Ordet “ravioli” er mere og mere kendt for borgerne i vores land. Og hvad er det faktisk, og hvorfor blev alles favorit dumplings såkaldt? Lad os se.

ravioli

Ravioli er en italiensk sort af russiske dumplings. Fyldningen i dem kan være den mest forskelligartede. Desuden kan formen på det færdige produkt også variere – runde, firkantede, trekantede osv..

På trods af, at både ravioli og dumplings er deig og toppings retter, er forskellen i dem stadig.

Hvad er forskellen mellem ravioli og ravioli?

 1. Ravioli skulpt ikke hænder – for disse specielle former anvendes. Traditionelle russiske dumplings, selvfølgelig, er støbt for hånd. I det mindste er sådanne produkter værdsat mest;
 2. Dejen til italienske produkter skal omfatte æg og vegetabilsk olie. Dumplings og dumplings er dannet af usyret dej baseret på vand og mel;
 3. Russiske dejprodukter bliver normalt kogt. Men ravioli skal tilberedes på forskellige måder – kog, steg, bage;
 4. Ravioli stuffing er ikke mere end 50 procent i forhold til dejen. Det vil sige, sidstnævnte bør være ret tykt udrullet. Mens i dumplings værdsat overflod af påfyldning og tynd dej;
 5. Russisk dej er kun lavet med kødfyldning i ekstreme tilfælde med fisk. De resterende variationer er allerede relateret til dumplings. Men ravioli kan være med fisk, kød, grøntsager, ost eller frugt i sin sammensætning.

Sådan tilberedes dem: modellering og madlavning

Ravioli dejen
hvad такое равиоли и как их вкусно готовить
ingredienser Antal
æggene 2 stk
æggeblommer 4 stk
mel omkring 250 gram
salt knibe
vegetabilsk olie 1 spiseskefuld
vand 1 spiseskefuld
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier pr. 100 gram: 200 kcal

I den klassiske opskrift af italienske produkter er der praktisk taget intet vand. Nogle gange tilsætning af væske til æltning dej. Opskriften er meget enkel.

Bryd æg i en skål og let slag. Tilsæt salt og smør. Melmel i midten af ​​bordet eller bordet. Lav en lille indrykning og begynd at hælde den flydende del. Knæ høj elasticitet dej og tilsæt lidt vand. Konsistensen skal være fast og elastisk, når den trykkes med en finger..

Og hvad skal man gøre på stuffing? Den nemmeste mulighed er at stege svampe med løg. For at gøre dette skal du hakke svampene i små terninger med løg og steg i en gryde med smør. I den færdige påfyldning kan du gnide enhver ost. Form ravioli.

Oftest laves ravioli ved hjælp af en speciel formular. Et lag med dej rulles omkring 2 mm tykt. Den optimale form er et langstrakt rektangel. Fyld fyldningen i små glider i en afstand på ca. 2 centimeter fra hinanden. Derefter dækker vi emnet med det andet lag dejen og bruger formularen til at adskille produkterne.

Hvis der ikke er nogen form, så kan du danne ravioli af enhver form – runde, firkantede eller endda i form af en halvmåne. Det vigtigste er at håndtere kanterne med en gaffel til æstetisk udseende..

Hvad angår valg af madlavningsmetode, er de mest populære madlavning eller stegning. Til kogende produkter sætter vi dem i kogende saltet vand i 5 minutter. Stegning dem er også meget enkel – sæt ravioli i en opvarmet stegepande med vegetabilsk olie og steg til gylden brun på hver side.

opskrifter

ravioli с начинкой

Sorten af ​​fyldstoffer er simpelthen fantastisk. I sådanne produkter kan du sætte både kødmuligheder og grøntsager – med oste og saucer.

Spinat og Ricotta Ravioli

 • spinat – 500 gram;
 • Ricottaost – 200 gram;
 • smør – 50 gram;
 • løg – 1 lille løg.

Tidsforbruget er 20 minutter. Kalorier pr. 100 gram – 250 kcal.

Til at begynde med laver vi dejen i henhold til den klassiske opskrift, som præsenteres ovenfor. Lad ham hvile i køleskabet i ca. 20 minutter..

Grind spinat med en kniv og stuv den under låget med tilsætning af en lille mængde vand. Salt og peber. Steg løgene i smør i en separat pande. Alle ingredienser blandes med ost og lad afkøles. Anvendes til modellering af ravioli.

