Kræbelsalat er blevet en virkelig oplevelse for husmødre. Nem at forberede, det er meget velsmagende og nærende, det vil dekorere ethvert bord.

Enkel madlavning opskrift
hvordan вкусно и оригинально приготовить салат с крабовым мясом
ingredienser Antal
krabbekød 1 pakning (200 g)
æg 5 stk.
majs 1 bank
fedtfattig majones 150 g
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier pr. 100 gram: 220 kcal

Først skal du koge ægene. For at gøre dette, sæt æggene i en kasserolle og læg den minimale ild. Hvis du straks tilføjer ild, kan æg fra for hurtig opvarmning knække. For at gøre æggene kølige, men ikke overcooked, kog dem i 8 minutter, fjern derefter fra varmen og afkøles i koldt vand. Æg skåret i terninger 1×1 cm.

at skære яйца

Krabbekød skåret i stykker. Hvis det var i fryseren, skal du afrimme inden for en time – ellers vil salaten vise sig vandig.

at skære крабы

Åbn en krukke majs, dræne saften og skift majsen i en salatskål. For forsigtigt at dræne saften skal du bare lade topdækslet åbne med en åbner og holde låget lukket, forsigtigt dræne saften fra dåsen.

hæld ud кукурузу

Tilsæt skåret krabbekød, æg og majones til majs.

tilføje майонез

Salat salat og bland. På vilje kan hver portion være dekoreret med en kvist persille eller dill (eller andre grønne grøntsager). Server lidt kølet..

salat готов

Krabbe salat med oliven

Ingredienser påkrævet (til 4 portioner):

 • Krabbekød – 200 gr.
 • dåse majs – 1 kan;
 • 6 æg;
 • 0,5 dåser oliven (eller oliven);
 • 80 gr. mayonnaise;
 • 1/3 langt brød
 • greens – nogle grene til dekoration.

Den gennemsnitlige tilberedningstid er 40 minutter..

Calorie (1 servering) – 397 kcal.

krabbe салатOpskriften på salat med krabbekød og oliven er enkel. Først skal du koge æggene, afkøle i koldt vand, skræl og skære i små stykker. Sæt de hakkede æg i en salatskål.

Der er ingen grundlæggende forskel; ved hjælp af oliven eller oliven til salat er der tale om smag. Det vigtigste er, at de ikke har knogler. Træk oliven ud af krukken og skær dem i cirkler. Tilføj til æg.

Tør kødet lidt, og skær det i terninger. Hvis du planlægger et festligt bord, kan du forlade et par stykker til at dekorere salaten. Tilsæt det til oliven og æg. Træk majsen ud af krukken, spænd den gennem en sigte og tilføj til salaten.

Tilsæt mayonnaise, salt og bland. Øverst kan du sætte et par stykker kød, et stykke citron og dekorere alle med en kvist grøntsager.

Hvis det ønskes, kan du tilføje krutoner. For at gøre dette skal du skære krummen af ​​brødet i små firkanter, drys med olie og tørre i ovnen. Du kan stege i en gryde med tilsætning af olivenolie. Tilsæt croutoner til salat før servering.

Serveres kølet.

kartoffel запеканкаLenten kartoffelgryde – En meget lækker vegetabilsk skål.

Klassisk vinaigrette med bønner – en anden skål, der skal være på vinterbordet..

Opskrift på dumplings med forskellige fyldninger til et par. Du skal lære hemmelighederne af en lækker skål..

Lagdelt Avocadosalat

Væsentlige ingredienser (til 6 portioner):

 • Krabbekød – 200 gr.
 • 3 kartofler;
 • 6 æg;
 • 4 friske agurker;
 • 1 avocado;
 • 100 gr. lavt fedt mayonnaise;
 • grønt – til udsmykning.

Tilberedningstid – 50 minutter.

Calorie (1 servering) – 407 kcal.

Denne opskrift ligner både en klassisk krabbsalat og traditionel mimosa. Salatets vigtigste kendetegn er, at ingredienserne ikke blandes i slutningen, men udmærket lagt i lag.

salat с крабамиFørst skal du koge æg og kartofler. Kartoflerne koges længere, så det skal koges lidt tidligere. For at koge kartofler hurtigere anbefales det at skære det i flere stykker og derefter sætte det i en kasserolle. 5 minutter før saltning.

Kogte kartofler og æg skåret i terninger.

