Færdigt kogte courgettekaviar er blevet en af ​​de bedste retter til snacking. En skive brød og smør smurt ud med et tykt lag kaviar, hvad kunne være mere lækkert? En stegt kartoffel med en gylden skorpe, men med kaviar er den bedste middag på en sommerboer eller en vandrere.

Squashkaviar i mange år blandt den russisktalende befolkning indtager en ledende position i antallet af vinterblanker. Opskrifterne på fadet er enorme, og hver af dem har sin egen sammensætning og smag, hvilket gør hjemmelavet kaviar til et universelt snack..

appetitvækker кабачковая со вкусом магазинного аналога

Vi tilbyder på din ret nogle af de bedste og mest lækre opskrifter til squashkaviar til smag, der sælges i butikker. Hvilken man skal vælge – bestem selv.

Så lad os begynde at lave mad til den lækre kaviar.

Klassisk opskrift

Vi skal bruge følgende typer produkter. Det er bedre at lave mad på forhånd – vaske, skræl, skære, fordi kogeprocessen i sin første fase er hurtig nok, og du bør ikke koge grøntsager.

 • 3 store courgetter, en samlet vægt på et og et halvt kilo;
 • 0,5 kilo friske gulerødder, det er bedre at tage med sløv næser, det er som praksis viser altid sødere;
 • 3 store løg;
 • 3 store paprika, gul eller rød;
 • 5 store modne tomater, helst endda lidt overrykte, de vil give kødet;
 • 1,5 spsk hvedemel af den første klasse;
 • Salt, peber – til smag;
 • 0,2 l vegetabilsk olie.

Forsæt på ilden en dyb stegepande, tilsæt vegetabilsk olie. Ikke fortryde, grøntsagerne vil absorbere det hurtigt. Forlad over lav varme, indtil olien er varm..

yngel морковь

Skræl courgetter, skåret i små terninger, små, så de hurtigt koges og til yderligere forarbejdning.

yngel кабачки

Stek courgetterne til lys gyldenbrun, tilsæt løgene, steg.

yngel лук

Fried løg, tilsæt gulerødder revet på en grov rist, også sauté. Glem ikke, at vi gør alle manipulationerne med låget åbent.

Gulerødder, courgetter og løg skal tilsammen danne en homogen masse af en behagelig og lækker gylden nuance..

kotelet

Kast i finhakket bulgarsk peber, hæld tomatpasta. Tilberede det, mens vores grøntsager bliver stuvet. Tomater smider simpelthen på et groft rivejern, der forlader huden, det er ikke egnet til brug i denne skål.

Salt og peber til smag, salt anbefales at tage med krydderier eller urter, så kaviar erhvervet piquancy.

tilføje муку

Vigtigt punkt! Dæk låget, gryderet, indtil det er fuldt forberedt i ca. 15 minutter, ikke mere.

Det tog 15 minutter, prøv saltet. Hvis smagen er behagelig og squash kaviar er næsten klar til at spise, tilsæt mel med enkle sigtebevægelser. Dette vil medvirke til at undgå dannelsen af ​​melklumper..

at gøre икру однородной

Lad stå i brand i et øjeblik, fjern. Blender bringer den resulterende masse til en svampet tilstand.

græskar икра

I tilfælde af at alle proportioner opretholdes, vil squashkaviar erhverve farve og konsistens i butiksversionen.

“Sovjetisk” version

Opskriften på den sovjetiske squashkaviar, som i en butik, er blevet bevaret siden dengang, processen tager ikke meget tid, og snacken er så god som butikken. Opskrift på den dovne!

 • 1 mellemstor squash;
 • 1 gulerod
 • Halve løg;
 • 1 paprika, helst gul eller grøn;
 • 2 spsk sød tomatpasta.
 • Vegetabilsk olie, salt.

I en forvarmet dybpande med vegetabilsk olie, sender vi courgetter, skåret i små terninger, gulerødder, peberfrugter, løg, luk låget og lad dem simre i 20 minutter. Tilsæt tomatpasta, salt til smag og fortsæt med at stuge under låget lukket i yderligere 15 minutter.

Kogt squashkaviar som i en butik er grundet på en bekvem måde. Dette gøres bedst i en blender. Og nyd smagen af ​​delikate squash kaviar snacks.

Hvordan laver man shop squash kaviar i overensstemmelse med GOST

GOST – et sæt grundlæggende krav til forbrugsgoder. Overholdelse af fødevarekravene til GOST – bevis for deres kvalitet og anvendelsesegnethed.

Hovedkravet for GOST til squashkaviar er dets homogenitet – homogenitet, fraværet af stykker grøntsager.

Sådan laver du squash kaviar som i butikken af ​​alle standarder, fortæl dig nu.

