;
 3. I æggeblommer pisket med sukker, læg ud halvdelen af ​​proteinerne, bland, sigt mel der og bland igen. Derefter skal du indtaste honningen og den anden halvdel af proteinerne;
 4. Godt blandet dej til at lægge i form, som skal dækkes med pergament. Bag ved en temperatur på op til 180 grader i ca. en halv time.

Hjemmelavet svampekage med kakao i en langsom komfur

Hvad er god kiks bagt i en langsom komfur? Det viser sig altid at være ideelt selv uden et tuberkel i midten, som ofte skal skære, skære det i individuelle kager. Hvis der ikke er mulighed for bagning i multicookerens programmenu, kan du bruge funktionen “Steamer”.

Nødvendige produkter:

 • 6 æg;
 • 180 gram sukker;
 • 130 g mel
 • 120 g kakaopulver;
 • 1 vaniljepulver.

Ca. 15 minutter skal bruges til æltning af dejen, og bagningsprocessen varer ca. 65 minutter (afhængigt af strømmen af ​​den specifikke multikooker).

Kaloriechokolade svampekage – 271,1 kcal pr. 100 g.

Sekvensen af ​​konfektureprocesser:

 1. I en stor ren skål, slå de kølede æg med sukker i ti minutter til en tilstand af fluffy skum; at slå
 2. Bland mel, vanilje og kakao separat. Bland denne blanding i små portioner med en ske eller spatel til æggene; tilføje какао
 3. Smør en multi-pan med olie, sæt dejen ind i den og bliv forsigtigt med en spatel. Du kan også bare sætte skålen på bordet og rulle den for at niveauere dejen; tilføje в форму
 4. Bag i Cupcake / Baking mode eller lignende i mindst 65 minutter. Hvis kagen er fugtig, bring den til beredskab på opvarmningen. Sæt den færdige svampekage på dampkøleren og afkøles. svampekage

Mikrobølge Svampekage – Hurtig Opskrift

I mikrobølge kiks til te kan du bage hurtigere end kedlen koger på bare tre minutter. Derudover vil desserten ifølge denne opskrift vise sig helt sort. Til bagning, brug ikke-metalliske redskaber beregnet til mikrobølgeovne. Du kan bage det i en kop ved at tjene.

Listen og antallet af produkter i sammensætningen af ​​kaffesvamp:

 • 7 g sort malet kaffe;
 • 30 g kakaopulver;
 • 125 ml kogende vand
 • 80 g sukker;
 • 1 æg;
 • 90 g smør
 • 90 g mel
 • 3 g bagepulver.

Samlet tilberedningstid – 10 minutter.

Kaloriebageovn er lig med 296,5 kcal / 100 g.

Bagningsmetode:

 1. Bland kaffe med kakaopulver og hæld kogende vand over det. Lad blandingen stå i et par minutter;
 2. Bland sukker, æg og smør sammen for at få den mest homogene blanding, til hvilken hælde den bryggede kaffe med mælk, bland igen til homogen
 3. I sidste fase tilføj vanilje, mel og bagepulver. Resultatet skal være lidt tykkere dej end cremefløde;
 4. Overfør massen til en varmebestandig skål og bages i 3 minutter ved en effekt på 700 W, uden at bruge nogen specielle tilstande. Hvis der under testen for en tør tandpinde er der en dej på den, og derefter kog i yderligere 30 sekunder..

Nyttige tips

Hvis æggene er meget vanskelige at male med sukker og sukkerarter forbliver i dem, så skal du sætte opvasken med dem på dampbadet i et par minutter, og så vil alt vise sig.

Sæt ikke dejen i en kold ovn. Ud over det faktum, at dejen simpelthen kan falde, kan også proteinerne med æggeblommer skrælle. Derefter dannes en skorpe, der ligner en marengs, på toppen, og der vil være en tung og tæt kage på bunden..

Hvis det efter at have fået kiks ud af ovnen, viste det sig, at kagen er fugtig indeni, du kan bringe den til beredskab i mikrobølgeovnen. Men det er umuligt at sætte det i ovnen, ellers vil det simpelthen tørre ud og blive en krakker..

Ofte er kagen til kage imprægneret med forskellige sirupper. Du kan kun suge den fuldt afkølede kage, fordi den varme hurtigt absorberer fugt og bliver til grød..