Absolut ethvert produkt kan være både gavnligt for kroppen og skadeligt. Grøn te med honning undtagen her vil det ikke. For at vide alt bedre, læs denne artikel..

te

Fordel og skade

Sikkert ved du, at hvis honningen er opvarmet for meget, mister den alle sine fordele. Det bliver tydeligt, at dette produkt ikke kan koges under nogen omstændigheder. Nå, hvis du gør alt rigtigt, så ville en sådan drink være rart at tone op i kroppen, og også have en tonic effekt for alle, der drikker det. Dette skyldes aminosyrer og antioxidanter i sammensætningen.

Der er for mange fordele i sammensætningen af ​​honning: vitaminer og mikroelementer. Blandt denne liste finder du altid fosfor, jern, magnesium, kalium. Vidste du, at der er så mange af disse komponenter i sammensætningen af ​​et bi-produkt som i humant blod??

Te blade kan prale af tannin i sin sammensætning. Og de har forresten en antimikrobielle effekt. Forestil dig nu hvor meget gavn for en sådan drink.!

Drikke med regelmæssig brug vil være i stand til at styrke den svage immunitet eller opretholde allerede styrket. Det har en god effekt på humør, og vil derfor modstå depression. Igen vil en sådan drink bekæmpe bakterier, fjerne slagger og toksiner fra kroppen, såvel som patogener, vil have en antiinflammatorisk virkning..

Hvis du er kold eller kold, skal du sørge for at forberede dig sådan en te, det vil ikke kun varme dig inde og ude, men også lindre de første symptomer på sygdommen – kløe i næsepassagerne, ondt i halsen og så videre..

I tilfælde af at du allerede er syg, vil denne drink også være meget nyttig, fordi det vil hjælpe med at klare sygdommen og reducere virkningerne af stærke lægemidler på kroppen. Du kan også drikke det til søvnløshed og dårlig syn. Det vil berolige nervesystemet og hjælpe dig med at sove godt og også hjælpe med at forbedre dit syn..

Harm, heldigvis, i en sådan drink til tider mindre end god. Det kan kun være skadeligt, hvis du er allergisk overfor en af ​​komponenterne, samt overdreven brug. I det andet tilfælde kan du blive overvægtige eller forværre diabetes, hvis du er syg med det. Desuden kan brugen have en dårlig effekt på tandemaljen, derfor anbefaler vi dig at skylle munden efter hver gang.

Sådan laver du grøn te med honning

te с медом

Det ser ud til, at der absolut ikke er noget ved at lave almindelig te med honning. Men denne gang er lidt mere kompliceret..

Advarslen her er, at denne slags te i intet tilfælde kan hældes med kogende vand. Dens temperatur skal være omkring 80 grader Celsius. For varmt vand kan ikke kun forkæle smag af drikken, men fordelene ved det bliver for lidt, og måske slet ikke..

I et glas te skal du kun sætte en teskefuld honning. Drikk en sådan drink i rimelige mængder for at behandle og styrke kroppen. Alle de fordele og applikationer du kan læse lidt højere..

Sådan brygger du en drink med ingefær og honning

Til forberedelse af en sådan drink behøver du kun tre ingredienser, og alle er anført i titlen. Først skal du bringe vandet til en temperatur på 80 ° C. Skal derefter friske ingefær og sæt et par skiver i varmt vand. Lad det brygge i fem minutter og hæld det derefter i kopper, tilføj honning.

Denne te kan også være fuld i små mængder (ca. 1 liter om dagen). Det vil fjerne følelsen af ​​sult, tilføre energi, og vil også have en bedøvelsesvirkning i tilfælde af sygdomme..

