Skålen i gryden ser altid speciel ud. Det viser sig ikke kun utroligt velsmagende og duftende, det oprindelige udseende tiltrækker øjnene for alle gæster..

kartoffel в горшочке мясо

En almindelig plade erstattes af ler eller keramiske gryder, som ser meget flot ud på en festlig eller afslappet middag..

Pot Pot Discord

Størrelsen på varerne varierer fra de mindste cocottene til kapacitive familiepotter. Hvis parabolen er planlagt til servering for hele familien, er en kapacitet på ca. 2 liter meget velegnet..

En ejendommelig udskiftning af panden vil se meget originalt ud i den moderne indretning af lejligheden..

Portion potter har normalt et maksimalt volumen på 0,5 liter. Denne størrelse af opvasken kan godt tilfredsstille en voksen mand, og endnu mere for børn og kvinder.

Bedre til madlavning i ovnen egnede keramiske beholdere. De tolereres godt af varmen og påvirker ikke smagen af ​​fadet. Men dette gælder kun for glaserede gryder, ellers kan værtinden få en skål med fremmede lugte..

At vælge potter, du skal overveje, hvor mange portioner af mad der vil blive forberedt på én gang. Beholdere med håndtag tager mere plads i ovnen, så det vil tage meget tid at lave mad til et stort firma..

Det bør håndtere keramiske potter. I ovnen skal de placeres, inden den opvarmes, da skålene kan briste fra pludselige temperaturændringer..

Efter madlavning anbefales det ikke at sætte puljen på en kold belægning for at undgå de samme problemer..

Kogning kylling med kartofler
hvordan вкусно приготовить курицу с картошкой в горшочке в духовке
ingredienser Antal
kyllingefilet 2 stk.
kartofler 4 stk.
gulerødder og løg 1 stk hver.
hvidløgskage 2 stk.
friske chili peberfrugter halvdelen af
vegetabilsk olie 1 spsk. l.
kogende vand 200 g
salt at smage
persille 4 stængler
tørrede løv blade 2 stk.
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier pr. 100 gram: 85 kcal

Der er mange opskrifter, hvor der findes en kylling med kartofler. Måske er dette den perfekte kombination af produkter til rådighed for et stort antal mennesker med eller uden madoplevelse..

Kyllingen i gryden er kogt hurtigt, du behøver ikke at følge den specielt, det vil vise sig nøjagtigt velsmagende og duftende.

Skræl og vask kartoflerne, skåret i terninger som om til suppe. Fjern huden fra grøntsager.

Rist rodfrugten, terningløg og hugge hvidløgene. Skyl fileterne i rindende vand, skåret i vilkårlige stykker. Chile finhakket.

kotelet филе курицы

Vasket persille finhakket. I begge potter hældes 0,5 st. l. olie og lappeskål.

Først passer kyllingen, lidt salt den. Derefter har et lag af gulerødder og løg, chili og kartofler også et lille krydderi.

lægge ned филе

Drys skålen med hvidløg, grønne, hæld kogende vand oven på fadet og læg det i en gryde. Placer gryderne i en kold ovn, dække dem med låg og tænd den i 180 grader i 45 minutter..

kuriza-s-kartoshkoy-v-gorshochke3

Klar gryder til at lægge på en plank af træ eller et håndklæde, vent indtil de køler lidt ned og kan serveres.

kartofler готова к подаче

Svampe vil krydre op i skålen

Svampe i enhver variation med kylling er dømt til succes. Deres sarte aroma forbedrer smagen af ​​enhver skål, og i kombination med kylling og kartofler bliver den endnu mere tilfredsstillende og smagere..

En sådan tandem vil være et godt alternativ til kød med en sideskål på festbordet, fordi keramiske retter vil give en fade af sofistikation..

For 2 portioner af stuvet kylling med kartofler og svampe i en gryde skal du bruge:

 • 4 kartofler;
 • 200 gr. friske svampe (mushroom);
 • 300 gr. kyllingfilet
 • 1 løg;
 • 1 selleri stilk;
 • 2 spidse af koriander;
 • Salt og krydderier til kartofler i ovnen;
 • 2 fed hvidløg;
 • 3 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • 2 laurbærblade.

