Leveren er kendt som en naturlig kilde til A-vitamin, og mange læger anbefaler det, men ikke alle kan lide smagen. Nogle finder den karakteristiske biprodukt smag usædvanlig, andre klager over stivhed og vanskeligheder ved forberedelsen. Imidlertid er leveren i mælk nydt af absolutte flertal – skålen er meget mere aromatisk, har en blødere struktur og bliver fyldigere i smag..

De, der er ved at forberede for første gang opmærksom på, at smagen af ​​leveren afhænger af dens forberedelse – det er nødvendigt at fjerne alle spor af galde, godt rengøres af vener og vener, fjern filmen og først derefter lagt i blød, den eneste måde du kommer til at tilberede en lækker sund fad!

Enkel opskrift
hvordan вкусно приготовить печень в молоке
ingredienser Antal
leveren 0,5 kg
af mælk 300 ml
løg 1 stk.
magre olier til stegning
salt og peber at smage
Tilberedningstid: 45 minutter Kalorier pr. 100 gram: 180 kcal

Nogle gange vil du lave noget velsmagende og sundt, men ikke stærkt nok til at stå langsomt ved ovnen. I en sådan situation vil en simpel opskrift på stegt lever i mælk være nyttig, hvilket giver dig mulighed for hurtigt og velsmagende at give din familie en sund middag..

Lever rent af film, blodårer og blodpropper. Skær i 0,5 cm halm, hæld mælk i en halv time. I mellemtiden rengør løget, det skal skæres i halve ringe eller terninger – det er ligegyldigt.

at rydde печень

Varm smørret i en gryde og steg legen i den, forbrød den i mel eller fintmalet brødsmuler.

yngel печень

Steg ikke længe – ca. en og en halv til to minutter på den ene side. Stænk løget, og lad det ikke brænde, steg i endnu 3-4 minutter.

tilføje лук

Tilsæt salt og krydderier til mælken fra under leveren og hæld det i panden. Sammen laver vi yderligere fem minutter. Sprinkle med finhakket persille og hvidløg, når det serveres. Dette vil tilføje en behagelig aroma til skålen..

 

Kyllingelever med løg i mælk

En sund lever kan være meget velsmagende. Denne opskrift hjælper med at sørge for dette – skålen er delikat, aromatisk, den smelter direkte på tungen. Forberedelse er meget enkel og nem. Desuden ud over høj smag har kyllingelever mange fantastiske kvaliteter, der forårsager stimulering af immunitet.

ingredienser:

 • 300 g kyllingelever
 • 1 glas mælk
 • en løg;
 • krydderier: salt, sort allspice, muskatnød.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Kalorier pr. 100 gram: 140 kcal.

Vask leveren, hvis der er overskydende fedt – skæres af og derefter skæres i halvdelen.

Skær løg i små nok terninger, så siden af ​​3 mm er.

Stej løgene i en pande, indtil de er gyldne (5-8 minutter), lad dem ikke brænde. Hæld derefter i mælk, salt, tilsæt krydderier og lever. Dæk med et stramt låg, reducer varmen og fordamp i 15 minutter. Som følge heraf skal hovedparten af ​​mælken fordampe, hvilket giver ømme, lækre stykker lever i en tyk sovs..

fuck up классическийHjemmelavede hakket kødboller – et par opskrifter, der hjælper dig med at gøre fadet endnu mere smagfuldt.

Fyldte æg – opskrifter med fotos og trin for trin anbefalinger af denne vidunderlige og enkle snack.

Opskriften til lækker kebab fra kylling i ovnen, læs hvordan man laver mad, denne skål er meget velsmagende.

Oksekød i mælk med løg royally

Det er kendt, at de bedste retter serveres på tsarens bord og oksekød lever i mælk med løg er ingen undtagelse. Delikat, velsmagende og meget sund lever, tilberedt efter denne opskrift, vil ikke forlade nogen ligeglad!

ingredienser:

 • 600 gram leveren;
 • 150 gram puffekage;
 • 3 kyllingæg;
 • 0,5 liter frisk mælk;
 • en stor løg;
 • brødmel, salt, peber.

Tilberedningstid: 2 timer.

Kalorier pr. 100 gram: 360 kcal.

Når leveren er rengjort, fjern filmen og alle striber, blød 30 m i mælk.

Skåret slagteaffaldet skal være de samme stykker til jævnt kogt..

Efter at have lavet en citron fra æg og krydderier (beat), dunke stykker lever derinde, bredet i mel og steg i varm olie 2 m. På hver side.

Vi tager en lerpotte og lægger ud i det lag af leveren, hakkede løg i tynde halvringe, indtil vi fylder den til toppen. Opløs lidt salt og peber i mælken og hæld den i en gryde. Nu ruler vi dejen, børster med rester af ægblandingen, dækker potten med dem, strammer på kanterne og klemmer den for at danne et spiseligt låg. Skib til forvarmet 180º ovn i 40 minutter.

Oksekød leveret med grøntsager i mælk

hvordan дома

Stewed lever med grøntsager er en velsmagende og tilfredsstillende skål, hvor noter af forskellige smag harmonisk supplerer hinanden. Mest sandsynligt vil en duet mælk, kød og grøntsager i denne opskrift overraske dig med sin sarte smag. Skålen er berømt for sin næringsværdi og gavnlige egenskaber..

ingredienser:

 • 0,5 kg oksekød lever
 • 0,3 liter frisk mælk
 • 2-3 fed hvidløg;
 • 2 medium løg;
 • 2-3 kartofler;
 • 50 gram gulerødder
 • 100 gram dåsebønner (hvis ønsket);
 • 2-3 spsk creme creme;
 • 1 tsk med en hvedemølle;
 • vegetabilsk olie til stegning;
 • salt, peber, jorden (rød og sort).

