Dem, der undgår at spise fedt, fordi de tror, ​​at det er et meget højt kalorieindhold, ved bare ikke noget om det. Svinekød er i stand til at forbedre immuniteten, fjerne kolesterol og tungmetaller fra kroppen og har også en gavnlig effekt på mavens og tarmens arbejde.

Det vigtigste ved brug af dette produkt er at observere moderering, så det vil kun medføre fordele, og ikke ekstra pounds og sundhedsmæssige problemer..

Klassisk opskrift
Husholdningernes способы засолки сала в рассоле в банке
ingredienser Antal
svin fedt 1000 g
vand 1250 ml
salt 200 g
frisk hvidløg 30 g
krydderier og krydderier at smage
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 712 kcal

Den klassiske opskrift på denne skål kan kategoriseres som “enkel og hurtig”. Udover det faktum, at denne opskrift introducerer det grundlæggende ved saltning af saltvandsteknologi, giver det også mulighed for kulinariske forsøg, da krydderiernes valg og deres antal er vilkårlige (efter smag).

Vejen til saltning af salo i saltlage i banken:

 1. Opløs saltet i kogende vand, lad saltvand koge lidt og lad det afkøles;
 2. Produktet til saltning, skåret i stykker, som let kan passere ind i halsen af ​​en tre-liters krukke, gnides med hvidløg og lægges i en flaske, let presser og drys med krydderier;
 3. Hæld over alt det afkølede marinade, dække med et håndklæde og lad være væk fra direkte sollys i 2 dage;
 4. Saltet svinefedt, tør med papirhåndklæde, ombrydes med pergament (folie eller klæbende film) og opbevares i fryseren.

Syltet bacon i saltlage med hvidløg i en krukke

på домашнему

Ved saltning af svinefedt anvendes forskellige krydderier: fra klassiske sorte peberkorn og løvblade til stjerneanis. Men uden hvidløg vil han ikke have den smag og smag. Derfor er det muligt at tage kun en hvidløg til saltning fra krydderier og som følge heraf får du en blød og duftende bacon.

Til saltning salo i saltlage med hvidløg vil have brug for:

 • 1000 gram lard;
 • 1000 ml vand
 • 200 g salt;
 • 50 g fed hvidløg.

Du kan prøve saltet bacon med hvidløg 6 dage efter det blev lagt i en krukke og fyldt med saltlage.

Ernæringsværdien af ​​det tilberedte fedt er 815,6 kcal / 100 g.

Algoritme for handlinger:

 1. Da saltopløsningen anvendes kold, er det første trin at fremstille en saltopløsning. For det skal du koge vand, opløse salt i det og afkøle;
 2. Mens picklen vil afkøle, bør du forberede svinefedt. Det skal skæres i mellemstore stykker og grundigt gnid hvidløg fra alle sider;
 3. Derefter sætte tilberedte dele af svinekødsproduktet i krukken, drys deres lag med den resterende hakkede hvidløg;
 4. Hæld indholdet af beholderen med den afkølede saltlage og send til et mørkt, køligt sted i seks dage. Du kan lade det være i køleskabet eller kælderen for denne gang..

kartoffelHverdagens vegetariske retter fra vores samling.

Læs hvordan man laver en lækker omeletrulle med forskellige fyldstoffer..

Læs hvordan man laver mad med kål usyret dej..

Hot pickle pickle

Opskriften til saltning af salo i en varm saltlage er meget almindelig og har mange fans, takket være det faktum, at færdigproduktet bliver meget blødere og mere ømt end på nogen anden måde. Et andet plus ved denne metode er, at fedt spildes meget hurtigere..

At hente en tre-liters flaske skal du tage følgende mængde af hovedproduktet samt vand og krydderier til saltlage:

 • 2500 g svin med et lag;
 • 2000 ml drikkevand
 • 150 g stort bord eller havsalt
 • 15 g tør sennep;
 • 10 g rød peber;
 • 30 gram hvidløg;
 • 15-17 sort peberkorn;
 • 7-8 sød peber;
 • 5-6 knopper af nellik.

Forberedelsen af ​​hovedbestanddelen og tilberedningen af ​​saltlage tager højst 20 minutter, og du kan prøve den færdige saltede svin på 2-3 dage.

Fedt, der er dækket med varmt saltvand, taber noget af dets fedt og kalorier, så afhængigt af tilstedeværelsen af ​​et lag vil kalorieindholdet i et sådant produkt være mellem 450-500 kcal / 100 g.

