En fremragende dekoration til enhver festlig eller afslappet tabel kan være en solid, men let og ret simpel rulle lavet med pitabrød. Ofte når man opretter en skål, er basis for kylling og forskellige grøntsager.

Lavashrulle med kylling
hvordan приготовить рулет из лаваша с курицей
ingredienser Antal
æggene 2 stk.
kyllinghvidt kød (fra brystet) 0,4 g
salt ½ tsk.
ost (halvhård) 150 g
grønne løg fjer 50 g
sød peber 150 g
mayonnaise 150 g
Armenske lavash (tyndt ark) 1 stk
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 188 kcal
Meget få mennesker ved, at med korrekt forberedelse af pita fra hjemmelavet pitabrød kan det serveres lige så velsmagende – både varmt og koldt. Skålens enkelhed skyldes brugen af ​​meget lavt kalorieindhold, men nærende og velsmagende fødevarer, der normalt findes i køkkenet af hver husmor..

Kernen i den klassiske opskrift er kyllingefilet, men du kan harmonisk kombinere denne type kød med enhver grøntsag, oste og saucer til fyldningsrullen.

I let saltet vand koge kyllingen til øm, ikke skære i for små stykker for ikke at miste saften.

at skære мясо

Du bør også sætte kogte æg. Ost på denne tid, kan du grate fint revet, hakket løg fjer og peber.

skåret ind i перец

Hæld de kogte fileter med en blender eller riv dem i små stykker med hænderne. Skræl æggene og rist dem. I en dyb beholder blandes løg, peber, æg, ost, kylling, mayonnaise.

at blande начинку

Spred et ark pitabrød og læg jævnt ud kødstoppet på det. Sæt den i en rulle, pakk den i folie og sæt den til side på et køligt sted i to timer..

at smøre начинку

Skålen kan ikke indstilles gennemblødt og skære straks, men efter at have stået lidt rullet op, vil alle produkter blive gennemblødt, rullen bliver mærkbart blødere og blødere i smag..

Hvordan laver man en roll med armensk pitabrød med røget kylling

Det er ingen hemmelighed, at den mest saftige kylling normalt er kogt i røget form. Det går godt med mange dåse, friske og syltede grøntsager. En vidunderlig tilføjelse til bordet for ankomsten af ​​uventede gæster eller til et solidt snack ved en picnic bliver et pit af pita med røget kyllingfyldning.

For at skabe lækre og delikate retter vil du være nødt til:

 • tyndt pitabrød – 2 stk.
 • forarbejdet ost – 200 g;
 • røget kyllingebryst – 250 g;
 • mayonnaise – 100 g;
 • Koreansk gulerod – 150 g.

Halv time vil blive brugt til madlavning af rullen. Kalorindholdet i 100 gram fad er lig med 193 kcal.

For at komme i gang med lavash, skal du først forberede produkter til påfyldning. Smeltet ost gnides på en fin rist, kylling er skåret i tynde skiver, og for lang er en koreansk gulerod skåret i stykker i gennemsnit på tre centimeter lang.

Spred det første pitabrød og smør det med halvdelen af ​​mayonnaisen taget langs hele omkredsen. Top med revet ost, og dæk derefter med et andet lag pita. Tryk let lag af dem sammen for at “klæbe”. Sæt derefter resten af ​​mayonnaisen, jævnt glip af hele overfladen, og drys guleroten og sæt den røget kylling. Rul forsigtigt og stramt rullen, forsøger ikke at rive pitabrødet.

Hvis opskriften skal opbevares i et stykke tid før ankomst af gæsterne, skal den pakkes med klæbende film, og hvis ikke, kan du skære det i stykker to centimeter bredt, dekorere med grønne, servere.

Kyllingebryst og champignon opskrift

Meget enkle fødevarer i perfekt kombination med hinanden kan hurtigt og nemt blive til en rig morgenmad, en hjertelig frokost eller en let middag. Lavash roll kan laves af en lille mængde ingredienser og serveres til bordet på meget kort tid. For at skabe en blød og saftig retter vil være nødvendig:

pitabrød с мясом

 • Armensk lavash – 2 stk.
 • hård ost – 100 g;
 • kyllingebryst – 400 g;
 • marinerede svampe – 300 g;
 • løg – 100 g;
 • mayonnaise – 150 g.

