Pandekager er kager, der kom til vores land fra den fjerne USA, som er en frodig, tyk pandekagepandekage. De er tilberedt som vores pandekager på surmælk og mejeriprodukter med tilsætning af æg og mel.

pandekage с шоколадом

Den eneste forskel er tykkelsen og diameteren. De er små og tykke, og de hældes over med forskellige frugtsirupper, bestrødt med havregryn, tørret frugt, jordnødder og chokolade. Kog dem simpelt nok, det vil være en kraft selv for en uerfarne amatørkokk..

Dejen skal være tyk, så den ikke spredes over panden, men holdes i form. For at fremskynde processen med madlavning af denne skål, tag to pandekagepander. På grund af sukker, som er en del af pandekagerne, erhverver de en smuk brunlig farve. Strukturen af ​​dem er porøs i et hul som ligner en honningkage.

Ofte er denne skål tilberedt til morgenmad. Det er nærende og velsmagende, nok kalorier til at mætte kroppen indtil meget frokost.

Steg-for-trin opskrift på klassiske pandekager på mælk
hvordan быстро приготовить панкейки на молоке
ingredienser Antal
mel 250 g
æg 3 stk.
vanilje pakningen
sodavand 0,5 tsk.
citron 0,5 stk.
sukker 2 spsk. l.
Olivenolie 2 spsk. l.
mælk 650 ml
salt knibe
Tilberedningstid: 55 minutter Kalorier pr. 100 gram: 231 kcal

Det vigtigste trick ved madlavning af højpandekager er at tilberedt dej. Det er nødvendigt at tilsætte sodavand, bagepulver og slå sukker med kølede æg i luftmassen..

Kølet æg afbrydes med sukker og salt i en stabil hvid masse..

tilføje яйца

Skær den vaskede citron i halvdelen og klem saften på en ske med sodavand. Hæld skum i ægblandingen. Fyld kold mælk lidt og rør omgående.

Begynd at skifte mel med mælk, indtil vi introducerer de nyeste produkter. Dejen bliver tyk og skal langsomt afløb på en ske. Hæld i slutningen i olivenolie og bland alt igen..

tilføje муку

Vi opvarmer gryden og hæld dejen i midten med en stor ske. Når de første huller vises, vender vi til den anden side.

at gøre тесто

Du kan straks frakke dem med smør eller honning og sprede dem på en flad plade..

Mælk chokolade pandekage opskrift

Chokoladebagning har altid været præget mere end normalt, det har været kendt siden barndommen. Små slik kan nemt være tilfredse med puffede pandekager med smagen af ​​mørk chokolade, og tilsæt det bare til dejen.

komponenter:

 • Æg – 2 stk.
 • Mel – 300 g;
 • Mælk – 650 ml;
 • Sukker – 2 spsk. l.;
 • Chokolade bar;
 • Smør – 100 g;
 • Ripper – 1 pakke.

Forberedelse: 40 minutter.

Kalorindhold: 256 Kcal / 100 g.

Afbry æg med en mixer, hæld i kølet mælk og smeltet smør. Når massen bliver homogen, drys den knuste ripper og mel i partier.

Chokolade drukner i en plastskål i mikrobølgeovnen, tilsæt pandekagedegen og fortsæt med at slå.

Hvis det ser ud til dig, at dejen sjældent er, skal du tilføje noget mere mel. Sukker hæld i slutningen. Det kan ikke overhovedet – chokolade vil give en smuk farve, og ahornsirup eller chokoladeglasur vil kompensere for manglen på sødme..

Hæld små cirkler i gryden med en lille skål og steg i flere minutter. Der er heller ikke behov for at hælde eller fedt bunden med fedt, der er nok olie i dejen, der ikke tillader bagning til gryden at forstyrre.

g_68-imgSådan tilberedes en hurtig og velsmagende frokost. Enkle opskrifter til hver dag og ferie. Vi har samlet et godt udvalg af retter, der er meget nemme at forberede..

Læs hvordan man laver raffaello slik i hjemmet. Forresten kan de tilberedes ikke kun som en dessert, men også som en snack. Læs hvordan man laver Raffaello hjemme..

