Hjemmelavet sukker candy opskrifter til børn

Langt glemte sukker candies var engang elsket af alle og er meget populære. På trods af overflod af slik i vores tid, og moderne børn vil uden tvivl sætte pris på denne delikatesse.

Trods alt er processen med at lave lollipops virkelig magi, som fra almindeligt vand og sukker får du gode slik, der ikke er værre end de nuværende chupa-chups..

En simpel opskrift på sukker candy
opskrifter леденцов из сахара в домашних условиях для детей
ingredienser Antal
Granulatsukker en halv kop
Almindeligt vand 4-5 spiseskefulde
Vegetabilsk olie til smøreformer
Candy Sticks af mængden af ​​slik
Citronsyre scanty knivspids, kan være uden det
eddike et sted to spiseskefulde
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 389 kcal

Dette er den mest almindelige metode til at lave slik fra sukker derhjemme. Det tager ikke meget tid og bringer kun positive følelser, især hvis du er involveret i denne forretning med dine børn..

Bland i vandet med sukker i en scoop eller pande. I gennemsnit sætter vi fire gange mindre vand end sukker.

vand и сахар на огонь

Tilsæt et par dråber eddike, det forhindrer krystallisation af sukker, uden det, sliket vil være overskyet. Citronsyre kan tilsættes i stedet for eddike, baseret på dine smag præferencer..

På en lille ild, bring massen til kog, ikke at glemme at røre nogle gange. Derefter koges, uden at holde op med at blande, indtil sammensætningen bliver karamelfarve. Hvis du tilføjer en smagsemulsion, får du et farvet slik med forskellige smagsstoffer..

crimson леденец

Vi forbereder de tilberedte former med olie og hæld sirupen i dem. Efter nogle få sekunder holder vi pinde i de stadig varme slik og lader dem hvile indtil de er helt afkølet (i cirka en halv time).

lægge ud в форму

Vi tager ud produkter fra formularen. Og nu kan du spise lækre slik.

holde fast i палочку в горячий леденец

Caramel Candy Candy Opskrift

Denne opskrift er ikke meget forskellig fra den klassiske version af madlavning “cockerels” (som sukkervarer ofte kaldes). Men smagen er mærkbart anderledes..

ingredienser:

 • Brændt sukker – en halv kop;
 • Almindeligt vand – 4-5 spiseskefulde;
 • Vegetabilsk olie til smøreformer;
 • Cookie cutters;
 • Stave til slikkepinde;
 • Citronsyre (lille knivspids, kan være uden det).
 • Eddike (ca. 2 spsk).

Bland brændt sukker med vand, tilsæt eddike (citron), sluk, rør. Efter kogning rører vi på lav varme, indtil sammensætningen bliver lys gul.
karamel из сахара

Hæld derefter hurtigt blandingen i forme, indsæt stavene og sæt på et køligt sted og vent på fuldstændig afkøling..

For den hurtigste tilberedning af sukkervarer hjemme, før du lægger et køligt sted, kan formeene slippes i et stykke tid i en beholder med køligt vand. Bare så vandet rører ikke selve sliket..

Forresten, bemærk: lollipops lavet af brændt sukker kan hjælpe med hoste..

Sukker Candy Honning Opskrift

Ud over simpelt sukkervarer kan du i hjemmet gøre mere komplicerede chokolader. En af disse – “cockerel” med honning smag..

ingredienser:

 • Sukker – et halvt kilo;
 • Honning – 20 gram;
 • Smør – 50 gram;
 • Kogt vand – en halv kop;
 • Vegetabilsk olie – 1 spsk;
 • Frugtsirup – 2 spiseskefulde.

Sæt sukkeret i honningen opvarmet i en gryde, og gnid den derefter med en ske. Hæld i lidt vand og bland massen..

I den resulterende blanding hældes i det allerede smeltede smør. Hæld derefter frugtsirupet, men du kan uden det.

Ved lav varme, konstant omrøring, kog lollipopmassen indtil den er tyk. Når produktet bliver gyldenbrunt, kan det hældes i forme, der først skal smøres med vegetabilsk olie..

Sæt en pind i hver lollipop og send den til kulden, indtil den hærder..

Som stokke derhjemme kan du bruge almindelige tandstikker. Før servering kan hver honning sukker candy indpakkes i plastfolie, så det vil bevare et attraktivt udseende i lang tid..

Domashnij-tvorogHvordan man laver cottageost hjemme – husmødre noterer sig!

Opskrifter af Rabarber marmelade og æbler, finder du her.

Chokoladepandekagekage med cremefløde, hvordan man laver den og hvad man skal servere på https://notefood.ru/retsepty-blyud/desert/blinnyj-tort-so-smetannym-kremom-gotovim-nezatejlivo-no-iskusno.html

Former og smagsstoffer til sukker candy

Den nemmeste mulighed er at købe i butikken specielle former for at lave sukker candy fra sukker derhjemme. De kommer i mange former..

Den mest almindelige: cockerels, snepiger og bedstefars frost, forskellige dyr, chupa-chups-type krus og endda forme i form af moderne børns idoler.

Ved at tænde din fantasi kan du bruge køkkenudstyr som almindelige skeer, små briller, isforme, silikone bakeware og meget mere som forme..

Hvis der ikke er nogen muligheder, kan du hælde lollipoppen lige på en plade, og efter hærdning, opdele lollipoppen i stykker.

Som smagsoplevelse derhjemme kan du erstatte det vand, som du blander sukker, compote eller saft med. Sirup eller saft bruges også til at give en bestemt farve til produktet..

For eksempel vil pink eller rød opnås ved at tilføje juice: granatæble, kirsebær, hindbær, jordbær. Tilføjelse af presset spinatjuice, få grøn farve.

Kakao eller chokolade vil give en brunfarve. Gulerødder er orange gul i farve. Alt dette vil tilføje en bestemt smag..

Der er også madlavninger (du kan købe dem på forhånd i butikken): mynte, barbær, abrikos, lingonbær, valnød, deres uendelige antal. Ved at tilføje et par dråber under madlavning, vil dine sukkersegmenter have den rette smag..

Loading...