Dette ukomplicerede produkt i form af en tyk frisk bolle har dukket op på vores bord siden oldtiden. Vi husker alle, hvordan bedstemor kogte dejen ud af det, der blev forladt ved hånden, rullede det ud, stegte det i en stegepande, sørg for at gennembore det med en gaffel..

Derefter overtrækkede hun sine boller med smør og lagde dem i en høj stak. Denne wienerbrød blev brugt i stedet for brød med flydende retter eller udskiftet desserten, hvis du savner det med honning eller dyppet i syltetøj.

donuts на кефире с пудрой и вареньем

Fordelene ved krummerne er i forberedelsens hastighed og opbevaringstid i blød form, især hvis du dækker det med en skål.

Nuværende donuts er noget anderledes, de kan siges raffineret af moderne kokke. Det ligner rødlige små boller, især når du gnider på toppen af ​​pulveret.

Vi lægger kageost, grøntsager eller hakket kød i dejen, hvilket gør væsentlige forskelle fra den indledende præstation..

Det vigtigste ved tilberedningen af ​​donuts er den rigtige portion dejen. Hvis det ikke bliver blødt, vil donut ikke stige, det bliver fladt og for tæt..

Vi tilbyder et udvalg af opskrifter, der har mastret det, du kan nemt fortælle alle, at du ved, hvordan man laver lækre kager på kefir velsmagende og hurtigt..

Klassiske puffs på kefir, stegt i en pande
hvordan быстро и вкусно испечь пышки на кефире
ingredienser Antal
mel 600 g
kefir 350 ml
sodavand 1 tsk
salt knibe
sukker at smage
Oprenset vand 1 kop
vodka 1 spsk. l.
Uraffineret olie 3 spsk. l.
svinefedt 3 spsk. l.
Tilberedningstid: 55 minutter Kalorier pr. 100 gram: 325 kcal

Traditionelle krummer koges i en stor mængde smeltet fedt på en ikke-fermenteret dej. Og denne skål er kun egnet i stedet for brød..

Sigtemel. I kefir opdrætter vi bagepulver, salt og sukker. Giv væskemassen stand i 30 minutter. Når bobler dannes på overfladen, hæld i vodka, bland og tilsæt varmt vand..

kefir и сода

Med partier begynder vi at hælde mel og omhyggeligt røre det, så melboldene ikke vises. Når blandingen bliver ensartet, hæld den uraffineret olie og fortsæt processen med hånden.

Vi går ind муку

Så det bliver bedre at føle testens konsistens, det bliver svagt, lidt viskøst, men ikke klæbrigt til overfladen.

ælte

I en dyb gryde smelter du svinefedt. Vi deler melmassen i tre – fire dele og ruller den langs diameteren af ​​brazeren.

Skåret ud

Vi gennemborer med en gaffel, så luften går ud under madlavning og sætter den første stege.

yngel

Gør dette omhyggeligt for ikke at forbrænde dig selv. Det tager fire til fem minutter (fra to sider). Vi spredte på en stor skål.

I denne version er det ikke længere nødvendigt at smøre med olie, doughnutsene opnås og er allerede ret fede.

Opskrift på bagning med ost

Til smag retter denne skål vagt på khachapuri. Princippet om at lave donuts på kefir er lidt ens, og smagen af ​​smeltet ost i blød tynd dej er simpelthen ikke overførbar..

komponenter:

 • Mel – 550 g;
 • Æg – 1 stk.
 • Kefir – 300 ml;
 • Soda – 0,5 tsk;
 • Salt, sukker – til smag;
 • Ost – 150 g;
 • Solsikkeolie – 5 spsk. l.

Forberedelse: 75 minutter.

Kalorindhold: 342 Kcal / 100 g.

Rør sodavand i varm kefir, lad i 15 minutter, så karbonatet reagerer omsider med det fermenterede mælkeprodukt. Vi lægger sukker, salt og en sked vegetabilsk olie.

Vi kører i et stort hjemmelavet æg og hæld lidt mel. Det er bedre at bruge den højeste klasse, og det endelige resultat vil helt sikkert venligst.

bagning с сыромKnead den løse dej, form en bolle og dypp den i en ren, tør skål. Giv hvile i 30 minutter. Varm olien i en pande. Vi klemmer små klumper fra hovedstykket, ruller det ud på et melet bord, sæt revet ost i midten af ​​bakken, fastgør kanterne.