Læs hvordan man laver en kage med kager lavet af waferkager med kondenseret mælk, frugt, nødder og syltetøj. Det er en simpel og velsmagende dessert, at selv børn kan lave mad..

Sådan tilberedes frodige pandekager uden mælk

Der er en kategori af mennesker, der er kontraindiceret til brug i enhver form for mælk eller mejeriprodukter. Eller helt enkelt gav de frivilligt op denne type produkt. I dette tilfælde bruges en separat opskrift til at lave pandekager..

komponenter:

klassisk панкейки

 • Mel – 200 g;
 • Æg – 4 stk.
 • Sojamelk – 1 kop;
 • Vaniljeemballage;
 • Frisk juice – 2 glas;
 • Sukker – 1 spsk. l.;
 • Soda med eddike – 1 tsk. / 1 ​​spsk. l.
 • Frosne bær – 100 g;
 • Vegetabilsk olie – 3 spsk. l.

Madlavning: 35 minutter.

Kalorindhold: 87 Kcal / 100 g.

Kombiner sukker, mel, æg og vanille. Klem frugten gennem pressesaften. Det kan være citron og appelsin, mandarin og kiwi, pære og banan, i princippet enhver kombination efter dine præferencer og tilgængelighed i køleskabet.

Hæld det i dejen og læg de optøede bær, smuldre i små stykker. Vi blander alt sammen og begynder at hælde i soja eller kokosmælk (enhver vegetabilsk). Hæld sodavand med vegetabilsk olie og eddike.

Pandekager skal steges i en opvarmet gryde, foruden tør. Hæld dejen i midten, om nødvendigt, niveau med en ske til den ønskede størrelse og kog på begge sider til en smuk farve. Hæld syltetøj og tjen varmt til bordet.

Pandekager på yoghurt

pandekage с ягодами

Hvis du har forladt surmælken, og du ikke kan bruge den, så kan du stege lidt luftige og nærende pandekager, åbne Nutella eller almindelig kondenseret mælk og nyde grøn te eller kaffe..

komponenter:

 • Mel – 350 g;
 • Æg – 2 stk.
 • Sukker – 2 spsk. l.;
 • Skummetmælk – 400 ml;
 • Bagepulver – 1 tsk;
 • Olivenolie – 3 el. l.;
 • En knivspids salt.

Forberedelse: 55 minutter.

Kalorindhold: 228 Kcal / 100 g.

Vi opløser ripper i hjemmet ryazhenka og lad det spille i otte minutter. Smash salt med æg og sukker, skal få en æggebog.

Når der vises bobler på yoghurtens overflade, hæld det i ægmassen, drys melet langsomt og bland det hurtigt, indtil der kommer melklumper frem. Så bliver det svært at slippe af med dem. Til sidst tilsættes olivenolie og lad dejen hvile i fem minutter..

Vi opvarmer gryden med en fortykket bund og hæld dejen i midten af ​​en stor træsked eller scoop. Vi venter i to minutter og drejer den om til anden side..

Vi fjerner på en dessertret, vi laver med sød fløde og vi fortsætter med at stege yderligere. Ifølge denne ordning producerer vi alle dejen..

Nyttige noter

 1. I stedet for sukker i dejen kan du lægge naturlig flydende honning eller andre sødestoffer;
 2. At bage viste sig mere luftig og frodig, brug kold hjemmelavet mælk. Hvis det er varmt, er der en chance for at få tynde faldne pandekager;
 3. Du skal ikke stege over høj varme, pandekagerne skal steges udenfor, og derinde vil der være rå dej. Men hvis det så skete, læg den halvkogte wienerbrød i mikrobølgeovnen i fem minutter;
 4. I chokoladedej i stedet for bagt chokolade kan du lægge jorden kakao bønner eller pulver. Brug proportioner pr. Øje, men ikke mere end to til tre spiseskefulde;
 5. Muesli, mosede bananer eller blommer, enhver tørret frugt, der er forskåret i små strimler, kan føjes til dejen, så vil du få kostpandekager;
 6. Du kan vand det ikke kun med sødesirup, men også med creme eller lavt fedtfløde
 7. Færdigfremstillede bagværk kan opbevares i en fødevarehermetisk lukket beholder i to dage på et køligt sted..

Bon appetit!