Rul dejen ud på lagene og læg udfyldningen med jævne mellemrum i små portioner. Rul ud det andet lag og dækker fremtidens ravioli. Nu skærer vi produkterne.

Denne variation af ravioli er bedst brændt i smør. For at gøre dette skal du sætte det i en stegepande, varme det lidt op, og steg derefter dejenprodukterne til en skorpe.

kødet по французскиSådan tilberedes saftigt oksekød på fransk – en opskrift med fotos og trin for trin video.

Sådan laver du sød gelé fra marmelade og stivelse, læs vores artikel..

Prøv at lave en blid, luftig kage fra ostemassen af ​​”Angel’s Tears”.

Søde ravioli

Hvorfor ikke tjene disse varer som en sød skål? For at gøre dette skal vi tage sådanne produkter:

 • ricottaost – 300 gram;
 • sukker – 2 spsk;
 • rom – et par teskefulde;
 • skind af en citron.

Tidsrummet er 10 minutter. Kalorier pr. 100 gram – 260 kcal.

Lav dejen i henhold til standardopskriften. Hvis du er en sød tand, tilføj lidt sukker.

Opskriften er ekstremt enkel – vi blander osten med zest, sukker og rom. Sculpt ravioli af enhver form. Sådanne dessertvarianter laves bedst i form af en halvmåne..

Vi vil ikke lave sådanne ravioli – de skal være stegte i en stor mængde smør. Sæt det færdige produkt på en papirserviet for at fjerne overskydende fedt.

Med rød fisk og fløde

 • laks eller ørredfilet – 200 gram;
 • fløde – et halvt glas;
 • dill – en lille flok;
 • hvidløg – 1 fed.

Tidsforbruget er 20 minutter. Kalorier pr. 100 gram – 267 kcal.

Forbered dejen, og sæt den i køleskabet i 25 minutter. Rul ud et rektangulært lag.

at gøre тесто

Fisk skåret i små stykker. I en tør pande med en non-stick belægning steg den til kogte. Fyld cremen, tilsæt knust hvidløg og dill. Sluk for ilden. Fisken vil absorbere den rige creme og blive saftig. Hvidvin og grøntsagssalat er ideel til en lækker skål..

skåret ind i рыбу

Spred dejen på dejen, dække med det andet lag.

skåret ind i равиоли

Vi skærer ravioli og form kanterne med en gaffel, hvis du ikke har formularen.

at gøre равиоли

Denne version af fadet vil være meget velsmagende at sætte ud. For at gøre dette, i en stegepande, varme smørret, sæt ravioli, tilsæt fløden, fortyndet i halv med vand. Salt, peber og læg lidt dill. Om 10 minutter er parret klar..

ravioli готовы

Med kyllingefilet

 • filet – 200 gram;
 • løg – 1 løg;
 • rød paprika – halvdelen af ​​frugten;
 • hård ost – 60 gram;
 • smør – 50 gram.

Tidsforbruget er 30 minutter. Kalorier pr. 100 gram – 270 kcal.

Tilberedningsdej ifølge den klassiske opskrift. Dæk det med en film, og send det til køleskabet..

Slib kyllingfilet i en blender eller ved hjælp af en kødkværn. Stek løg og bulgarsk peber i smør. Tilsæt hakket kylling og steg, omrør konstant. Det er nødvendigt at gøre dette, så en stor kotelet ikke kommer ud af hakket kød. Kogefileter skal ikke være mere end 10 minutter. I en varm masse gnides osten og giver afkøling.

Lad os prøve at lave runde ravioli. For at gøre dette, rull ud dejen er ikke for tynd, skær cirkler med et glas eller en kop. Læg kyllingen i midten, og læg en cirkel af testmasse på toppen. Vi klemmer kanterne efter lidt tryk på produktet for at fjerne luft.

Denne ret vi vil bage. Sæt ravioli i form. Hæld 500 ml mælk, tilsæt salt, peber. Så snart mælk er absorberet, drys med ost og lad den smelte om i et par minutter i en varm ovn..

Hvad at spise

Selvfølgelig serveres ravioli mere som en separat skål. Du kan dog servere dem med en grøntsagssalat med frugt, med forskellige saucer. Det hele afhænger af stuffing sig selv..

For eksempel kan ravioli med ost og krydderurter serveres med blandede grøntsager eller rugbrød. Produkter med en sød påfyldning serveres med frugt og frugtdrikke. Du kan også tilføje is til bordet..

Nu ved du hvordan man laver en række ravioli. Forkæl dig selv og dine kære! Bon appetit!