Et minimum af ingredienser, let forberedelse og udsøgt smag gør salat “Ladies ‘indfald” en af ​​de mest populære retter. Du skal bare forberede ingredienserne, tilføje din egen smag og nyde!

Salat dukkede for nylig på vores borde og vandt straks den fortjente kærlighed. Den består af enkle ingredienser, der let kan købes i enhver nærliggende butik. Med lidt indsats, på kort tid får du en delikat, lækker salat.
Klassisk opskrift med kylling og ananas
hvordan приготовить салат «Дамский каприз»
ingredienser Antal
dåse eller frisk ananas 400 gram
kyllingmasse 300 gram
hård ost (nederlandsk eller russisk) 150 gram
kyllingæg 4 stk.
ristede valnødder 100 gram
hvidløg 2 tænder
mayonnaise 4 spiseskefulde
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 151 kcal

Til fremstilling af salat “Ladies Caprice” vil der være brug for sådanne enkle fødevarer som: ananas, ost, kylling og æg. Det er nødvendigt at nøje overholde proportionerne, så ingredienserne supplerer hinanden, hvilket skaber smagssammenhænge..

Basen af ​​salat “Ladies Caprice” er kyllingefilet. Dette produkt skal anvendes i røget eller kogt form. Koger anbefaler kogende kylling, før de tilsættes til salaten, da røget kød og overskydende fedt ikke laver en diætret. Alt afhænger af din smag – i madlavning kan du og skal eksperimentere, men i den klassiske opskrift er der stadig kogt kylling.

 1. Så tag kyllingefiletet, vask. Dyp et stykke kylling i kogende, let saltet vand og kog i 20 minutter. Vær opmærksom: det er umuligt at lave ømt kød længere, da det kan blive hårdt og smagløst;
 2. Kogt kylling afkølet og skåret i tynde strimler;
 3. Følgende ingrediens kan fremstilles parallelt med kyllingen. Æg skal også koge. Køl de færdige æg, skræl skallerne og hugg fint
 4. Ananas udvindes fra bankerne, hvis de er i dåseform eller skrællet frisk ananas. Skær frugten i små terninger;
 5. Hård ost (russisk eller hollandsk) gnides på et gryde med mellemhuller. Det er meget vigtigt at male alle ingredienserne i omtrent samme stykker – smagen af ​​fadet afhænger af det;
 6. Hvidløg er meget finhakket med en skarp kniv eller sprunget gennem en særlig presse. I en skål kombineres majones og hvidløg – mix. Dette er nødvendigt, så saucen er jævnt krydret og der er ingen stykker hvidløg i den færdige skål;
 7. I en stor beholder sættes de skivede ingredienser: ananas, kylling, æg. Tilsæt revet ost og bland
 8. Det er stadig at fylde salaten med hvidløgssauce. Bland alt og lad stå lidt (ca. 5-7 minutter), så alle ingredienserne er forbundet med hinanden..

syltetøj из лимоновForkølelse nærmer sig – det er på tide at tage sig af immunitet. Forbered lækker citron syltetøj – det er bare en vitamin bombe til din krop..

Opskriften på velsmagende og sundt havtornekompote til vinteren. Læs vores opskrifter.

Gulerodssaft – fordele og skade på hvem du kan spise og hvem der ikke kan. Et udvalg af interessante opskrifter og nyttige tips.

Salat “Ladies ‘indfald” med tunge og skinke

Til forberedelse af denne type salat “Ladies Caprice” anbefales brug af tungen og skinke. For at få en udsøgt smag af skålen, bør du kun bruge oksekødstunge, da det adskiller sig positivt fra svinekød i sin smag..

Ingredienser krævet:

 • 300 gram (oksekødstunge);
 • 2 syltede agurker
 • 200 gram kogt skinke
 • 1 paprika
 • 150 gram mushroom
 • 200 gram mayonnaise;
 • Salt, yndlings krydderier og løvblad.

Tilberedningstid: 40 minutter (tid til kogning af tungen er ikke inkluderet).

