Hvordan man laver en buket grøntsager og frugt med egne hænder

Hvad skal du give til ferien? Enhver person mindst en gang i sit liv står over for denne opgave. Og hvem kom ikke over det – det er helt sikkert. Vanskeligheder forårsager forskellige aspekter – ikke nok tid til at vælge, en person er ikke meget bekendt, alt hvad du behøver er allerede til rådighed, mangel på finansiering.

en buket из овощей

Hvordan løser du problemet? For at komme op tomhændigt er toppen af ​​uanstændighed, og at give en statuette fra nærmeste supermarked – åbenbart at vise uinteresseret i en person.

Du kan tage en smuk taske med en flaske dyre sprut og en æske chokolade, men det er trivielt og ikke altid passende. I et forsøg på at løse situationen begyndte “spiselige buketter” at blive vist på internettet.

Det er originalt, i modsætning til souvenirs fra butikken, og smukke, i sammenligning med pakken fra supermarkedet. En buket frugt og grøntsager er ikke ringere end en buket friske blomster, og nutiden i form af mad vil bestikke enhver kvinde, der holder op med sin figur.

Master klasse trin for trin

Hvad du har brug for:

 1. Skewers. Sørg for at være lang, ikke kort. Produkter vil blive spændt på dem..
 2. Reb. Ønskelig voks – det er diskret og stærkt nok.
 3. Blomsterbånd.
 4. Pruner eller nippers (trim den ekstra længde af spydene).
 5. produkter.

Sekvensen af ​​at samle en buket grøntsager og frugter med egne hænder:

 1. Forbered frugt og grøntsager – Rens fra mulige grene, blade, vask fra snavs. Nogle gange, i buketter brug skære frugter – så de ser smukkere ud. For eksempel – fjern “cap” fra granatæble eller skær majs, fordi hele cob er for stor og vil ikke se i en buket. Druer bruges ikke i klynger. Det er opdelt i kviste..
 2. String grøntsager og frugter på spydspidser, og fastgør båndet under dem, sænker det til midten. Dette tillader ikke, at produkter glider ned. Druer primatyvayut til skewer sprig.
 3. Saml de tilberedte grøntsager i en buket. Processen foregår i en spiral på vægt. Det anbefales at samle modsatte spejle for at se arbejdet fra alle sider, fordi jo flere elementer i en buket er, jo sværere er det, og det er svært at vende det i dine hænder. Ja, og designet er let at bryde.
 4. Den samlede buket er fastgjort i bunden med et reb..
 5. Det næste skridt er at trimme den ekstra længde. Hvis der ikke er nogen værktøjer, kan du forsigtigt bryde af, men det er en vanskelig opgave..
 6. I sidste ende er buket indpakket som en blomstret i en lys indpakning og dekoreret med et bånd..

trin for trin букет

Sådan laver du en bouquet af grøntsager og frugter

Kombination af søde saftige frugter med frisk-til-smag grøntsager er en god ide. En bouquet er jo en glæde for øjnene, ikke en salat. Vil spise det efter. Det er vigtigt at respektere farve og dimensionelle proportioner. Elementer af buket, er det ønskeligt at vælge lignende størrelser.

Steg-for-trin mesterklasse:

  produkter
 1. Valg af produkter. Vi skal bruge – hvidløg, rød sød peber, grønne æbler, blomkål, broccoli, dill, grønne druer, friske peber af forskellige farver (fra grøn til rød).
 2. Vask grøntsager og frugter, tør dem og gråt æbler og peber til en skinne.
 3. Opdel kålen i “bunches”, tæt i størrelse til æblet. Broccoli kan være lidt mindre..
 4. Strengede produkter på spydspidser. Dill primotat på princippet om druer.
 5. Begynd at samle i en buket i en spiral. I midten er en drue.
 6. Klar til at dekorere en buket dekorative papirbund.

Efterårssammensætning

Når du opretter buketter i et sæsonmæssigt tema, tages farveforeningen og produkterne, der er karakteristiske for en bestemt sæson, som basis..