Den tid det tager at forberede er en halv time, og energien er kun 162 kcal pr. 100 gram rulle.

Til påfyldning af rullen skal forberede produkterne. Kog hele kød i lidt saltet vand, og slip derefter. Fin chop svampe, rist osten, skræl løgene og hak fint.

Pita brød ene over den anden, jævnt fedt med mayonnaise og lagdelt – kylling, løg, svampe. Lad tørre, uden fyldning, kun få centimeter omkring kanten af ​​pitaen. Ost er drysset på toppen, pita rulles i rulle.

Den resulterende rulle vil blive meget smagere, hvis du sender den i en mikrobølgeovn i et par minutter, så osten smelter lidt og derefter kun skæres i stykker. Du kan tjene med grønne, friske grøntsager, cremefløde eller tomatsauce.

pizza на дрожжахPizza med tomater, pølse og ost – de enkleste opskrifter af denne italienske skål, i forskellige variationer.

Sådan tilberedes en kiks uden æg i en langsom komfur, læs vores artikel.

Ved du, hvordan man laver kagehakekager uden smør og margarine? Vi har samlet flere opskrifter.

Sådan bages rulle i ovnen

Bagt rulle, som er lavet ved hjælp af pita, hjælper med at dekorere bordet af enhver festlig begivenhed. Dens produktion vil ikke tage meget tid, og de lækre og sunde produkter, der vælges til fyldningen, vil tilføre raffinement til fadet..

Dette kan være friske grøntsager og fisk og skaldyr, men da den klassiske opskrift indebærer brugen af ​​kylling, ost og grønne, skal du lave en rulle:

 • kyllingefilet – 400 g;
 • mayonnaise – 300 g;
 • friske svampe – 300 g;
 • pita brød (tyndt ark) – 1 stk. (180 g);
 • løg – 100 g;
 • smør – 30 g;
 • æg – 1 stk.
 • ost (fast sort) – 250 g;

Det tager ikke mere end en time at lave mad, og så mange som 226 kcal vil være i et hundrede gram af en velsmagende og tilfredsstillende skål..

Til tilberedning af påfyldningen bør vælges svampe, løg skåret i terninger af samme størrelse cirka halvdelen af ​​en halv meter. Steg dem derefter i smør, indtil de er kogte og afkølet. Kog kylling, finhak eller rive i strenge, slip i en blender. Hakkede ost på en fin rist.

Spred pitabrødet på en flad overflade, smør med et tyndt lag majones og drys jævnt med kyllingekød. Derefter lav et majsekorn på overfladen af ​​kødet, læg de stegte svampe og løg, og det næste lag bliver ost.

Efter pitabrød ruller man fortrinsvis meget omhyggeligt i en roll for ikke at rive arket, men så tæt som muligt. Slå ægget sammen, bland med en skje mayonnaise, pensel med denne blanding overfladen af ​​rullen, som skal lægges på en bageplade lagt med bagepapir.

I ovnen ruller pitabrødet med kylling ved 120 ° C i kun femten minutter, indtil den får en smuk, sprød farve. Serveres varmt med grøntsager og tomatsauce, kold til te og andre drikkevarer..

Nyttige tips

Kalorieindholdet i parabolen afhænger af de udvalgte produkter, så for at reducere det kan du vælge kost majones, tilføje friske grøntsager. Og uanset hvordan jeg ikke ønsker at ty til tips om at lave en rolle, skal du stadig huske at:

 1. Eventuelle produkter skal knuses fint – der vil ikke blive rive af pladen af ​​pita, som skal vælges tynd til hurtig blødning;
 2. Ost til en skål til at tage et fast eller halvfast sort – smelter hurtigere, når det serveres varmt, men for at “klæbe” flere lag pitabrod skal du vælge smeltet eller flødeost;
 3. Du behøver ikke at lægge et stort antal agurker og tomater, når du fylder dem – de vil lade saften, og rullen vil briste, opløses
 4. Det er ikke nødvendigt at bruge mayonnaise til en rigtig rulle – det er bedre at hurtigt forberede creme fra salatflaske (køb Bechamel sauce), som godt vil suge fadet med sin smag.

Rullen kan opbevares i køleskabet i meget kort tid, men produkterne til den opbevares separat for meget længere tid. Læg dem og drej pitabrødet – en velsmagende og meget fyldig skål vil være klar om et par minutter..