Opskrift på grøn te med honning, citron og ingefær

Til denne drink har du brug for en ingefær terning. Ofte er det en form med en side på 20 mm. Vask og skær citron i skiver, klem saften ud af to fedter og hæld i ingefær.

ingefær натереть

Tilsæt et glas vand til dem og sæt på komfuret. Kog i ti minutter, når væsken koges..

at koge

Mens tinkturen koges, er det nødvendigt at brygge te. For at gøre dette skal du igen bringe vandet til 80 ° C og hæld det med te. Bland den færdige te med klar afkogning, tilsæt honning og klar!

tilføje чай

Ansøg om vægttab, det vil sige at forbedre stofskiftet. Det vil også bidrage til at fjerne overskydende kolesterol, toksiner fra kroppen, forebygge hjerte-kar-sygdomme..

te

Drikkeregler

Grøn te med honning kan indtages i enhver mængde og til enhver tid på dagen. Hvis du tilføjer ingefær til drikken, er hele kanden nok til en dag, du behøver ikke at drikke mere, ellers vil det ikke give nogen fordel. Også en drink med tilsætning af ingefær kan ikke være fuld om natten, da det giver energi, og du kan bare ikke sove.

Hvis du ønsker at drikke det med det formål at behandle søvnløshed, bør drikkevaren indtages mindst to til tre timer før sengetid. Te med citron kan forbruges på samme måde som med ingefær. Det vil sige, du skal brygge en lille krukke (1-1,51) og strække fornøjelsen for hele dagen..

Et andet vigtigt punkt i at drikke te er, at honning er tilsat før forbrug. Det betyder, at det ikke behøver at blive tilføjet til te, hvis du skal drikke det om et par timer. Og endnu et vigtigt punkt – honning kan kun tilsættes til en drink, hvis temperatur ikke er højere end 40 ° C, ellers vil honning udsende kræftfremkaldende stoffer.

den anden блюдоKlassisk kold rødbeder: Sådan tilberedes du ordentligt og velsmagende er en usædvanlig skål.

Opskrifter med fotos og trinvise tips om madlavning af oksekødspot i en langsom komfur.

Opskrifter til frugtsalat med yoghurt, bemærk disse nyttige godbidder.

Kalorie og anvendelse

Da kalorien i dagens drik er kun 30 kcal / 100 g – det er meget glad for folk, der er på en diæt. Det tilfredsstiller sult, og på bekostning af honning er drikken også sød. lækker!

Men hvis du ikke er en af ​​dem, der har god viljestyrke, så kan du kun arrangere en fastedag for dig selv. Hvad betyder dette? Det betyder, at du hele dagen kun bruger grøn te med honning hver gang du vil spise noget..

Også meget populær mono-kost med tilsætning af denne drink. Dette er en kost, hvor du kun bruger ét produkt med tilsætning af honningte. Det er for eksempel kun æbler eller boghvede eller kefir eller ethvert andet produkt, der er beregnet til kost.

Te er ofte forbrugt og i stedet for middag. Men hvis du skal drikke på denne måde, skal du ikke insistere på det for længe, ​​så teen ikke bliver stærk, ellers bliver det svært at sove. Og du skal drikke denne te mindst to timer før sengetid..

Kontraindikationer til brugen

Denne te anbefales ikke at drikke for gravide og selvfølgelig ammende mødre. Det er ikke forbudt at drikke det, men det skal gøres meget omhyggeligt. Kroppen akkumulerer allergener, der kan påvirke det ufødte barn dårligt. Derfor anbefaler vi at opgive drikken i det mindste et stykke tid..

Hvis du har et sår eller gastrit, så er du også bedre til at opgive te. Og også med en høj kropstemperatur. Drikke øger blodcirkulationen, og i tilfælde af sygdom kan det ende op dårligt..

Selvfølgelig er det bedre for personer med diabetes at konsultere en læge, før de drikker te, såvel som personer med hjertesygdom. Hvis du tager medicin, der tynder blodet, skal du også først tale med en specialist..

Grøn te med honning vil ikke kun give dig fordele, men også fornøjelse, fordi det er meget velsmagende, sødt og også giver energi. Er det ikke en unik drink? Kog det ikke kun for dig selv, men også for dine pårørende, de vil lide det.!