Oksekød, svinekød, kylling og lambrisket er klassificeret som lav-endede kødprodukter. Den økonomiske del af dyrekroppe kan tjene som grundlag for både daglig og festlig retter. Den høje energi værdi af brisket giver mulighed for at tilfredsstille sult og få nok i lang tid..

brystbenet в духовке

Til gengæld understøtter ernæringseksperter en sådan metode til kogning af kød som rostning: Kød er ikke så kalorieindhold, men ikke mindre velsmagende end under stegning. Jævnt bagt ødekød med smeltet fedt og lys gylden skorpe, og du har ikke saliveret?

Hvordan vælger du kvalitetsbrisket på markedet eller i supermarkedet?

Måske det vigtigste spørgsmål, der bekymrer enhver kok: hvor og hvordan man finder et kvalitetsprodukt? Den første vejledning til bestemmelse af en god brisket er emballagen: er den til stede eller ej?

Når du vælger kød, skal du være opmærksom på baconpakkede bryster, og hvis du har en velkendt slagter, tag du sikkert kødet fra dine hænder.

Når du vælger mellem kølet og frosset kød, skal du give førstevalg: Et produkt, der er lagret ved ca. nul, ændrer ikke sin struktur, mens kød, der kan fryses, ikke mister sin oprindelige juiciness og elasticitet..

Hvis der ikke er mulighed for at købe kølet brisket, skal du være opmærksom på udseendet af det frosne stykke: sne og blodismer viser uønsket gentagen frysning..

hvordan выбрать грудинуUanset hvilken type kød – svinekød, lam, oksekød – der er en række fælles egenskaber, der med det samme hjælper med at bestemme blandt de mange slagtekroppe en “førende i kvalitet”.

Således bør skyggen af ​​kød variere fra lyserøde til lysrøde, og det indre intermuskulære fedt – rent hvidt. Den maroon-brun farve af kød og gullige nuancer af fedt indikerer det slagtede kvægs alder, og det er ekstremt svært at komme fra det gamle kød, en ømt skål..

Vær ikke bange for at tjekke det kødfulde stykke til flabhed – hold fingeren: hvis duften hurtigt vender tilbage “fuldt ud”, så er kvaliteten bedst. Undgå klæbrig kød opbevares i blodpulver. Kødprodukter tørret af virkningen af ​​vind og ilt er bedre og bedre end nogen anden væske, der er forældet i ekstra vaskesaft..

Før du sætter kødet i ovnen …

Så kødet er klar, skærebrættet og knivset også. Næste skridt? Faktisk er der mange hemmeligheder om, hvordan man laver kød saftigt og velsmagende, men behovet for et ægte kvalitetsprodukt er begrænset til salt og peber. Moderen har allerede taget hånd om de andre smag.

oksekød грудинкаHårdt og gammelt kød kræver mere tid end et ungt lam, kalv eller svinekroppe. Stewing, kogning eller stegning ubearbejdet kød kan tage fra 3 til 6 timer, hvilket er forbudt stort for en sulten familie eller gæster. Det er på sådanne øjeblikke, at to kulinariske acceleratorer kommer til undsætning af værtinderne: betning og slag..

Marineringsprocessen er forarbejdning af kød med et surt medium (citronsaft, vin, eddike). Efter at have ligget i flere timer i marinadefirmaet bliver kødfibrene ikke kun blødere, men også erhverver en særlig smag. Forresten afbrydes den specielle smag af syltede af naturlige noter af fersk kød – verdensberømte kokke modsætter sig denne metode.

Beating er den anden mulighed for at omdanne hårdt kød til den mest delikate skål. Hovedopgaven er at bryde de øvre muskelfibre, hvilket giver produktet hårdhed. Denne metode har imidlertid sin egen nuance: Kun kødstykker skåret over muskelfibrene skal slås med en hammer. Ellers – skriv væk.

Smag i enkelhed: svinekød maven i ovnen

Denne opskrift er kendetegnet ved sin elementære metode til madlavning af bagt svinekød: For at få et sart og nærende måltid er der ikke behov for at købe yderligere bagningsapparater (folie eller ærme). Listen over ingredienser til en skål er også kendt for sin enkelhed og beskedenhed:

 • Et stykke svinekød;
 • Sæt af yndlings krydderier;
 • 3-6 fed hvidløg;
 • Stor gulerod.

Forvaskede og tørrede bryst, marineret eller hamret ud af nødvendighed, scooped op med fint hakkede hvidløg og gulerodsstrimler, generøst strøet med krydderier..

Tingene er lette: læg fyldet brisket ned i en stegepande eller pande, send til en ovn opvarmet til 180-200 grader Celsius og bages i 1,5-2 timer afhængigt af temperaturen i ovnen.

Svintekotelt kogt i folie

Tender brystkød, krydret med krydret aroma af hvidløg og løvblad. Udgifterne til madlavning af svinekød ikke mere end 2,5 timer, du kan få skålen, som vil glæde sig over hele familien!

Lager op:

 • Svinekød – 1,5 kg;
 • Hvidløg – 1-3 hoveder;
 • Bay leaf – 4 stk.
 • Salt – 1 tsk;
 • Sort peber – ½ tsk;
 • folie.

I det forberedte kødstykke laver vi et snit og sæt hvidløg-laurbærmasse i lommen. Hun kød også på alle sider.

vi tvinge чесноком

Gnid derefter produktet med salt og peber, drys på anmodning med en blanding af dine yndlings krydderier..

vi gnider специями

Det er fortsat at placere kødet på en foret bagning ark med folie og pakke det i en “frakke” af flere lag folie..

indpakning в фольгу

Kog opskålen i en ovn opvarmet til 180 grader i 2-3,5 timer. Det er alt – svinekød, bagt i ovn i folie, klar til at blive serveret.

fad готово

Kartoffelkød improvisation i ærmet

Elsker at smage stegte kartofler, men maven eller kosten tillader ikke? I stedet skrive ned dette nyttigt, ud fra et synspunkt om korrekt ernæring, opskrift af svinekød bagt med kartofler.

