Alle husker fra sin barndom, at den bedste sødme er fløde. Dyb fingeren i en skål med den, eller spis derefter resterne af en ske – det var en rigtig god fornøjelse. Og hvis cremen er så god i sig selv, hvad det gør fra desserter!

Kager, eclairs og andre kager er blevet de foretrukne retter af sødet takket være cremen. Opskrifter gør det mange. Nogle er enkle, andre er komplekse. Men selvom du vil vise offensielle talenter, er det bedre at starte fra den første. Og her kommer til hjælp ingrediens, der garanterer succes – kondenseret mælk.

Trin-for-trin opskrift
hvordan приготовить крем из сметаны и сгущенки для торта
ingredienser Antal
kondenseret mælk (GOST) 1 bank
creme creme 200 g
vanillin 1 taske
Tilberedningstid: 35 minutter Kalorier pr. 100 gram: 285 kcal

Overvej forberedelsen af ​​creme fra creme fraiche og kondenseret mælk til kage trin for trin.

Trin # 1

Sæt fløde i en skål. Hvis den har et lavt fedtindhold (15-20%), skal surkrem først smides på gasbind og presses ud i serum (ca. Dette øger cremenes tæthed).

tilføje сметану

Trin 2

Åbn en dåse af kondenseret mælk og tilsæt kun halvdelen til syrnet fløde. Så læg ned nogle vanille.

at blande

Trin nummer 3

Rør kondenseret mælk med cremefløde og prøv cremen til sødme. Tilsæt rester af kondenseret mælk gradvist, indtil cremen når tilstrækkelig sødme. Det skal være ensartet.

creme

Creme med kondenseret mælk, smør og creme til kage

ingredienser:

 • 200 gram smør;
 • 0,5 dåser kondenseret mælk;
 • 200 gram 30 procent sur creme
 • 300 gram valnødder.

Tilberedningstid: 35 minutter.

Kalorindhold: 498 Kcal / 100 gr.

For at forberede smøret skal du først blødgøre lidt, det vil sige. Bare hold den i 20-30 minutter på bordet ved stuetemperatur..

Derefter skal du sætte det i en skål, tilsæt kondenseret mælk til det og slå med en mixer (note – det er bedre at tilføje kondenseret mælk gradvist for at kontrollere niveauet af sødme).

Det næste skridt er at tilføje cremefløde. Slå igen indtil glat. Den endelige berøring er valnødder. Knus dem og føj til den næsten færdige fløde.

Rør godt igen, og cremen er klar. Det er fantastisk til kiks kager..

Sure fløde med kondenseret mælk og gelatine

creme creme крем

ingredienser:

 • 200 gram creme fraiche (20%);
 • 10 g gelatine;
 • 100 g malsukker (pulver);
 • 50 ml vand
 • 1 tsk vanille.
 • 1 dåse kondenseret mælk.

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorindhold: 202 Kcal / 100 gr.

Gelatine skal fyldes med vand, lad det stå i 15 – 20 minutter, så det svulmer. Derefter lægges skålen med den resulterende masse over gryden med kogende vand og opløses til sidst i vandbadet. Gelatine skal konstant omrøres og må ikke koge, ellers vil gelatinen miste alle dens egenskaber..

Mens gelatinen køler, er det tid til at slå sur cremen med vanille, pulveriseret sukker og kondenseret mælk. Antallet af ingredienser kan reduceres eller forøges efter ønske og efter behov..

En lille hemmelighed: For at få surmassemassen ud af luften, skal de retter, i hvilke du vil piske det, stå i fryseren i 30 minutter.

Det er på tide at tilføje gelatine. Hæld det i flødeblandingen skal være en tynd strøm, samtidig slå massen. Når det bliver homogent, er cremen klar, og de kan smøre kager..

Cream-curd creme med kondenseret mælk

ingredienser:

 • 400 gr sur creme;
 • 30 g gelatine;
 • 400 gram cottage cheese;
 • 300 gram kirsebær;
 • 200 gram sukker;
 • 1 tsk vanille;
 • 1 dåse kondenseret mælk;
 • ½ kop vand.

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorindhold: 168 Kcal / 100 gr.