Agurker og krabbekød skåret i stykker. Størrelsen kan varieres efter ønske, men 1×1 cm betragtes som optimal..

Skræl avocados, skåret i to lige store dele, fjern stenen, og skær derefter i små skiver. Avocados skal skives så tyndt som muligt..

Kartofler vil gå til bundlaget. På toppen af ​​kartoflerne ligger et lag majones (halvdelen af ​​det samlede), krabbekød og agurker. Efter det første lag af mayonnaise kan du tilføje peber (valgfrit). Dæk med mayonnaise ovenpå og spred avokado på toppen. Du kan dekorere toppen med et kvist grøntsager og citron. Puffed salat med krabbekød og agurk “Avocado” er klar til at spise.

Serveres kølet.

Salat med krabbekød og tomater

Ingredienser påkrævet (til 4 portioner):

 • 200 gr. krabbekød;
 • 4 kyllingæg;
 • 2 små tomater;
 • 100 gr. hård ost;
 • 2 fed hvidløg;
 • 75 gr. Mayonesa.

Gennemsnitlig tilberedningstid – 40 minutter.

Calorie (1 servering) – 380 kcal.

Du kan sprede den traditionelle salatopskrift ved at tilføje tomater. Hvidløg vil tilføje krydderier og krydderi, men i hvilket tilfælde kan hvidløg udelukkes fra ingredienslisten.

Kog ægene. Den nødvendige grad kan opnås, hvis kogningen efter kogning koges i yderligere 8 minutter, hvorefter de afkøles, skrælles og skæres i små terninger. Tødt kød skåret i tynde skiver.

I sammensætningen kan du bruge enhver hård ost til smag. Ost kan skæres i terninger eller rives gennem et stort rivejern. Skræl hvidløg og finhakket eller hakket.

Til denne salat er det bedre at bruge durumtomater. Hvis tomaterne har en tykk skræl, skal de først hældes med kogende vand i 10-15 minutter – så huden let kan fjernes. Hvis huden er tynd, så kan den blive efterladt. Tomater skal skæres i små stykker, men ikke for små – så vil hele saften frigives.

Bland æg, tomater, krabbekød, tomater og hvidløg i en salatskål, salt og bland med mayonnaise. Stænk med revet ost før servering. Serveres kølet.

Hawaiian salat

Hawaii салат с необычной подачей

Ingredienser påkrævet (til 4 portioner):

 • 400 gr. Hawaiian mix (1 pakke);
 • 200 gr. krabbekød;
 • 3 æg;
 • 80 gr. mayonnaise
 • at smage salt og peber.

Tilberedningstid – 40 minutter.

Calorie (1 servering) – 290 kcal.

Denne opskrift adskiller sig fra klassikeren ved at tilføje en hawaiisk blanding, dermed navnet. Hawaiian mix – et sæt frosne grøntsager, der kun kræver lidt kog eller varme.

Sæt den hawaiiske blanding i gryden og opvarm den i 10-15 minutter. Tilsæt ikke olie.

Kog ægene. Skræl og terninger.

Krabbekød er foroptøet og skåret i små skiver..

Bland Hawaiian mix, krabbekød, hakket æg, salt og derefter fylde med mayonnaise. Bland godt og fjern i 30-35 minutter i køleskabet. Serveres, dekoreret med en kvist grøntsager.

Nyttige tips

For at øge antallet af portioner kan du tilføje ris til salat eller kogte kartofler. Mængden af ​​ris og kartofler kan varieres afhængigt af individuelle smag præferencer..

Oliven eller oliven er perfekt kombineret med kinesisk kål, så for denne variation kan du bruge præcis kål.

Til juiciness kan du tilføje fint hakket løg. I salat vil det næsten ikke mærkes, men vil give en skam (igen for en amatør).

Det er muligt at gøre krabbekødssalat mere nyttigt, hvis du tilføjer et æble eller 1-2 radise, der er rystet gennem et rivejern. Det vigtigste er, at æblet ikke afbryder smag af hovedkomponenterne..

Servering af Krabbe salat er ikke kun muligt i en salatskål, sandwich usødet tartlets fyldt med salat vil være en glimrende mulighed for at servere et festligt bord. Enkel og smagfuld.

Der er en fælles opfattelse, at salaten smager bedre den næste dag, så hvis du har tid, kan du lade den være i køleskabet natten over, det bliver bedre gennemblødt og saftigt.