Græskar er et meget nyttigt produkt. Den indeholder en stor mængde af vitamin A og beta caroten. Det indeholder også et vigtigt vitamin T, regulerende metabolisme og naturligt interferon-antiviralt middel..

Brugen af ​​græskar i madlavning er ret mangefacetteret – det er supper, gryderetter, salater og et stort antal andre retter. I denne artikel vil vi se på de græskarretter, der er kogte hurtigt og velsmagende..

Vi giver dig opmærksom på opskrifterne af deres forberedelse, som ikke kun kan overraske, men også venlige kendte velsmagende og sunde retter..

Græskar fyldt med fuglekød
Hvad er det блюда из тыквы можно приготовить быстро и вкусно
ingredienser Antal
græskar 2 stk (800-1000 g hver)
Sur creme 100 g
Hvidt kød af enhver fugl (filet) 600 g
Grov peber, salt at smage
Tilberedningstid: 70 minutter Kalorier pr. 100 gram: 47 kcal

Ved græskar skæres toppen af, frø fjernes og 1 cm papirmasse afskæres. Fileten er skåret i terninger, der måler 2×2 cm, hvorefter kødet er krydret med creme og peber og salt. Kødet er også tilsat til kød.

Påfyldningen er fyldt med græskar og placeres i en dyb pande. Fra oven er de dækket med tidligere udskårne toppe. Vand hældes i gryden, med en højde på mindst 1 cm, så sættes græskar i ovnen. Madlavningstemperaturen skal være konstant – ca. 180 grader. En time senere er skålen klar.

Summer Pumpkin Stew

ingredienser:

 1. Tidligt modnes græskar – 500 g;
 2. Løg – 120 g;
 3. Gulerødder – 200 g;
 4. Tomater – 250 g;
 5. Vegetabilsk olie – 30 ml;
 6. Persille – 50 g;
 7. Spinat – 50 g;
 8. Salt, peber – efter smag.

Tilberedningstid: 35 – 40 min.

Kalorindhold (pr. 100 g): 60-64 kcal.

Græskar med gulerødder rengjort og skåret.

skåret ind i тыкву

Løg skæres i halve ringe. Løg i den opvarmede vegetabilske olie tilsættes til gryden, der er sauteret i ca. 5 minutter til en mørk gul farve. Når løgene er klare, spredes de tomatpastaen, blandes med løgene..

skåret ind i лук

Derefter tilsættes grøntsager, krydret med peber, salt. I panden tilføjes ca. 50 g vand og lukkes med låg. Parret er stuvet indtil det er mørt (ca. en halv time). Klar stew sprinklet med persille og spinat.

ragout готово

Græskarpuresuppe

suppe пюре

ingredienser:

 1. Græskar – 500 g;
 2. Bouillon (grøntsag eller kød) – 2 l;
 3. Gulerødder – 250 g;
 4. Kartofler – 300 g;
 5. Løg – 80 g;
 6. Olivenolie – 45 ml;
 7. Mælk – 300 ml;
 8. Rød peber – 8 g;
 9. Curry – 5g;
 10. Salt – efter smag.

Tilberedningstid: 70 – 80 min.

Kalorindhold (pr. 100 g): 39-42 kcal.

Pre-græskar bages i ovnen. Til dette bliver det skåret i 2-3 stykker, og i enhver beholder eller på et bageplade sendes i en halv time til ovnen med en temperatur på 150-180 grader.

På samme tid skæres grøntsager i kuber af 3x3x3 cm. Løget skales og finskåret. Olivenolie opvarmes i en dyb stegepande og løget stuves i 5 minutter. I næste fase tilsættes bouillon til panden og koges. Tilsæt terninger af kartofler og gulerødder til kogende bouillon. Kødet er saltet og kogt i 10 minutter. Derefter tilsættes et bagt og fint slidt græskar og koges over lav varme i ca. 2 minutter..

Suppen køler til en temperatur på 40 grader og placeres i en blender, hvor den gør en homogen masse. Du kan bruge en nedsænkning blender eller blot tørre suppen gennem en sil..

Mælk hældes i suppen, den bringes til kog igen med konstant omrøring. Efter at have fjernet suppen fra varmen, tilsæt karry og rød peber. Creme suppe er bedst serveret med sort brød croutons.

Hjertelig gryde

ingredienser:

 1. Græskar – 800-1000 g;
 2. Smør – 30 g;
 3. Mel – 30 g;
 4. Frisk creme – 200 ml;
 5. Æg – 2 stk.
 6. Løg – 50 g;
 7. Schweizisk ost – 50 g;
 8. Knuste croutoner – 30 g;
 9. Sukker – 10 g;
 10. Paprika – 5 g;
 11. Salt til smag.

Tilberedningstid: 60 – 65 minutter.

Kalorindhold (pr. 100 g): 80-85 kcal.

Græskar skal rengøres, fjern frøene, hakket i 3x3x1 cm skiver. Sæt græskar og finhakket løg i en mellemstor gryde. Hæld 100 ml vand, tilsæt salt og kog. Kog med låget lukket over moderat varme i 15 minutter. Kast den resulterende masse i en kolander.

