Kagernes originale udseende vil lette stemningen hos gæsterne og gøre en almindelig dessert til et lille nytårsmirakel. Hjemmelavet kage vil gøre det muligt for værtinden at demonstrere deres kulinariske færdigheder og evne til smukt at arrangere skålen.

Forskellige figurer, produkter fremstillet af chokolade og mastik, kager af usædvanlig form – ethvert wienerbrød kan blive et mesterværk.

Nytår торт со снежинками

Funktioner og regler for udsmykning af kager til nytår

Forberedelse af en dessert til det nye år er forskellig fra den sædvanlige madlavning – på denne dag udover søde sager skal du stadig lave et stort antal salater, appetitvækkere og varme retter. Manglende erfaring påvirker også – kager med nytårs tema skal jo kun koges en gang om året..

Funktioner kage dekoration:

 • Intet behov for at gøre dekorationer på kagen for fedtede – på feriebordet og uden det er der nok mad tungt for maven;
 • Det er nødvendigt at øve sig i oprettelsen af ​​smykker. 31. december vil være tilstrækkelig omhu, og det vil være svært at lære noget nyt i ugerne før ferie.

Cake Decorating Regler:

kage лесной

 • Må ikke misbruge kunstige farver, især hvis blandt gæsterne er små børn. Smuk farve af produktet kan gives ved hjælp af bær af juice;
 • Når du dekorerer en kage, må du ikke overdrive det med dets design – produktet skal være stabilt, og dekorationerne holder det sikkert;
 • Må ikke sigte at lave en nøjagtig kopi af kagen fra billedet – ofte skabes de smukkeste dekorationer alene, når de er i færd med fremstillingen, dækker det inspiration.

I tilfælde af mislykkede designforsøg er der ikke behov for panik – du kan altid rette eller skjule fejlen ved at tilføje nye dekorationer til konditoriet.

Sådan dekorerer du en kage til det nye 2017 år af rooster

Der er masser af måder at dekorere en færdig kage på, men vi må ikke glemme, at årets hane kommer, og han har sine egne præferencer. Rooster foretrukne behandler er frø, nødder og popcorn. Hvis alt dette ikke er planlagt i kageens udsmykning, så kan kagen selv være korn eller næringsstoffer.

Cake dekoration muligheder:

 • Marcipan figurer.

I år er den faktiske figur af en hane på det færdige produkt. En fugl kan let støbes på grund af sin enkle form..

For at lave en hane har du brug for marsipan – plast mandelpasta (helst flere farver) og færdigheder i håndtering af ler. Færdiglavet marcipan kan købes i butikken ved at vælge de rigtige farver til din pik..

udsmykningen тортов петушком

Først danner vi en krop i form af en dråbe, så laver vi et hoved ud af en bold. Vi skaber vinger og hale fra marsipan kager, klippe fjer med en kniv. Fra rød marcipan tilføjer vi kammusling, næb og skæg til hovedet. Sort farvestof trækker øjne.

En kylling og et par kyllinger kan føjes til hane..

 • Chokolade dekorationer.

Chokolade til dekoration smeltes og hældes i en wienerbrødpose. Denne chokolade kan drages med åbent snefnug, juletræer, snedrift. Tallene kan placeres i kagen lodret – denne udsmykning vil være meget elegant.

Ved skæring af kagen vil tallene blive beskadiget, så dekorationen af ​​kagen er bedre i skåret form. Eller gruppér dekorationerne, så de ikke falder under snitlinjen. Hvid chokolade giver dig mulighed for at skabe en rigtig “sne”, og fra mørket får du smuk gran.

kage с елочкой

 • Sukkerelementer.

Denne metode er velegnet til begyndere, der ikke er sikre på, at de vil være i stand til at lave smykker på egen hånd. I konditorierne er et stort udvalg af færdige sødt figurer: disse er skinnende perler, snefnug, stjerner, blade. Fra dette sæt kan du sætte et billede eller arrangere kanten af ​​kagen.

sukker украшение тортов

 • Frugt dekoration.

En frugt ornament vil være mere nyttigt end et sødt design. Du kan bygge et juletræ fra det grønne kød af kiwi frugt og tilføje bær til det legetøj. Eller skære forskellige former ud af frugter og læg kagefladen ud. Også lyse bær perfekt dekorere nytårs dessert.

frugt украшение

 • Iscreme.

Skær papirets stenciler af billeder, du kan sætte dem på kagen og drys overflødigt med overflødigt pulveriseret sukker. Med det kan du tegne hele billeder på konditoriet..

Nogle varianter af smykker kan kombineres med hinanden, andre ser bedre ud uden unødvendige elementer. Før du starter produktdesign, skal du beslutte dig for designet og holde fast ved det..

sukker пудра

Måder at dekorere nytårs kage med mastik og opskrifter til forberedelsen

Mastik er et sødt og meget plastmateriale, som du smukt kan lave en kage på. Forskellige figurer er lavet af mastik. Farvestoffer vil male mastiks og tilføje lysstyrke til det færdige produkt.

Du kan købe færdiglavet masse, men den mest lækre sukkerpasta opnås ved hjemmebrug.

Marshmallow mastik

Marshmallow mastic er hurtigt forberedt og nem at bruge: Den er jævnt farvet, let at rulle ud og tager enhver form..

For at forberede mastik skal:

 • Marshmallow (marshmallow) – 100 g;
 • Iscreme – 1 kop;
 • Vand – 3 el. l;
 • Smør – 1 el. l.

