Foto-opskrift salat “Russian Beauty”: velsmagende, festlig, nyttig!

Salat “russisk skønhed” – en af ​​de retter, du vil se med oprigtig beundring. Friske grøntsager i sin sammensætning, giver lyse farver, hvilket gør det til en virkelig festlig.

“Russian Beauty” er en salat der helt svarer til navnet. Det er attraktivt, appetitvækkende, og dets nyttige egenskaber er overlegen til enhver anden snack. Derudover vil smagen af ​​det kulinariske mesterværk blive værdsat af både voksne og børn..

Step-by-Step opskrift på salat “Russian Beauty”
Foto opskrift салата «Русская красавица»: вкусно, празднично, полезно!
ingredienser Antal
sprog 150 gram
skinke 150 gram
tomat 2 stk.
æg 2 stk.
Hermetiske ærter 150 gram
Hård ost 150 gram
Mayonnaise eller enhver anden sauce at smage
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 162 kcal
Skålen består af mange komponenter. Derfor er det vigtigt at forberede hver enkelt ingrediens på en sådan måde, at den maksimerer dens egenskaber..

Vi går nu til trin for trin madlavning..

 1. Kog tungen, indtil den er helt kogt i let saltet vand, derefter afkølet og skåret i små strimler;
 2. Skink skal også hakket, helst med samme halm som tungen;
 3. Vask tomaterne, fjern derefter kernen og skær dem i små terninger;
 4. Kog æg (ca. 10 minutter), skræl og hak fint;
 5. Ost gnider på et medium rist, og med ærter dræner alt overskydende fugtighed;
 6. Bland alle ingredienser, sæson med majones eller enhver sauce efter smag. Du kan dekorere på egen hånd.

Lækre salat “Russian Beauty” er klar til at blive den centrale forretter på feriebordet!

Opskrift salat “russisk skønhed” med kylling

En fantastisk kombination af kød, ost og grøntsager er deres job: ingen kan modstå denne opskrift på den fantastiske russiske skønheds salat. Det vil tage meget lidt tid, energi og ingredienser til at gøre det..

Forbered følgende ingredienser:

 • Kyllingefilet – 400 gram;
 • Skinke – 350 gram;
 • Tre æg;
 • Agurk og tomat – 2 stk.
 • løg;
 • Hård ost – 300 gram;
 • persille;
 • Mayonnaise eller anden sauce – til smag.

Til at begynde med, vask kyllingefiletet, send det til kog i 30-40 minutter i let saltet vand. Derefter demonteres det i fibre, ca. 1 cm bredt, eller skæres i små strøer.

kog det курицу

Æg har også brug for varmebehandling. Kog dem, så cool og hak i små terninger..

æggene нарежьте кубиками

Mens æggene og kyllingen koger, kan du uden at miste tiden gøre forberedelsen af ​​grøntsager. Skræl agurkerne og skær dem i små strimler. Tomater – Terninger.

tomater кубиками

Løg bliver nødt til at blive skåret i små halvringe, så send til marinade. Til marinade kan du bruge både en standard “opskrift” (tilsæt lidt eddike til varmt saltet og sukkervand) og en forenklet (fortynd nogle eddike med vand). Lad løgene marinere i ca. 60 minutter. I slutningen af ​​afløbsvandet.

løg мариновать

Rist osten på et groft rist, hugg ham i strimler. Crush greens.

gnide сыр

Bland alle ingredienserne og dekorér salat med forberedt persille. Eventuelt lægning af salat i form af kokoshnik. Derefter vil du have brug for ekstra dekorative elementer. Oliven, kirsebær, granatæble, grønne: alt fantasi ønsker.

layout кокошником

Salat “Russian Beauty” er klar til at overraske gæster!

Steg-for-trin opskrift “russisk skønhed” lag

Denne version af opskriften vil blive opfattet med et bang af alle, være sikker på. Generelt er hans teknik og ingredienser ikke anderledes end de klassiske. Der er kun en “men” – det er nødvendigt at uddele komponenterne i en bestemt rækkefølge.

Hvad du skal forberede til madlavning?

 • Kyllingebryst – 300 gram;
 • Skinke – 150 gram;
 • Æg – 3 stk.
 • Hård ost – 150 gram;
 • Agurk og tomat – 2 stk.
 • Bulgarsk peber – 1 stk.
 • mayonnaise;
 • grønne.

Når alle produkter er klare, fortsæt til den fased oprettelse af et lille kulinarisk mesterværk..

salat с сайрой
Forbered en salat med dåse saury – det er velsmagende, hurtigt og tilfredsstillende! I foråret må du ikke gå glip af sæsonen og koge nælde- og mælkebøtte salat, læs opskriften her. notefood.ru/retsepty-blyud/vtory-e-blyuda/ragu-iz-svininy-s-kartoshkoj.html
 1. Vask kyllingefiletet, kog det derefter, indtil det er klar. Cool og skær i små terninger;
 2. Skinke skåret i små terninger, det samme som kyllingen;
 3. Forbered alle grøntsagerne, vask dem grundigt. Agurker, tomater og peber, terninger også;
 4. Æg kogt hårdt kogt, køligt, skræl og skåret i små terninger;
 5. Ostgitter ved hjælp af en grov rivekniv;
 6. Flytter til salat. Alle lag, undtagen tomater og agurker, er det vigtigt at smøre med mayonnaise, så den “russiske skønhed” var appetitvækkende og saftig..

Så læg dig ud i følgende rækkefølge: kylling – skinke – agurker – tomater – peber – æg. Stænk med revet ost oven på salat og garnér med urter efter eget valg. Bon appetit!

Nyttige tips

Det ser ud til at komplekset kan være i forberedelsen af ​​salat? Men selv her er der en række hemmeligheder, som til tider hjælper med at lette madlavningsprocessen..

salat выкладка слоями

 • Hvis salaten bruger tungen, skal den derefter rengøres, før den tilberedes. For at gøre dette skal du placere det i en halv time i vandet, hvorefter alt snavs, slim og blod vil flyde væk meget lettere;
 • Skald tomater med kogende vand. Dette giver dig mulighed for nemt at fjerne huden fra dem, hvis det er nødvendigt
 • Efter kogning af kyllingen for at få en velsmagende bouillon, efter den første kog, drænes alt vandet fra gryden og hældes rent. Vask kødet, tilsæt lidt salt og krydderier, kog i yderligere 40 minutter. Det vil vise sig fremragende bouillon, som senere kan bruges til at lave forskellige supper;
 • En god skinke bør ikke have en meget lys farve på skæret. Derudover bør det ikke være vådt. Dette indikerer et produkt af dårlig kvalitet;
 • For en smuk levering af blæksalat skal du bruge en speciel metalform i form af en ring. Hvis der er ingen, ikke noget problem. Det kan bygges uafhængigt. Vælg en plastikflaske med den ønskede diameter, og skær den midt. Form klar!

Opskrifter til salat gør et stort udvalg. Hvis du ønsker det, kan du prøve dig selv som kok, der skaber en ny kombination af ingredienser.

Tilsæt svampe, ærter, kartofler og andre grøntsager. “Russian Beauty” er en fremragende platform for nye kulinariske eksperimenter..

Salat er ideel ikke kun til feriebordet, men også til daglig brug. På grund af tilstedeværelsen af ​​sunde grøntsager i salaten kan det let blive en uundværlig diætmad. Selvfølgelig, hvis mayonnaise erstattes af en lysere dressing.

Se hvordan man laver salatkokoshnik:

Forbered en salat kun én gang, og se, hvordan det automatisk går til rangen af ​​favoritretter af alle, der prøver det.!

Loading...