Kalorindhold: 252 Kcal / 100 gram.

Basen af ​​denne salat er bøf tunge. Ikke alle husmødre er i stand til at vælge det rigtige biprodukt. Når du køber, skal du være opmærksom på farven (den skal være lyserød, ikke mørk rød eller lilla), den naturlige kødsmag og tekstur af tungen.

En god højkvalitets tunge er elastisk til berøring; hvis du trykker på basen med din finger, udslår denten hurtigt. Ellers er det bedre ikke at købe sproget..

 1. Oksekødstunge rengøres grundigt, vaskes og gennemblødes i en halv time i koldt vand. Dette er nødvendigt for at forbedre smag af sproget. Sæt det i en pande med varmt vand og kog i 2 timer, indtil den er kogt. Køl den forberedte tunge, sænk den under en strøm af meget koldt vand, tag filmen og skær den i tynde strøer;
 2. Svampe skåret i tynde skiver. Steg i en lille mængde smør i 5-7 minutter indtil kogt. Svampe behøver ikke at blive vasket, da de absorberer store mængder vand og bliver smagløse og vandige;
 3. Skinke skåret i strimler;
 4. Bulgarisk peber renset fra frø og grind på samme måde som skinke;
 5. Tørrede syltede agurker fra marinade og skåret i tynde strimler;
 6. I en stor container kombinerer vi alle ingredienserne og fylder med mayonnaise. Giv salat lidt køligt og server..

Opskrift med svesker

En anden slags berømt skål “Ladies ‘indfald”. Perfekt til dem, der kan lide svesker, da denne ingrediens giver en speciel, uforlignelig smag til salatdressingen..

Ingredienser krævet:

 • 500 gram kyllingefilet
 • 5 kyllingæg;
 • 1 medium agurk;
 • 150 gram svesker;
 • 100 gram valnødder;
 • 150 gram mayonnaise;
 • Salt, krydderier – til smag.

Tilberedningstid: 60 minutter.

Kalorindhold: 276 Kcal / 100 gram.

Rådets værtinde. Når du køber svesker, skal du være opmærksom på dens farve – den skal være sort. Overfladekvaliteten af ​​den tørrede frugt er altid mat (hvis den er skinnende betyder det, at sveskerne behandles med glycerin).

Det er værd at prøve bæren: en god beskæring har en lille surhed uden bitterhed. Når du vælger mellem en beskæring uden knogler og med den, skal du vælge den sidste mulighed..

  1. Kog kyllingekød i let saltet vand i 20 minutter..

at koge мясо

  1. Cool og skær i tynde strøer eller rive hænder på fibrene;

at skære мясо

  1. Kog æg i saltet vand i 10 minutter. Cool, skræl og hugge;

æggene нарезать

  1. Vi renser svesker fra sten og skærer dem i strimler;

at skære чернослив

  1. Vi renser de friske agurker fra skind og frø og skærer kød i tynde skiver;

agurker порезать

  1. Valnødder finhakket med en kniv eller hakket med en rullestift;

at skære орехи

  1. Vi lægger alle ingredienserne i salatlaget ud: først, agurker, så et lag kylling. Vi salt, vi krydder med krydderier, vi smør med mayonnaise;

lægge ud слоями

 1. De næste lag vil være svesker og æg. Sug igen med mayonnaise;
 2. Det sidste lag vil være valnødder – dække dem med salat “Ladies Caprice” og igen smøre med mayonnaise.

salat готов

Salaten skal gives tid til at infuse i et par timer, så den får den nødvendige smag..

konklusion

Salat “Ladies Caprice” er fortjent populær og kan være en fremragende udsmykning til både festlige og daglige bord. For at gøre resultatet fremragende, skal du bare tage højde for nogle af forberedelsesreglerne:

 • Vælg og forbered de vigtigste komponenter korrekt
 • Slib alle ingredienser i omtrent lige store dele;
 • Klæd salat og giv det tid til at sænke;
 • Server den færdige skål til bordet, dekorere med sine ingredienser eller urter.

Bon appetit!