Skær marshmallow i små stykker, dæksel med vand og sæt i et vandbad. Når marshmallow begynder at opløses, skal du tilføje olie til gryden. Efter at marshmallow bliver homogen, er det tid til at fjerne det fra ovnen..

at smelte маршмелоу

Nu skal du tilføje pulveriseret sukker og blande masse uden at stoppe..

tilføje пудру

Hvis skeen sidder fast, rør massen med dine hænder..

rør op тесто

Mastik skal føles som elastisk dej, den er klar, når den holder op med at holde sig i hånden..

at gøre фигурки

Gelatinebaseret mastiks

Fra denne mastik er det meget bekvemt at skulptere figurer og dekorationer..

Til madlavning skal du:

 • Gelatine – 10 g .;
 • Vand – 2 spsk. l.;
 • Citronsaft – 1 tsk;
 • Flødesukker – 500 g.

Gelatine gennemblødes i vand i 20 minutter og opvarmes derefter over lav varme, indtil den er helt opløst. Massen skal omrøres og må ikke koges.

Hæld halvdelen af ​​issukket på bordet og dannes et hul med en hul ud af det. Hæld citronsaft med gelatine ind i det og ælt mastiks, gradvist tilsætte det resterende pulver. Du skal røre indtil homogenitet, og derefter pakke massen med klæbende film og læg det kort i køleskabet..

en tærte из морковиEn simpel gulerodskageopskrift – velsmagende og sund.

Læs hvordan man laver en lækker mascarpone creme..

Luksus pandekage kage fra kondenseret mælk og creme fraiche ifølge vores opskrift.

Mælk mastik

Dette er en universel mastik – det er bekvemt at oprette både dekorationer og belægning til en kage..

For at forberede mastik skal:

 • Tør mælk – 180 g;
 • Kondenseret mælk – 1 bank
 • Caster sukker – 180 g;
 • Citronsaft – 1 spsk. l.

Sukkerpulver kombineres med pulvermelk, citronsaft tilsættes, og alt er blandet. Nu tilsæt gradvis kondenseret mælk og rør massen til en tæt tilstand. Hvis mastikken smuldrer, tilføj lidt mere citronsaft..

Måder at dekorere nytårs kage med mastic

 • Vævning kager.

Ved hjælp af mastic skabes en glat overflade på toppen af ​​produktet og dets sider. For at dække med mastiks skal overfladen af ​​kagen være nivelleret – der må ikke være nogen stød eller grober.

Forbereder mastik til belægning, skal den rulles ud til en tykkelse på 5 mm. Dæk produktet med mastik skal omhyggeligt udjævne alle folderne og afskære overskuddet med en kniv. Hvis mastikken ikke er meget smukt påført, kan du skjule fejlene ved at dekorere det – figurer, isning eller påskrifter med creme vil gøre.

tætsiddende тортов

 • Skulpturerede kompositioner.

Tallene af varierende kompleksitet er lavet af mastik. Til deres produktion kan du købe færdige frimærker – mastic anvendes i dem, og efter at figuren er presset ud af formen. Tallene er også støbt manuelt – mastikken ligner plasticin i konsistens, så selv børn kan klare modellering.

Regler for arbejde med mastik:

tal из мастики

 • Til mastiks er ikke klæbrig til bordet, det skal strøges med stivelse;
 • Det er nødvendigt at opbevare mastikken i en hermetisk lukket beholder, således at hverken luft eller vand vil forstyrre massens konsistens;
 • Masticerede produkter kan allerede smøres med en opløsning af vodka og honning (1: 1). Duften af ​​vodka fra produktet vil forsvinde, og tallene og glasurerne vil få et spejlskinne;
 • For at opnå en lys farve fra mastiks, under fremstillingen af ​​blandingen, kan du tilføje farve juice: rødbeder, blåbær, kirsebær;
 • Ved tilsætning af farvestoffer til mastiks skal massen blandes grundigt for at opnå en ensartet farve..

Idéer til udsmykning af nytårs kage

I det nye år omgiver magi os overalt. Du kan endda lave det selv ved hjælp af en usædvanlig kage..

Originale ideer til udsmykning af kagen i 2017:

 • Glødende hus.

Gør og glasur kikshus vil tage meget tid, men effekten af ​​en sådan kage vil være betydelig. LED’en er placeret inde i huset, og kagen serveres i et rum med dæmpet belysning. Takket være lyset i vinduerne kommer huset straks til live, og kagen selv huskes i lang tid..

kage светящийся домик

 • Kropsform.

Ved hjælp af en stor mængde mastik kan en almindelig kiks være dekoreret som et symbol på det nye år 2017 eller et stort juletrælegetøj..

kage игрушки

 • Vaffelbehandler til børn.

Hvis en separat feriekage er tilberedt for børn, så kan den enkelt og lækkert indrettes med ævlepinde. Børn vil nyde den smukke udsigt over sprøde behandler..

kage с вафлями

Ved at servere dessert, i stedet for almindelige stearinlys kan du købe bengalsk lys – så vil indtryk af produktets usædvanlige udseende blive endnu stærkere..

konklusion

Ved dekoration skal kagen være opmærksom på følgende punkter:

 • Du skal i forvejen tænke på design af kagen og de produkter, der er nødvendige for dens fremstilling;
 • I mangel af erfaring med at dekorere konfekt, bør du øve og mestre alle nyanser i det nye år;
 • Alle produkter skal være friske, hvis det er muligt, brug mere naturlige ingredienser – frugt, bær, nødder;
 • Når du dekorerer en kage, skal du sørge for at stoppe på det tidspunkt – et stort stykke af forskellige dekorationer kan se sjusket ud.

Usædvanlig og smukt dekoreret kage vil være den bedste gave til hele familien..