Vi skal bruge:

 • 5 mellemstore courgetter, fortrinsvis uden frø;
 • 4 store gulerødder;
 • 3 store løg;
 • 2 paprika
 • 3 store tomater;
 • 1,5-2 spsk mel, det totale volumen afhænger af den konsistens, der opnås i løbet af parabolen;
 • 100 gram unscented solsikkeolie;
 • Salt, peber efter smag.

Den virkelige икра по ГОСТуAlle grøntsager vaskes grundigt, skrælles. Skræl med peber og tomater fjernet efter. Vi lægger alt på et bageplade, hæld vand på det og sæt det i en forvarmet ovn til en temperatur på 1800 grader Celsius i 25-30 minutter.

I processen følger vi grøntsagerne, om nødvendigt tilføjer vi vand, deres formål med at være i ovnen er at få en blid blødhed..

Grøntsager er klar, giv dem lidt kølige, fjern huden fra peberfrugter og tomater. Bland alle grøntsager sammen, slip med en blender. Salt, peber, hæld i olie, kog i en støbejern stegepande eller kedel.

Sandsynligvis ved udgangen vil den næsten færdige skål se vandet ud. Derfor har vi brug for mel. Langsomt indtaster vi 1,5-2 spiseskefulde, vi ser på en konsistens.

Fjern fra varme, læg ud på bankerne og rull op på den sædvanlige måde..

Forberedelse til vinteren

Hvordan laver man madlavningskaviar til vinteren i butikken? Opskriften er ganske enkel, nem at huske, selv uden optagelse. Basis – lige proportioner af alle ingredienser, for eksempel tage 2 hver:

 • 2 courgetter;
 • 2 gulerødder;
 • 2 løg;
 • 2 paprika
 • 2 spsk med en bakke tomatpuré
 • 2 sorte peberkorn;
 • Salt, vegetabilsk olie, lugtfri, raffineret.

appetitvækker острая из кабачков на зиму

Alle grøntsager gnider på et groft rist, steges over lav varme til let sandfarve.

Tilsæt tomatpuré, salt, peber, kog i 10-15 minutter.

Slib med en blender. Bankerne er steriliseret. Det er mere hensigtsmæssigt at tage kapacitet til små mængder – op til 500 ml. Vi spredes færdiglavet kaviar, rulles op og steriliseres igen i kogende vand i 10 minutter.

Fjern forsigtigt krukkerne med squashkaviar fra vandet, luk det med et stort håndklæde og lad den være i denne stilling, indtil den er fuldstændig afkølet..

Før vinteren og direkte forbrug er færdige produkter opbevaret i et køligt rum – en kælder, en kælder, i nødstilfælde vil et opbevaringsrum også være egnet..

adjika из кабачков на зимуMed kaviaren sorteret ud, og nu læses om, hvordan man laver adjika courgette til vinteren. Velsmagende snack også!

Hvordan rulle marinerede tunger korrekt? Her vil du vide svaret..

Og så læse opskrifterne til aprikos syltetøj til vinteren.

Nyttige tips

Hver værtinde i arsenalet har et par værdifulde tips til at forbedre smagen af ​​enhver skål. Fortæl om “kaviar”.

Ud over det sædvanlige salt og peber, som en krydderi, kan du tilføje finhakket persille, en fed hvidløg.

Mel bør ikke indgives på en gang, du kan få for tyk en skål, fordi melpartiklerne er tilbøjelige til at svulme og fjerner overskydende fugt. Hvis den indtastede del ikke var nok, skal du indtaste resten.

Ved bagning af grøntsager i ovnen er det bedst at gøre det i ærmet til bagning af kød og fjerkræ. Tilsætning af vand er slet ikke påkrævet, og smagen af ​​fadet vil være mere mættet. Desuden vil de fleste vitaminer forblive.

Saltende grøntsager er bedst i slutningen.

Tomater var sure, og din kaviar er lidt sur? Bare rolig, hjælp sukker! En teskefuld eller 4 kuber raffineret sukker vil spare situationen.

Fjern huden fra en tomat og bulgarsk peber simpelthen, hæld kogende vand og hold i varmt vand i 1-2 minutter, skraber let af en tynd hud, der kan ødelægge kaviarens ømhed, hvis den pludselig forbliver i fadet.

Squashlignende kaviar i butikken vil være meget bedre, hvis du bruger courgette i stedet for den sædvanlige grønne courgette. Men det her er en stor stor hemmelighed.!

Vær ikke bange for at eksperimentere med smag. Ligesom krydret? Sæt en halv pod rød rød peber. Værdsætter klassikerne? Strengt følge de trinvise instruktioner, der er beskrevet ovenfor, og nyd den sande smag af naturlige squashkaviar som i en butik, men stadig hjemmelavet.