En af de mest lækre og elskede af millioner af drikkevarer – en milkshake med is. Sød, rig, tyk og som det viste sig nyttigt. Derudover er det en fantastisk måde at genopbygge børns organismer med det calcium, de har brug for – næsten alle børn vil være enige om at drikke en cocktail, og deres forhold til mælk er for at sige det mildt, ikke let.

Enhver mor i hendes køkken kan forberede denne chic delikatesse. For at gøre dette skal du kun have ingredienserne, blenderen og ønsket. Mælk ryster opskrifter og vil blive præsenteret i denne artikel..

Næsten alle kender denne forfriskende drink. Vores bedstemødre og mødre tilbad ham, vi elsker ham, så hvorfor ikke dele hyggelige indtryk (og fordele!) Med børn? Desuden er det ikke sikkert, at det er vanskeligt at lave cocktails med is.!

Klassisk i hvid
hvordan сделать молочный коктейль с мороженым в домашних условиях
ingredienser Antal
mælk halv pakke (ca. 500 ml)
creme 250 ml
is 250 g
sukker 2 skeer
vanilje at smage
Tilberedningstid: 5 minutter Kalorier pr. 100 gram: 97 kcal

Forberedelse af en klassisk milkshake med is er ret simpel – du skal afkøle mælken til en temperatur på 4 C (dette er i gennemsnit udførelsen af ​​et konventionelt køleskab), bland ingredienserne og slå dem i en blender i 3 minutter.

Det er vigtigt! Classic er også en selvstændig delikatesse, men det er også grundlaget for andre cocktails. Derfor giver hver af opskrifterne indledende køling af mælk. Kroppsbyggeren skal være opmærksom på fede ingredienser – fløde, fuldmælk eller cremet is..

Med æggeblommer

hvordan сделать молочный коктейль с мороженым в домашних условиях

komponenter:

 • halv liter mælkpose;
 • et glas creme;
 • 4 æg;
 • 250 gr. is;
 • en knivspids af vaniljesukker.

Tid påkrævet: 6 minutter.

Kalorindhold: 102 Kcal.

Overvej i detaljer opskriften til en milkshake med is og æggeblommer. Separér æggeblommer og grind dem med sukker. Tilsæt de resterende ingredienser til blandeskålen og slå tre minutter..

Til en forandring kan du tilføje bæresirup til cocktail. En meget original beslutning er at dekorere en cocktail med de samme bær eller små stykker frugt, hvis sirupper blev brugt..

hvordan приготовить крем-чиз для покрытия тортаCremeost til kage er en utrolig velsmagende og ømt dessert til eclair, kager eller som et tilskud til frugter.

Bemærk om opskriften på varme sandwicher – vores trinvise fototips hjælper dig med at tilberede en lækker snack.

Opskrifter hjemmelavet kvass: på skorpe, gær, rosiner. Vælg din favorit opskrift på denne fantastiske drink..

Jordbær med is

komponenter:

 • 500 ml mælk
 • 350 gr. is;
 • et glas bær.

Påkrævet tid: 5 minutter.

Kalorindhold: 87 Kcal.

Hvordan laver man en milkshake i en blender med is og jordbær? Jordbær skal sortere, vaskes og adskilles fra stammen. For ikke at komme på tværs af små knogler, er det ønskeligt først at dreje bærene i en puree og passere gennem en sigte. Derefter placeres alle ingredienserne i en blender og slås i tre minutter..

Små stykker jordbær og små chokoladechips er perfekte til at dekorere den færdige drik. Dette vil skabe et attraktivt udseende for cocktailen, men er slet ikke obligatorisk..

Det er vigtigt! Der er ingen creme i opskriften. Dette reducerer kalorieindholdet betydeligt, men hvis der er et ønske om at opnå en mere cremet smag, skal du proportionelt reducere mængden af ​​is. Dette gælder for alle opskrifter uden creme..

Hindbær og honning

er nyttig и вкусно

komponenter:

 • 500 ml mælk
 • 350 gr. is;
 • et glas bær;
 • et par skeer honning.

Påkrævet tid: 5 minutter.

Kalorindhold: 98 Kcal.

Fremgangsmåde: Opskriften gentager i det store og hele den foregående: Lav Mos kartofler fra bærene, stamme fra frøene, bland med andre ingredienser og slå i en mixer. Forskellen i de gavnlige egenskaber af honning og hindbær, samt deres fantastiske smag kombination.

Det er vigtigt! På trods af den kolde kold natur kan en kombination af hindbær og honning føre til øget sved. Det er bedre for børn at give en sådan cocktail hjemme om aftenen, så at dampet tombo ikke skynder sig ned på gaden og ikke bliver kold.

Chokolade Milkshake

komponenter:

 • to glas mælk;
 • chokolade bar;
 • is – ca. 400 gr.

Den nødvendige tid: 60 minutter, inklusiv afkøling af mælk.

Kalorindhold: 105 Kcal.

Hvordan laver man en milkshake hjemme med is og chokolade?

