Hver indbygger på vores planet fandt mindst en gang fornøjelse i en simpel crunch med friske krakkere. Desuden er problemer i deres erhvervelse absolut ikke overholdt – de kan købes på næsten hvert trin, men croutoner, der er tilberedt hjemme, vil altid have en mere behagelig smag end de købte.

kiks с чесноком

Derfor holder mange værtinder opskrifter til at forberede lækre krakkere til enhver livssituation..

Hvilke visdom og daglige tricks du skal bruge til at forberede croutons med forskellige smag derhjemme hurtigt og velsmagende, og foruden at give den krævende smag af enhver gourmet, vil blive diskuteret i denne artikel..

Finesserne ved madlavning krakkere derhjemme

For at få virkelig velsmagende croutoner, skal du bare ty til nogle tip, der blev skabt af hele generationer kokke:

Hvis du bruger gårsdagens lidt tørrede brød til at lave krakkere, vil det være meget nemmere at arbejde med det: det smelter næsten ikke og skar det nemt og behageligt, samtidig med at den ønskede form opretholdes. Hvis brødet er frisk, smuldret, og krakkerne er så forfærdelige som du vil, sætte brødet i køleskabet uden en taske eller film, om to timer vil det være den perfekte tilskuer for at lave de mest lækre krakkere i verden.

Det vigtigste ved at vælge brød er dets holdbarhed. Brug ikke brød med en ubehagelig lugt eller skimmel. Sådan brød er ikke egnet til at spise og kan forårsage uoprettelig skade på dit helbred;

krakker из черного хлеба

 1. Croutons form og størrelse skal opfylde to grundlæggende kriterier: brugervenlighed og høj kvalitet, omfattende tørring. Hvis forsyningen med krakkere skal kombineres med sauce eller puresuppe, er det bedst at give dem en langstrakt form, der vil være behageligt at holde med fingrene. Og til kylling bouillon, hjemmelavede croutoner i form af terninger vil være en glimrende tilføjelse;
 2. Ansvarlig tilgang til krydderier til fremtidige krakkere er halvdelen af ​​succesen. Du kan blande flere krydderier på én gang eller kun bruge en – alt afhænger af smagspræferencerne og tilstedeværelsen af ​​visse krydderier ved hånden såvel som på din vildeste fantasi. Uden fare kan du bruge hvidløg, salt, sort peber, italienske urter, basilikum, oregano, paprika og andre krydderier. Den sikreste måde at suge brødet i er at opløse dem i vand og drys fremtidige croutoner fra en sprøjteflaske;
Afhængigt af hvilke krakkere du vil have, skal ovntemperaturen indstilles. Ved en temperatur på 120 grader vil kiksene være klar om en halv time, de behøver ikke at blive vendt om, de brænder ikke og vil blive tørret jævnt. Hvis du ikke har en sådan tidsmargen, så øg temperaturen, men glem ikke at overvåge krakkerne og vende dem om i tide..
Crackers i ovnen med en interessant smag
hvordan быстро и вкусно приготовить сухарики в духовке
ingredienser Antal
Mørkt eller hvidt brød 1 rulle
Tomatpasta 4 spiseskefulde
Salt og peber at smage
Friske urter (dill, persille) at smage
Olivenolie 4 spsk. skeer
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 220 kcal

Tilberedning af disse krakkere er umuligt at forestille sig uden at bruge en særlig dressing, som kan fremstilles i flere versioner:

 1. Tomatpasta + salt og peber;
 2. Olivenolie + fint hakket grøntsager + salt og peber og andre muligheder, der er kendt for din fantasi.

Smør brødet rigeligt med den tilberedte dressing, for nemheds skyld kan du sprede store stykker, så skære det og sende det til ovnen.

For at gøre det lettere at anvende dressingen på brødet, kan du bruge en wienerbrød eller køkkenspray, afhængigt af konsistensen af ​​dressingen..

Smagen af ​​disse krakkere vil behageligt overraske dig og få dig til at lave mad i overensstemmelse med denne opskrift igen og igen. Desuden er de i en sådan fortolkning meget smagere og ikke så skadelige som købte..

Sådan laver du kiks med hvidløg i ovnen

Til madlavning skal du:

 • En bolle sort rugbrød;
 • Salt og peber til smag;
 • 3 spiseskefulde olivenolie;
 • Et hoved hvidløg.

kiks хлебныеHvidløg skal hakket, for denne brug en presse eller rivekniv. Tilsæt salt, olie og lad i 20 minutter. Få en hvidløg flydende blanding, hvor du skal sænke det hakkede brød. Det er vigtigt at blande hurtigt, for at opnå den bedste effekt, vil det vise sig, om hvidløgsblandingen fordeles jævnt og er nok til hver fremtidig crouton..