Fjern først alle knoglerne fra kirsebærene og drys sukkeret med sukker. Ved hjælp af en blender laver vi kirsebærpuré. Til det tilføjer cottage cheese (5% fedt), vanillin og igen alt kan blandes med en blender eller mixer..

Gelatine skal udfyldes med varmt vand. Det skal stå i 15 minutter og lade det svulme. Smelt det til en helt flydende tilstand i et vandbad, uden kogning, og rør konstant. Gelatine skal afkøle.

Først efter det skal det forsigtigt hældes i en hytteost-kirsebærkage i en tynd strøm, tilsæt sød fløde, kondenseret mælk til smag og rør godt. Kogt fløde giver perfekt smag til svampekage.

kageKage “Guds mad” – prøv at lave en utrolig velsmagende og usædvanlig dessert, der vil forbløffe dig med dens ømhed.

Læs hvordan man laver kyllingfilet i cremefløde – det gør kyllingen mere interessant og smagere..

Se vores opskrifter med billeder af lækre muffins med rosiner, vi har samlet de bedste muligheder.

Creme brulee fra syrnet fløde med kondenseret mælk

ingredienser:

 • 500 g fedtfattig creme creme;
 • 1 kasse kondenseret mælk;
 • 1 tsk vanille.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Kalorindhold: 328 Kcal / 100 gr.

Til forskel fra tidligere opskrifter har brug for færdigkokt kondenseret mælk til fremstilling af dette fyldstof. Det er hun, der giver det en smag af klassisk creme brulee. Kondenseret mælk behøver ikke at købe i butikken.

Du kan tilberede det selv, det bliver ikke værre. Dette gøres meget simpelt. En dåse af kondenseret mælk du behøver bare at sætte i vand, sætte på ovnen og koge i to timer. Mængden af ​​vand i panden skal være tilstrækkelig, så når man koger det, er det værd at tilføje kogende vand..

Kogt kondenseret mælk skal afkøles. Det vil også tage omkring 30-40 minutter. Derefter kan du begynde at forberede cremen. Manipulationer vil være enkle. Det er kun nødvendigt at blande kogt kondenseret mælk med creme fraiche..

Da kondenseret mælk bliver meget tyk, er det bedre at tage surkrem med et gennemsnitligt fedtindhold. Massen er pisket til en fluffy konsistens..

Nyttige tips

Cremer lavet af kondenseret mælk og creme creme, man måske siger, er normalt lettere at forberede end andre. Men deres opskrifter kan være komplicerede og dermed gjort originale ved at eksperimentere med tilsætning af forskellige ingredienser: cottage cheese, creme fraiche, frugt og så videre. Men uanset hvor kompliceret fløden er, er principperne for dens forberedelse til alle metoder og opskrifter det samme..

 1. Som regel er 2 til 5 ingredienser involveret i fremstillingen af ​​”kondenseret” creme. Temperaturen af ​​alle bør være den samme, så de blandes bedre..
 2. Hvis du vælger at bruge bær og frugter i fyldstofet, er det vigtigt, at de er friske, selv uden tegn på rot. Ellers vil smagen blive forkælet..
 3. Vær opmærksom på, at frugtkrem ikke kan opbevares i lang tid, da frugt er et letfordærveligt produkt. Dette fyldstof skal påføres straks. Hvis det er tilbage efter smøring af kagen, kan du bruge det som en sød pasta til cookies..
 4. Du kan lave cremen i dybe skåle fra næsten ethvert materiale: plastik, aluminium, emaljeret jern. Men hvis massen skal opvarmes, er aluminium ude af spørgsmålet. Det er bedre at lave mad i en plast eller emaljeret kop..
 5. Beat cremet masse bedre mixer. Meget populære dagblenders, desværre, vil ikke gøre cremen luften.
 6. Det er nødvendigt at straks bestemme smagen af ​​pastaen, og afhængig af dette vælges kondenseret mælk. Det er af tre typer: Klassisk med sukker, kogt, og måske med kaffe, kakao, cikorie eller vanille.
 7. Vælg kvalitetsprodukter. Når du køber kondenseret mælk, skal du kigge efter GOST-ikonet på banken og grundigt studere sammensætningen.

Kun fra kvalitetsprodukter kan du lave en god fløde fra rømme og kondenseret mælk til en kage. Og selvfølgelig er det nødvendigt at lave mad med sjælen. Så er succes sikret..