Hvis den daglige kost afhænger af kalorieindholdet i fødevaren spist, så meget snart begynder det at virke, at der næsten ikke er nogen velsmagende diætprodukter. Af en eller anden grund er alle velsmagende nødvendigvis skadelige for figuren, stigende med sådan vanskelighed faldt vægten.

ostekager с ягодами

Dog kan klassiske retter fremstilles i henhold til særlige kostopskrifter. Herfra mister de kun kalorieindhold, og ikke deres fantastiske smag. Hvilke opskrifter kost cheesecakes kan tilbyde moderne køkken?

Fordelene ved kostbare cheesecakes

Faktisk er cheesecakes stegt cottage cheese. Forberedelse af en skål af høj kvalitet, naturlig ostemasse, du kan gemme de fleste af vitaminerne og sporstoffer i kosten cheesecakes.

For kroppen har en sådan skål en stor fordel:

 • Alle ved, at cottage cheese er god for knoglevæv på grund af dets høje calciumindhold;
 • Dette produkt bidrager til normalisering af metaboliske processer, og som følge heraf bliver kroppen fjernet af overskydende væske og akkumuleret fedt;
 • Cheesecakes er nyttige for mennesker med hypertension, der er på en diæt, fordi ostemasse hjælper med at styrke hjertemusklen;
 • Regelmæssigt forbrug af cheesecakes kan beskytte leveren mod fedme;
 • På grund af at cottage cheese er et nyttigt fermenteret mælkeprodukt, har det en gavnlig effekt på tarmfunktionen, normaliseringen af ​​dens mikroflora.

Som du kan se, har cheesecakes en kompleks virkning på kroppens systemer, hvilket hjælper med at genoprette skader forårsaget af regelmæssig kosternæring. På grund af dette, samt tilgængeligheden af ​​let fordøjelige proteiner blev cheesecakes favoritret af alle dieters..

Nogle vigtige tips før madlavning.

Klassiske cheesecakes – et meget højt kalorieindhold, på grund af det høje fedtindhold i ostemassen og den efterfølgende stegning i solsikkeolie. Sådan laver du en så sund kost?

  ostekager со сметаной

 1. Du bør bruge enten fedtfattig eller fed ostemasse;
 2. For at forbedre smagen af ​​cottage cheese pisket blender. Det er også tilladt at tilføje en lille del af fedtfattig yoghurt;
 3. Hvis du ikke kan nægte at lave ostekage, så skal du vælge olivenolie i stedet for grøntsager. Men det er bedre at lave mad i parret eller i ovnen.
 4. I stedet for hvedemel tilsættes havregryn eller klid;
 5. For at gøre cheesecakes søde, bør du bruge en sukker erstatning..

Kostost ostemasse fra hytteost i ovnen

Klassisk opskrift

Bland et æg med to Art. skeer af sukker, en lille mængde salt og yndlings krydderier (vanilje, kanel eller kardemomme).

cottage cheese смешайте с яйцами

Til den resulterende ægmasse tilsættes 400 gram hytteost, helst skummet, og bland hele blandingen til en homogen konsistens. Nu er det muligt at danne kødostekoteletter. For at gøre det nemmere at ligge bag huden, bør du bruge olivenolie, som smør hænder.

fedt противень

Den samme olie bruges til at smøre gryden. På den lagde ostemassen ud og bages i ca. tyve minutter. Tilberedningstiden kan justeres i henhold til ovnen..

ostekager выпекать

Du kan spise denne velsmagende skål med creme med lille fedtindhold..

ostekager готовы

Banan Cheesecakes

Bland i retter ½ kg kageost, ½ en banan, 2 æggehvider, 2 el. skeer af semolina. Tilsæt nogle tørrede abrikoser eller dampede rosiner. Har en homogen masse, danner ostekage i form af små bolde. Vi bage osteekager på et bageplade med pergamentpapir i ca. en halv time, indtil de er klar.

I denne opskrift blev klassisk mel erstattet af semolina – takket være dette er cheesecakes bløde og taber klæbrighed..

Kost Chokolade Opskrift

ostekager с шоколадомDrømmen om alle kvinder er at lave en skål med chokolade og tabe sig. I denne opskrift er der ikke kun kakao, men også bitter chokolade – for dem der ikke kan leve uden det..

Ved ½ kg cottage cheese skal du tage 2 æg, 2 spsk. kakao skeer og ½ spsk. kosten fructose. Bland alle, tilsæt havregryn eller rismel – ca. 1 kop, se på konsistensen. Vi danner syrnichki, vi placerer på et bageplade. Bages i 20-25 minutter indtil øm. Den færdige skål sprinkles med bitter chokolade, som du skal grille eller hugge..

Advarsel! Til denne opskrift skal du kun tage ægte kakao – Nesquik-produkterne virker ikke, det er for højt i kalorier..

Madlavning ostekage med havregryn og uden mel

Der er mange sorter af ostemasse beslutningstagere, selv kostbare dem. Der er masser at vælge imellem. Nu lærer vi at lave mad ostekurdere fra cottage cheese uden mel og havregryn..