Forberedt på denne måde sendes kiks i 2 timer i ovnen ved en temperatur på 100 grader. Især skal du sikre dig, at de ikke brændes, så drej dem oftere under tørreprocessen..

Klar krakkere vil glæde dig og dit hjem dejlige duft og smag. De er gode både varme og allerede afkølet. Du kan servere dem med forskellige supper og saucer, samt en god tilsætning til et glas øl..

Hjemmelavede crackere til skum i ovnen

Til fremstilling af sådanne krakkere har vi brug for:

 • En bolle er lidt ikke frisk, men brugbart brød;
 • Salt til smag;
 • Nogle vegetabilsk olie;
 • Krydderier og krydderurter efter ønske.

Hvordan laver man kiks i ovnen fra brød til øl? Easy! Beskriv processen.

Brød skal skæres på en sådan måde, at det er behageligt at spise – det kan være aflange tynde pinde, terninger, plast og andre former efter eget valg. Det er bedst at gå tørreprocessen, hvis de ikke er tykkere end en centimeter..

kiks нарезать

Tilsæt salt, krydderier og urter til vegetabilsk olie, og hæld den resulterende olieblanding i en plastikpose, og læg det skårne brød på samme sted. Luft må forblive i posen, inden du binder det..

salt det поперчите

I denne stilling rør kiksene der, vend posen i forskellige retninger i flere minutter, indtil krakkerne absorberer olien. Det er med denne tilgang, at alle krakkerne bliver mættet med olie på samme måde..

kiks готовы

For at tørre i ovnen skal denne skønhed ikke være mere end 30 minutter ved en temperatur på 200 grader. Og allerede afkølet, vil de blive en yderst duftende og behagelig snack til øl og ikke kun.

Sådan laver du kiks med ost i ovnens brød

For elskere af ost og kiks er denne opskrift simpelthen uundværlig. Lækre, nærende og knaprige croutoner med ost vil overvinde hjerterne til selv de mest overbeviste gourmeter.

Så til deres forberedelse skal du bruge et helt ikke-originalt sæt produkter:

 • Lækre brød
 • Et lille stykke ost;
 • Salt og peber til smag;
 • Krydderier og urter på vilje eller på hånden.

Skær brødet i små terninger og drys med salt og peber samt krydderier. Ost er bedst at bruge hårde sorter, da det bliver nødt til at blive revet på en rist, på dette tidspunkt kan du tilføje fint hakkede grøntsager til den revede ost (for eksempel grønne løg, dill eller persille).

Stænk nu vores saltede og peberkrutoner med masser af ost og bland dem.

Indtil det er fuldt forberedt, anbefales det at bage kager i ovnen i en halv time ved en temperatur på 150-200 grader. De lugter ikke kun fristende, men ser også meget appetitvækkende ud. Gyldne skorpe og ost smag vil ikke lade dig falde i søvn på en tom mave.

Søde krakkere til te

Til madlavning nyttig:

 • Et frisk brød (eller ej);
 • Et glas mælk;
 • Nogle sukker (vanilje kan tilsættes);
 • Bare vegetabilsk olie.

Den fremlagte fremstillingsmetode kan med rette tilskrives den enkleste. Så skære loafet i tynde skiver af ovalt eller rund form (som elsker dem som). Først lægger vi hvert stykke i en kogt skål mælk og på samme måde sætter sukkerskålen og bagsiden i smarte bevægelser på et bageplade smurt med en dråbe vegetabilsk olie.

Det vigtigste her er ikke at suge brødet, så det ikke falder fra hinanden, men ikke at bage det tørt, ellers vil der ikke være sukker på det..

Bages til guldbrun, afkøles og drikker te.

kage из морковиGulerodskage er den bedste opskrift, du skal prøve.

Kage med hytteost i en langsom komfur er enkel og ikke generende. Kog det, når du har brug for dessert på kort tid. Opskrift her.

Bagning puff gær dej med æbler, det er meget, meget velsmagende. Prøv vores opskrifter.

Tips og tricks til begynderkokke

Når du vælger form af krakkere, skal du være opmærksom på brøndens farve: sort er normalt skåret i terninger eller terninger og hvide skiver.

Lang holdbarhed har kiks, kogt uden tilsætning af olie. Salt og krydderier gør dem næsten et diætprodukt..

Det er bedst at gemme dem i kludposer eller papirposer. Da de hjemmelavede croutoner hurtigt bliver fugtige og ikke vil være så sprøde som før..

Brug altid kun brugt brød og naturlige krydderier, så vil dit produkt ikke kun have en behagelig aroma og appetitlig smag, men også kunne garantere den sikkerhed, som desværre ikke har købt croutoner.