Tilberedningstid: 2 timer.

Kalorindhold på 100 gr .: 270 kcal.

Biproduktet skal gennemblødes i mælk i mindst en time og derefter rengøres af alle blodårer, film, tørrede blodrester. Det skal skæres i lige store dele, kan være stropper eller skiver, det vigtigste er, at tykkelsen er 0,5 cm lige. Skræl løgene og skær dem i pæne halvringe med en tykkelse på 2-3 mm.

Skræl og skær i strimler med en kant på 4-5 mm kartofler. Vi skærer gulerødder i terninger på 2-3 mm. Bryst leveren i mel og steg i en forvarmet vegetabilsk olie i en stegepande. På hver side i 2 minutter, hvis der skæres i strimler, blandes med en træspatel en gang i minuttet i 4 minutter..

Tilsæt derefter løg, kartofler, gulerødder til leveren og uden at lade dem brænde, steg i endnu 3 minutter. Nu er det tid til at tilsætte bønnerne uden marinade og hæld mælken i panden (fra under leveren), det skal bare næppe dække leveren.

Omrøring regelmæssigt, gryderet i 5 minutter. I en separat gryde skal du lave en blanding af creme fraiche, 1 tsk. mel, krydderier – grundigt ælt alt til homogen, hæld i panden og hold den over lav varme i yderligere 3 minutter. I mellemtiden hugge hvidløg meget fint – de skal drysses den varme skål før servering.

Bagt svinelever i mælk

appetitvækker

Enhver lever, der er lavet med mælk bliver meget smagere, blødere og mere aromatiske, vil denne opskrift fylde din sparegris med guldopskrifter.!

ingredienser:

 • 0,5 kg lever
 • 1 glas mælk
 • 2 medium løg;
 • kyllingæg;
 • mel til opdræt;
 • salt, peber;
 • vegetabilsk fedt til stegning.

Tilberedningstid: 1 time og 30 minutter.

Kalorier pr. 100 gram: 260 kcal.

Leveren skal grundigt rengøres og derefter skåret i skiver. Klipp ikke for tyndt – 1 eller 1,5 cm vil bare være lige. Salt ægget, tilsæt en spiseskefuld mælk og slå til skum. Hæld denne blanding af leveren.

Mens biproduktet er gennemblødt, skære løget tyndt. Hæld nogle fedt i en varm stegepande og steg legen, rul det først i opdrættet. Du skal stege hurtigt – omkring halvanden og halvt på siden af ​​et stykke.

Vi opvarmer ovnen til en temperatur på 180-200 grader, og i mellemtiden i olien, hvor leveren blev stegt, steges løgene – 5-7 minutter. Smør et bageplade eller en bageplade, læg leveren i et jævnt lag, salt og peber.

Strø med løg på toppen og hæld forsigtigt over mælken. Bages 25 minutter. Skålen går meget godt som med en skål, og som en selvstændig – med enhver sauce.

Opskrift på lever i mælk med svampe i en langsom komfur

Lever med svampe er en meget velsmagende skål, men ikke alle ved, at denne skål godt kan koges i en langsom komfur, hvilket gør den endnu sundere..

ingredienser:

 • 0,5 kg lever
 • en løg;
 • 400 ml mælk
 • panering;
 • salt, peber og olie til stegning;
 • 200 gram friske eller frosne svampe (de skal tøses og kondensat fjernes).

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorier pr. 100 gram: 195 kcal.

Vask leveren og rengør den af ​​film, levet, blodpropper. Lever hæld mælk i et par timer. Svampe, hvis det er muligt, er det bedre at tage østers champignon eller svampe. De skal sortere ud, skære i halvt og vaske, dræne i en kolander.

Hæld løget fint. Smør fedtet på flaskekålen og steg løgene op. Hvis din multivarki ikke har en særlig stegningstilstand, kan du vælge “bagning” -tilstand og lade låget stå åbent.

Når løgene bliver gyldne, skal du rapportere svampene og fortsætte med at omrøre regelmæssigt for at stege, indtil fugtigheden er helt fordampet. Mens svampe er brændt, fjern leversne fra mælken og skær i 0,5 cm. Løsn ristebog og tilsæt en spiseskefulde vegetabilsk olie til den, varme.

Damp leveren, og steg derefter på begge sider i en langsom komfur med låget åbent. Rapport svampe og løg på toppen af ​​leveren, salt, peber, og hæld den resterende mælk, så det ikke var over niveauet for produkterne, og deres knapt gemt i, og gryderet – uden at lukke låget til fordampning af ekstra saft.

Du vil blive overrasket af parabolens sarte smag og saftighed..

Tricks af erfarne kokke

En professionel kok eller værtinde med mange års erfaring har allerede flere vigtige hemmeligheder, der giver dig mulighed for at tilberede leveren i mælk mere lækkert og hurtigt.

Vores tips hjælper dig med at føle sig trygge i køkkenet og forbløffe dine kære med dygtighed og virtuositet:

 1. Når du vælger en lever, skal du altid prøve at tage den med skarpe kanter. Hvis regionen er hævet, næsten afrundet – køb ikke, dyret har lidt af, lider af inflammatoriske processer i kroppen;
 2. Sørg for at foretage et snit i leveren selvstændigt og nøje overveje en frisk afskårne – hvis der er en lille gul ært 3-4 mm i diameter, så i hvert fald ikke køber et biprodukt, ikke lave mad og ikke spiser – leveren er inficeret tsepnem (parasit).

Vær opmærksom!