Klassisk opskrift

Rør i en dyb skål 180 gr. hytteost, 4 æggehvider. Til ostemasse-ægmassen tilsættes 3 el. ske havregryn, færdigmalet i en kaffekværn. Alle ingredienser skal blandes godt, danne kager og steg dem uden olie i en stegepande med non-stick coating..

Havregryn og Apple Opskrift

Har du brug for en simpel og hurtig opskrift på lækre cheesecakes med havregryn? Lager op på æble og kog for fornøjelse!

ostekager овсяные400 gr. cottage cheese skal tage 1 æggehvide, 3 spsk. skeer af havregryn, æble, 1 spsk. en skefuld majsstivelse, salt til smag og nogle kanel.

Til at begynde skal du gnide et æble på en fin rist. Skalet kan ikke renses, og indeholder desuden de fleste vitaminer.

Den resulterende appelsauce mos tilsatte en blender med cottage cheese og æggehvide, stans til en enkelt konsistens..

Nu kan du tilføje de resterende ingredienser – kanel, salt og havregryn. Resultatet skal være en tæt masse, hvorfra man nemt kan lave cottage cheese kager..

Hvis dejen viste sig at være vandig, skal du tilføje flere havregryn. Resultatet sendes til ovnen i en halv time.

For at ostmejerne skal være godt ristede, skal du desuden rulle dem i havregryn, så i løbet af processen holder dejen ikke fast i dine hænder, du skal fugtige hænder før hver støbning.

Ostkager som en del af Dukan-systemet

Klassisk opskrift

For at lave canonical cheesecakes udover cottage cheese, er følgende ingredienser nødvendige: 1 æg, 20 gr. majsstivelse og 5 søde sødestoffer. Dette er baseret på en standard (175 gr.) Pakke med cottage cheese. Denne skål bages i ovnen i en halv time.

Havreklid Cheesecakes: 2 forskellige smag

I denne opskrift vil vi fortælle om den grundlæggende sammensætning, som det er let at eksperimentere og prøve forskellige fyldninger..

Ved 6 spsk. skeer af cottage cheese tage 2 el. skeer af klid, 1 æg. Bland, tilsæt en lille mængde kefir eller fedtfattig yoghurt for at få en plastmasse, der kan holde formen.

Hvis du vil have klassiske cheesecakes, skal du tilføje grøntsagerne (f.eks. Dild) til blandingen og bage ostemassekagerne i ovnen. I slutningen af ​​stegning kan du drysse ostekager med en lille smule ost..

Hvis ostemasse kage er planlagt til at blive anvendt som en sød skål, så i stedet for grønne, tilsæt et sødemiddel til ostemassen og tilbered parret for et par.

Disse opskrifter kan bruges fra den første fase af vægttab ifølge Dukan-systemet..

Kakaoostkager

Bland i en dyb skål følgende ingredienser: 400 gr. hytteost, 1 æg og 2 spsk. skeer af kakao, stivelse og pulveriseret mælk. Tilsæt lidt bagepulver (ca. 1 tsk.) Og sukkerstatning. Vi laver ostemasse fra blandingen og bages som det er praktisk – enten i gryden uden olie eller i ovnen i ca. 20 minutter.

Goji bær opskrift

I dag kan de populære goji bær være en glimrende del af cheesecakes til dem, der er på “Dukanov” kost. Sandt nok vil kogepartiet blive kogt lidt længere på grund af, at disse bær (2 spsk i henhold til opskriften) bliver nødt til at blive gennemblødt i omkring fyrre minutter og derefter tørret lidt.

Hytteost fra pakken forsigtigt æltet, tilsæt 2 spsk. skeer af havregryn, 1 æg, salt til smag (helst hav). Tilberedte gojibær tilsættes til ostemassen. Alt blandes, hældes i små former og bages i ovnen i ca. 20 minutter..

surnikiSådan tilberedes ostekurver i ovnen, en opskrift, som du skal prøve.

Den klassiske opskrift på ostemasse ostemasse her.

Hvordan laver man en hjemmelavet saftig og velsmagende ost, opskrift.

Apple ostemasse med gulerødder

Ved at blande hytteost, æbler og gulerødder kan du få et velsmagende og sundt produkt. Og på grund af manglen på mel og ordentlig stegning viser det sig, at parret er meget kostbart..

250gr. cottage cheese mix med 4 UF. l. semolina og 1 æg. Knead indtil glat, tilsæt fint revet to æbler og en stor gulerod. Til sødme, tilsæt lidt kanel og 5 oz. vaniljesukker. Blandingen kan også omfatte 2 spsk. sukker sukker eller tilsvarende med hensyn til mængden af ​​sukker erstatning. Æble-ostekærder med æbleost og gulerødder bagt i ovnen i små dåser i ca. 15-20 minutter.

Tak for din opmærksomhed! Se din figur og nyd dit måltid!