Det er ingen hemmelighed, at sandkage med syltetøj er ret en velsmagende og letforberedende skål, faktisk er det derfor derfor populært. For at lave denne kage skal du kende mange funktioner, overveje nogle af dem..

Shortcrust Pastry Opskrift
testet рецепт песочного теста для пирога с вареньем
ingredienser Antal
mel tre briller
Margarine eller smør 200 g
vanillin på toppen af ​​en kniv
Bagepulver en teskefuld
Kyllingæg to stykker
sukker et glas
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 384 kcal

Når alle ingredienserne er valgt, kan du fortsætte til forberedelsen af ​​bagning. Det første skridt er at smelte margarine eller smør, for dette skal du tage en stor gryde eller en anden beholder af samme størrelse, fylde den med vand og varme den på ovnen.

Yderligere i denne kapacitet er det nødvendigt at lægge en mindre plade, hvor der vil være margarin eller smør. Denne metode hjælper med hurtigt og smidigt at smelte margarinen..

Når margarinen når den ønskede tilstand, skal den afkøles og sukker, vanillin og æg bør tilsættes til det. Hvorefter den resulterende blanding skal omrøres grundigt..

at smelte маргарин

Derefter skal du blande mel og bagepulver i en separat skål og blande det hele sammen med de tilberedte ingredienser på forhånd..

tilføje разрыхлитель

Derefter kan du knæde dejen og fordele den i to ujævne dele, 1/3 og 2/3.

kløft тесто

Den mindre del skal anbringes i fryseren i en time, men før det skal være fladt lidt, og dermed give den form som en kage, vil dette tillade sandbasen at fryse jævnt.

Faser af dannelse og forberedelse af bagning

Den største halvdel af dejen skal rulles ud og fordeles jævnt over bagpladen. For at syltetøj, som efterfølgende skal fordeles gennem sømmen, ikke at lække og ikke brænde, skal dejenes kanter strækkes ud over bagepladen med ca. to til tre centimeter, hvorved de såkaldte sider dannes.

Tykkelsen af ​​den rullede seng skal være fra 0,5 til 1 cm, og bagediameteren skal være ca. 30 til 30 cm. Sådanne volumener tillader det at bage godt og ikke forbrænde. Du skal også huske, at panden ikke behøver at smøre.

dej выложить

Så skal du sætte syltetøj og fordel det jævnt på bunden. Derefter skal du fjerne den frosne dej fra køleskabet og gnide den på et stort rivejern, jævnt sprinklende syltetøj på det.

tilføje варенье

Ovnen skal forvarmes på forhånd, da du skal tænde den ved en temperatur på 200 grader og lade det gå i et par minutter, hvorefter du kan sætte den resulterende kage i den.

at gnide тесто

Bagning sand kage vil tage fra 30 til 35 minutter. Under hele processen er det nødvendigt at kigge på bagningen og omarrangere det i ovnen, hvilket forhindrer at holde fast og hjælper med at bage jævnt og hurtigt..

salat в морковкойSpicy salat med koreanske gulerødder og kylling kan fremstilles meget nemt og enkelt. Salatopskrifter i vores samling.

Opskriften på utroligt lækre gærbrød med sukker, kanel eller nødder. Og værdsætter også vores udvalg af forskellige former for boller, som kan tilberedes med en vis færdighed.

Hvordan man laver pulveriseret sukker med tranebær til vinteren. Denne sunde mad er et glimrende værktøj til at opretholde immunitet om vinteren..

Madlavningstips

  • For at blødgøre dejen skal du bare drysses med en lille smule te og være mere opmærksom på kagerne.
  • Hvis syltetøj er for flydende, skal du sætte dejen i ovnen i 10 minutter. Dette gør det muligt at tage fat i kagen korrekt og bage jævnt, hvorefter du kan tilføje syltetøj og hugge dejen i kagen;
  • Hvis du ikke har tid nok til at vente på dejen til at fryse i fryseren, skal du bare dreje den lille flagella fra denne dej og sprede dem over kagen i form af et gitter, hvilket vil spare en stor mængde tid og opnå en ikke mindre fantastisk smag for tærten.

Som du kan se, er opskriften til at lave en kage med shortbreaddej ret simpel og tager ikke meget tid, så alle kan klare det..

Bon appetit!