Det første skridt er at forberede chokolademælk – til dette opløses revet eller hakket chokolade i en varm drikke..

varme op молоко

Det er bedre ikke at bringe væsken i kog, ellers kan mælken løbe væk eller brænde. Chokoladen skal dog være helt opløst. Ideel – medium varme og konstant omrøring..

Derefter afkøles mælken, ingredienserne blandes og piskes..

tilføje мороженое

For at spare tid, kan du bruge færdiglavet chokolademælk, men derhjemme er smagere..

tilføje какао

Beslutningen om at smelte kun en del af chokolade vil være meget originalt, og slip resten og læg den til den færdige cocktail..

at slå

I dette tilfælde skal du bare blande drikken, ikke længere banke.

cocktail готов

Kaffe med is

komponenter:

 • mælk – ca. 500 ml;
 • kaffe (det er bedre at bruge jorden) – en ske;
 • is – 350 gr.
 • kanel efter smag.

Nødvendig tid: 30 minutter, herunder kaffe forberedelse.

Kalorie: 90 Kcal.

Hvordan laver man en mælkefuld kaffecocktail med is i en blender? Den berømte franske cocktailcocktail begynder med processen med at lave kaffe. Kogt drikke skal afkøles. Derefter blandes ingredienserne og piskes. Tre minutter senere er cocktailen klar. Nogle instant coffee pulver kan bruges til at dekorere.

Varianter af cocktails med kaffe er drikkevarer indeholdende vanille, chokolade, fedter (krydderi). Du kan tilføje sukker til smag.

Interessant! Glace eller gletscher (fra fransk Glace) er en slags kaffe forberedelse: koldt med is. Forveks det ikke med en cocktailcocktail, hvis opskrift er angivet ovenfor..

Banan med honning

komponenter:

 • 0,5 liter mælk;
 • 2 bananer;
 • 2 skeer honning;
 • 250gr. is.

Påkrævet tid: 5 minutter.

Kalorindhold: 101 Kcal.

Skrællede bananer skæres i vilkårlig stænger og stødes gennem en blender til en tilstand af kartoffelmos. Tilsæt andre ingredienser og slå et par minutter (ca. tre). Mælk ryste med is, honning og banan klar.

Kombinationen af ​​ingredienser giver en behagelig delikat smag, og de nyttige kvaliteter af honning vil bidrage til at undgå de negative virkninger af en kold drink på barnets hals. Honning, som ingrediens, kan være en fest til andre opskrifter. Det hele afhænger af sympati for dette nyttige stof..

Tip! Hvis honning er kandiseret, kan du holde det i et par minutter i et vandbad, der omrøres. En meget stor temperatur er ikke nødvendig – nogle gange er det nok at hælde et par centimeter varmt vand i vasken og læg en dåse honning i den. Ved intensiv omrøring vil den hurtigt genoprette fluiditeten..

Alkoholholdige milkshake med is og likør

komponenter:

 • spiritus – 3 skeer;
 • mælk – 200 ml;
 • is – 100 gr.
 • vanilje til smag.

Tid påkrævet: 3 minutter.

Kalorindhold: 230 Kcal.

Madlavningsprocessen er meget enkel – bland ingredienserne og slå med en blender. Selvfølgelig er det kun en cocktail for voksne. Fortet kan justeres ved at øge eller mindske proportionerne af spiritus. Følgelig afhænger cocktailens smag af smag af alkoholholdige drikkevarer. Især god er appelsin eller mintlikør, såvel som Amaretto.

Du kan bruge denne opskrift uden at slå i en blender. For at gøre dette placeres en jævn kugle af is i et glas og hældes med spiritus. For at spise en sådan dessert har du brug for en lille ske og glem ikke at alkohol i store doser er farlig.

Nyttige tips

Forberedelse af en milkshake med is i en blender derhjemme er let. De enkle opskrifter ovenfor beviser dette. Drikken vil være særlig god, hvis du bruger enkle tips:

 1. For at undgå forskellige problemer forbundet med mikrofloraen af ​​mælk, bør dette produkt forkoges og afkøles til 4 ° C..
 2. Beat up cocktail ved maksimal blenderhastighed.
 3. Til cocktails er det bedre at bruge den enkleste is – fløde eller is. Anvend en række farvede, smagsstoffer osv. produkter anbefales ikke.
 4. Når du bruger friske bær og frugter, skal de først gennembores med en blender for at gøre en puree, og først efter det tilføjer til cocktail.
 5. Hvis bærene indeholder små knogler, er det bedre at passere moset gennem en sigte.
 6. Ved at erstatte creme med mælk og is med mejeriprodukter kan du justere kalorieindholdet i drikkevaren..
 7. Server enhver cocktail, du har brug for straks efter at du har slået.

Bevæbnet med vidunderlige cocktailopskrifter, vil enhver værtinde kunne bringe glæde til deres husstand. Gæsterne, som uventede opdagede, vil ikke forblive utilfredse – for noget af de ovennævnte drikkevarer forbereder sig hurtigt, det smager fremragende, og nogle er også meget hjælpsomme..