Beef Stroganoff – en berømt skål af russisk køkken. Dette er kød af forskellige typer i en duftende sovs.

Der er mange opskrifter til mad, hver kok har sin egen krone liste over produkter, med hvilken oksekød stroganoff viser sig perfekt. Konsistensen af ​​sausen varierer også i henhold til personlig præference..

Nogen elsker tyndere, men nogen har brug for en ske til at stå i den. Under alle omstændigheder skal du investere ikke kun friske kvalitetsprodukter, men også et stykke af sjælen, så får du et rigtigt mesterværk.

Historien sker ikke meget

Skålen har længe været forbundet med russisk køkken, men faktisk, som næsten alle kulinariske mesterværker, blev det opfundet af en fransk kok..

Ifølge en af ​​versionerne kom kokken op med at kvæle kød i tynde skiver til blødheden for sin ejer, som allerede var i en respektabel alder, kunne lide at spise godt, men havde allerede problemer med tænderne.

En anden version siger, at kokken behandlede kød til Grev Stroganovsky, fra hvis navn navnet på skålen kom senere..

Det skal bemærkes, at oksekødstroganoff kan fremstilles af forskellige kød eller slagteaffald. Oksekød, svinekød, kylling, kalkun, kanin vil være et glimrende grundlag.

Gravy kan variere og indeholde creme fraiche, tomatpuré eller friske tomater, fløde eller endda sennep. Det hele afhænger af fantasien, yndlingsprodukter, alder af gæsterne, og måske tilstedeværelsen af ​​allergier over for enhver ingrediens.

Når alt kommer til alt, vil små børn sandsynligvis være glade for at spise en allergivenlig kalkun eller kaninfad med sour cream sauce, og voksne vil vælge svin eller koekød med tomatgryde til en god drink..

Tilberedning af oksekødstroganoff er traditionelt nødvendigt i en dyb stegepande med en tykk bund, så kødet vil ikke brænde og dækkes af en rød skorpe. I mangel af de nødvendige redskaber, vil en almindelig stegepande, pande, stew-pan eller multi-cooker gøre..
Opskriften på klassisk oksekød stroganoff
perfekt бефстроганов из говядины: пошаговый рецепт с фото
ingredienser Antal
oksekød (bedre mørbrad) 400 g
pærer 1 stk.
grøntsag og smør 2 spsk. l.
tomater 2 store
creme creme 120 g
mel 1 spsk. l.
salt, peber og urter at smage
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 162 kcal

Hvad er en klassisk opskrift? Baseret på navnet skal den være baseret på oksekød. Som du ved, er oksekød kogt i lang tid, men hvis stykkerne er godt slået af, så bliver parret klar inden for en time.

Er det værd at understrege, at skålen ikke er så billig, fordi du skal bruge penge på et godt frisk stykke kød, men til gengæld får du det mest delikate, lækre måltid.

Steg-for-trin opskrift instruktioner med fotos:

Oksekød bør vaskes godt under rindende vand, afskåret overskydende fedt. Tøm kødet med et håndklæde eller serviet;

forberede мясо

Skær oksekød over fibrene i tynde, lange stykker (ca. 7-9 cm). Kød er nødt til at slå. Så det ikke mister sin form, kan dette gøres ved at dække kødet med klæbende film eller en pose af polyethylen. Slår forsigtigt med en hammer til kød, vil filmen bidrage til at holde formen og ikke skvette det omgivende miljø;

kotelet мясо соломкой

Skræl løg og skær i halvringe;

løg полукольцами

Vask og hugg grøntsagerne;

hakket зелень

Friske blanchetomater og skræl, rist dem på en fin rist. Det er bedre at fjerne knoglerne og gnide den resulterende masse gennem en sigte;

tomater бланшировать

Hæld vegetabilsk olie i en varm stegepande, og efter et par minutter sætte oksekød i den. På høj varme, steg kødet i 7 minutter, omrør indtil skorpen er opnået;

kødet поджарьте

Smør smørret i en separat pande og steg frøhalvringerne i den, indtil den er gyldenbrun;

løg поджарьте на сковороде

Hæld melet i løget, bland godt og steg i endnu 2 minutter;

Placer tomatpuré og cremefløde der, dæk og gryderet i 5 minutter;

løg поджарьте с томатом

Kombiner kødet og saucen i en af ​​panderne, sæson med salt og peber og gryderet i ca. 8 minutter;

klassicheskii_befstroganov_iz_govyadini5

Klar til at drysses med urter. Kan tjene.

Beef Stroganoff kan dekorere enhver hjemlig garnish. Ris, boghvede, kogte eller bagt kartofler på en plade bliver mættet med farver med denne skål.

kylling гуляш
Goulash og kyllingefilet er en anden kødret, der langsomt er vokset ud af det nationale køkken og er blevet en klassiker. Sådan hurtigt afrimning af kød i hjemmet – vi samlede de bedste måder her. Og lavede du bigus fra friskkål med svinekød? Endnu ikke Så sørg for at gå til https://notefood.ru/retsepty-blyud/vtory-e-blyuda/bigus-iz-svezhej-kapusty.html

Gode ​​råd

  • Oksekød skal vælge den seneste. Det er bedre, hvis det er et mørbrad eller filet. Så bliver fadet særligt ømt;
  • Hvis kødet er frosset, skal afrimningen placeres i en plastikpose. Så fugtigheden indeholdt i oksekødet vil ikke fordampe, og oksekødstroganoffet bliver sødt;
  • Hvis den færdige skål viste sig at være flydende, kan den koges uden låg et par minutter indtil den ønskede konsistens, overskydende fugt vil forlade;
  • Ikke afstødt kød vil blive kogt i meget lang tid, hvilket vil føre til, at saften fra stykkerne vil fordampe og fadet bliver svær;
  • Mælk er nødvendigt for at grave lidt fortykket. Hvis der ikke er noget mel, kan du tage lidt stivelse, fortynd det med vand og tilsæt til saucen. Effekten vil være den samme..

Bon appetit!