Mange mennesker siden barndommen er bekendt med den vidunderlige ævlekage med kondenseret mælk, som kunne ses på hylden i sovjetiske butikker..

På trods af den usædvanlige smag af denne sprøde dessert er det ret simpelt at lave mad derhjemme. Desuden kan ingredienserne til skålen tælles på fingrene.

Enkel vaffelkage med glasur
hvordan приготовить вафельный торт со сгущенкой
ingredienser Antal
Vaffel kager 7 stk
Kogt kondenseret mælk 1 bank
smør 300 g
vanillin 1 knivspids
Sur creme 4 spsk. skeer
Granulatsukker 4 spsk. skeer
Kakaopulver 2 spsk. skeer
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 600 kcal
Ved brug af færdige kagelag til kage bliver opskriften til dens forberedelse simpel til grimhed..

For at sprede det lidt kan du tilføje dekoration med glasur.

Du skal begynde med hovedfyldningen til desserten, nemlig med kondenseret mælk. Det skal blandes med 250 g blødt, men ikke smeltet smør, glem ikke at tilføje en knivspids af vanille i færd med at slå.

at blande масло

Så snart det er muligt at opnå en homogen masse, vil det være muligt at begynde at opfange kagen..

ensartet масса

For at gøre dette skal du tage en kage og smøre hele overfladen med creme.

fedt корж

Tryk derefter på den anden til den og gentag handlingen med påfyldningen. Så du skal danne hele vaffelkagen.

kage готов

Dekorer desserten, diversificere smagen, du kan bruge glasuret. Du skal tage rømme, sukker, 50 g blødt smør og kakaopulver, og bland dem forsigtigt sammen.

Når du har brug for at lægge massen på en lille ild og vent til kogingen. Så du kan fjerne glasur fra pladen, så den kan køle af. Det er kun at smøre overfladen af ​​wafer kagen med glasur. Efter eget skøn kan du enten tjene det eller lade det være blødgjort med fløde.

Kageopskrift lavet af hjemmelavede waferkager med kondenseret mælk

Hvad er fantastisk hjemmelavet madlavning – dessert kan laves i en række forskellige variationer ved hjælp af andre komponenter ud over kondenseret mælk. Men først og fremmest bør du lære opskriften på den mest almindelige wafer kage med kondenseret mælk, herunder reglerne for fremstilling af wafer kager.

Til 7 kage lag skal du:

 • Hvede mel – 280 g;
 • Granulatsukker – 70 g;
 • Æg – 2 stykker;
 • Smør – 40 g;
 • Drikkevand – 250 ml;
 • Vanillin – 5 g.

For at gøre glasur og påfyldning til wafer kage, skal du have følgende komponenter:

 • Kogt kondenseret mælk – 1 kan;
 • Smør – 250 g;
 • Vanillin – 1 knivspids;
 • Rå creme – 4 spsk. skeer;
 • Sukker – 4 spsk. skeer;
 • Kakaopulver – 2 spsk. skeer.

Til denne dessert vil der tage 40 minutter i betragtning af forberedelsen af ​​vafler og påfyldninger, og kalorieindholdet i en portion (stykke) vil være 550 kcal.

Først skal du lave kager. For at gøre dette skal du sørge for, at der findes et vaffeljern i køkkenet. I varmt vand er det nødvendigt at fortynde granuleret sukker og vanillin. Derefter skal du også tilføje æg til vandet, og begynde at slå blandingen i høj hastighed..

vaffel тортFor at få kagerne til at få frodige maksimum, skal du slå så længe som muligt: ​​10-15 minutter vil være nok. Det forbliver kun at røre dejen og tilsætte mel til det på samme tid. Nu kan du lave 7 vaffelkage kager ved hjælp af et vaffeljern..

Så snart den grundlæggende struktur til desserten er klar, kan du begynde at lave kremmen. For at gøre dette skal du på forhånd tage det bløde smør og kogt kondenseret mælk, som du burde slå dem sammen..

I processen med piskning skal man også tilføje en knivspids af vanillin. Så det er vigtigt at opnå den mest homogene masse af alle komponenter – cremen til kagen vil være klar. Det er bedre at straks sætte påfyldningen på kagerne for at give dem mulighed for at sive. For at gøre dette har du brug for en madlavningspatel eller en sædvanlig spisesked..

Det skal omhyggeligt fordele massen på overfladen af ​​den første kage, jævnt trykke den anden fra toppen. Så det er nødvendigt at konsekvent samle kage fra kage lag, forsmøring dem. Du kan lade desserten overnatte for at suge eller spise straks. I sidstnævnte tilfælde vil det vise sig særligt sprødt.

Sådan laver du en kage af vafler med kondenseret mælk og syltetøj

Som tidligere nævnt kan ledsagende delikatesse ikke kun kondenseret mælk. Slik kan du prøve opskriften på denne kage med enhver marmelade, som du kan vælge til din præference. For at lave en vaffelkage med kondenseret mælk og jordbær syltetøj, skal du forberede følgende ingredienser:

med вареньем

 • Wafer kager – 8 stykker;
 • Kogt kondenseret mælk – 1 kan;
 • Vanillin – 1 knivspids;
 • Smør – 250 g;
 • Jordbær Jam – 1 kop.

