Hver kage, kage har sin egen unikke smag, giver ægte fornøjelse, glæde. Det er ingen hemmelighed, at den mest nyttige behandler er hjemmebagning, som du ikke kun skal tilberede dig selv, men også dekorere og fylde.

Den mest ømme, nærende, fantastiske delikatesse kan laves med “smeltning i munden” vanille, hvor smag af desserten hovedsageligt afhænger af.

Klassisk opskrift
hvordan приготовить заварной крем для украшения торта
ingredienser Antal
æg (æggeblomme) 4 stk.
granuleret sukker 6 spsk.
mel Cup (65 g)
mælk 500 ml
vaniljesukker 4 g
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier pr. 100 gram: 180 kcal
Lette, luftige vaniljesaft kombineres vidunderligt med enhver form for dej, det kan endda serveres som en selvstændig sød behandler. Historiens oprindelse daterer sig tilbage til fjernt XVII-XVIII århundrede, da konfekturefartøjet var meget populært og hurtigt udviklet..

Kog mælken, inden den startes, afkøles til en temperatur på højst 35 °. Æggeblommer sætter sig køligt i denne tid i køleskabet – de skal være kølige, afkølede.

Til fremstilling af en vidunderlig masse til kagen er at vælge retter lavet af ildfast stål, aluminium. Vanilsukker, mel, granuleret sukker hældes i den valgte beholder, alt er blandet..

at blande сухие продукты

Derefter tilsættes æggeblommer, mash frayed eller blandet med en mixer.

Skålene er placeret på komfuret, og ilden skal være langsom, så fløden ikke brænder under tilberedningsprocessen..

Varm mælk hældes i en tynd strøm til den søde æggeblomme..

tilføje молоко

Cremen skal konstant røre. Efter kogning skal den koges, indtil dannelsen af ​​den ønskede konsistens af den massetykke, cremede. Det tager cirka syv minutter..

Denne fedt til kagen bør ikke være for kold, når den anvendes på bagværk, så kagen er godt gennemblødt.

creme готов

Protein custard kage dekoration

En meget lille mængde ingredienser vil hjælpe med at lave en dejlig flødeindretning til kagen. Denne type velsmagende, sød masse kaldes protein-brygget, og selv en nybegynder kok kan lære at lave mad..

For at skabe en lækker masse, der vil se vidunderligt ud på kagen, skal du:

 • æg (hvid) – 6 stk.
 • sukker – 180 g;
 • vanilje – 1 g;
 • citronsyre – 2 g.

Denne type dekoration fremstilles femogtyve minutter, og dens kalorieindhold er 244 kcal pr. Hundrede gram..

Denne type kagefløde fremstilles i et vandbad, så mens vandet koger er det nødvendigt at adskille proteinerne og afkøle dem. Efter de tilføjer de resterende komponenter – sukker, vanilje, citronsyre. Proteinblandingen bør piskes med en blander.

Derefter anbringes retterne, hvor der er piskede proteiner, i et vandbad og piskes igen med en blander med minimumshastighed i femten minutter. I løbet af denne tid fortykkes massen. Creme bør fjernes fra badet og slå i yderligere fem minutter..

Beredskab kan bestemmes ved at indsætte en ske i midten af ​​beholderen, som ikke ændrer sin vertikale position..

manna готовSådan tilberedes en lækker manna med æbler, rosiner og valmuefrø eller med cottage cheese, læs vores artikel.

Hvordan til at dekorere et barns fødselsdagskage til en dreng – de mest originale ideer til dessert.

Opskriften på en utrolig krusetærte er her..

Custard for “Napoleon”

Mange siden barndommen husker smagen af ​​den unikke fantastiske kage “Napoleon”. Med alderen øger disse minder kun kærligheden for denne type dessert. Et af de vigtigste principper for at lave en kage er evnen til at lave en vidunderlig vaniljesaus til ham. For at oprette dette lækre lag kage vil være nødvendigt:

 • æg – 3 stk.
 • smør – 250 g;
 • mælk – 1 l;
 • vanillin – ½ tsk;
 • hvedemel – 90 g;
 • sukker – 0,3 kg.

Forberedelse af fløden til kagen vil tage 30 minutter. 100 g af denne magiske, blide creme indeholder 237 kcal.

Alle produkter skal være godt afkølet, undtagen mælk. Mel og sukker hældes i en dyb aluminium, stål ildfast beholder. Efter blanding tilsættes æg og vaniljesukker til dem. Bland alt grundigt igen, så der i starten af ​​kogeprocessen ikke dannes nogen klumper.

Først derefter hældes mælk. Køkkenredskaber med indholdet anbragt på komfuret, kogt, omrøring kontinuerligt, indtil opkøb af en tyk konsistens. Samtidig er det nødvendigt ikke at lade cremen koge. Efter du skal hurtigt afkøle det med koldt vand..

Olien skal blødgøres (den kan rives på frosne), og hæld den derefter i den varme fløde, bland godt, indtil den er helt opløst. Derefter kan Napoleons shortbread smøres.

Creme creme

Til fantastiske, bløde svampekager kan du hente mange interessante typer creme. Den mest populære, velkendte, er den brygede type creme. Det er muligt at inkludere creme i sin sammensætning, hvilket vil gøre smagen ikke kun mere øm, men også nærende, mættet. Når du opretter et sådant sødt lag kage, skal du:

hvordan приготовить заварной крем для украшения торта

 • fed creme – 200 ml;
 • smør – 150 g;
 • mel – 100 g;
 • mælk – 0,7 l;
 • sukker – 180 g;
 • æg (hele) – 2 stk.
 • Vanillin – 1 taske.

Femogtyve minutter er nok til madlavning. Kilokalorier er i 100 gram indeholder 236 enheder.

I en separat beholder blandes ½ del af mælk, sukker, hele mel og æg til ensartet konsistens. Den anden del af mælken er fyldt med resten af ​​sukkeret, vanillin. Skålene med dette indhold skal sendes til komfuret og koges. Efter hældning af æggemelmassen. Fremtidige creme bør konstant blande sig.

Når skålen på ovnen tykes, skal den hurtigt afkøles til en temperatur på 30-35 °. Olie blødgør, føj til en tyk varm masse. Efter den fuldstændige opløsning hældes sur creme på samme sted, det er godt at blande cremen igen, hvilket er en ret rig, tykk masse..

Nyttige tips

Når du laver en slags lækker vanille, bør du bruge de kulinariske tips fra erfarne konditorer. For eksempel:

 1. Ved konstant omrøring, som selvfølgelig behøver smøring for kagen, skal håndbevægelser ske i form af et tal otte – til ensartet opvarmning af massen;
 2. For at cremen ikke skal krølle under tilberedningsprocessen, er det bedst at koge det i et vandbad;
 3. Ved at bruge en mindre mængde mælk kan du fremskynde processen med at opnå den nødvendige tæthed;
 4. Husk at vanillin kun tilsættes til smag, så du kan også bruge til denne brandy, kanel;
 5. Efter madlavningskage, skal du dække det med klæbende film..

Selv de enkleste tips vil være nyttige til at forberede en vidunderlig dessert. Du bør også ikke glemme, at produkterne skal være friske og færdige. Sødevarer vil ikke blive opbevaret i køleskabet i lang tid..