Kartofler bagt i ovnen er ikke så fede som stegte. Ved bagning opbevares flere næringsstoffer end under madlavning. Der er flere måder at lave mad på. De er alle meget forskellige, men i hvert fald vil kartoflerne efter ovnen være bløde, ømme og velsmagende..

Denne skål er bedst til frokost eller middag. Hvis du er vant til at spise aftensmad, så er det bedre at lave noget lettere, da madet skal have tid til at fordøje, inden du går i seng.

Enkel opskrift
hvordan приготовить картофель с грибами в духовке
ingredienser Antal
kartoffel 1 kg
champignon ½ kg
pærer 2 stk.
peber, salt, eventuelle tørrede urter 2 g
krakkere til sprinkling retter 1 spsk. l.
enhver plante olier 2 spsk. l.
creme creme at smage
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 88 kcal

Til denne smuldre sidefad har du brug for de enkleste produkter, og forberedelsen tager ikke meget tid. Mens kartofler og svampe bages i ovnen, kan du blive distraheret af andre forhold..

Kartofler skal vaskes godt, skære huden og derefter skære den i små stykker (ca. 1,5 – 2 cm). Hakk løget også, ikke for stort og steg det i en stegepande i rast. olie indtil den bliver gylden.

Svampe, hvis de er rå, skal vaskes og skæres i mellemstore terninger. Hermetiske svampe skæres kun, hvis de er hele. Svampe og løg blandet med salt, peber, grønne.

yngel грибы

Du kan tilføje nogle flere krydderier, men ikke meget (for eksempel muskatnød). Retter, hvor mad vil blive bagt, bliver olieret. Sæt derefter halvdelen af ​​kartoflerne i et kontinuerligt lag.

Spred svampene ovenpå, så de resterende kartofler.

lægge ud в горшочки

Dette lag skal smøres med creme og sprinkle over det kiks.

I ovnen bages skålen i 30 minutter. Temperatur – 180 grader. Pladen garnering kan dekoreres med friske urter.

Kartofler med svampe i en gryde

Retter kogt i ler eller keramiske gryder er endnu mere smagfuldt end bagt i den sædvanlige form. Sådanne retter tillader produkter at forberede i deres saft og beholde deres nyttige egenskaber..

Når du laver mad i potter, bruges mindre fedt, fordi de ikke behøver at smøres – ingenting vil holde sig til potternes vægge. Kartofler bagt med svampe i sur creme i en gryde, ser originale og smukke.

Produkter (pr. Krukke eller en person):

 • 250 g kartofler;
 • 130 g svampe (mushroom eller hvide);
 • 30 g af enhver durumost;
 • 50 g løg;
 • 2 g salt (enhver form vil være egnet – fra sædvanligt til havs);
 • 1 g peber;
 • 40 g ras olier af enhver;
 • 2 spsk. l. creme creme (bedre at tage 20%);
 • enhver grønne efter foretrukne dekoration.

Tilberedningstid: 1 time.

Caloric værdi for 100 g retter: 149 kcal.

Hakkede løg og svampe (du kan klippe som du kan lide) er stegt i rast. olie 10 minutter Tilsæt salt, peber, hæld sød fløde og steg i det i yderligere 5 minutter ved lav varme. Kartofler, skåret i små terninger, falder i søvn i en gryde.

Hældes til ham svampe med cremefløde. Strø med revet ost. Denne skål er bagt i ovnen, inkluderet i 200 grader, kun 20 minutter. Gryden i ovnen skal være dækket af et låg, så udvælgelsen af ​​saft bliver hurtigere, og produkterne vil bage godt.

Bagt kartofler med svampe og kød

kartofler с грибами и мясом

For at lave en komplet hovedret kan du bage kartofler, svampe og kød sammen.

Produkter (til 4 personer):

 • 400 gram kød (bedre end oksekød eller lam, du kan fjerkræ);
 • 4 kartofler;
 • 1 stk. løg og gulerødder;
 • 400 gram champignon (tage dåse, bedre skåret);
 • 2 spsk. vand;
 • 200 g sur creme (15%);
 • 10 g salt og peber
 • 150 g favorit hård ost;
 • 20 g af enhver plante. olier.