Skræl grøntsager. Skær løg og kartofler i små terninger, hugse hvidløgene. Skyl korianderne og hak fint..

stege из курицы с картошкой
Vask selleri og skær i skiver. Vask svampe, skåret i plader. Vask kylling og skær i langsgående strimler, salt og peber.

Hæld 2 el. l. Olie på en varm stegepande og steg i svampene i 3 minutter. Tilsæt løg og gryder sammen i yderligere 5 minutter..

Hæld en halv sked smør ind i gryderne og læg kyllingen på bunden. Sæson med salt og krydderier. Top løg løg og svampe lag, og derefter selleri og kartofler, som også smager med krydderier. Det endelige lag – koriander og hvidløg med løvblad.

Sæt beholderne med fadet under lågene i en kold ovn med 200 grader. Efter 40 minutters slukning skal du kontrollere parabolens parat og du kan slukke for ovnen.

Vand kan ikke bruges i denne opskrift, da svampe med løg vil blive stuvet i deres egen saft i en gryde, og så vil alle grøntsager lade saften.

Oste skorpe – et løfte om smukke retter

Uanset hvilke ingredienser kokken kan tilføje til gryderne, vil der altid være en smuk skål. Der er ingen tvivl om dens kvaliteter, og osteskorpen vil tilføre mysterium, fordi alle gæsterne vil være interesserede i at vide, hvad der ligger under det duftende lag.

For 4 portioner kyllingefilet med kartofler og osteskare i ovnen skal du tage:

kartoffel с мясом в горшочке

 • 1 stor gulerod
 • 600 gr. kyllingfilet
 • 2 løg;
 • 8 kartofler;
 • 400 gr. hård ost;
 • Salt til smag;
 • 200 gr. varmt vand;
 • 0,5 tsk. knust (rød) peber og paprika;
 • 60 gr. olivenolie;
 • En flok frisk dild.

Dild vask og finhak. Skræl grøntsager og vask. Dice gulerødder og løg, kartofler i terninger.

Vask kyllingefilet og hugge tilfældigt. Rist ost traditionelt på en grov rivekniv. 30 gr. Hæld smør på en varm stegepande, og sæt om kylling i et par minutter, steg i 5 minutter.

Tilsæt grøntsager til den, stuvning i yderligere 5 minutter, krydder med salt, paprika og rød peber. I bunden af ​​gryderne sættes kylling med løg og gulerødder, forfyldning 15 g. olier.

Sæt kartofler på toppen og tilsæt lidt salt. Tilsæt 50 ml vand til beholderne, drys med greens og tag fatet op med en god ostklemme.

Sæt tallerkenen i ovnen og tænd den. Kog mad i ca. en halv time ved en temperatur på 200 grader under lukkede låg, og åbn derefter dem og lad opvasken stå i yderligere 5 minutter for at danne en skorpe.

Tag de kogte gryder ud af ovnen ved at placere dem på en træplade..

kylling с рисом
Delikat og saftig kylling med ris i ovnen er en opskrift, der bliver din favorit. Forbered kylling med kål og ris i en langsom komfur, læs tips og anbefalinger i vores artikel. Retter i en gryde sammenligner ikke med noget, så bemærk opskriften på kylling med boghvede i gryde i ovnen. Læs, bogmærke og lave mad!

Hemmeligheder skal vide

Skålen vil blive kogt mere forsigtigt, hvis de skal stå i koldt vand, inden de sendes i ovnen. Væggene af keramiske skåle har en porøs struktur, gennemblødt med vand, en gryde vil lave grøntsager og kød som om dampet.

Antallet af ingredienser skal beregnes ud fra rumfangets størrelse og størrelse. I små gryder vil maden koge hurtigere.

For at gøre kødet blødere, kan du pre-pickle det i løg, eddike, citronsaft og krydderier, og sæt det derefter i opvasken.

Skålen vil blive kogt jævnt, hvis alle stykkerne knuses omtrent lige så godt..

Krydderier til kylling med grøntsager i ovnen passer de mest forskellige. Personlige præferencer hos gæsterne og den kulinariske specialist hjælper hver gang uden at ændre sammensætningen af ​​produkterne for at få nye smag.