Zephyr er en delikatesse, som er et af de få, der har bevaret den samme smag siden barndommen, og dens sammensætning er ikke meget forskellig fra den tidligere. Et sådant konfektmirakel er produceret i kun to typer – glaseret og uglaseret..

I grund og grund er chokolade brugt som en shell til marshmallow, men i dag vil du ikke se noget (kokos skal er ikke nyt). Og såkaldte marshmallow sorter er mange, men den mest naturlige og harmløse af alle er hvid..

Alt resten er lavet ved hjælp af farvestoffer og frugtfyldstoffer. Og hvad er virkelig sammensætningen af ​​marshmallow?

Af чего делают зефир на фабрике, как приготовить его в домашних условиях

struktur

Et sådant produkt som marshmallow opnås ved at male æggehvide (under ingen omstændigheder tilsættes æggeblomme) med sukker og blande kartoffelmos. I fremtiden er denne blanding pisket og parat til at tilsætte et støbefyld.

Der er tre fyldstoffer: Pectiner (vegetabilske polysaccharider fortykningsmidler), der opnås ved syreekstraktion fra frugt eller sukkerroer; Tangsirup kaldet agar-agar; og gelatine, hvorfra marmelademassen fremstilles.

Hver af ovennævnte fyldstoffer er forskellig i smag og næringsværdi. Derfor bør du overveje, hvilke fyldstoffer der skal tages som grundlag.

Da brugen af ​​alger “agar-agar” f.eks. Kan holde kalorieindholdet i marshmallow normalt, og i fremtiden kan man ikke bekymre sig om et sæt ekstra kalorier i den daglige kost. En sådan marshmallow vil have en tykkere konsistens, i modsætning til at bruge andre fyldstoffer i dette konfektureprodukt..

Hvis vi tager et sådant fortykningsmiddel som gelatine som basis, så er det nødvendigt at forstå, at produktet ved udgangen opnås med en mere viskøs konsistens. Derfor er det nemmest at genkende blandt alle fyldstoffer..

Tilsætningen af ​​plantepektin vil have den mest positive virkning på den menneskelige krop. Dette fortykningsmiddel har mange kvaliteter. For det første hjælper det med at reducere niveauet af kolesterol tilbage på væggene i blodkarrene..

For det andet hjælper vegetabilsk pektin kroppen med at fjerne alle giftige aktivitetsprodukter, herunder metalsalte. Og også fyldstofet har et frugtpolysaccharid, som øger immuniteten. Det er let at skelne mellem denne særlige fortykningsmiddel, den har en “luftig” tekstur og en lidt sur smag..

Sådan laver man en ægte marshmallow på fabrikken

 

Hver fabrik kan variere i metoden til fremstilling af marshmallow, og dog er der visse produktionsteknologier. De fleste af funktionerne i fremstillingen af ​​dette produkt udføres af konditorer, hvis du tager hele processen, herunder forberedelse og emballering. Så der er kun tre trin til at skabe denne konfekt:

  1. hvordan вдетствеRåvarer fremstilles ved at hælde alle ingredienser, der udgør det endelige produkt i knæet;
  2. Den fremtidige marshmallow er formet af halvkugler, efterfølgende tørres produktet
  3. Det sidste stadium er sprinkling af pulveriseret sukker på det færdige produkt..

Glasamling sker også ved hjælp af produktionsmaskiner, men nogle processer køres kun af konditorer. Da hver fabrik har sin egen teknologi, kan der ikke være nogen nøjagtig og ensartet liste..

For eksempel i en af ​​fabrikkerne sprinkler konfekturearbejderne selv knuste valnødder på en marshmallow gennemblødt med glasur, så det manuelle arbejde på dette produkt gør sin form ikke som de andre fra under transportbåndet..

Pakning forbliver arbejdet med kun hænderne på konditorier..

en tærteFyldt tærte fyldt med æg og grønne løg – lækre hjemmelavede hjemmelavede kager.

Sådan laver du lækre svinekød ører, læs vores artikel..

Kylling på saltpude er behagelig og saftig, læs vores opskrifter.

Sådan laver du skumfiduser hjemme
Af чего делают зефир на фабрике, как приготовить его в домашних условиях
ingredienser Antal
gelatine 20 g
sukker 250 g
citronsyre 1 tsk.
sodavand 1 tsk.
vand 0,5 l
Tilberedningstid: 1440 minutter Kalorier pr. 100 gram: 326 kcal

Vi leverer en af ​​de nemmeste måder at lave madlakke hjemme. For denne metode behøver ikke at bage eller endda komplekse handlinger. Én minus er hele procesens varighed, for at prøve den kogte marshmallow skal du vente om en dag.

Varm 150 g vand og hæld færdiglavet gelatine og lad det svulme. Derefter skal du forberede en simpel sirup. I et glas, halvt fyldt med varmt vand, hæld sukker og rør.

gelatine замочить

Derefter opvarmes vand med sukker i en gryde (fra 8 til 10 minutter) for at danne en sirup. I det hælder vi den opsvulmede gelatine og rør.

Væsken, der er dannet, fjernes straks fra varmen og blandes omgående med en blander i ca. syv minutter..

at slå миксером

Derefter tilsættes citronsyre og igen piskes i yderligere 5 minutter. Når massen er pisket, tilføj vanilje og sodavand (jo mere vanillin tilsættes, jo mere udtalte vaniljesmag er det vigtigste er ikke at overdrive det), slå endnu 2-3 minutter.

at slå с лимонной кислотой

Efter alle de udførte manipulationer opnås en tykk og hvid masse, som vi spredte ud i små skimmelsvampe (olieret og lagt ud af pergament).

at spilde в формы

Resultatet af alt arbejde i køleskabet for en dag efter den tid, du har brug for at pulver med pulveriseret sukker hver halvkugle, så skumfidret ikke klæber sammen.

Fordele og skade på sødme

Komponenterne i dette konfekture taler for sig selv. Selvfølgelig kan dette produkts egenskaber ikke sammenlignes med fordelene ved enhver frugt eller grøntsag, og alligevel har marshmallow en betydelig mængde glukose, hvilket øger mentale evner som andre hurtige kulhydrater indeholdt i søde.

Langvarig varmebehandling ødelægger alle de vitaminer, der var der, kalorieindhold kan føre til fedme. Derfor kan marshmallows ikke betragtes som et nyttigt produkt og skadeligt.