Tilberedningstid: 1,5 timer.

Kalorier pr. 100 g: 109 kcal

Hvordan laver man kartofler med porcini svampe og kød i ovnen? Overvej hele processen med madlavning. Kartofler, svampe og løg skæres i små terninger. Grate gulerødder og ost.

Kødet vaskes under en strøm af koldt vand, får lov til at tørre og skære i samme stykker som kartofler. Før du sætter kødet i puljen, steges det i 10 minutter på en plante. olie.

I potterne lagde skiverne grøntsager, kartofler, svampe, tilsæt salt og peber. I hver hældte ½ st. vand og delvis syrlig fløde. Alt er blandet og drysset med ost på toppen..

Ved 180 grader en skål i potter, dækket med låg, bagt i en time.

med ананасомSalat med selleri, æble og kylling er velsmagende og sund. Forberedelse er meget enkel – prøv.

Kartoffel- og kålpies – prøv at lave dette hjemmelavede wienerbrød.

Cupcake med påfyldning – opskrifter trin for trin med fotos og anbefalinger fra kokke.

Kartofler med svampe og hakket kød under osteskorpen

Du kan bage kartofler ikke kun med hakket kød, men også med hakket kød.

Produkter (til 8 personer):

 • 1 kg kartofler;
 • ½ kg hakket fjerkræ eller oksekød;
 • 200 g løg;
 • 200 g yoghurt (ikke meget fedt, uden indhold af aromastoffer);
 • 150 gram ost af enhver fast sort
 • 150 g tomater (bedre at modne, men stærk);
 • 10 g af enhver plante olie;
 • 2 g salt og peber.

Tilberedningstid: 1,5 timer.

Kalorindhold i 100 g: 89 kcal.

I form, hvis vægge er smurt af enhver rast. smør sætte ringe af rå kartofler. Hæld løget fint, bland med hakket kød, salt og peber, læg et jævnt lag på kartoflerne.

Sæt tomater krus på malkekød (hvis du ønsker det, kan du fjerne huden fra dem, inden du skærer. For at gøre det lettere at fjerne, bliver tomater støvet med kogende vand). Dæk med yoghurt og top med revet ost.

Kartofler med svampe, hakket kød og ost i ovnen til kogning i 1 time ved 200 grader.

Madlavningstips

Hvis du laver mad i en gryde, bør du ikke sætte den rigtigt i ovnen opvarmet til maksimum. Du kan sætte det med det samme, når du tænder det, så det opvarmes jævnt.

Produkter kan sættes i en varm gryde og returnere den til ovnen til madlavning. Det er nødvendigt at tilberede fadet med et låg, men du kan gøre det ud af dejpust eller hvad der bruges til dumplings. Så skålen bliver endnu mere usædvanlig..

Du må kun vaske gryderne med sodavand, da keramik og ler kan suge op og holde spor af opvaskemidler, hvilket ikke vil påvirke smagen af ​​retter senere..

Kartofler inden madlavning i en gryde anbefales at koge i fem minutter i varmt vand, så han kan lave mad med resten af ​​produkterne. Knolde bør ikke spire, uden grønne, rådne eller mørkede områder..

Skemaets form kan også være dækket – for eksempel med folie. Derefter bliver produkterne kogt hurtigere i saften, de producerer og bliver endnu mere ømme og bløde..

Til dekoration kan du prøve at bruge enhver frisk grønne, hvilket er mere som det. Dette vil tilføje en smuk farve accent og give en interessant skygge til smagen. Krydderier bør dog bruge et minimumsbeløb.

Efter at ovnen er slukket, kan skålen efterlades i yderligere 5-7 minutter og serveres derefter på bordet. Først kan du prøve et stykke kartofler for at se om det er klar eller ej..

Alle andre produkter i tilfælde af beredskab af kartofler kan ikke kontrolleres, da den er forberedt den længste. Bagt kartofler med svampe i ovnen er svært at ødelægge, fordi dette er en af ​​de nemmeste retter..