Bind med palme, og så tynd som muligt med en rullestift. Ifølge denne ordning laver vi alle donuts. Stek i flere minutter til en smuk gulbrun farve. I slutningen dækker vi madpakken og efterlades for at komme i stykker. Hvis du ikke kan vente, kan du straks spise med te.

Sådan bages bagning i ovnen

Tæt bagvedbagningen krummer på kefir, kogt i en elektrisk ovn. De er fedtfattige og er store i form af dessert..

I form kan de støbes ind i noget, selvom de ligner en sømløs..

komponenter:

 • Mel – 700 g;
 • Sukker – 150 g;
 • Bagepulver – to pinches;
 • Kefir – 250 ml;
 • Æg – 2 stk.
 • Margarine – 200 g;
 • Olivenolie – 2 el. l.;
 • Pulver – 50 g.

Forberedelse: 90 minutter.

Kalorindhold: 351 Kcal / 100 g.

Smelt margarinen i en mikrobølgeovn eller en jernskål på komfuret. Vi kører i æg og sukker med sodavand. Alt omhyggeligt æltes, hæld kefir og lad stå alene i syv til otte minutter.

Tilsæt alternerende olivenolie og små portioner mel, og afbryd ikke blandingsprocessen. Når massen bliver tilstrækkeligt tæt, læg den på en tør glat overflade og ælt dejen med palmer. Dæk melskålen med en stor skål og kom ikke ind i 20 minutter.

Vi starter enheden ved 180 ° С. Coat bagebakken med margarine. Rul meget mel i en tykkelse på 2-3 cm og presser rundt muffins med et glas.

Vi gennemborer med en gaffel og distribuerer den i afstand på et ark. Bagt femogtyve minutter. Vi trækker ned de færdige afkølede produkter med pulver og sætter det i en skål.

tærter с рисом и яйцомFra donuts til tærter er det bare en kort tid at gå. Læs hvordan man laver ris og ægkager og meget velsmagende.

Og her er opskrifter til hakket tærter og kartofler. Utroligt yummy!

Til frokost i dag æresuppe med svinekød. Det er forberedt ikke så svært overhovedet, som mange værtinder tror. Her er opskriften selv. Prøv det og se selv.!

Hvordan laver dejen til donuts på kefir uden æg

Der er situationer, hvor enten der simpelthen ikke er æg på hånden eller nogen er allergisk over for dette produkt. Derefter kan du bruge opskriften uden at bruge denne tilsyneladende uundværlige ingrediens til bagning..

komponenter:

 • Mel – 850 g;
 • Soda – 0,5 tsk;
 • Sukker – 5 spsk. l.;
 • Kefir – 1 l;
 • Vegetabilsk olie – til stegning.

Forberedelse: 65 minutter.

Kalorindhold: 321 Kcal / 100 g.

kefir пышки-ромбыKombiner sodavand, kefir, sukker og smør gradvist mel og salt. Indledningsvis opnås en formløs klæbrig masse, men under blanding bliver en mel ballon dannet. Lad ham ligge i 30 minutter.

Rull ud halvdelen på bordets rene overflade, skåret i en speciel kniv i lange strimler, der er to centimeter tyk, og skær dem derefter over. Originale diamanter opnås..

Vi laver huller med en gaffel eller tandstikker og steger i varm vegetabilsk olie. Når der er en brunlig farve, skal du dreje den over på siden. Du kan dække panden med en sil, så der ikke sprøjtes varm olie.

Madlavningstips

 1. Rul ikke dejen på krummer, der er tyndere end en centimeter, de bliver platte og uappetitlige;
 2. Når der hældes olie i en gryde, tæl så, at kagerne flyder ind i det og ikke rører bunden og siderne;
 3. Dejen til donuts skal nødvendigvis omfatte sukker, det hjælper med at holde formen og giver en smuk farve, når den steges;
 4. Den varme olie hjælper med at undgå dejen, som ikke er kogt til slutningen, er rå indeni;
 5. Nogle husmødre anbefaler at sætte semolina i dejen for fluffiness;
 6. Glem ikke, hemmeligheden bag bløde luftdoughnuts – hæld alkohol eller vodka ind i dejen. I færd med madlavning fordampes alkohol, men bagningen er mere øm;
 7. Du kan smøre det færdige produkt ikke med olie, men med almindeligt vand, så bagning vil holde blødhed længere;
 8. Flyt ikke langt væk fra panden: Donuts er forberedt meget hurtigt, og du kan forkæle skålen.

Bon appetit!