Det vil tage en halv time at lave en kage ved hjælp af færdige vafler, og kalorieindholdet i en portion (stykke) vil være 680 kcal..

Du bør først slå den kogte kondenserede mælk med blødt smør, glem ikke at tilføje vanillin under blanding. Så vil den første vaffelkagefløde være klar. Du vil kun savne kagerne, alternerende fyldninger.

Først skal du jævnt fordelte kondenseret mælk på overfladen af ​​den første kage og derefter trykke den næste kage fladt på den. Sidstnævnte skal smøres med jordbær syltetøj. Selvfølgelig kan du starte i omvendt rækkefølge, det vigtigste er ikke at glemme at skifte fyldninger hele tiden..

Således vil vaffelkagen med syltetøj være klar. Hvis du ønsker det, kan du enten straks servere det med te eller lade det være i et par timer for at suge i fløde..

210.575.288,335873896Mastic z marshmallow opskrift på lækre og smukke desserter. Sådan laver du en kage lys og farverig.

Læs hvordan man laver en lækker chokoladekage med ostemasse i en langsom komfur. Denne utrolige dessert vil appellere til både voksne og børn. Prøv det helt sikkert.

Simple smuldre kiks på en agurk saltlage. På trods af ingrediensernes enkelhed er bagning meget velsmagende. Læs vores artikel og lav denne cookie..

Vaffel dessert med kondenseret mælk og bananer

Der er en endnu mere usædvanlig variation i forberedelsen af ​​en sådan dessert. Det vil blive kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​bananer i udsmykningen, som også vil give en behagelig delikat smag til kagen. For at udføre en sådan opskrift skal du have komponenter som:

 • Wafer kager – 8 stykker;
 • Kogt kondenseret mælk – 1 kan;
 • Bananer – 3 stk.
 • Smør – 50 g;
 • Kakaopulver – 1 spsk. ske;
 • Sukker – 1 spsk. en ske.

Det vil tage 25 minutter at forberede kagen ved hjælp af færdige vafler, og kalorieindholdet i en portion (stykke) vil være 510 kcal..

Frugter skal skrælle og skære i lige store cirkler i højden. Først da kan du lave en kage. Men alt handler ikke om kondenseret mælk. Nu skal smøring af påfyldningskagerne lægges langs konturerne af hver frugtstykke.

Dette er måden at designe hele kagen på, men du bør ikke røre den sidste kage endnu, da du bliver nødt til at dekorere den med glasur.

For at gøre det, skal du smelte smøret og tilsæt sukker og kakaopulver til det. Så snart en homogen blanding er opnået, vil det være muligt at fjerne det fra varmen. Den resulterende skal fordeles over kagefladen, mens du endda kan hælde meget på den.

Vi må vente på imprægneringen af ​​kagen, hvilket vil tage 20 minutter. Efter det er det stadig at dekorere den øvre kage med skiver bananer, fordeler dem langs sin kontur..

Nødmælk wafer tårt kage

De nødder, der bruges i denne opskrift, hjælper med til at gøre den krøllede dessert endnu mere sofistikeret. Du kan vælge dem efter din smag, men de bedste vafler er i harmoni med valnødder. Så skal du:

vaffel торт с орехами

 • Wafer kager – 7 stykker;
 • Kogt kondenseret mælk – 1 kan;
 • Smør – 250 g;
 • Skalede Valnødder – 150 g.

Det vil tage 20 minutter at forberede kagen ved hjælp af færdige vafler, og kalorieindholdet i en portion (stykke) vil være 510 kcal..

For at gøre påfyldningen til kagen er det nødvendigt at ælte den kondenserede mælk med smør. Sidstnævnte skal opvarmes..

Hvad angår nødder, er det bedre at købe straks skrællet. Det er nødvendigt, at deres hud ikke smager bitter i desserten. Nødder skal knuses ved hjælp af en blender. I dette tilfælde er ca. 10 stykker bedre venstre hele, de kan dekorere kagen i slutningen af ​​kogningen. Hakkede nødder skal blandes ordentligt med kondenseret mælkepåfyldning.

For at designe en kage er det nødvendigt at smøre hvert af kagelagene med valnødder på den sædvanlige måde og presse vaflerne fast mod hinanden. Du kan afslutte opskriften ved at dekorere overfladen af ​​kagen med påfyldning og hele kerner af nødder. Det er bedre at lade kagen suge og efterlade det i et par timer..

En vaffelkage med kondenseret mælk er ikke bare blevet den yndlingsdelikatesse af barndommen hos næsten alle:

 • Det er perfekt som en dessert til te;
 • Der er mange variationer af det;
 • En sådan kage kan endda sættes på et festligt bord;
 • Du kan tilberede kagen som dig selv og købe dem i butikken og spare tid;
 • Opskriften kræver ikke høj madlavning..

Bon appetit!