Madlavning sauce. Slog æggene på forhånd. Sæt smør i stegepande og opvarm ved lav temperatur. Tilsæt gradvis mel, rød peber og noget salt til olien. Steg i 1 minut, omrøring. Hæld derefter en tynd fløde fløde og fortsæt med at røre indtil kogning. I små portioner tilsættes de slagne æg til saucen, omrør kontinuerligt for at forhindre koagulering..

Kogt græskar blandet med halvrevet ost og lagt ud på et smurt bakkeplade. Resten af ​​osten blandes med en rusk masse, den resulterende blanding sprinkles med græskar på et bageplade. Bagepladen sættes i en forvarmet ovn. Tilberedningstiden er en halv time ved 180 grader. Den færdige skål hældes med sauce og serveres..

syltetøj из розыTea Rose Jam – prøv at lave denne delikatesse ifølge vores opskrift.

Sådan tilberedes en utrolig velsmagende limoncello derhjemme. Du vil elske denne drink..

Hvordan man laver marmelade fra fyrretræer er ikke kun en lækker dessert, men også en nyttig delikatesse, som du absolut har brug for om vinteren.

Græskar Souffle med creme

ingredienser:

 1. Græskar – 900 g;
 2. Sukker – 150 g;
 3. Æg – 4 stk.
 4. Creme – 200 g;
 5. Ginger (jord) – 10 g;
 6. Kanel – 5g;
 7. Jordkloven – 0,5 g;
 8. Iscreme, sesam, kokosnød mv. Til dekoration.

Tilberedningstid: 110 – 120 minutter.

Kalorindhold (pr. 100 g): 95-110 kcal.

Indledningsvis skal græskar moses. Græskar er skrællet af tyk skræl og skåret i små skiver. Græskarskiver bages i ovnen ved 150 grader i 40 minutter. Hvis du ønsker det, kan du bruge en mikrobølgeovn – med en effekt på 800 W er det nok at behandle det i 10 minutter for at blødgøre helt. Efter varmebehandling placeres græskar i en blender og formales til en glat masse..

Æg er intensivt slået med sukker, og kartoffelmos er tilsat til den resulterende masse. Der, uden at slå, tilføj fløde, hvorefter alt er blandet.

Det næste skridt er tilsat krydderier – ingefær, kanel og nelliker. Sidstnævnte bør ikke være for meget, fordi smagen kan drukne de andre krydderier..

Den resulterende blanding anbringes i en smurt form med et volumen på ca. 1200 ml..

Desserten anbringes i ovnen og bages i de første 20 minutter ved en temperatur på 200 grader, derefter 60 minutter ved en temperatur på 150 grader. Derefter er det nødvendigt at afkøle desserten og dekorere den med nødder eller sesam og pulveriseret sukker. Du kan bruge bær og kokosnødder.

Citron Pumpkin Candied

ingredienser:

 1. Græskar – 1200 g;
 2. Sukker – 250 g;
 3. Citron – 1 stk;
 4. Flødesukker – 50 g.

Tilberedningstid: 3 – 5 timer.

Kalorindhold (pr. 100 g): 170-175 kcal.

Denne ret er ikke “hurtig”, men den tid der tilbydes på det vil betale helt..

Græskar er ønskeligt at vælge en sød, tæt tekstur, jo sværere jo bedre. Ideelle sorter er store frugter Dawn eller Sweetened.

Grøntsaken skrælles og frø og knuses i kuber med en side på 2 cm. Det anbefales at lave kuber af samme størrelse, så kandiserede frugter vil ikke kun se mere pæn, men også have samme tilberedningstid. Citron vaskes og skæres i ringe eller halvringe 2,5-3 mm tykt.

En 2 l krukke tages. Nederst ligger et lag græskarter, på toppen er det strøget med sukker, så 8-10 halve ringe af citron falder ned. Græskar, sukker, citron sættes igen – processen fortsætter, indtil ingredienserne løber ud..

Gryden placeres på medium varme, hvor den koger. Derefter reduceres strømmen til lav og opretholdes i ca. 5 minutter. Det næste skridt er at afkøle græskar. Det tager cirka 2 timer..

Efter afkøling bringes skålen igen til kog, koges i 5 minutter og afkøles igen. Ved afslutningen af ​​den anden afkølingscyklus er pumpen tilstrækkeligt mættet med sirup og bliver blød. Samtidig vil en lang kølingstid tillade det at forblive solid og ikke miste sin form. Derefter skal sirupen drænes..

Rådet: sirup kan bruges til at suge en kage eller gøre græskarmarmelade.

Græskar med citron lagt i ét lag på et bageplade med pergament eller et tæppe af silikone til bagning. Bagepladen placeres i ovnen med en temperatur på 100-120 grader. Tørretiden kan være signifikant, fra 3 til 4 timer. Det er nødvendigt at regelmæssigt kontrollere graden af ​​krympning af kandiseret frugt..

Candied frugter fjernes fra panden i en varm tilstand, ellers vil de holde fast, og det vil ikke fungere for at rive dem væk fra pergamentet. Efter at de er fjernet fra pergamentet og tørret, skal de rulles i pulveriseret sukker. Holdbarheden af ​​candied frugt er flere dage. De opbevares i en tæt lukket krukke.

Regelmæssig brug af græskar er en garanti for at opretholde kroppens tone i den kolde årstid, fordi det er en naturlig kur mod mange sygdomme. Desuden giver den lyse farve, forførende duft og delikat smag et godt humør og redder fra depression.