Hvordan man laver en efterår buket blomster, grøntsager og frugter:

 1. Valg af produkter. Foretrækker gule, røde, lilla frugter og grøntsager – æbler, blommer, løg, peberfrugter, druer. Grøn nuancer bør undgås..
 2. Tag et par kviste af efterår blomster – krysantemum, asters, september. Farveskemaet efter eget valg, men det er ønskeligt at vælge en tone tæt på produktets tone..
 3. Forberedelsen foregår i henhold til standarden – vask og tør.
 4. Næste trinstrengning. Til store frugter anbefales det at bruge flere spydspidser..
 5. Forsamling. Et sted for fantasi. Skynd dig ikke for at rake op alt i en bunke. Vælg en hvilken som helst frugt / grøntsag, der “ser” ud på dig, gør den til centrum for sammensætningen, og prøv derefter resten af ​​sættet. Nye elementer deltager i en spiral.
 6. I færd med at samle i en buket af indsatte sprigs af blomster, men de bør ikke være meget. Det er næsten umuligt at indsætte blomster i den færdige buket..
 7. Den færdige buket er pakket med garn og indpakket i indpakningspapir, bundet med et bånd.
rulle с грибамиLæs hvordan man laver en lækker omeletrulle med forskellige fyldstoffer..

Læs hvordan man laver aromatisk heh fra sild med tomatpuré..

Læs hvad der kan tilberedes fra squashkaviar i vores artikel..

Baby gave

Barnet vil ikke længe berøres af gaven, han vil spise det! Hvis han skal vente til mor udpakker og skaler, vil al spænding øjeblikkeligt forsvinde. Dette øjeblik bør være opmærksom på og skabe en sammensætning, klar til brug uden lange ceremonier..

Hvis alt er relativt enkelt med frugt, kan grøntsager være mistænkelige. For eksempel – hvad skal man gøre med en bue? Når du vælger grøntsager, skal du overveje, hvilke børn et barn kan spise med det samme. Det enkleste eksempel er agurk. Salatblade vil fungere som et dekorationselement, men du kan også bruge dem. Lad os begynde at skabe.

Sådan samles en børns buket af grøntsager og frugter som en gave:

 1. Valg af produkter. Alt skal svare til sæsonen, være frisk, ikke forkælet. Jordbær i maj vil forårsage et angreb af acetone, og vandmeloner og meloner i juni vil forårsage tarmproblemer. Husk dette!
 2. Hvordan laver man? Enthusiastisk squeak vil ikke kun forårsage frugter, men frugter skæres i former. Tag en metal mug og skær store frugter (for eksempel ananas) asterisker / blomster. Druer kan bruges som hjerte til blomster. Citruses og æbler vil se godt ud i trekantede halvmåne skiver. Den højeste lyksalighed vil blive leveret af frugt i chokolade – smelte fliserne i vandbadet, dypp frugt ind i væskemassen og lad det fryse i køleskabet. Druer kan strækkes på flere stykker på en spyd, samt alternere deres farve. Agurker skiver vil se godt ud i form af blade, som også let laves ved hjælp af forme eller en simpel kniv. De er spændt på spydspidser langs hele flyet..
 3. Forsamling. Du kan bruge den klassiske version, og du kan forudspænde og lave en “magisk kurv”. Køb en lille dyb kurv på markedet. I den er der i bunden en simpel dej – mel, vand, salt. Knæ det til tilstanden af ​​plasticin, lad det ligge under et håndklæde. I fremtiden vil skewers blive indsat i det, så det skal være ret meget at holde designet. Det er bedre at knæde lidt mere, og fra resten til at lave ler, og tilføje madfarve.
 4. Tilberedte produkter er spændt på spydspidser, som indsættes i kurven. Det er bedre at lave en anden længde, hvilket skaber effekten af ​​et dias. Salatbladene er placeret nedenunder, der rammer en buket.

Tips

Når du vælger et produkt til en buket, skal du altid give præference for det faste stof! Bløde, modne frugter vil ikke holde og kollapse i dine hænder, før de når ferien.

Udseende – nøglen til succes. Køb det dyreste og smukkeste æble. Det er en ting, ikke et kilo..

Hakkede frugter kan være belagt med chokolade, fudge eller gelatine. Dette vil skabe yderligere smag og give en buket noter af raffinement..

Druer bruges til at opretholde store skiver på spyd eller til at skjule udragende tips.

I buketter til voksne indføres alkohol i druerne gennem en sprøjte for at tilføje smag til smagen. Frugtskiver kan gennemblødes med vin, brandy eller likør, men ikke alle, men kun nogle.

Overdrive det ikke med indretningen – blomster og blade af salat bør ikke være mere end den spiselige del.

Køb produkter, vælg ikke en hel kurv. Hvis planen i en buket 2 æbler – tag 3, i tilfælde af force majeure, men ikke mere.

En buket grøntsager og frugter – en unik gave. Det er passende for både voksne og børn, på fødselsdagen, navnedag, kontorferie. Det kan spises natten over, og kan stå hele triumfen. Det har mange stilistiske sorter og dekorative elementer..

Loading...