Sekvensen for saltning:

 1. Skær fedtet i stykker, hvilket vil være praktisk at sætte i en krukke, og rull hvert stykke i en rød hammerpeber. Skræl hvidløgskage og hugge fine kronblade; skåret ind i сало
 2. I en 3-liters flaske er ikke for tæt fold huden op, skåret i stykker produktet til saltning. Hvert lag er strøet med hvidløg kronblade; at gnide специями
 3. Opløs salt i rent drikkevand, tilsæt krydderløg og peberkorn. Kog saltvandskogten og fortynd den tørre sennep; lægge ud в банку
 4. Varm saltlage hæld lard i en krukke, som derefter dækker med låg og efterlade alene i flere dage. svinefedt

Ukrainsk salt bacon opskrift

Salo betragtes som en ukrainsk national delikatesse. I Ukraine, så snart det ikke er kogt: med løgskræl, og med honning og endda i chokolade. Hver ukrainske elskerinde har sin egen opskrift på bacon på ukrainsk. Alle eksisterende opskrifter af denne delikatesse vil være nok til hele kogebogen. Nedenfor er en af ​​dem..

For denne saltning i ukrainske vil kræve:

 • 1000 g svin med et lag;
 • 1000 ml drikkevand renset vand
 • 200 g stort hav eller bordsalt
 • 60 g (ca. 10 medium fed hvidløg) hvidløg;
 • 6 ærter allspice;
 • 6 sorte peberkorn;
 • 3 laurbærblade
 • 15 g tørret (eller 30 g frisk) greener;
 • 1 stjerne stjerne;
 • en lille sort peber til smag.

Den samlede saltetid vil være fra tre til fire dage..

Calorieindholdet i denne pickle vil afhænge af det originale produkts kalorieindhold, og i gennemsnit pr. 100 gram vil dette tal ligge i området fra 724 til 816 kilokalorier..

fremskridt:

 1. Først skal du forberede svinefedt. Denne kulinariske proces finder sted i to faser. I starten tager det tre til fire timer (eller bedre om natten) for at suge det oprindelige produkt, der skæres i stykker i koldt vand. Dette er gjort, så alt blodet vaskes fra kødlaget;
 2. Efter at have kogt svinekødet er det nødvendigt at løst (så det ikke kvæles) for at sætte i den tilberedte krukke og ikke glemme at tilføje krydderier og krydderier mellem lagene;
 3. Forbered en saltlage fra vand og salt. Salt kan opløses i koldt vand eller i varmt eller kogende vand. Det er vigtigt at opnå fuldstændig opløsning af alle krystaller. Saltvand ved stuetemperatur, hæld fedtet i krukken;
 4. Dæk beholderen med et låg og lad det stå i køleskabet i op til fire dage..

Tips til en note

Du bør være meget forsigtig, når du vælger en svinekød bacon til saltning, så skrupelløse sælgere ikke glider fedtet på vildsvinet, det gamle eller syge dyr. Et godt produkt har en delikat lyserød skygge behagelig for øjet, og kødlaget holder sig ikke i hånden..

Det er nødvendigt at afstå fra at erhverve et grågult bacon med en ubehagelig ejendommelig lugt, på hvis hud der ikke er stempel, der angiver certificeringen af ​​produktet.

Perfekt til saltning er egnet fedt fra ryggen og sidevæggene, men det er bedre at nægte bacon fra brystet og maven, fordi det wiry lag, der passerer gennem disse dele af slagtekroppen gør det for svært.

Efter køb af fedt bør du ikke opbevare det med andre produkter, der har en bestemt lugt, fordi det kan absorbere fremmede lugte. Men hvis pludselig svinekødsproduktet absorberes i sig selv, for eksempel duften af ​​fisk, skal den bare blive gennemblødt i et par timer i kogt vand med hakket hvidløg.

Den anden hovedbestanddel, der anvendes til saltning af saltet saltlage i en krukke, er salt. Det er bedre at bruge et stort hav eller madlavning. Salt hjælper ikke kun med at bevare alle nyttige stoffer, men fjerner også overskydende fugt fra det..

Mængden af ​​salt og krydderier, der er angivet i opskriften, kan indstilles efter din mening, men vær ikke bange for at oversalt dette produkt. Hvorfor? Fordi fedt vil absorbere kun så meget salt og krydderier som det har brug for og ikke et gram mere.

Du kan fremskynde saltprocessen, hvis du lægger fedtet i køleskabet under oget. Pas på opbevaring af saltet svinekød bacon. Ud over temperaturregimet er det også nødvendigt at modstå lys, fordi produktet under sollysets indflydelse bliver gammelt meget hurtigt og bliver gult..