Komponenter af de fremtidige retter:

 • Svinekød;
 • Salt, peber, krydderier;
 • kartofler;
 • Solsikkeolie.

Så hvordan kan du bage svinekød i ovnen i en ærme med kartofler? I første fase er det nødvendigt at forberede kartofler: skræl, skåret i kvarter og kog i kogende vand i ti minutter.

Den afkølede grøntsag skal sprøjtes med olie og strømmes med krydrede blandinger. Syltede, hamrede eller friske brisket serveres med hvidløgsprimeret forarbejdning, anbragt i en ærme og sendt til ovnen.

En time senere får vi en halvfabrikation, vi supplerer den med kartoffelstykker og sætter den igen i 30-60 minutter ved en temperatur på 180-200 grader C.

Bage kylling i ovnen

Kyllingekød forårsager i de fleste mennesker en forbindelse med kostføde. Faktisk er kylling ikke blot en blid, men også en saftig skål uden at tilføje saucer eller en stor mængde fedt – en opgave ved første øjekast ubærelig.

Men den hemmelige opskrift på velsmagende kyllingebryst, bagt i ovnen, er til rådighed. Mød!

ingredienser:

  kylling медальоны

 • Kyllingebryst – 4 stk.
 • Hvidløg – 3 fedter;
 • Rød peber – 1 stk;
 • Persille – 1 flok;
 • Krydderier og krydderier – til smag;
 • Olivenolie – 2 el. skeer.

Vi rengør kyllingebrystene fra hud og knogler, gnid med blandinger af krydderier og urter. I en separat beholder med en blender, bringe rød peber, hvidløg og persille til en glat masse, som tilsættes olivenolie.

Vegetabilsk blanding anvendt som belægning til kød. Form til bagning hæld 2 el. skeer vand, læg kød i den og bages i 25-30 minutter.

tortilla с курицейSpektakulær tortilla med kyllingrecept med fotos og trinvise anbefalinger.

Se enkle fotoopskrifter af stegt pollock i smør, med grøntsager eller krydderier..

En af de mest lækre fotoprice af kyllingefilet kogt i en langsom komfur findes her..

Den fantastiske opskrift på bagt oksekød

De mest almindelige måder at lave oksekød på er stewing eller kogning, hvilket gør det muligt at give en hård skæring en blød tekstur. I mellemtiden repræsenterer Texas beboere ikke deres grillfester uden bagt oksekød.

Du kan tilberede saftigt og blødt oksekødsbryst hjemmefra uden at forlade køkkenet i en bylejlighed fra følgende sæt produkter:

 • Oksekødsbryst – 1,5 kg;
 • Løg – 2 stk.
 • Hvidløg – 5-7 fedter;
 • Worcester sauce – 2 el. skeer;
 • Krydderier (bedste tørrede chili), timian, salt og sort peber – til smag.

Vi vasker hele stykket oksekød, fjern overskydende folie og tør det. Derefter tilsættes salt og peber..

Sæt brisket på panden dækket med folie til bagning med kød opad. Hvis der er et ønske om at give et stykke oksekødsmag, hæld det med sauce. Klædt med varme paprika og løg, hvidløg og timian.

“Pakning” opskålen ved at skabe en foliehylde.

Vi forvarmer ovnen til 120 grader Celsius (ja lav temperatur) og send den til halvfabrikata i 7-9 timer (nej, der er ingen fejl).

Juicy lambrisket med grøntsagsgryde

Lammet kaldte dristigt det sværeste at lave kød. Er der virkelig ingen nem måde at gøre bud på, fårkød smelter i munden? – elskerinder sukker stærkt. Der er! Han er foran dig.

bruge:

  lam грудинка

 • Fårebrisket – ½ kg;
 • Pærer – 2 stk.
 • Hvidløg – 3 fedter;
 • Gulerod – 1 stk.
 • Persille – 1 flok;
 • Porre – 1 stk.
 • Sød peber – 1 stk.
 • Aubergine – 1 stk.
 • Æblejuice eller tørvin – 200 ml;
 • Salt og krydderier.

Vasket, tørret og hakket lammekød er stegt i en gryde med krydderier. Kog gryderet fra grøntsagerne i opskriften.

I en dyb keramikbeholder kombinerer vi dem med kød, salt og peber. Tilsæt hele hvidløgsklyven. Fyld med juice eller vin. Den første time koger vi parabolen ved en temperatur på 180 grader Celsius, og de resterende 2-3 timer – ved 160 grader.

Hvis du overholder korrekt ernæring, er det tilrådeligt at fortynde tunge kød med grøntsager: stuvet, frisk, grillet eller bagt..

Ikke mindre velsmagende garnish vil være din yndlings korn eller Mos kartofler. Hvis kogte brisket af en eller anden grund er tør eller hård, tilsættes den med sennep eller tranebærssauce..

Brisketten, der er bagt i ovnen, er god, fordi de urevne rester af skålen kan sendes til køleskabet og efter at have taget dem om et par dage, tjener dem som tynde skiver.

Karamel svin Gridinka, bagt under en stor sauce, fra en berømt kok. Se videoopskriften med tipsguiden:

Det er fortsat at nyde kød af utrolig smag, fange de beundrende blik af dem, der spiser og lytter til deres retfærdige ros. Bon appetit!